-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:
Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως.
Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα?
Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο.
Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει.
Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 .
Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά.
Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;
Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.
πρίν από 40 λεπτά , dec-e είπε:Κοριτσι μου δεν ξέρω τι πρωτόκολλα έχετε κάνει μέχρι τώρα, συγνώμη αν τα είπες ήδη πολλές φορές. Να σου πω την δική μου εμπειρία. Και εγώ στα 32 μου με χαμηλή αμη δοκίμασα με τον 1ο γιατρό βραχυ πρωτόκολλο. Έκανε λες και δε θα μου έρθει ξανά περίοδος. Γρήγορα, να βιαστώ, να προλάβουμε κλπ. Πήραμε 13 ωάρια, 9 ώριμα, 6 γονιμοποιηθηκαν, 3 βλαστοκυστες. Για διάφορους λόγους να μην πολυλογώ, δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Άλλαξα κέντρο και γιατρό, μου είπε ότι η ηλικία είναι μεγάλος σύμμαχος όσο χαμηλή κ να είναι η αμη. Κάναμε μακρύ πρωτόκολλο, το φοβόμουν. Πήραμε 9 ωάρια, 7 ώριμα, 7 γονιμοποιηθηκαν, 7 βλαστοκυστες. Όλα πήγαν καλά μετά. Στο μεταξύ πριν τη 2η ωοληψία έπαιρνα εγω κ ο σύζυγός 3 μήνες βιταμίνες για βελτίωση σπέρματος κ ωαριου. Ίσως έπαιξαν ρόλο, ίσως όχι. Είναι κ η τύχη, κ το πρωτόκολλο, δεν ξέρω τι άλλο. Επίσης είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο online, το it starts with the egg, για το οποίο εδώ στο φόρουμ γίνεται συχνά αναφορά. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η συγγραφέας περιγράφει αλλαγές που έκανε στον τρόπο ζωής της και συμπληρώματα που πήρε ώστε να βελτιστοποιησει τις πιθανότητες της. Αν θες ψάξε το, το έχω κ εγώ κατεβασμένο.
Επίσης είναι σίγουρα καλό να δείτε ανδρολογο καθώς το ωάριο είναι μόνο το 50%. Εμείς είχαμε κάνει διαφορες εξετάσεις, μεταξύ άλλων κ dfi το οποίο ήταν οριακά καλό. Το σπέρμα μετά την αγωγή των βιταμινών είχε βελτιωθεί πολύ, δεν ξέρω κ πάλι αμ ήταν τυχαίο.
Εύχομαι ότι καλύτερο.
Καλησπέρα κορίτσι μου ! Καμμία συγγνώμη, που να τα θυμάσαι τόσα εδώ μέσα. ☺️
Εχω δοκιμάσει 2 φορές βραχύ πρωτόκολλο και είχα 2 και 3 ωάρια κάθε φορά. Έπαιρνα meriofert/arvekap/orgalutran ΑΜΗ 0,4 πριν από ένα χρόνο μετρημένη. Μετά έκανα κατ εξακολούθηση 5 φυσικούς τροποποιημένους με femara που έδιναν 1-2 ωάρια. 12 ωάρια σύνολο σε 7 ωοληψιες, 7 γονιμοποιήσεις και 3 βλαστοκύστες. Αυτό είναι το aftermath. Βάλαμε τις 2 καλύτερες κ μένει 1. Εσύ είχες ανταπόκριση με τη διέγερση όπως φαίνεται ενώ εγώ καμμία. Ίσα ίσα τη δεύτερη φορά που κάναμε διέγερση κ πήραμε 3 ωάρια, ήταν όλα ανώριμα. Ισως ζορίστηκε ο οργανισμός δε ξέρω.
Το εν λόγω βιβλίο το έχω κατεβάσει σε audiobook και έχω ξεκινήσει και το ακούω. Αυτό που θέλω να δοκιμάσω είναι να πάρω εγώ συμπληρώματα απλά θέλω να έχω το οκ του γιατρού για να μην πράττω αυθαίρετα κ επηρεάσω κάτι άθελα μου. Περιμένω να δω ποιες βιταμίνες θα μου προτείνει. Γενικά θεωρεί πως δεν επηρεάζουν τα συμπληρώματα ιδιαίτερα αλλά δεν είναι και κατά. Με ρώτησε για τον τρόπο ζωής μου πάλι. Μου λέει αδύνατη είσαι, φαντάζομαι διατροφικά είσαι οκ. Του είπα πως δεν κάνω κ την άριστη διατροφή αλλά τελευταία προσπαθώ να το φτιάξω. Επίσης δε πίνω σταγόνα αλκοόλ έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσει και καπνίζω iqos. (Που και πάλι κακό είναι αλλά από το να παίρνω και πίσσα εκτός από νικοτίνη καλύτερα). Ξέρω ζευγάρια ένα βήμα πριν την κύρωση του ήπατος από το αλκοόλ κ τις καταχρήσεις που μια χαρά έκαναν παιδιά βέβαια. Οποτε οκ πιστεύω επηρεάζει αλλά όχι σε καταλυτικό βαθμό. Δεν είναι δλδ πως θα κόψω το τσιγάρο και θα αλλάξουν όλα δια μαγείας.
Αυτο που σκέφτηκα είναι πως με το που κάναμε την ετ, είχα κρυώσει κ είχα φουλ καταρροή. Κάποιο κοινό κρυολόγημα ίσως. Δε ξέρω αν αυτό καταπόνησε τον οργανισμό με κάποιο τρόπο. Ισως και όχι.
-
Cafe Μαϊος 2008
-
Θέματα
-
- 7.265 απαντήσεις
- 909.956 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.456 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 125.320 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.153.539 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.531 εμφανίσεις
-
-
-
- 778 απαντήσεις
- 31.164 εμφανίσεις
-
- 7.265 απαντήσεις
- 909.964 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 299 εμφανίσεις
-
- 944 απαντήσεις
- 94.792 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.456 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 91 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 65
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 961 απαντήσεις
- 49.120 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 38.678 εμφανίσεις
-
- 1.754 απαντήσεις
- 222.221 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 976 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα