Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχουμε εδω και 45 λεπτα που πηγαινοερχομαστε στο γιο γιο.

Κατσαμε μετα το φαγητο για τσισα.

Τον επλυνα και τον εντυσα και τον πηγα στην κουνια.

Μετα απο λιγο αρχιζε να φωναζει για κακα τον ξαναπηγα εκανε μια σκατουλιτσα αλλά πειδη ειχε κανει το βραδυ λεω αυτο ηταν.

Τον ξαναεπλυνα τον ξαναεβαλα στην κουνια.

Αρχισε να φωναζει και να χτυπιεται ξανα μαμα κακα γιο γιο τον αφησα νομιζοντας οτι με κοροιδευει και πηγα μεσα και τον ειδα να σφιγγεται.

Τον ξαναπηρα με τυψεις του λεω περιμεεν και τον ξανεβαλα στο γιογιο.

Εκανε κακα κανονικα και τον ξαναεπλυνα και τον ξαναεβαλα στην κουνια...

Ε ρε γλεντια...θα μου πειτε οποιος βιαζεται σκονταφτει..επρεπε να τον αφησω παραπανω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατι Βατραχακι, τον είδα απο χτες;;;

Στο τηλ. που το το είπα, η αντιδραση ήταν η αναμενομενη..Εκεινος είναι κολλημενος με το Καϊμακτσαλαν παιδι μου..Βρε τι πραγμα είναι κι αυτο!! Απο χτες εχω πάρει σε 50 ξενωνες και όλα είναι κλεισμενα..Εμας μονο ειλικρινης ανθρωπος μου είπε οτι επειδη τα Χριστουγεννα δεν πήγαν οσο καλά θα ήθελαν και αυτο θα είναι το τελευταιο τριημερο του χειμωνα, συνεννοηθηκαν οι περισσοτεροι επιχ/τιες της περιοχης να μην δινουν δωματια για 2 διανυκτρευσεις αλλά απο Παρασκευη..Ε δεν πάτε καλά του λέω..Θα κλείσουμε τις δουλειες μας και θα πάρουμε τα βουνα;;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Α stone συνηθισμενη τακτικη...αν παρεις εκεινες τις μερες θα δεις οτι θα βρεις.

Την παθαινα και εγω ετσι παλια με κατι μιρα νησακια υδρα σπετσες κτλ και στο τελος εβρισκα ανετα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εχουμε εδω και 45 λεπτα που πηγαινοερχομαστε στο γιο γιο.

Κατσαμε μετα το φαγητο για τσισα.

Τον επλυνα και τον εντυσα και τον πηγα στην κουνια.

Μετα απο λιγο αρχιζε να φωναζει για κακα τον ξαναπηγα εκανε μια σκατουλιτσα αλλά πειδη ειχε κανει το βραδυ λεω αυτο ηταν.

Τον ξαναεπλυνα τον ξαναεβαλα στην κουνια.

Αρχισε να φωναζει και να χτυπιεται ξανα μαμα κακα γιο γιο τον αφησα νομιζοντας οτι με κοροιδευει και πηγα μεσα και τον ειδα να σφιγγεται.

Τον ξαναπηρα με τυψεις του λεω περιμεεν και τον ξανεβαλα στο γιογιο.

Εκανε κακα κανονικα και τον ξαναεπλυνα και τον ξαναεβαλα στην κουνια...

Ε ρε γλεντια...θα μου πειτε οποιος βιαζεται σκονταφτει..επρεπε να τον αφησω παραπανω.

Ααααααααα!!!!!!! Δεν σας τα είπα!!!!Καναμε κι εμεις κακα στο γιογιο το μεσημερι...χαχαχα

Τον ταισα στη μαμα μου ψαρι και μολις ήρθαμε πλύναμε χερια, μουτρα και ποπό, τον αφησα λίγο γυμνουλη , να παρει λίγο αερα και παίζαμε στο χαλί..Σε καποια στιγμη κοιταει οτι δεν φοραει πάμπερσ και μου λέει γιογιο;;Του λέω ας τον βαλω να κατσει, να συνηθίζει..και του ελεγα τι κανεις κακα εκεινος, ξανα θες κακα;; και σε καποια στιγμή σφιχτηκε λέω πλάκα με κανει, δεν μπορεί, και σηκώθηκε απότομα και τι να δώ....

και εκεινος είχε μεινει καγκελο και όσο τον τραβουσα μες τα γελια μου τόσο ήθελε να τα αρπάξει εκεινος...

Διαφημίσεις

ριτα τελικα κοιμηθηκε η ακομη πηγαινοερχοσαστε;

στονε παλι στο καιμακτσαλαν;δεν το βαρεθηκε; πατε κι αλλου καμια καστορια Εδεσσα εχει ενα σωρο μερη!

Αυτο του λέω ρε Βατρα.. Αυτο το Καιμακτσαλαν φετος με το κουταλι...Θα ερθουν κι οι νονοι μας και εκεινοι δεν εχουν πάει με τα παιδια, οποτε θελουν να δουν χιονι..με το κυαλι φυσικά!!

Χιλιες φορες να πάω Μετσοβο..

Κοιμηθηκε βατραχακι...εκεινιος σοβαρολογουσε εγω τον ειχα παρει στο ψιλο...

Μπραααααααααααααβο!Στονε!! Αν θυμαμαι καλα του ειχες δειξει-μιλησει σχετικα και εσυ ε?

Μπραβο μπραβο καλη αρχη!Μα δεν ειναι φοβερη ικανοποιηση οταν τα κανουν?

Πολυ ωραια κοιτα να το καλλιεργησεις τωρα!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εντωμεταξυ ειδες πως σηκωνονται αμεσως οταν τελειωσουν?

Ελατηρια ο δικος μου εποπτευει κιολας το αποτελεσμα τα αδειαζουμε στη λεκανη και τους λεμε και γεια οταν τραβαμε καζανακι!!χαχα

Σορρυ για την συζητηση αλλα εχει πολυ φαση!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπραααααααααααααβο!Στονε!! Αν θυμαμαι καλα του ειχες δειξει-μιλησει σχετικα και εσυ ε?

Μπραβο μπραβο καλη αρχη!Μα δεν ειναι φοβερη ικανοποιηση οταν τα κανουν?

Πολυ ωραια κοιτα να το καλλιεργησεις τωρα!!

Ναι ναι κατα καιρούς τον βαζω, αλλα τζιφος..Τουλάχιστον εμαθε να καθεται.Μια φορα εκανε τσίσα και μια φορα σηκώθηκε και τα εκανε στο χαλί..Σημερα πετυχαμε στοχο!!!χαχα

Μονο που με επιασε εξ απροοπτου και δεν είχα βαλει κανενα σακουλάκι μεσα..Εριξα μετα χλωρινη και το καθαρισα.Ρίτα εσυ βαζεις κατι μεσα ή το πλένεις και το απολυμαινεις μετα;;

Διαφημίσεις

Εντωμεταξυ ειδες πως σηκωνονται αμεσως οταν τελειωσουν?

Ελατηρια ο δικος μου εποπτευει κιολας το αποτελεσμα τα αδειαζουμε στη λεκανη και τους λεμε και γεια οταν τραβαμε καζανακι!!χαχα

Σορρυ για την συζητηση αλλα εχει πολυ φαση!

Ναι ναι, εγω απο εκει το καταλαβα!Σαν να τον τσιμπησε κτ εκανε..και μετα μια αντιδραση χαρας και περιεργειας..Οτι κάτι έκανε ρε παιδι μου!χαχαχα

α και Μετσοβο πολυ ωραια επισης ωραια ειναι και στα Γρεβενα στη βασιλλιτσα!

Αυτα τα μερη θελω και εγώ και δεν είναι και μακριά..Τωρα που με πηρε τηλ. μου λεει βρηκες τπτ;;Θα αρχισω να παίρνω στο Μετσοβο..Οι κουμπαροι μου είναι βολικοι ανθρωποι, αυτος είναι αγυριστο κεφαλι..

Ναι ναι κατα καιρούς τον βαζω, αλλα τζιφος..Τουλάχιστον εμαθε να καθεται.Μια φορα εκανε τσίσα και μια φορα σηκώθηκε και τα εκανε στο χαλί..Σημερα πετυχαμε στοχο!!!χαχα

Μονο που με επιασε εξ απροοπτου και δεν είχα βαλει κανενα σακουλάκι μεσα..Εριξα μετα χλωρινη και το καθαρισα.Ρίτα εσυ βαζεις κατι μεσα ή το πλένεις και το απολυμαινεις μετα;;

Τι λες ρε παιδι μου αυτο ουτε που το ειχα σκεφτει...

Καθε φορα το σαπουνιζω με ντετολ και με ενα δικο του σφουγγαρακι ...

Καθε φορα εκτος αν εχει μονο τσισα που το ξεπλενω με νερο και λιγο ντετολ...

Δνε ειναι κακη ιδεα αυτο που λες..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αυτα τα μερη θελω και εγώ και δεν είναι και μακριά..Τωρα που με πηρε τηλ. μου λεει βρηκες τπτ;;Θα αρχισω να παίρνω στο Μετσοβο..Οι κουμπαροι μου είναι βολικοι ανθρωποι, αυτος είναι αγυριστο κεφαλι..

χαχα αυτος εκει το βιολι του ε;:lol::lol::lol::lol:

κανετε σκι;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...