Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον χαζευοντας στο μασα βρηκα αυτη τη συνταγη και εκστασιαστηκα! Την καω τωρα, θα σας πω το αποτελεσμα σε καναδυο ωριτσες! Α, ρε Ριτα τι μας εχεις κανει με το μασα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=988&Itemid=49

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Stone σε παρακαλώ πες μου σε παρακαλω πως το κάνεις στο φούρνο????

Συγγνωμη Εύα μου!!Με πήραν τα σαλια με τη συνταγη που ξεθαψε η Νατασα και ετρεξα να την κανω μιας και εχει διαδικασια..Τωρα μου εμεινε να περιχυσω το φαγητο με τη σαλτσουλα του..

Για το ψαρακι με ρωτας ε;;;

Λοιπόν το εχω κανει και με σολωμο και με τσιπουριτσα αλανιαρα και με φαγκρι και με μπακαλιαρακι και γλωσσιτσα αλλά σαν την πεσκανδριτσα (ή ουριτσες) δεν υπάρχει νομιζω καθως δεν εχει καθολου αγκαθακια..

Επειδη το ψαρι θελω να είναι μαγειρεμενο την ιδια μερα το ψηνω στο γκριλ το μεσημερακι που σχολάω..Βαζω σ'ένα ταψακι λαδοκολλα το ψαρακι αφου το εχω αλειψει με μουσταρδιτσα, λίγο αλατακι-πιπερακι και μετα βαζω ντοματουλα σε φετουλες, χρωματιστες πιπεριτσες , μαϊντανουλι και λίγο λαδακι..Στο γκριλ σε 10-15 λεπτα είναι ετοιμο

Αν το ψαρι είναι λιπαρό όπως ο σολωμος δεν βαζω λαδακι

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλα το φαγακι βγηκε τελειο!!:lol::lol::lol::lol:

Καταπληκτικο! Το τσακισα! Τωρα τρωει και ο Σωτηρης με τη χαρα ζωγραφισμενη σο προσωπο του! Μεγαλη επιτυχια!!!:lol:

Stone σε εβαλα κι εσενα στα αιματα ε??? Περιμενω εντυπωσεις!!!:lol:

t7fQp3.png

ηρθα κι εγω σημερα χαθηκα!

πηγαμε το πρωι στη γιατρο για εμβολιο και μετα συνταντησαμε τον φιλο μας τον παναγιωτη και επαιξαν τα ζουζουνια ο φιλος του ειναι 2 μηνες μεγαλυτερος!

μετα ηρθαμε σπιτι μαμ και νανι ολοι κι εγω δεν αντεξα ψοφησα το απογευμα πηγαμε σουπερ μαρκετ και μετα για καφεδακι στην κουνιαδα μου επαιξε κι ομικρος με την ανηψια μου τωρα μαζευτηκαμε!

κι απ'οτι βλεπω παλι για φαγητα λετε αμαν πια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μην παραλειψεις τη μουσταρδα, εκει είναι το μυστικό!!

Σ΄ευχαριστώ πολύ καλή μου θα αγοράσω να της το φτιάξω να δούμε αν θα το φάει γιατί την ψαρόσουπα εκεί που την έρωγε τώρα σταμάτησε.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλησπερα και απο εμενα.. Παλι τα φαγητα πιασατε? ΑΑααααχχχχ! τι πειρασμος..

Ριτακι καπου πηρε το ματι μου οτι ρωτησες για την πανα. Η γνωμη μου ειναι αν και οταν δεν φοβασαι για τα "ατυχηματα" μπορεις να του βαλεις βρακακι κατα την διαρκεια της ημερας. Συνηθως αυτο το κανουμε καλοκαιρακι που ξεστρωνουμε τα βαρια χαλια για να μην τα κατουρανε και αντε να πλυνεις το χαλι αλλα αν τον αλλαζεις και ειναι μονιμως στεγνη η πανα ή τον βαζεις ανα 2-3 ωρες να κατουραει πιστευω θα εξελιχθει καλα... Αχχ εμενα ακομα λεει μονο ναι οταν τον ρωταω αν εχει κανει κακα αλλα οταν ειναι να τα κανει παει και κρυβεται για να μην τον βαλω στο γιογιο. Δεν το χωνευει με τπτ.deleni νομιζω οτι εσυ στεναχωριοσουν που κοιμαται μονο το κοριτσακι σου και ειναι μονη της ωρα στο κρεβατι. Το οτι δεν κλαιει σημαινει οτι περναει καλα στο κρεβατακι της ασχετα ποση ωρα καθεται χωρις να κοιμαται. Δεν υπαρχει λογος τυψεων η ανησυχιας. Και εγω πριν καμια ωρα τον εβαλα για υπνο και πριν 5 λεπτα σταματησα να τον ακουω να παιζει και να μιλαει. Το θεωρω φυσιολογικο.

Βικακι μου συγχαρητηρια για το ανιψακι που θα αποκτησεις. Με το καλο....

Εγω αυριο το πρωι θα παω να δωσω αιμα για την μαμα ενος συναδελφου και μετα θα γυρισω σπιτι γιατι θα εχω αδεια αιμοδοσιας. Δεν θυμαμαι αλλα.... θα μπω στον πειρασμο να ανοιξω την συνταγη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...