Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχακι μηπως είναι απο τον γυρο που χαλβαδιαζες χτες στο αλλο τοπικ;;;;χαχαχα

αχ ασε κι εχω κι εσας τις απονες με τις συνταγες α ρε δεν θα γεννησω τοτε θα δειτε εσεις!!!:lol::lol::lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ριτακι η μαμα μου μου προτεινε τις πατατες αλλα εγω προσθεσα το αυγο την κρεμα και το τυρι.

ευακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου

πετρουλα και εσεις να χαιρεστε τον ανηψιο σας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αααα κων κων κατι μερεντοπιτακια διαβασα...

Για δωσε τη συνταγη..

Μην τα πετατε ετσι αυτα σε μενα χαχαχα

Ναι κοριτσάκι θέλω και εγώ τα μερεντοπιτάκια!!!!!!!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

μαρινααααααααααα καλε που πηγε?γεννησε?

χαθηκατε τι παθατε?μαγειρευετε?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Α, και τώρα που το θυμήθηκα, κάτι πήρε το μάτι μου εχτές ότι το σαρδελάκι παρόλο που πονάει, κλασσικά δεν βάζει κάτω τον πωπό της???

ΣΑΡΔΕΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα σ'αρχίσω πάλι! Κάτσε καλά βρε πουλάκι μου, μη πέσεις κάτω και μετά ποιος θα σε μαζεύει ήθελα να ήξερα

742463cw4ffygnxy.gif

:lol::lol: αχ φιλενάδα μου πόσο δίκαιο έχεις...σήμερα είπα να καθίσω αλλά ο αξιολάτρευτος γιος μου έκανε μιά ζημιά και 2 ώρες τώρα τρίβω...λοιπόν φυσικά αρχικά θα πω πως φταίω εγώ...είχα στην αλλαξιέρα του στο συρτάρι το μελάνι που βάζουμε στο κωλαράκι αν συγκαεί πολύ. Εκείνο το συρτάρι είναι ελλατωματικό και ανοίγει μόνο με κόλπο οπότε δεν ανησυχούσα μέχρι πρίν 2 ώρες...κατάφερε και το άνοιξε, πήρε το μελάνι, το άνοιξε και το έχυσε σε όλο το σπίτι...:mad:

m57Zp2.png

Τσουπ, να 'μαι πάλι και εγώ. Όποτε θα βρίσκω ευκαιρία θα σας κάνω ντου.

Λοιπόν εν συντομία να σας πω ότι οι εξετάσεις του συζύγου βγήκαν πεντακάθαρες και έτσι έχω τρελά κέφια που ευτυχώς ήταν ένα τυχαίο γεγονός και έτσι λέω να το γιορτάσουμε με ένα τραπέζι που έχω καιρό να κάνω σε συγγενείς μας.

Επιτέλους απο σήμερα ξεκινάει και η γνωστή γκρίνια(χιχιχιχιχ):tongue::tongue::tongue:

Εμείς απο φαγητά ευτυχώς δόξα το θεό τρώμε τα πάντα , είναι φαγανούλης ο δικός μου και πολύ κρεατοφάγος ο άτιμος σαν το μπαμπά του.

Αρμάκι πως είναι τα πεθερικά σου και η αδερφούλα σου;

όλες οι άλλες , απ'ότι διάβασα είστε όλες καλά και χαίρομαι πολύ γι'αυτό.

Λοιπόν τώρα να σας πω για το μενού το Κυριακάτικο.

Θέλω όπως είπαμε να φτιάξω γλυκό (όχι τύπου κέικ και τα σχετικά, κάτι πιο επίσημο λόγω εορτής) και τώρα για το μεσημεριανό τραπέζι σκεφτόμουν να κάνω και εγώ μακαρόνια σουφλέ, τυρόπιτα , σαλάτες , λουκάνικο κλέφτικο και αν δεν ψήσει ο σύζυγος κρεατικά.

Η συνταγή από την τυρόπιτα είναι από το gourmet με κασέρι, ανθότυρο και τυρί φέτα και καταίφι φύλλο .

Θέλω να μου πείτε ωραίες σαλατίτσες να φτιάξω και τα σχετικά.

Σας ευχαριστώ όλες για τις ιδέες σας.

Θα επανέλθω αργότερα ..

φιλιά σε όλες:wink:;-):wink:

Διαφημίσεις

:lol::lol: αχ φιλενάδα μου πόσο δίκαιο έχεις...σήμερα είπα να καθίσω αλλά ο αξιολάτρευτος γιος μου έκανε μιά ζημιά και 2 ώρες τώρα τρίβω...λοιπόν φυσικά αρχικά θα πω πως φταίω εγώ...είχα στην αλλαξιέρα του στο συρτάρι το μελάνι που βάζουμε στο κωλαράκι αν συγκαεί πολύ. Εκείνο το συρτάρι είναι ελλατωματικό και ανοίγει μόνο με κόλπο οπότε δεν ανησυχούσα μέχρι πρίν 2 ώρες...κατάφερε και το άνοιξε, πήρε το μελάνι, το άνοιξε και το έχυσε σε όλο το σπίτι...:mad:

ωχ βρε σαρδελινα μου βγηκε τουλαχιστον η σου αφησε λεκεδες;

με γαλα βγαινει το μελανι.

κι εμενα ανοιξε ενα πακο μακαρονια και μαζευα μια ωρα μακαρονια τα εσπασε κιολας και βαρεθηκα να μαζευω απο κατω μακαρονια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας!!!

Βρε κοριτσια θελω να σας ρωτησω μιας και μου θυνησε το θεμα ο Αστερης με τις ταρζανιες του..

Ο μικρος μου είναι ερεθισμενος στοω ποπυδακο του και το εχει πάθει αλλη μια φορα..Εγω συνεχεια τον πλένω καιτον στεγνωνω πολύ καλά, η πεθερα μου πολλές φορες τον καθαριζει με μωρομαντηλα χωρις μετα να τον πλένει..

Λοιπόν το ποπουδακι του εχει γινει, τι να σας πω, σπυρια εχει πεταξει..Στην αρχη νομιζα ηταν αλλεργία και ακομη το πιστευω, αλλά ο γιατρος είπε οτι εχει πού ευαισθησια και λόγω του οτι είναι και ξανθουλης τον πιανει κατευθειαν..

Εδω και 10 μερες βαζω μελάνι αλλα παρατηρω πολύ μικρη βελτίωση...μηπως κι αυτο το μελανι δεν κανει;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ βρε κουκλίτσα μου τι έπαθες???? Και το μελάνι καθαρίζει δύσκολα.Κουράγιο!!!!!:(:(:(

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...