Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δνε ειναι κακη ιδεα αυτο που λες..

Δλδ καθε φορα το πλένεις ε;;

Εγω τωρα που είμαστε στην αρχη ακομη- κατσε να δω αν θα ξανακανει- δεν βαζω τπτ γιατι θα του κινησω την περιεργεια..Πάντως είναι πιο πρακτικό πιστευω μια σακουλίτσα να πιανει εξωτερικά του γιογιο και μετα κλείσιμο και αντιο..Πάλι θα χρειαζεται πλυσιμο αλλα μονο στα τσισα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Δλδ καθε φορα το πλένεις ε;;

Εγω τωρα που είμαστε στην αρχη ακομη- κατσε να δω αν θα ξανακανει- δεν βαζω τπτ γιατι θα του κινησω την περιεργεια..Πάντως είναι πιο πρακτικό πιστευω μια σακουλίτσα να πιανει εξωτερικά του γιογιο και μετα κλείσιμο και αντιο..Πάλι θα χρειαζεται πλυσιμο αλλα μονο στα τσισα..

Ναι αλλα η σακουλιτσα θα καταληγει παλι στα σκουπιδια ε?

Ασε προτιμω να το πλενω..αυτη τη μυρωδια την εχω γλιτωσει και δεν την αντεχω πια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πλάκα κανω..Τωρα με το παιδι ούτε κι απ'αυτό....

Απο σκι, λίγα πράγματα, αν και μου το εφερε τωρα σαν επιχειρημα οτι θελει να ππάμε εκει για αυτο το λόγο.Πήραμε και του μικρού μποτακια με γουνα και να μην τα βαλουμε;;Τετοια χαζα μου λεει..

Διαφημίσεις

Ναι αλλα η σακουλιτσα θα καταληγει παλι στα σκουπιδια ε?

Ασε προτιμω να το πλενω..αυτη τη μυρωδια την εχω γλιτωσει και δεν την αντεχω πια.

Τη μυρωδια απο τα κακα στο καλαθακι λες;;;

Εχουμε εδω και 45 λεπτα που πηγαινοερχομαστε στο γιο γιο.

Κατσαμε μετα το φαγητο για τσισα.

Τον επλυνα και τον εντυσα και τον πηγα στην κουνια.

Μετα απο λιγο αρχιζε να φωναζει για κακα τον ξαναπηγα εκανε μια σκατουλιτσα αλλά πειδη ειχε κανει το βραδυ λεω αυτο ηταν.

Τον ξαναεπλυνα τον ξαναεβαλα στην κουνια.

Αρχισε να φωναζει και να χτυπιεται ξανα μαμα κακα γιο γιο τον αφησα νομιζοντας οτι με κοροιδευει και πηγα μεσα και τον ειδα να σφιγγεται.

Τον ξαναπηρα με τυψεις του λεω περιμεεν και τον ξανεβαλα στο γιογιο.

Εκανε κακα κανονικα και τον ξαναεπλυνα και τον ξαναεβαλα στην κουνια...

Ε ρε γλεντια...θα μου πειτε οποιος βιαζεται σκονταφτει..επρεπε να τον αφησω παραπανω.

Ααααπ, κι εμένα θέλει την ώρα του στο γιογιό του και τα παιχνίδια του! Το πρωί που τον βάζουμε λίγο γιατί βιαζόμαστε να προλάβουμε το σχολικό τα παίρνει στο κράνος!!! Αν δεν κοκκινήσει ο ποπός γύρω-γύρω στο σχήμα του καθίσματος δε σηκώνεται!:lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Χαχαχα ναι ρε Μαρινακι ...οντως περνει ενα σχημα το πωπουδακι χαχαχα πολυ γελιο!

Οχι εμενα τα εχει κοψει τα πολλα πολλα εχει γινει γρηγορος αλλα εγω δεν τον αφησα σημερα να απολαυσει..την τελευταια φορα του εδωσα εναν καταλογο του elc που εχουμε και καθοταν πασας στο γιογιο και διαβαζε το περιοδικο του χαχαχ

Για φωτογραφια ηταν...

Ενταξει -ενταξει σταματαω την σκ@τοσυζητηση χιχιχι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε τοτε τι φαγωθηκε να παει εκει;

και Μπανσκο θα σας βγει οικονομικα αλλα δεν εχει να δεις τιποτα!

Μπάνσκο εχουμε παει 2-3 φορες, εκει καναμε πρωτη φορα σκι..Ανεβηκαμε στα λιφτ και μας εφυγε η μαγκια..χαχα Κολλησε το σαγονι μας απο το κρυο και το υψος..Πολύ ωραια και οι φωτο σου είναι πολύ σουπερ, αλλά θελουμε και τον μικρό μαζί και είπαμε τα ταξιδακια στο εξωτερικο χωρις το παιδι θα είναι επιλεγμενοι προορισμοι και καινουριοι..

Διαφημίσεις

Τη μυρωδια απο τα κακα στο καλαθακι λες;;;

Ε ναι εχω ξενοιασει 2 μηνες τωρα απο κακα στα σκουπιδια μου και καλομαθα..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρίτα εννοείται ότι αν δεν έχουμε πρόχειρα τα παιχνίδια μας διαβάζουμε περιοδικό! Η κόρη ενός συναδέλφου έχει πλάκα είναι 2,5 και κάθεται πια στη λεκάνη, οπότε κάθε βράδυ ζητάει από το μπαμπά της ένα περιοδικό -παλιό κατά προτίμηση(δεν ξέρω γιατί έτσι το ζητάει) και μετά θέλει να της κλείσουν την πόρτα του μπάνιου να το απολαύσει!

Πετρούλα είστε σε πολύ καλό δρόμο, σε λίγο θα σιχαίνεται να τα κάνει πάνω του!Πάντως εγώ μια φορά τη μέρα το σαπουνίζω με ντετόλ, αλλιώς θα ήθελα κάθε δύο ώρες αυτή τη δουλειά! Ούτε καν είχα σκεφτεί να βάλω σακουλάκι ή κάτι μέσα! Η ευρεσιτεχνία σου ανήκει, αν όντως δεν κολλάς στο να τα ρίχνεις μετά στα σκουπίδια όπως λέει και η Ρίτα και εμένα μου μυρίζει ο κάδος τρομάρα μου!

Πάω να ζεστάνω λίγο φαγάκι για το Γώγο και να τον πάρω από το σχολικό! Για να δουμε πώς θα του φανεί που θα βρει και 2ο κρεβατάκι στο δωμάτιό του!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μπάνσκο εχουμε παει 2-3 φορες, εκει καναμε πρωτη φορα σκι..Ανεβηκαμε στα λιφτ και μας εφυγε η μαγκια..χαχα Κολλησε το σαγονι μας απο το κρυο και το υψος..Πολύ ωραια και οι φωτο σου είναι πολύ σουπερ, αλλά θελουμε και τον μικρό μαζί και είπαμε τα ταξιδακια στο εξωτερικο χωρις το παιδι θα είναι επιλεγμενοι προορισμοι και καινουριοι..

καλε πιο εξωτερικο ενα τσιγαρο δρομος ειναι εμενα ο αντρας μου παει πρωι κι ερχεται απογευμα μονο για σκι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...