Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

στονε μου εχει κανει πληγες η μονο σπυρακια εβγαλε;

εγω οταν μου κοκκινιζει πολυ εχω μια κρεμα την βαζω και σε δυο φορες ειναι μια χαρα η αν τον βαλω το βραδυ μεχρι το πρωι εχει γινει καλα αλλα ειναι κορτιζονουχα και δεν κανει για πανω απο 4 ημερες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια θελω να σας ρωτησω μιας και μου θυνησε το θεμα ο Αστερης με τις ταρζανιες του..

Ο μικρος μου είναι ερεθισμενος στοω ποπυδακο του και το εχει πάθει αλλη μια φορα..Εγω συνεχεια τον πλένω καιτον στεγνωνω πολύ καλά, η πεθερα μου πολλές φορες τον καθαριζει με μωρομαντηλα χωρις μετα να τον πλένει..

Λοιπόν το ποπουδακι του εχει γινει, τι να σας πω, σπυρια εχει πεταξει..Στην αρχη νομιζα ηταν αλλεργία και ακομη το πιστευω, αλλά ο γιατρος είπε οτι εχει πού ευαισθησια και λόγω του οτι είναι και ξανθουλης τον πιανει κατευθειαν..

Εδω και 10 μερες βαζω μελάνι αλλα παρατηρω πολύ μικρη βελτίωση...μηπως κι αυτο το μελανι δεν κανει και δεν κανω ορθη χρηση;;

Πετρούλα μου επειδή το παθαίνω συχνά με την Ραφαέλα που είναι ανοιχτόχρωμη και ευαίσθητη τη βάζω μια κρεμα που την βοηθάει πολύ .... αλλά βάζω αρκετή ποσότητα.Την λένε Deflamol και κάνει πολύ καλό.Να πεις όμως την πεθερούλα σου τώρα τουλάχιστον που έχει την ευαισθησία το μικρούλη μου να τον πλένει όταν κάνει κακάκια του γιατί μόνο το μωρομάντηλο τσούζει και τον ερεθίζει πιο πολύ.Και να τον αλλάζετε πιο συχνά και από τα τσίσα του.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

στονε μου εχει κανει πληγες η μονο σπυρακια εβγαλε;

εγω οταν μου κοκκινιζει πολυ εχω μια κρεμα την βαζω και σε δυο φορες ειναι μια χαρα η αν τον βαλω το βραδυ μεχρι το πρωι εχει γινει καλα αλλα ειναι κορτιζονουχα και δεν κανει για πανω απο 4 ημερες!

Καταλαβα ποια μου λες Βατραχακι.. είναι απολύ αποτελεσματική..μου διαφευγει το ονομα..μηπως travocort;;και μια αλλη νομιζω

Να πεις όμως την πεθερούλα σου τώρα τουλάχιστον που έχει την ευαισθησία το μικρούλη μου να τον πλένει όταν κάνει κακάκια του γιατί μόνο το μωρομάντηλο τσούζει και τον ερεθίζει πιο πολύ.Και να τον αλλάζετε πιο συχνά και από τα τσίσα του.

Της το εχω πει πολλές φορες και πιστευω οτι τον πλένει, αλλά μια φορα να το παραλειψει γινεται το κακό και παιδευεται μερες το παιδι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

βρε το χειρότερο ήταν ότι είχε και το στα χείλη του μελάνι και πανικοβλήθηκα μήπως ήπιε αλλά τελικά εξετάζωντας καλά το στόμα του και το λαρύγγι δεν είχε ίχνος από το μελάνι. Το χαλί καταστράφηκε...δεν νομίζω να καθαρίζει...

Όσο για το πωπό Πετρούλα εμάς 2 φορές που συγκάηκε για τα καλά τον βοήθησε πάρα πολύ, κάνει δουλειά.

Σε άλλαγμα τον κάνω πάντα με νεράκι, σκουπίζω καλά και έπειτα χρησιμοποιώ την κρέμα της weleda για την αλλαγή της πάνας και όλα καλά. Μωρομάντηλα χρησιμοποιώ μόνο στα κακά, αλλά κάνω και με νερό από πίσω κατευθείαν!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

stone μου kenacomb λεγεται η κρεμα.

σαρδελινα μου ευτυχως δεν ηπιε να τρεχετε!

το χαλι δεν πειραζει ας καταστραφηκε δοκιμασε παντως πριν το πεταξεις με γαλα αλλα θελει να μου λιασει καλα και μετα να το πλενεις ισως να χρειαστει και δευτερη φορα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

παρε τον διαβολακο του λεκε και μετα ομινο μπιανκο με την βουρτσα μπροστα και θα βγει,να ερθω να στο καθαρισω εγω?εχω πολυ επιμονη σε αυτα,αληθεια σου λεω ερχομαι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Εγω αγανακτώ με αυτους τους λεκεδες.Το μελάνι που χρησιμοποιω εγώ είναι φουξια.

Βατραχακι αυτη είναι, η kenacomb, η μαμα μου την εχει στο σπίτι της και του είπε εκεινη για αυτην..

Τα διαβολακια, αμα είναι για ζημια πρωτα είναι..Σιγα να μην πιουν, αφου ολα τα καταλαβαινουν.

πετρουλα μου διαβολακος ειναι απορρυπαντικο!!!κανενα νεα με τις διαστασεις?

φευγω τωρα αν θες μπορεις να με παρεις τηλ.

καλο μεσημερι κουκλες.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

παρε τον διαβολακο του λεκε και μετα ομινο μπιανκο με την βουρτσα μπροστα και θα βγει,να ερθω να στο καθαρισω εγω?εχω πολυ επιμονη σε αυτα,αληθεια σου λεω ερχομαι.

:tongue::tongue: άντε καλέ που θα έρθει να βουρτίσεις το χαλί μου... :tongue::tongue: το βούρτσισε η θεία χαχα αλλά δεν βγήκε.

Τον διαβολάκο του λεκέ που είχα για στυλό το έριξα στα μάρμαρα γιατι δεν καθάριζαν ούτε κι αυτά...

m57Zp2.png

Κοριτσάκια είμαι ακόμα εδώ! Κάνω βέβαια φιλότιμες προσπάθειες να γεννήσω αλλά η μπουμπού δε λέει να βγει!:rolleyes: Από το πρωί πριν λίγο μαζεύτηκα, με έχουν πονέσει τα πόδια μου και οι βόλτες αυτές είναι ασύμφορες αφού όλο αγορές κάνω! Τώρα έχω τους ανθρώπους εδώ και μου στήνουν την κούνια της μπουμπούς! Για να δούμε πώς θα του φανεί του Γώγου μόλις γυρίσει από το σταθμό! Πάντως χτες αλλάξαμε τελείως θέση στα πράγματα στο δωμάτιό του και βγάλαμε τον καναπέ, παρακολουθοόυσε με μεγάλη αφοσίωση το μπαμπά του να μαστορεύει αλλά μια χαρά κοιμήθηκε το βράδυ!

Ευάκι να χαίρεσαι το σύζυγο, κι εσείς Πετρουλα τον ανηψιό! Κίκο πολύ χάρηκα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του άντρα σου! Μπορείς να αρχίσεις τη γκρίνια χωρίς τύψεις τώρα!:lol:

Αμάν με τις συνταγές, δεν ντρέπεστε και συζητάτε για μερεντοπιττάκια???Φτού σας καλέ!

mGKop3.png60Jvp3.png

πετρουλα μου διαβολακος ειναι απορρυπαντικο!!!κανενα νεα με τις διαστασεις?

Βικακι το ξερω βρε που ειναι απορρυπαντικο..κτ μικρα μπουκαλακια δεν είναι;;Λογοπαιγνιο εκανα..χαχα

Τωρα για τις διαστασεις..Το μεσημερι δεν ηρθε, του είπα να μου φερει καταλογους το βραδακι

Επειδη την επόμενη βδομαδα θα κατεβουν Αθηνα σαν εκθετες επιπλου είναι λίγο σε αναμμενα καρβουνα καθως ετοιμαζει καινουριο προσπεκτ με τα νεα είδη..Θα σε παρω τηλ. μολις τσεκαρω τι μου εφερε, οκ;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...