Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να της κοψεις το πρωινο υπνακι ευα μου δεν ειναι η ηλικια τους πια για naps και εγω το ειχα αυτο το θεμα και απο τη στιγμη που του το κατηργησα(11 μηνων) κοιμαται το μεσημερι κανονικοτατα 2 ωρες και το βραδυ σερι μεχρι το πρωι.

Θα προσπαθησεις κανα δυο μερς να την απασχολησεις ενταξει θα γκρινιαξει λιγο αλλα θα αντεξει και μετα θα τη βαλεις για υπνο το μεσημερι κατα τη μιαμιση μετα θα της το τραβας σιγα σιγα να το φερεις την ωρα που θες εγω τον βαζω κατα τις δυο και κατι.

Θα δεις οτι ετσι θα στρωσει και θα ξυπναει και πιο αργα το πρωι

Ριτάκι μου το κακό είναι ότι το πρωί είναι η γιαγιά της και ο παππούς της και καταλααίνεις όσες φορές και αν το έχω πεί δεν το κάνουν !!!! Και από την άλλη την βλέπεις την μικρή κουτουλάει και κοιμάται όρθια στο καναπέ!!!! Εγώ το Σαββατοκύριακο που την έχω την βγάζω έξω βόλτα και περνάει η ώρα.και μετά κοιμόμαστε μαζί το μεσσημέρι!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Σουλα ανατριχιασα........ουφ.....το καημενο το μπουμπουκακι επαθα τωρα....

Εχεις δικιο αυτα δεν τελιωνουν και εμεις εχθες γυρισαμε με 4 καρουμπαλα..ολο το μετωπο του γεματο μωλωπες απο τις τουμπες..

Μαργαρίτα μου εγώ να δεις τι πέπαθα μεχρι να καταλάβω που χτύπησε.

Αμαν αυτή η ηλικία πολύ δύσκολη.

ΚΑι εσείς 4 καρουμπαλάκια ε?Τι να πω τουλάχιστον να μην ειναι σοβαρά και τι να κανουμε?

YASMINE καλώς ήρθες δεν εχω προλαβει να σε καλοσωρίσω ακομα.

Διαφημίσεις

Σουλίτσα μου περαστικά βρε , το διάβασα και σοκαρίστηκα !!!! Αχ τρελαίνομαι με κάτι τέτοια.

Αχ βρε κορίτσια που να βρώ 4-5 μέρες να το κάνω αυτό που λέτε???? Μάλλον κατά τα Χριστούγεννα το βλέπω γιατί τα πεθερικά μου δεν το βλέπω να το κάνουν.Αφού να φανταστείτε σήμερα επειδή η ραφαέλα έχει συνάχι και δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά δεν κοιμήθηκε το πρωί όπως κάθε μέρα και η πεθερά μου μου είπε θα την κοιμήσω αργότερα εννοούσε κατά τις 11,30-12,00 και την είπα όχι ρε μαμά αστην , κράτα την να κοιμηθεί το μεσσημέρι ..... τι να πώ!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ευα μου εμεις εχουμε το εξης προγραμμα ξυπναει στης 9-9,30 κατα της 1 τον πιανει γκρινια γιατι νυσταζει αλλα τον κραταω ξυπνιο τον απασολω και ξεχνιεται στης 2,30 τρωει και στης 3 παει για νανι θα ξυπνησει 5,30-6 και το βραδυ 10-10,30 θα παει παλι για νανι ως το πρωι.

εσυ τι ωρα την κοιμηζεις το βραδυ;

παντως δοξα το θεο ο Τιμος με τον υπνο ηταν απο την αρχη καλος ευχομαι και το δευτερο να ειναι γιατι τα ξενυχτια δεν τα μπορω και να πω την αληθεια ειναι το μονο που με αγχονει για το δευτερο οταν με το καλο ερθει!

σαρδελακι μου ακομη μαζι σου τον εχεις τον Αστερι το βραδυ;

μηπως βγαζει κανενα δοντι και ξυπναει;

ριτα κι εγω δεν τις θελω τις φλιζ ειναι ανθυγειηνες.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κοριτσακια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας.Ευτυχώς εκτός από ενα πρήξιμο και μια μελ

ανια δεν εχει κατι αλλο.

Ευα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Εγώ ίδρωσα μεχρι να βαλω σε σειρα τυις γιαγιάδες και να την κοιμίζουν το μεσημέρι και όχι νωρίτερα.

συμπεθερούλα μου περαστικά στην κουκλίτσα την νύφη μου...κι ένα γλυκό φιλί από τον Αστέρη.

Βατραχουλίνα μου πότε κοιμόμαστε μαζί πότε χώρια...στο χωριό π.χ. κοιμόμαστε μαζί γιατι δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα. Στην Θεσ/νίκη από τότε που έγινε εκείνο το ακατανόμαστο γεγονός κοιμάμαι στο δωμάτιό του μέχρι που να συνέρθω κι εγώ από το σοκ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Έυα μου η λέξη κλειδί είναι το "κοιμίσω"...

Πες της ότι αν το παιδί νυστάζει και πέσει και κοιμιθεί απο μόνο του καλώς αλλιώς μην το κοιμίζεις... στην ανάγκη "εξαφάνισε" τα πράγματα που την νανουρίζουν... Αυτό έκανα εγώ στηη γυναίκα που την κρατάει για να είμαι σίγουρη ότι δεν την κοιμίζει... Δεν της πήγαινα την πιπίλα (με την πρόφαση ότι καιρός είναι να την αραιώνουμε) και το κασκόλ που κοιμάται (αυτό είναι το νανούρισμα μας!!!!) οπότε της ήταν ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο να κοιμίσει τη μικρή ακόμη και να ήθελε...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ευα μου εμεις εχουμε το εξης προγραμμα ξυπναει στης 9-9,30 κατα της 1 τον πιανει γκρινια γιατι νυσταζει αλλα τον κραταω ξυπνιο τον απασολω και ξεχνιεται στης 2,30 τρωει και στης 3 παει για νανι θα ξυπνησει 5,30-6 και το βραδυ 10-10,30 θα παει παλι για νανι ως το πρωι.

εσυ τι ωρα την κοιμηζεις το βραδυ;

παντως δοξα το θεο ο Τιμος με τον υπνο ηταν απο την αρχη καλος ευχομαι και το δευτερο να ειναι γιατι τα ξενυχτια δεν τα μπορω και να πω την αληθεια ειναι το μονο που με αγχονει για το δευτερο οταν με το καλο ερθει!

σαρδελακι μου ακομη μαζι σου τον εχεις τον Αστερι το βραδυ;

μηπως βγαζει κανενα δοντι και ξυπναει;

ριτα κι εγω δεν τις θελω τις φλιζ ειναι ανθυγειηνες.

Γλυκειά μου παλαιότερα κοιμόταν το μεσσημέρι και μετά κατά τις 10,30 κοιμόταν για βράδυ!!!! Τώρα όμως που δεν κοιμάται το μεσσημέρι κατά τις 8,30-9,00 κουτουλάει με αποτέκεσμα να μην μπορείς με τίποτα να την κρατήσεις και το πρωί ξυπνάει στις 7,00.Το πρωινό ξύπνημα το είχαμε πάντα και να σου πώ την αλήθεια ποτέ δεν ήταν και του υπνου η Ραφαελλα.Τι να πώ !!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Πω πω σήμερα από τη βιασύνη μου γραφω σαν παιδακι του δημοτικού.

Συγνώμη κοριτσάκια μου.

Και η Ανδρεάννα δεν μένει καθόλου σκεπασμένη αλλα παντα κοιμαται πανω στις κουβέρτες τις και εινια ζεστή.

Εξάλλου εχουμε αρκετή ζεστη γιατι το καλοριφερ ειναι αναμενο μεχρι τις 2 το βράδυ περίπου και μετα παλι από τις 7 και μισή το πρωι.

Βεβαια ξυπναμε το βραδυ και την σκεπαζουμε αλλα κατευθειαν ξεσκεπαζεται.

Από ωράρια ύπνου κοιμαται το μεσημέρι κατα τις 1.30 με 2 μεχρι τις 5 με 5και μιση και μετα το βραδυ γύρω στις 11 καποιες φορες και αργότερα.

Το πρωι ξυπναει γύρω στις 9.

:oops::oops:Σούλα μου ξέχασα...περαστικά σας.. Πάντως να ξέρεις ότι οι πληγές στο στόμα επουλώνονται πιο γρήγορα απο οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος...

Κορίτσια καλό μεσημέρι... Πάω να παραλάβω τη μπουμπού μου...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...