Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι κωνκωνάκι μου άρχισα τις δουλειές...που να το δεί η άρμα...θα έχει να λέει πάλι :mrgreen:

Σαρδελάκι μου είσαι τρελλή??? Καλέ θες ένα γερό χέρι ξύλο!!!!!

Κάνεις δουλειές μετά πό τόσο πόνο!!!!!!! Θα σε μαλλώσω!!!!!

Οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν κούκλα μου.Πρόσεχε λίγο τον εαυτό σου!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ορίστε μας κωνκων...άρχισε και η Εύα τώρα να με μαλώνει και θα τις έχω δυο χαχα...τί να κάνω ρε Ευάκι;

Να σας ρωτήσω κάτι...ο γιος μου δε λέει να σταματήσει να βάζει συνέχεια τα χέρια στο στόμα και όλα τα αντικείμενα. Πλέον έχει καταντήσει πολύ κουραστικό...δεν είναι και κανένα βρεφάκι πια για να γεμίζει τον τόπο σάλια. Και ΟΧΙ δεν είναι δόντια...τα έχουμε βγάλει όλα και μας έχουν μείνει μόνο οι 4 πίσω τραπεζίτες. Πότε θα σταματήσει επιτέλους; Έχω κάνει άπειρες συζητήσεις μαζί του γιαυτό το θέμα, αλλά δεν σταματάει...

m57Zp2.png

ορίστε μας κωνκων...άρχισε και η Εύα τώρα να με μαλώνει και θα τις έχω δυο χαχα...τί να κάνω ρε Ευάκι;

Να σας ρωτήσω κάτι...ο γιος μου δε λέει να σταματήσει να βάζει συνέχεια τα χέρια στο στόμα και όλα τα αντικείμενα. Πλέον έχει καταντήσει πολύ κουραστικό...δεν είναι και κανένα βρεφάκι πια για να γεμίζει τον τόπο σάλια. Και ΟΧΙ δεν είναι δόντια...τα έχουμε βγάλει όλα και μας έχουν μείνει μόνο οι 4 πίσω τραπεζίτες. Πότε θα σταματήσει επιτέλους; Έχω κάνει άπειρες συζητήσεις μαζί του γιαυτό το θέμα, αλλά δεν σταματάει...

Συμπεθέρα μου ακόμα δεν συνηλθες και κανεις δουλειές.Α ξυλο θα φας!!!!

Τώρα για τα καλα μας τα παιδακια θα το ξαναπω .Αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε.

Και η νυφη σου εχει λιγο καιρο που δεν βγαζει τα χερια απο το στομα και το σαλιο ποταμι.................

Τόσο σαλιο δεν ειχαμε ουτε οταν πρωτοεγβαζε σαλια.

Κορίτσια αφού λέτε ότι δεν είναι δόντια , μπορεί να είναι φάση που περνάνε και θα σταματήσει από μόνο του.Κάνουν κάποια περίεργα πράγματα κατα καιρούς που δεν μπορείς να δώσεις εξήγηση....Υπομονή!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Τόσο σαλιο δεν ειχαμε ουτε οταν πρωτοεγβαζε σαλια.

Α ναι ξερετε τα "σαλια" είναι καινουργια κατηγορια δοντιών ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΖΗΛΕΙΑ!

ΑΧ τι σου κανει η πολυ δουλεια!!

Διαφημίσεις

Α δεν σας είπα ....Το κοριτσάκι μου χθες μου κάθησε μια κουτουλιά δεν μπορώ να σας περιγράψω τον ΠΟΝΟ!!!!!

Ημουν εντελώς χαλαρή , ήταν δίπλα μου και γελούσε με τον μπαμπά της και έκανε μια απότομη κίνηση προς τα πίσω και μου την κάθησε.

Κορίτσια έκλαιγα από τον πόνο και ευτυχώς έβαλα αμέσως πάγο γιατί σήμερα θα σηκονώμουν με μαύρο μάτι.Απο τη μια να γελάς και από την άλλη να κλαις... και το σκατούλικο δεν καταλάβε τίποτα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Α ναι ξερετε τα "σαλια" είναι καινουργια κατηγορια δοντιών ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΖΗΛΕΙΑ!

ΑΧ τι σου κανει η πολυ δουλεια!!

:tongue::tongue::tongue::lol::lol:

κορίτσια πραγματικά από 4 μηνών δεν έχει σταματήσει να βάζει τα πάντα στο στόμα του. Ε μέχρι πότε πια;

Κι από σάλιο άλλο τίποτε πραγματικά...δηλ δεν απολαμβάνει καν τα παιχνίδια του γιατι το μόνο που κάνει μ΄αυτά είναι να τα παίζει λίγο κι έπειτα να καταλήγουν στο στόμα του!

m57Zp2.png

Καλησπέρα μανούλες γλύκες κ μωράκια

Καλή εβδομάδα σε όλες,

delenaki η πιο μεγάλη στιγμή φτάνει!!!!! Με το καλό κούκλα μου, και εγώ είμαι της γνώμης να έχεις κοντά σου την κορούλα σου για να συνηθίσει στην καινούργια κατάσταση, μην την απομακρύνεις

Αν μου το επιτρέψει η Βίκυ θα σας πω τι έκανε εκείνη όταν γέννησα την Κάλλη από την ζήλεια της:mad::mad::mad:

Φυσικά Βίκυ τα νέα σου υπέροχα για την …….. χάρηκα πάρα πολύ και με το καλό να εξελιχτούν όλα ….και ρωτώ εγώ …γιατί δεν κάνουν τον γάμο τους τον Νοέμβριο μαζί με βάφτιση και πρέπει να περιμένουν έως του χρόνου, η εποχή εκείνη είναι υπέροχη

Κορίτσια δεν σας διάβασα όλες γιατί ήμουν βόλτα με την ¨αυτοκόλλητη μου¨

τα ματια μου βγηκαν,περναω τον προυπολογισμο και δεν μπορεσα να διαβασω τιποτα αλλα εμαθα απο την μανουλα μου οτι θελει να με κανει λιγο ρεζιλι και γι'αυτο της ειπα να μην σας το πει αυτο που εκανα.βασικα μαμα δεν ηταν απο ζηλια για την καλλη αλλα επειδη δεν ηθελα να με βαλετε να βαφτισω μωρο σε ηλικια μολις 10 ετων.γι'αυτο το εκανα αυτο.πες καλυτερα τι εκανε η ανηψια σου η κ.στην αδελφη της την χ.

συγνωμη που δεν σας διαβασα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

πολυ ωραια περασαμε Ευα μου, τι κανεις εσυ εισαι καλα?

Βικουλινη δεν θυμαμαι για πια ανηψια μου λες,,,,και καλα δεν θα το πω τι εκανες:):):):)

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη δηλαδή Εύα και fast γιατί εσείς είστε κοντά μου ξέρετε ότι στο γήπεδο του Άρη έχει μια μεγάλη κεραία κινητής τηλ που έχει μεγάλη ακτινοβολία.. εγώ το έμαθα σήμερα και έπαθα και όχι μόνο εκεί …υπάρχει μια κεραία σχεδόν σε κάθε 2 τετράγωνα και είναι τόσο καλά καμουφλαρισμένα που δεν το καταλαβαίνουμε….μας έχουν περικύκλωση με την ακτινοβολία τους και το κράτος μας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια….γιαυτο η άνθρωποι αρρωσταίνουν με καρκίνο και καθημερινά ακούμε ένα περιστατικό στη γειτονιά μας

Καλησπέρα κοριτσακια!!!

Που ειστε οι μεσημεριανες;;

Φωτεινή τωρα που το αντιληφθηκατε να ξεσηκωθειτε συλλογικα και να μαζεψετε υπογραφες να φυγουν οι κεραιες απο τις κατοικημενες περιοχες..Εκλογες ερχονται, ποτε δεν ξερεις...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ειμαi πολύ χαρουμενη!!!

Πριν 10 λεπτα αφησα το αγορακι μου στο κρεββατακι του και του εδωσα πιπίλα..Ξαφνικα βλέπω πάνω στο ραφι τον Γκαρι, πολύ απαλό και μαλακό, βλέπω οτι εχει και μια χαιτουλα..μουρλια!!Τον εβαλα στο κρεββατακι και είπα στον Αναsταση να τον κοιμισει γιατι είναι κουρασμενος ο καημενος (έσκαβε..χαχα) και τον ακουγα για κανενα πενταλεπτο που του εκανε μμμμμ μμμμμμμ και πάω τωρα και τι να δω...και τα δυο αγκαλιασμενα και ευτυχισμενα κοιμουνται!!!Yessssss!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πτρούλα μου θύμισες την΄κόρη μου με το yess.

Και αυτή όταν γίνεται κατι που θελει και χαιρεται ετσι λεει.

ναι ναι μπορεί τα ελληνικά μας να τα μπερδευουμε με τα κινεζικα αλλα απο Αγγλικά!!!

Να το πρωωθησεις το θεμα με τον Γκαρι μπας και γλυτωσουν τα δικα σου μαλλακια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...