Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια εδώ είμαι και εγώ. Σήμερα ξεστόλιζα και δεν βρήκα χρόνο να σας γράψω νωρίτερα και ψιλοδιάβασα τα νέα σας.

Βικάκι υπέροχα τα νέα σου. Εύχομαι καλή εκυμοσύνη στην κοπέλα.

Ρίτα κρίμα για το κορίτσι. Πώς το πήρε; Μία ξαδερφούλα μου είχε δύο αποβολές και είχε πέσει πολύ ψυχολογικά. Κουρέλι ήταν. Ευτυχώς τώρα είναι έγκυος στον 4ο μήνα. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα για να σας γράψω. Κουτουλάω από τη νύστα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιμηθηκε κι οδικος μου!!!

Νατασα και το δικο μου βγηκε παρα πολύ καλό και ο συζ. ξετρελάθηκε, πήρα και φιλάκι..χαχα

Ειναι πολύ του κιμα και ειδικα του κεφτε..Θα το ξανακανω σιγουρα μονο που την επόμενη φορα το κρεμμυδι θα το περασω στον τριφτη και δεν θα το ψιλοκοψω γιατι το καταλαβαινεις στη γευση..Μου βγηκαν μυρωδατα και μάλλον οφειλεται στο ουζακι και πολύ αφρατα, αφου ελυωνε και νομιζα οτι ήθελε κι αλλο ψησιμο, αλλά μαλλον ευθυνεται το νερακι μεσα στον κιμα..

Κι η πατατουλα μου στον πατο ψιλοελυωσε..εσενα Νατασα εμεινε σχηματισμενη;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια.

καλε φτανει με αυτες τις συνταγες,ολη την μερα πειναω πια.

σας ευχαριστουμε για τις ευχες σας για την συνυφαδα μου.

νικη το πηρες τελικα το χρηματοκ.το εβαλες οπως εγω?

μαρινακι και ντελενι ερχεται η μεγαλη στιγμη.ελενιτσα οταν με το καλο μπορεσεις στειλε ενα μηνυματακι για να πουμε και τα ευχαριστα στα κοριτσια μας.καταλαβες για ποια εγκυμοσυνη ελεγα χθες ετσι?ο κωστας θα γινει μπαμπας,και σκεψου οτι οταν γεννηθηκε η φωτεινη επρεπε να καθησει βολικα στον καναπε,να βαλει στη σωστη θεση τα χερια του και εμεις απλα να την τοποθετησουμε πανω του.θελω πολυ να τον δω σε 8 μηνες που θα γεννηθει το δικο τους χαχαχα

αρμακι ολα θα στρωσουν

αχ δεν θυμαμαι αλλα ρε κοριτσια και εχω παλι τον προυπολογισμο τα νευρα μου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

1191996239.gif

καλημέρα σε όλες τις μανούλες - γιαγιούλες. Μπήκα γρήγορα γρήγορα πριν έρθουν οι γιαγκούλες πάνω από το κεφάλι μου. Δεν έχω διαβάσει τίποτα , ελπίζω μόνο να είσαστε όλες καλά και εσείς και τα παιδάκια σας.

Υποθέτω πως η Ελενίτσα μετράει μέρες σαν τους φαντάρους και της εύχομαι για άλλη μια φορά ψυχραιμία και όλα καλά να πάνε.

Τέλος ΄θέλω τη βοήθειά σας. έχω τραπέζι την Κυριακή για 12 άτομα και θέλω τη βοήθειά σας και τις συνταγές σας. Επίσης θέλω να μου προτείνετε γλυκάκι για να φτιάξω ....Ρίτα που είσαι;;;;

αναμένω τα σχόλιά σας.

Φιλιά και μια γλυκιά καλημέρα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.

Βικάκυ καλό κουράγιο στη δουλιτσα σου .

Κικο μου μαλλον η πιο αρμόδια για την ερώτηση σου ειναι η ΜΑργαρίτα μας .Ο σεφ της παρεας.

Και μια και εκανες την αρχη ας κανω και εγω μια ερώτηση.

Κοριτσάκια σας παρακαλώ πεστε μου τι περιλαμβάνει το μεσημεριανό φαγητό για τα μικρακια σας μιας εβδομάδας.!!!!

Καλημέρα!

Πάλι με λιγούρες ξεκινάμε τη μέρα μας. Ωραιες οι συνταγές αλλά στείλτε μας και λίγο απο το έτοιμο! Μου τρέχουν τα σάλια κάθε φορα.

Κανα τηλ. της Ελένης έχουμε? Μήπως γέννησε?

Σήμερα που έχω φαϊ απο χθες θα φτιάξω τυροπιτάκια και μερεντοπιτάκια (συνταγή της μαμας).

Καλημέρα!

Πάλι με λιγούρες ξεκινάμε τη μέρα μας. Ωραιες οι συνταγές αλλά στείλτε μας και λίγο απο το έτοιμο! Μου τρέχουν τα σάλια κάθε φορα.

Κανα τηλ. της Ελένης έχουμε? Μήπως γέννησε?

Σήμερα που έχω φαϊ απο χθες θα φτιάξω τυροπιτάκια και μερεντοπιτάκια (συνταγή της μαμας).

Ντινακι μου καλημέρα.Πως είναι η μεση σου?

Αχ κοριτσάρα μου αν ησουν πιο κοντα θα σου μαγειρευα εγώ!!!!

Η Ελενιτσα εχει ραντεβού την Παρασκευη για καισαρική οπότε λογικα δεν εχει γεννησει ακομα.

Κοριτσάκια σας παρακαλώ πεστε μου τι περιλαμβάνει το μεσημεριανό φαγητό για τα μικρακια σας μιας εβδομάδας.!!!!

Σουλίτσα μου φτιάχνω τα πάντα εκτός απο μπριζολες και παϊδάκια. Σούπες, όσπρια, κοτοπουλο με πατατες στο φούρνο, κοτοπουλο κοκκινιστο με πουρέ, μακαρονια με κιμά, μακαρόνια καρμπονάρα, ψάρι ψητό, μπιφτέκια με ρύζι, παστίτσιο, μουσακά, μοσχάρι με λαχανικά κοκκινιστο, σνίτσελ χοιρινό, κατσικάκι με πατατες, πιτσα, γεμιστά, σαρμαδάκια και γενικώς ότι φτιάχνω για μας. Και θα δοκιμάσει απο τη σαλάτα και φέτα και τζατζίκι (το φτιάχνω ελαφρύ και του αρέσει πολύ). Μου είχε πει η παιδίατρος μετά τον χρόνο να τρώει σιγά σιγά απο όλα και τώρα τα τρώει όλα.

Διαφημίσεις

Ντινακι μου καλημέρα.Πως είναι η μεση σου?

Αχ κοριτσάρα μου αν ησουν πιο κοντα θα σου μαγειρευα εγώ!!!!

Αχ Σουλίτσα μου με σκλαβώνεις και μόνο που λές!!! Σ'ευχαριστώ!

Η μέση μου είναι καλύτερα, δεν μπορώ να βάλω έμπλαστρο γιατί γέμισα σπυράκια στη μέση. Προσπαθώ να μην σκύβω πολύ και φυσικά αποφευγω να σηκώνω βάρη. Πρέπει να βγώ καμιά βόλτα να ψάξω για ζώνη μήπως και βοηθήσει την κατάσταση.

Καλημέρα κορίτσια!

Εγκυούλες σας περιμένει δύσκολη μέρα, πάρτε κοντά σας κάτι να έχετε να μασουλάτε γιατί πάλι συναγές θα πέσουν σήμερα! :lol: :lol: :lol:

Κωνωνακι πως είναι η μέση σου? Η deleni μας γεννάει την Παρασκευή. Η Μαρίνα όποτε το αποφασίσει η μπέμπα :-)

κικο κορυφαία συνταγή είναι το κλασσικο πλέον μοσχαράκι με μπύρα της Ρίτας, το οποίο γίνεται τέλειο και με κοτόπουλο http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3698&Itemid=49. επίσης πολύ ωραία και η πατατοπίτσα http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3981&Itemid=56

Από γλυκά τι θα ήθελες? Εγώ φτιάχνω ένα πανεύκολο με μπισκότα πτι-μπερ αλλά είναι ψυγείου οποτε καλοκαιρινο. Στρώνω σ'ένα ταψί τα μπισκότα, από πάνω άνθος αραβοσίτου στιγμής σοκολάτα, μετά πάλι μπισκότα, μετά άνθος αραβοσίτου βανίλια και από πάνω τρούφα. Το αφήνω να κρυώσει στο ψυγείο και έτοιμο. Έχει δώσει η Ρίτα αρκετά από γλυκά αλλά δεν τα θυμάμαι. Θα στα πει η ίδια καλύτερα.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Εγώ δύσκολα, αδιαθέτησα, είμαι χάλια και μόνη μου..ευτυχώς το Ευάκι ήταν πολύ ήσυχο εχτές, παίζαμε πολύ ωραία όλη μέρα και ελπίζω να είναι και σήμερα έτσι..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

αχ να σας πω τι εκανα εγω το σαββατο και αρεσε πολυ στην φωτεινη.εβρασα πατατες και τις αφησα λιγο σε αυγο χτυπημενο με κρεμα γαλακτος.μετα τα τηγανισα ισα ισα να ψηθει το αυγο και εριξα τυρακι απο πανω,ηταν φουλ θερμιδες αλλα τις εχει αναγκη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Σουλίτσα εμείς ακόμα τρώμε τα κλασσικά μιας και η Εύα τώρα άρχισε να πέρνει τα πάνω της,(ψάρι, μοσχάρι, κοτόπουλο) και μια φορά την εβδομαδα σπανακόρυζο, φασολάκια, αρακά κλπ. αλλά αφού φάει το δικό της της δίνω κάθε μέρα και λίγο από το δικό μας φαγητό πάνω κάτω αυτά που λέει και η κωνκων

Κορίτσια εχτές μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε αυτές τις μέρες να προσέχουμε λίγο παραπάνω γιατί υπάρχει μεγάλη έξαρση ιώσεων...

Βίκυ ωραίο αυτό με τις πατατούλες!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

αχ να σας πω τι εκανα εγω το σαββατο και αρεσε πολυ στην φωτεινη.εβρασα πατατες και τις αφησα λιγο σε αυγο χτυπημενο με κρεμα γαλακτος.μετα τα τηγανισα ισα ισα να ψηθει το αυγο και εριξα τυρακι απο πανω,ηταν φουλ θερμιδες αλλα τις εχει αναγκη.

Συμπεθέρα μου ακούγετε τέλειο! Μου τρέχουν τα σάλια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...