Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπραβο βρε Stone !!

Eχει λυθει το θεμα σας forget it!!!

οπως σου ειχα πει μια αποφαση ειναι ολα!

Σαρδελακι εμενα ο δικος μου δε βαζει αντικειμενο στο στομα του ..εχει πολυ καιρο να το κανει αλλά επειδη βγηκε τελικα και αλλος τραπεζιτης(2 εμειναν)τα χερια τα εχει πολυ συχνα και πιανει πισω πισω τον βλεπω.

Μη νομιζεις τα πισω δοντια τελικα βγαινουν νωριτερα απο οτι λεγαμε ή τουλαχιστον προετοιμαζονται.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε Πετρουλα στην Ελλαδα ζουμε που ολα επιτρεπονται :confused::confused:

Αστε ρε Φωτεινη τι ψαχνεις να βρεις...

Κια να φανταστεις οτι οποιος δωσει ταρατσα πολυκατοικιας ή κανα οικοπεδακι σε επαρχια για να μπει μεσα κεραια κινητης τηλ. περνει πολλες χιλιαδες ευρω μηνιαιως...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Petroula μια χαρά τα καταφέρνει ο γιος σου! Αν δω ότι δυσκολεύομαι με τη μπέμπα στον ύπνο θα μου τον στέλνεις για να την κοιμίζει!

Εύα την έφαγες κι εσύ την κουτουλιά σου από τη μικρή ε? Εμενα χτες από την πολύ αγάπη μου έκοψε μία δαγκωνιά στο στήθος, ακόμα το σκέφτομαι και ανατριχιάζω! Πάντως είναι σε πολυ καλή φάση , γελάμε πολύ γιατί κάνει τα πιο περίεργα πράγματα! Του λέμε θυμάσαι τη γιαγιά που είδαμε στο δρόμο και παίρνει ένα μπαστουνάκι κρατάει και τη μέση του και κάνει πως περπατάει κουτσαίνοντας! Αν βρει κανένα χαρτάκι το βάζει στη τσέπη του και όταν πω ώρα να πάμε για ψώνια ψάχνει τις τσέπες να βρει τα λεφτά του!!! Αφήστε που του λέω να κόψω τα μαλλιά μου κοντά όπως εσύ και τον πιάνει τρέλα και παράπονο και μου κουνάει αρνητικά κεφάλι και δάχτυλο, ενώ την ίδια απάντηση παίρνω και όταν του λέω να κοιμηθώ ένα βράδυ στην κούνια του! Ανεξάρτητο το μανάρι μου! Κουκουβάουυυυ ήταν η μέρα μου να κουκουβιάσω κι εγώ, είναι επειδή θα περιμένω άλλη μια ώρα να μου τον φέρουν από το σταθμό και μου λείπειιιιιιι!

Σαρδελάκι το θεματάκι με το να βάζει τα πάντα στο στόμα το περνάμε κι εμείς εδώ και κανένα μήνα ίσως και παραπάνω! Το παράξενο είναι ότι το πέρασε στην ώρα του το σταμάτησε και από το Καλοκαίρι που είχε βγάλει και τα 16 δόντια δεν κάναμε τέτοια κόλπα! Απλά ελπίζω μήπως και βγάλει και τα πίσω δόντια νωρίς και ξεμπερδέψουμε! Βέβαια τα πολλά σάλια στη δική μας περίπτωση ήταν από τη λαρυγγίτιδα, είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα από ό,τι έχει πει η παιδίατρος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι παλι εδώ .

Και εγώ ελεγα οτι θα ησουν στο μαιευτηριο.

Άντε καλε μπουμπου ελα εξω!!!!

Ειδες τι απίστευτα που γινονται τα μικρακια μας?

ΚΑθε μερα και κατι νεο κανουν και μας τρελαινουν .

Μπραβο βρε Stone !!

Eχει λυθει το θεμα σας forget it!!!

οπως σου ειχα πει μια αποφαση ειναι ολα!

Ριτα μη νομιζεις!Τις δοσεις του τις παιρνει οταν τον εχω αγκαλια..Δουλευει το χερακι του στο μαλλι μου, κι αν κανω πως ξαπλώνω διπλα του...τσακ ετοιμο το'χει το χεροπουλο..Σημασία εχει οτι στον υπνο είμαστε..καθαροι!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλέ μου χτύπησε το τζάμι!!! Η κουκουβάγια βεβαίως, βεβαίως και φυσικά της άνοιξα και μπήκε!

Εκανα ένα δύωρο περπάτημα πριν και λέω να πάμε και στα ΙΚΕΑ το απόγευμα μήπως και...

mGKop3.png60Jvp3.png

Εκανα ένα δύωρο περπάτημα πριν και λέω να πάμε και στα ΙΚΕΑ το απόγευμα μήπως και...

Ηθελα και εγω κτ πραγματακια απο ΙΚΕΑ!!!Εκει εχει πολύ περπάτημα...Με θες για παρεα;;

Μπραβο βρε Stone! Τελεια τα καταφερατε!

Εμεις τωρα στις γιορτες κοψαμε τον πρωινο υπνο! Κατι ηταν κι αυτο! Τεραστια προοδος μου φαινεται! Γκρινιαξε λιγο, αλλα μετα συνηθισε!:D

Παντως κι ο Σωτηρης βαζει πολυ πραγμα στο στομα.. Τον τελευταιο καιρο ομως, βλεπω μια μικρη βελτιωση. Αμα του πω "Πωπω Σωτηρη τι ειναι αυτο που βρηκες? Σκουπιδακι? Για πηγαινε να το πεταξεις!" παει ο καημενος στην κουζινα και το πεταει! Αλλες φορες, απλα τον βλεπω να μασουλαει... Δεν τον προλαβαινω παντα...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ μου χτύπησε το τζάμι!!! Η κουκουβάγια βεβαίως, βεβαίως και φυσικά της άνοιξα και μπήκε!

Καλα Μαρινα το τι περπατημα εριξα τον τελευταιο μηνα δε λεγεται! Μεχρι και διαδρομο εκανα! Το τι ικεα πηγα, βολτα στην παραλια, στα μαγαζια πανω κατω μεσα στη νυχτα... ακομα το θυμαμαι! Φοβερη ταλαιπωρια μου φαινοταν!

t7fQp3.png

Ο δικος μου ποτε δεν εβαλε πραγματακια στο στομα του, περα απο πλαστικά για να ανακουφιστεί απο τους πονους των δοντιών..Ολοι μου λένε "θα το βαλει στο στομα του" "θα το καταπιεί", ξερω οτι είναι σιχασιαρης, αφου μολις πιασει κτ και λερωθεί, κανει γκριματσα και ερχεται να τον πλύνω..Βεβαια πάντα εχω το νου μου γιατι ποτε δεν ξερεις...

Ο δικος μου ποτε δεν εβαλε πραγματακια στο στομα του, περα απο πλαστικά για να ανακουφιστεί απο τους πονους των δοντιών..Ολοι μου λένε "θα το βαλει στο στομα του" "θα το καταπιεί", ξερω οτι είναι σιχασιαρης, αφου μολις πιασει κτ και λερωθεί, κανει γκριματσα και ερχεται να τον πλύνω..Βεβαια πάντα εχω το νου μου γιατι ποτε δεν ξερεις...

Ασε stone εισαι πολυ τυχερη! Δεν εχεις ιδεα τι εχω βρει μεσα στο στομα του!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...