Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ κακούργες πάλι θα φάω το laptop με της συνταγές.

Κώνκων κάνε την βόλτα και πάρε την ζώνη μήπως και βοηθήσει λίγο , δεν μπορείς να παίρνεις και φάρμακα στην κατάσταση σου.

Ελενάκι….. 1 down 4 more to go…..έτσι δεν λένε?? Να παίρνουν σειρά και η υπόλοιπες εγκυούλες η υπόλοιπες κοπέλες 4 δεν είναι μαζί με την Μαρίνα?

Κικo εγώ σε κάθε τραπέζι κάνω μακαρόνια σουφλέ, με τυριά, μπέικον, μανιτάρια, πιπεριές χρωματιστές και μπόλικη κρεμά γάλακτος, αν θέλεις κανένα στιφάδο με μοσχάρι, που το τρώνε η περισσότερη, κάνω και ρολά μοσχαράκια μικρά γεμισμένα με τουρσί αγγουράκι, μουστάρδα και κέτσαπ με σάλτσα και με κρεμμυδάκια για στιφάδο, απλή συνταγή αλλά νοστιμη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια !!!!!!!

960836c2kfts5353.gif

Να πιούμε κανένα καφεδάκι???? Γιατί και εγώ σαν το γάτο σέρνομαι σήμερα.

Δεν ξέρω γιατί αλλά σηκώθηκα χάλια σήμερα και πονάει και το κεφάλι μου!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Σουλιτσα εγώ λέω να μην σε βάλω τι τρώει η Φωτεινή γιατί θα απελπιστείτε

Το μόνο που λέω είναι ότι σήμερα δεν την έδωσα γιαούρτι και την έκανα κρεμούλα με κουστερ παουντερ και έφαγε 11/2 φλυντζανακι του ελληνικού καφέ σε ποσότητα, σε όλοι την διάρκεια προσπαθούσε να κάνει εμετό…..και λέω εγώ τώρα …. μια σταλιά σκατουλακι να με κάνει έμενα τέτοια νούμερα …. Αχ βρε κόρη μου τα πόδια του άνδρα σου που είναι τέλεια δεν πήρε από τα χαρίσματα του, πάρα μόνο την αφαγία του … χα χα χα:):):):)

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!

Ευα προσεχε μην κολλήσεις τπτ..Εκανες τελικα χτες τις κοτομπουκιες;;

Σουλα το δικο μας προγραμμα εχει ως εξής:

Δευτερα-Λαδερό

Τρίτη-Ψαρι

Τεταρτη-Λαδερό (πολλές φορες μαγειρευω μεγαλυτερη ποσοτητα τη Δευτερα και το τρωμε)

Πέμπτη-Μοσχαρι/Κοτοπουλο/Κιμας

Παρασκευή-Λαδερό/Ζυμαρικά

Σαββατο-Μακαρονια/Λαχανικα/Ψαρι

Κυριακή-Κρεας

Γενικα τρωμε τα πάντα και οι τρεις και μαγειρευω χωρις δεσμευσεις και περιορισμους..Πολύ σπάνια μαγειρευω χοιρινό και αν το κανω, προτιμώ ψαρονεφρι ή καμια μπριζολα λαιμου που είναι πολύ μαλακο κρεας

Στενοχωρεθηκα σημερα γιατι εμαθα οτι θα μας αλλάξουν πρόεδρο και ενω ο προηγουμενος μου ειχε απόλυτη εμπιστοσυνη και με αφηνε να λειτουργώ εν λευκώ, με αυτο τον καινουριο τα πραγματα θα ειναι πολύ δυσκολα,δεν τον πάω καθολου, ενας γλοιωδης τυπος, θα θρονιαστει εδω μεσα και θα χασουμε την ησυχια μας..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ρίτα όπως ανοίγω το Greek mesa επάνω έχει φωτογραφίες από διάφορα πιάτα πως μπορώ να βρω της συνταγές αφού δεν ξέρω την ονομασία τους?

Κικο κανε και την μανιταροπιτα της Νατασσας...ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ

Α, και τώρα που το θυμήθηκα, κάτι πήρε το μάτι μου εχτές ότι το σαρδελάκι παρόλο που πονάει, κλασσικά δεν βάζει κάτω τον πωπό της???

ΣΑΡΔΕΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα σ'αρχίσω πάλι! Κάτσε καλά βρε πουλάκι μου, μη πέσεις κάτω και μετά ποιος θα σε μαζεύει ήθελα να ήξερα

742463cw4ffygnxy.gif

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ευάκι περαστικά..ελπίζω να είναι τυχαίο και να μην σε τριγυρίζει καμιά ιωσούλα...

stone μου να κάνεις την δουλειά σου όπως πρέπει και να μην δίνεις σημασία σε κανένα. Αν εσύ δουλεύεις σωστά, δεν θα έχει να σου πει τίποτα...;)

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!

Ευα προσεχε μην κολλήσεις τπτ..Εκανες τελικα χτες τις κοτομπουκιες;;

Σουλα το δικο μας προγραμμα εχει ως εξής:

Δευτερα-Λαδερό

Τρίτη-Ψαρι

Τεταρτη-Λαδερό (πολλές φορες μαγειρευω μεγαλυτερη ποσοτητα τη Δευτερα και το τρωμε)

Πέμπτη-Μοσχαρι/Κοτοπουλο/Κιμας

Παρασκευή-Λαδερό/Ζυμαρικά

Σαββατο-Μακαρονια/Λαχανικα/Ψαρι

Κυριακή-Κρεας

Γενικα τρωμε τα πάντα και οι τρεις και μαγειρευω χωρις δεσμευσεις και περιορισμους..Πολύ σπάνια μαγειρευω χοιρινό και αν το κανω, προτιμώ ψαρονεφρι ή καμια μπριζολα λαιμου που είναι πολύ μαλακο κρεας

Στενοχωρεθηκα σημερα γιατι εμαθα οτι θα μας αλλάξουν πρόεδρο και ενω ο προηγουμενος μου ειχε απόλυτη εμπιστοσυνη και με αφηνε να λειτουργώ εν λευκώ, με αυτο τον καινουριο τα πραγματα θα ειναι πολύ δυσκολα,δεν τον πάω καθολου, ενας γλοιωδης τυπος, θα θρονιαστει εδω μεσα και θα χασουμε την ησυχια μας..

Ναι γλυκειά μου τις έκανα και έγιαν υπέροχες.

Πολύ κρίμα για τον Ανωτερό σου , ξέρω πολύ καλά τι είναι να δουλεύεις με κάποιον που δεν συμπαθείς.Το έχω ζήσει και δεν θα ήθελα να το ξαναζήσω.Είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν τον παλιό???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

τι κανετε;

εγω δεν ηθελα να σηκωθω σημερα αφου ηρθε ο Τιμος και με σηκωσε ξυπνησε ο καημενος και καθοταν στο κρεβατι του με φωναξε κανα δυο φορες κι αφου ειδε οτι δεν πηγα αναψε το φως και βγηκε και ηρθε να με βρει :lol:

ασε που ολο το βραδυ εβλεπα ονειρα χαζα ενα σωρο ειδα πολυ αστατο υπνο εκανα!

Ευακι μου ευχομαι να ειναι απο τον καιρο κι οχι καμια ιωσουλα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλέ δεν σας είπα σήμερα έχει γενέθλια ο Αντρούλης μου!!!!!!!!

Να σε χαίρομαι αγάπη μου!!!!!!

Να τον χαίρεσαι Ευάκι!!!!

Βατραχάκι μου είσαι αγχωμένη? Πάντως κι εγώ στην εγκυμοσύνη είδα τα πιο κουλά όνειρα...

κι εμεις Σουλα τρωμε σχεδον απ'ολα

δηλαδη

2 φορες κρεας

2 φορες λαδερο-οσπρια

1 φορα ζυμαρικο

1 φορα ψαρι

και την κυριακη συνηηθως κανω κατι πιο σπεσιαλ γιατι εχω χρονο!

Βατραχάκι μου είσαι αγχωμένη? Πάντως κι εγώ στην εγκυμοσύνη είδα τα πιο κουλά όνειρα...

δεν ξερω βρε αρμακι μου ενταξει ενα λογικο αγχως το εχω αλλα οχι κατι τρελο παντως εχθες ειδα τι να σου πω εντελως κουλα ονειρα μεχρι και βρυκολακας με δαγκωσε :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...