Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ θα κάνω τώρα και μου έχει γράψει ovitrelle αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Τώρα είδαμε και 2 ωοθυλακια και ίσως πάω να τα πάρω αν μεγαλώσουν και φαίνονται οκ όπου εκεί σίγουρα θα χρησιμέψει. 

Επίσης σοκαριστικό αυτό με τον γιατρό!!! Δεν ξέρω τι να πω.. σίγουρα δεν θα μπορούσες να γνωρίζεις κάτι..ευτυχώς τον συνέλαβαν! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη δηλαδή Εύα και fast γιατί εσείς είστε κοντά μου ξέρετε ότι στο γήπεδο του Άρη έχει μια μεγάλη κεραία κινητής τηλ που έχει μεγάλη ακτινοβολία.. εγώ το έμαθα σήμερα και έπαθα και όχι μόνο εκεί …υπάρχει μια κεραία σχεδόν σε κάθε 2 τετράγωνα και είναι τόσο καλά καμουφλαρισμένα που δεν το καταλαβαίνουμε….μας έχουν περικύκλωση με την ακτινοβολία τους και το κράτος μας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια….γιαυτο η άνθρωποι αρρωσταίνουν με καρκίνο και καθημερινά ακούμε ένα περιστατικό στη γειτονιά μας[/size][/font]

Ναι Φωτεινή μου το ξέρω γιαί απλούστατα είναι κοντά στο σπίτι μας.Στην αρχή μας είχαν πει πως δεν λειτουργεί αλλά ανακαλύψαμε πως δυστηχώς λειτουργεί.Και μάλιστα η εκκλησία από δίπλα έχει κάνει αγώνα για να την βγάλουν αλλά μεχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει τίποτα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν Πετρούλα τα Χριστούγεννα η νονά της Ραφαέλας μαζί με άλλα της πήρε δώρο και την Ντόρα... στην αρχή που λες κάθε φορά που ήθελε να κοιμηθεί έπαιρνε και ξεμάλιαζε την κούκλα , χάρηκα που λες και εγώ και είπα ότι γλίτωσα.

Αλλά δυστηχώς μετά από μέρες βαρέθηκε και άρχισε πάλι να ψάχνει τα μαλλιά της μαμάς.Δεν τα ξεχνάει με τίποτα αυτό το παιδί.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ευα, εμεις κανουμε αθλο!!!Τεταρτη μερα χτες χωρις μαλλί και καθε μερα καλύτερα..Την πρωτη μερα μια ωρα ήμουν διπλα του..Ολοκληρη ιστορια στηθηκε...Προσπάθησε το..Ο δικος μου οσο είμαι διπλα του είναι ξαπλωμενος και δε ζηταει πια να βγει..στριφογυρναει μεχρι που τον παίρνει ο υπνος..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εύα εχεις καμια καλή συνταγουλα για το βραδυ;;;

Δεν θα το πιστεψεις και εγω το ίδιο αναρωτιόμουν.Σκέφτομαι να κάνω φιλέτο κοτόπουλο (μπουκίτσες) με ασπρη σάλτσα πάνω σε πίτες ψημένες στο φούρνο με συνοδεία ρυζάκι.'

Τι λες?????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Τα έχω τα υλικά και το κοτοπουλάκι το βάζω στο τηγάνι στην αρχή με πολύ λίγο ελαιόλαδο και το ροδίζω.Το σβ'ηνω με λίγο κρασάκι και αφού το αφήνω λίγο να πιει το αλκοόλ ρίχνω και την κρέμα....α ξεχασα προσθέτω και μανιάρια.

Εχεις δίκιο γίνεται και με ψαρονέφρι.

Εσύ τι σκέφτεσαι?????

Ο Αναστασούλης σου τι κάνει????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Αυτη τη στιγμη ειναι πάνω στο γραφείο και εχει "πεθανει" την υποδοχη του dvd στο μεσα-εξω..

Τρωει απο όλα και μπορω ναπω οτι το ψαρι και η ψαροσουπα είναι αναμεσα στα πέντε καλύτερα του!!!Πεσκανδρίτσα ωραιοτατη με μουσταρδιτσα και πιπεριτσες στο φουρνο ή με λαχανικά και πλιγουρακι στην κατσαρολιτσα..Αυτο θα είναι το αυριανο μας φαγακι.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...