Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eαυ αν μπορεσε να βαλει η Σουλα τις γιαγιαδες σε σειρα σιγουρα μπορεις και την δικια σου!!!!!

Εχεις απόλυτο δίκιο.

Ευούλα αφού το κατάλαβαν οι δικές μου που μου εχουν βγάλει το λαδι σιγουρα θα είνια πιο ευκολο για σενα.

Αχ βρε vatraxaki μου !!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχεις απόλυτο δίκιο.

Ευούλα αφού το κατάλαβαν οι δικές μου που μου εχουν βγάλει το λαδι σιγουρα θα είνια πιο ευκολο για σενα.

Αχ βρε vatraxaki μου !!!!!

γι'αυτο το λεω Σουλα μου αν καταλαβαν οι δικες σου που δεν καταλαβαινουν και πολλα η μαλλον κανουν πως δεν καταλαβαινουν τοτε σιγουρα της Ευα θα ειναι παιχνιδακι!!!!!

οσο για τους εμετους μηπως εχουμε τιποτα;:rolleyes:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βγηκαμε για ψωνια ακι περασα απο ενα μινι μαρκετ αυτα τα ΟΚ να παρω γαλα και εκει δεν εχει καροτσια ειναι μικρο χανω που λετε τον Γρηγορη και τον βρισκω να ερχεται αγκαλια με ενα τεραστιο κουτι εργαλεια ..να σου τα 10 ευρω στα καλα καθουμενα χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βγηκαμε για ψωνια ακι περασα απο ενα μινι μαρκετ αυτα τα ΟΚ να παρω γαλα και εκει δεν εχει καροτσια ειναι μικρο χανω που λετε τον Γρηγορη και τον βρισκω να ερχεται αγκαλια με ενα τεραστιο κουτι εργαλεια ..να σου τα 10 ευρω στα καλα καθουμενα χαχα

χαχα Γρηγορης ο μαστορας ολο μαστορευει!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

οσο για τους εμετους μηπως εχουμε τιποτα;:rolleyes:

Μπααααααααααα!!!!

Πήγα χθες το μεσημέρι σε ενα καζανι που βραζουν τσίπουρο και μαλλον κατι με πείραξε .

Για μπεμπε δεν παίζει χρειάζεται και μια πράξη καλε να δεις πως τη λένε πως τη λενε??????

Μπααααααααααα!!!!

Πήγα χθες το μεσημέρι σε ενα καζανι που βραζουν τσίπουρο και μαλλον κατι με πείραξε .

Για μπεμπε δεν παίζει χρειάζεται και μια πράξη καλε να δεις πως τη λένε πως τη λενε??????

:tongue::tongue::tongue:

m57Zp2.png

Πρώτος ο μπομπ ο μάστορας...εεεεεεεεεεεεε ο Γρηγόρης ήθελα να πω! :mrgreen:

ριτάκι την έκανες την μηλόπιτα;;; Δεν μου είπες!

Θα βάλω να φάω τώρα σε λίγο με το μαναράκι μου παρεούλα και μετά αγκαλίτσα και χαλάρωση τι καλά! Κατά της 5 θα φύγω για μάθημε...

m57Zp2.png

Αψογος!!!!!!

Εμενα είναι πιο οικονομικη και πιο πρακτικη.

Προχθές όταν φτασαμε στο τεμειο του σ/μ εμφανίστηκαν στο καρότσι ενα πακετο πλαστικα κουταλακια , ενα κρουασαν και ενα πακετο καλαμακια (τα οποια να σημειωσω οτι χρειαζομουν και ξεχασα να παρω)

Επεξεργάστηκαν by SOULA33

Διαφημίσεις

Κορίτσια έβαλα heart fm και ακούω και ήδη άρχισαν να βάζουν τα χριστουγεννιάτικα ...... Τι καλά!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!!! Mε την αδελφή μου τρελαινόμαστε για αυτά τα τραγούδια !!!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Δεν σας προλαβαίνω βρε κορίτσια..Μόλις κοιμηθηκε ο Αναστάσης ..Από τις 11 παλεύω να σιδερώσω και δε μ'αφησε το γαϊδούρι!!Πέντε ρουχα σε τρεις ώρες..

Σούλα περαστικά στην Ανδριάννα..Και εμενα συχνα πυκνα χτυπάει στο στόμα, συνηθως χτυπάει το χειλάκι του με τα δόντια και ματώνει..

Δεν τα προλαβαίνουμε βρε κορίτσια και η κατασταση όλο και χειροτερεύει..Προηγούμενως ανέβηκα και εγώ στον επανω όροφο για ενα λεπτό να ρίξω μαλακτικο στο πλυντηριο δεν τον πήρα μαζί μοπυ, τον αφησα στα παιχνίδια του, και όταν κατεβαινα τα σκαλοπατια τον είδα μπροστα μου..Ανεβηκε τα πρώτα 9 και είχε στριψει και ανεβηκε και τα άλλα μισά..Μόλις με είδε πήγε να φύγει με την οπισθεν..Δεν ήξερα τι να κάνω..να φωνάξω, να κάνω αποτομη κίνηση να τον πιάσω, του είπα με ήρεμη φωνή "πιάσου απο το κάγκελο" και ευτυχώς το καταλαβε. Εχουμε 4 σκαλοπατακια στην αυλή και του τα εχω μάθει να τα ανεβαίνει και να κατεβαίνει, όμως τα μέσα φοβαμαι ακόμη να του τα μάθω...

Yasmine, καλώς ήρθες..Να χαίρεσαι τη μπουμπου σου και το όμορφο νησί που μενεις!!!

Εύα, πάρε άμεσα μετρα για τον ύπνο της Ραφαέλας, όσο μεγαλώνει θα δυσκολεύεσαι..Σκέψου ότι απο το καλοκαιρακι (με το καλό) θα εχεις και το δευτερο μωρακι και δε λέει να είσαι όλο το βραδυ στο πόδι..Δεν είναι καλύτερα να εχει στρώσει μεχρι τότε η Ραφαέλα..Όπως σου το λένε τα κορίτσια..Και μενα επειδή άργησε να κοπιμηθεί σερί το βραδυ (μετα τον 9 μηνα) στην αρχή όσο και να σπάραζε η καρδια μου τον αφηνα και εκλαιγε..Σε μια εβδομάδα, αφού ξυπνούσε κάθε βράδυ και κλάμα και κακό, το πήρε απόφαση και κοιμήθηκε..Τώρα ας πούμε τον εβαλα για υπνο, το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσει κατα τις 4,30-5 και μετα το βραδύ 10 με 11 κοιμάται..Αν εχει φάει κατα τις 9 κτ ελαφρύ δίνω 300 μλ γάλα οταν πάω και εγώ για υπνο δλδ κατα τις 12..Το πίνει μες τον υπνο..Πλάκα εχει που μολις μπαινω στο δωμάτιο και βγαζω το καπακι απ'το μπιμπερό, το καταλαβαινει, πετάει πιπιλα και περιμένει το γαλατακι του..

Σήμερα με κούρασε πολύ και τον μάλωσα...Εγώ σιδερωνα και εκείνος τα επαιρνε και τα σκορπούσε στο σαλόνι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ βρε κορίτσια έχετε δίκιο αλλά ορισμένα πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω ...πχ αυτό να την αφήσω να κλαιει για να μάθει να κοιμάται στο κρεβάτι της.....ασε που και ο αντρας μου δεν θα το αντέξει και θα αρχίσει την μουρμούρα!!!!!Το σκέφτομαι πάντως πολύ πως θα γίνει όταν με το καλό θα έρθει και το δεύτερο αλλά λέω.... έχει ο Θεός μέχρι τότε!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

stone ήθελα να σε ρωτήσω κατά τις 12,00 που τον δίνεις το γάλα του κρατάς το μπιμπερό και το πίνει στην κούνια του ?? ή τον σηκώνεις το πίνει και τον ξαναβάζεις???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...