Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κωνκωνάκι καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις σου! Ειχα πάει κι εγώ στο Αλεξάνδρα όταν αρρώστησα και έφυγα με το ίδιο!

Ο Γώγος μου πήγε σήμερα πρώτη μέρα σταθμό μετά από 3 εβδομάδες και ομολογώ ότι μου κακοφαίνεται κάπως! Νομίζω από Τετάρτη αφού τελειώσω κάτι δουλίτσες που έχω, θα τον κρατήσω και πάλι γιατί φοβάμαι μη μου αρρωστήσει πάλι και είμαι στο μαιευτήριο!

Σας αφήνω πάω για περπάτημα μήπως και έχουμε κανένα ευχάριστο μέσα στην εβδομάδα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλίτσα μου ο καλός σου τί είπε για το χθεσινό συμβάν? Πρέπει να μάθει η μικρή και μαζί του, αλλά και αυτός με την μικρή.

armaki μου η συμπεθερά σου είναι έγκυος? Αντε με το καλό! Ακόμα ενας ΠΑΟΚΤΖΗΣ έρχετε:lol:!

Μαρίνα εσύ είχες κάνει καισαρική στο πρώτο;;;

Καλά η κοπέλα συτή ήξερε ότι είναι έγκυος και έκανε μια τέτοια δουλειά;;;Θα πρέπει να είχε πολύ μεγάλη ανάγκη ..και εκει γίνετε το κακο....κρίμα!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Αργησε να στα δωσει Ευα..εγω αν και ειχα αιματοκριτη 42 με ξεκινησε σιδηρο με φιλυκο και ασβεστιο απο την πρωτη επισκεψη που πηγα.

Το θεωρουσε απαραιτητο...

Οι πρώτες εξετάσεις Ριτάκι μου ήταν τόσο καλές που δεν χρειαζόταν γι αυτό μου τα δινει τώρα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Οι πρώτες εξετάσεις Ριτάκι μου ήταν τόσο καλές που δεν χρειαζόταν γι αυτό μου τα δινει τώρα.

Εκτός από το φυλικό που το παίρνω από την αρχή της εγκυμοσύνης.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ πολύ τρέξιμο.

ΜΑργαρίτσα μου κρίμα το κορίτσι.

Πράγματι θα ηταν πολύ δυσκολο να συνεβαινε ενω ηταν σπίτι σου.

Ευχομαι να καταφεριε συντομα να αποκτησει το παιδακι που θελει.

Φέλια μου με το καλό το νινακι σου.

Κορίτσια δεν ειναι η πρ'ωτη φορα που βαζει ο μπαμπας την μικρή για ύπνο.

Απλά χθες στραβωσε τι να πω?

Παντως το θεμα με το κόλλημα πανω μου ειναι αρκετα σοβαρό.

Δεν κλαιει για κανενα αλλον εκτος απο μενα οταν παω να φυγω.

Για δουλειες δεν το συζηταω αν ειναι και η μικρη στο σπιτι.Οταν λειπω στη δουλεια δεν εχει κανενα προβλημα να εινια με τις γιαγιαδες.Με ψαχνει βεβαια αλλα συμβιβαζεται.

Απο τη στιγμη που θα ειμαι σπιτι ομως ή οπουδήποτε ειμαστε μαζί δεν δεχεται να φυγω ουτε για πεντε λεπτα.

Ξερω οτι τα εχω ξαναπει αλλα με ζοριζει πολυ αυτη η κατασταση.

Μαράκι μαλλον θα ακολουθησω τη συμβουλη σου οπως το βλεπω.

ναι ριτάκι μου του πέρασε του Αστέρη.

Φέλια με το καλό να γεννήσεις.

Εύα μου δεν σου είχε δώσει δηλ. εξ΄αρχής σίδηρο και ασβέστιο;

Ωχ κουράστηκα...έκανα 2 παράθυρα και έπλυνα τις 2 κουρτίνες...αυτά μου είχαν μείνει πρίν τις γιορτές και τα έκανα τώρα...έβαλα άλλα 2 πλυντήρια...τώρα στεγνώνει το πρώτο, περιμένω να τελειώσει ο στεγνωτήρας και να βάλω το επόμενο. Καθάρισα και την απαίσια τραπεζαρία μου (είναι γυάλινη και καταλαβαίνεται πως την κάνει ο Αστέρης γκρρρρρρρρρ) και τώρα σίδερο...ουφ!

Οχι γλυκειά μου γιατί ήταν αρκετά υψηλές οι μονάδες.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...