Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν ξερω βρε αρμακι μου ενταξει ενα λογικο αγχως το εχω αλλα οχι κατι τρελο παντως εχθες ειδα τι να σου πω εντελως κουλα ονειρα μεχρι και βρυκολακας με δαγκωσε :lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχα!!!!!!! καλά δεν μου κάνει εντύπωση, μάλλον οι ορμόνες φταίνε, ε, δεν τον δάγκωνες κι εσύ βρε πουλάκι μου να ησύχαζες??? :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Ριτα ειδες τι μου εχεις κανει?:lol::lol::lol: Εχω γινει πρωτη μαγειρισα! Αφου ο αντρας μου δεν το πιστευει... Θα κοιταξω λιγο και τις συνταγες της μαμας μου και θα σου πω καμια καινουρια!

Stone οι πατατουλες βγηκαν μαλακες αλλα σχηματισμενες. Οσες ηταν στην ακρη λιγο καηκαν, βγηκαν σαν τσιπς! Αλλα ωραιες. Εγω το κρεμμυδι παντα το αλεθω στο μουλτι. Επισης ενα tip της μαμας μου οποτε κανει τραπεζια και θελει να εχουν ακομα καλυτερη γευση τα φαγητα της, αντι για κρεμμυδι χρησιμοποιει κερμμυδοσουπα. Την ετοιμη στο φακελακι. Μεγαλη ευκολια και πολυ ωραια γευση... Απλα δεν ειναι για καθε μερα!

Ευα μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα!

Κοριτσια πηζω πολυ παλι σημερα, μολις μπορεσω θα ξαναρθω!:D

t7fQp3.png

χαχαχαχαχαχα!!!!!!! καλά δεν μου κάνει εντύπωση, μάλλον οι ορμόνες φταίνε, ε, δεν τον δάγκωνες κι εσύ βρε πουλάκι μου να ησύχαζες??? :lol: :lol: :lol:

καλε δεν το σκεφτηκα κι αυτος μαλλον

ομως χαζος ηταν δεν μου δαγκωσε τον λαιμο αλλα το χερι αρχαριος θα ηταν :lol::lol::lol::lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλε δεν το σκεφτηκα κι αυτος μαλλον

ομως χαζος ηταν δεν μου δαγκωσε τον λαιμο αλλα το χερι αρχαριος θα ηταν :lol::lol::lol::lol:

969356n04i0j45gk.gif

Αχ ρε βατραχάκι να σαι καλά! Μ'έκανες και γέλασα!!!!

Διαφημίσεις

969356n04i0j45gk.gif

Αχ ρε βατραχάκι να σαι καλά! Μ'έκανες και γέλασα!!!!

να σου πω κι οτι ο βρυκολακας φορουσε τρυπιες καλτσες ιδιως η μια ηταν ολο το δαχτυλο εξω :lol::lol::lol::lol::lol:

ειδες θυμαμαι και λεπτομεριες:lol::lol::lol:

Α ρε Βατραχάκι έχεις πολύ πλάκα!!!!:P:p:p

Πάντως σήμερα είναι μια περίεργη μέρα, μίλησα με την μαμά μου και την αδελφή μου και όλες σήμερα βλέπαμε περίεργα όνειρα.Αφού να φανταστείτε μέχρι και τα δίδυμα της αδελφής μου είδαν παράξενα όνειρα. Και μάλιστα Βατραχάκι μου ο ένας είδε Δράκουλα σαν και σένα στον ύπνο του και τρόμαξε!!!!!

Τι να πω ..............:rolleyes:

PdBSp3.png ck1Cp3.png

να σου πω κι οτι ο βρυκολακας φορουσε τρυπιες καλτσες ιδιως η μια ηταν ολο το δαχτυλο εξω :lol::lol::lol::lol::lol:

ειδες θυμαμαι και λεπτομεριες:lol::lol::lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Αχ! Δεν το πιστεύω!!! Φτάνει καλέ! Μ'έχει πιάσει νευρικό και πονάει και η κοιλιά μου και η Εύα γελάει κι αυτή που με βλέπει να γελάω αλλά ταυτόχρονα με κοιτάει και περίεργα..(σου λέει λάλησε η μάνα μου, αυτό ήταν! :lol: )

Ευα να τον χαίρεσαι τον καλό σου!!!!

Κι ο ανηψουλης μου εχει τα γεννεθλια του σημερα, γίνεται 10 το αγορακι μας! Πως περναει ο καιρός, σαν χτες τον ειχα στην αγκαλια μου και τον επαιζα ..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

:lol: :lol: :lol: :lol: Αχ! Δεν το πιστεύω!!! Φτάνει καλέ! Μ'έχει πιάσει νευρικό και πονάει και η κοιλιά μου και η Εύα γελάει κι αυτή που με βλέπει να γελάω αλλά ταυτόχρονα με κοιτάει και περίεργα..(σου λέει λάλησε η μάνα μου, αυτό ήταν! :lol: )

:lol::lol::lol::lol::lol:

καλα ασε που να σου πω κι αλλες λεπτομεριες!

ασε και στο ονειρο γκαντεμο χαθηκε να με δαγκωσει ενα ωραιος βρυκολακας κι οχι αυτος ξεπεσμενος :lol::lol::lol:

Kαλημερα!!

Κικο να σου πω συνταγουλες αλλα πρεπει να μου πεις που θες να κινηθεις γιατι αλλιως θα αραδιασω εδω ολο το μασα χαχα δωσε στιγμα και τα λεμε.

Σουλιτσα και εγω απο ολα κανω αλλα εκεινος δεν τα τρωει ολα..δλδ οσπρια μονο φακες τα αλλα ουτε να τα δει.Χοιρινο δεν του δινω απο επιλογη και λαδερα δεν τα πολυθελει προτιμαει τον αρακα μεσα σε ρυζι.

Αρμα τι νεα απο τη συμπεθερα?Ευχομαι ολα να ειναι καλα!Αυτο το γλυκακι ψυγειου θα το χτυπησω χαχα

Οσο για τις ιωσεις το εμαθα και εγω ο χειροτερος μηνας θα ειναι μεχρι τελη Φεβρουαριου οποτε προσοχη και ιδιατερως οι εγκυουλες

Βατραχακι αυτα δεν ειναι ονειρα ..σκετο Χολυγουντ ειναι χαχα

Ευα τι εχεις?σε γυροφερνει τιποτα?

Φωτεινη πες ποια φωτο θες και θα σου δωσω τη συνταγη διοτι αυτο εκει πανω ειναι το μπανερ και δεν πατιουνται οι φωτο αλλά εγω τις ξερω...

Νατασσα μαγειρισσα περιμενω τις νεοτερες χαχα

Κων κων τι σπυρακια? απο το εμπλαστρο?Γενικα ειναι καλυτερα?

Stone θα τον συνηθισεις ακι τον νεο που θα παει..θα του παρετε τον αερα

Μαριναααα μπας και γεννησες?

Βικακι που το σκεφτηκες αυτο το κολασμενο φαγητο?μιαμ!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...