Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ριτάκι μου του πέρασε του Αστέρη.

Φέλια με το καλό να γεννήσεις.

Εύα μου δεν σου είχε δώσει δηλ. εξ΄αρχής σίδηρο και ασβέστιο;

Ωχ κουράστηκα...έκανα 2 παράθυρα και έπλυνα τις 2 κουρτίνες...αυτά μου είχαν μείνει πρίν τις γιορτές και τα έκανα τώρα...έβαλα άλλα 2 πλυντήρια...τώρα στεγνώνει το πρώτο, περιμένω να τελειώσει ο στεγνωτήρας και να βάλω το επόμενο. Καθάρισα και την απαίσια τραπεζαρία μου (είναι γυάλινη και καταλαβαίνεται πως την κάνει ο Αστέρης γκρρρρρρρρρ) και τώρα σίδερο...ουφ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Αχ και εγω γυαλινη εχω...τι τραβαμε και εμεις ρε παιδι μου χαχα

Εγω αυτο το σκ ξεπατωθηκα στις δουλειες...

Α σας ειπα?Η κοπελα που καθαριζει απεβαλε...

Πολυ στεναχωρεθηκα και ευτυχως που δεν εγινε ενω καθαριζε σε μενα διοτι θα επεφτα να πεθανω απ οτη στεναχωρια την επμενη φορα που θα ανακοινωσει εγκυμοσυνη θα τη σταματησω με τη μια..πολυ ταραχτηκα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ο Γρηγορης πλεον λεει παντα μα παντα τα κακα του και παμε στο γιογιο δεν χρειαζεται πλεον να του το υπενθιμιζω εγω.

Τα τσισακια καποιες φορες τα λεει αλλά οχι παντα.

Τωρα απο εδω και περα τι να κανω?

Εγω ελεγα να το αφησω ως εχει προς το παρον να ωριμασει και το θεμα με τα τσισακια και κατα την Ανοιξη να τη βγαλω την πανα εντελως..

Εσεις τι λετε?

Ρίτα είμαστε ακριβώς σε αυτήν τη φάση! Τα τσίσα δεν τα λέμε πάντα! Μάλλον δεν τα λέμε ποτέ απλά όταν δούμε το γιογιό και θέλουμε πάει και κάθεται! Απλά κατά τη διάρκεια της μέρας του φοράω πάνα βρακάκι για να μπαινοβγαίνει πιο εύκολα αλλά κι εγώ από Άνοιξη σκέφτομαι να ξεκινήσουμε προσπάθεια να τη βγάλουμε τελειως! Τώρα ο γρήγορος αφού τα λέει, μπορείτε ίσως και νωρίτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ναι βρε Μαρινακι αλλα εμενα ο προβληματισμος μου ειναι μηπως ετσι το τραβηξω πολυ?

Κανονικα πως γινεται τους βγαζεις την πανα και ας κατουρηθουν καποιες φορες?

Δε ξερω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευχαριστώ sardelaki !!!

Τελικά η ηλικία φταίει που είναι τόσο ζωηρά τα παιδάκια...έχω συμβιβαστεί πλέον με την εικόνα του βομβαρδισμένου σπιτιου και δεν μου κανει κουκου να το μαζέψω...με έφαγε το σκύψιμο στην αρχή,αλλά με την κοιλούμπα που να σκυβω...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Φελια ναι καλά θυμασια, είχαμε εξετασεις..Τις καναμε και ειμαστε μια χαρά, δεν εχουμε κανενα απολύτως πρόβλημα και όλα εχουν αποκατασταθει!

ΜΠΡΑΒΩ ΜΠΡΑΒΩ ΜΠΡΑΒΩ ΣΑΣ!!!

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

ναι ριτάκι μου...όσο ξέρω από τις φίλες μου απλά τα αφήνανε χωρίς πάνα και σίγουρα αρκετές φορές είχαν ατυχήματα μέχρι να συνηθίσουν τα νινάκια να τα κάνουν στο γιογιο!

m57Zp2.png

Καλημέρα!

Μόλις γύρισα απο το νοσοκομείο που έκανα εξετάσεις αίματος. Χαμός, με μάσκα κυκλοφορούσα. Καλα στο Αλεξάνδρα που πήγα για μιά άλλη εξετάση ΧΑΟΣ, τελικά δεν έκανα την εξέταση, προτιμώ να την πληρώσω έξω παρά εκεί. Η μέση μου λίγο καλύτερα, απλά αποφευγω να σκύβω γιατί πονάω.

Μαράκι μου όλα μαζεμένα της πέσαν της αδερφής σου. Περαστικά σε όλους. Η πεθερά της πώς πάει?

Ρίτα μου αφού σου λέει πότε θέλει κακα ή τσίσα, βάλτον να τα κάνει. Αν δεις οτι δε γουστάρει άστο για την άνοιξη, αν και πιστευω οτι ο Γρηγόρης θα το συνηθήσει αμέσως! Είναι και ολόκληρος άντρας:D! Κρίμα για την κοπέλα που απέβαλε αλλά θα έπρεπε να το ξέρει και απο μόνη της οτι η δουλειά που κάνει είναι δύσκολη. Κρίμα...

Βικάκι οταν διάβασα τα συγχαρητήρια που σου έδιναν νόμιζα οτι εσύ ήσουν έγκυος! Συγχαρητήρια για τη συνυφάδα σου με το καλό! Αντε και στα δικά σου;)!

sardelaki μου σου πέρασε λίγο η μέση και άρχισες τις δουλειές?

Από πού να αρχίσω?

Ριτάκι νομίζω ότι κάποιες φορές αδύνατον να μην κατουρηθούν μέχρι να συνηθίσουν τη ζωή χωρίς πάνα!!!

Τέλεια τα νέα για τις εγκυμοσύνες τόσο της Όλγας όσο και της συνυφάδας σου Βικάκι, με το καλό! Όσο για την κοπέλα που έρχεται σπίτι σου Ρίτα, κρίμα, δυστυχώς οι αποβολές είναι πολύ συχνό φαινόμενο τελικά!

Φέλια με το καλό κι εσύ κοριτσάκι!

Βατραχάκι στρώσου καλέ σε μια καρέκλα και να δεις μια χαρά θα συνηθίσεις να σιδερώνεις κι έτσι! Εγώ τον τελευτάιο μήνα με αυτόν τον τρόπο κλείνω 4ωρα σιδερώματος χωρίς μεγάλο ζόρι και την κοιλιά απέναντι κυριολεκτικά!!!

Deleni συμφωνώ να μην λείπει το κοριτσάκι σου όλη την ώρα από το σπίτι, αλλά από την άλλη νομίζω ότι είναι τελείως καταπιεστικό για ένα παιδάκι στην ηλικία των δικών μας να πρέπει όλη την ημέρα να μένει μέσα και να βλέπει ξαφνικά τη μαμά του να περιποιείται διαρκώς ένα μωρό! Όσο και αν φαίνεται να συνειδητοποιούν ότι θα έρθει άλλο ένα μωρό, αν δεν κάνει την εμφάνισή του και δεν το ζήσουν στην καθημερινότητα δε νομίζω ότι καταλαβαίνουν τι πρόκειται να συμβεί! Η παιδίατρος μου έλεγε ότι μετά τα 3 καταλαβαίνουν ότι θα γεννηθεί μωράκι και τι ακριβώς θα συμβεί! Γνώμη μου χωρίς να την πιέζεις όποτε και ΑΝ φυσικά θέλει και βέβαια να αλλάζει παραστάσεις και να πηγαίνει στους παπουδογιαγιάδες και στην κυρία! Αυτό θα βοηθήσει και εκείνη αφού δε θα αλλάξει την καθημερινότητά της αλλά και εσύ θα έχει λίγο χρόνο αποκλειστικό με το μπεμπέ να καλύψεις και τις δικές του ανάγκες και όταν θα έρχεται η Αναστασία θα έχεις περισσότερο χρόνο για εκείνη! Εγώ κάπως έτσι το βλέπω απλά δεν έχω τη δυνατότητα να τον πάρει κάποιος άλλος σπίτι του, όμως όσο μπορεί ο άντρας μου θα τον πηγάινει βολτούλες!

Ana μια χαρά τη βρίσκω την κοπέλα, μακάρι να έχουμε όλες τέτοια λοχεία, σημαντικό και για εκείνη και για το παιδί να κάνει πράγματα που την κάνουν να νιώθει καλά! Έχει όπως φαίνεται την αμέριστη συμπαράσταση του συζύγου!

Σουλίτσα μη στεναχωριέσαι κοριτσάκι ήταν ένα γεγονός το χτεσινό που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς θέλει η κοπελίτσα σας να τις συμπεριφέρεστε στο μέλλον! Ίσως για αρχή να ήταν κάθε βράδυ και ο άντρας σου παρόν την ώρα που της δίνεις εσύ το γάλα, να της λέει κανένα παραμυθακι και σιγά-σιγά να περάσετε στο επόμενο στάδιο που θα της δίνει κι εκείνος το γάλα, στην αρχή παρουσία σου και μετά οι δυο τους! Πάντως θεωρώ απαραίτητο να γίνει κι αυτό!

Εύα με το που θα ξεκινήσεις σίδηρο και ασβέστιο θα φτιάξουν τα πράγματα, όντως αργήσατε λίγο αλλά κι εμένα που μου τα έγραψε από την αρχή τα παίρνω όταν θυμάμαι!

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιάσω! Αρκετά με το σεντόνι μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Α σας ειπα?Η κοπελα που καθαριζει απεβαλε...

Πολυ στεναχωρεθηκα και ευτυχως που δεν εγινε ενω καθαριζε σε μενα διοτι θα επεφτα να πεθανω απ οτη στεναχωρια την επμενη φορα που θα ανακοινωσει εγκυμοσυνη θα τη σταματησω με τη μια..πολυ ταραχτηκα.

Κρίμα για το κοριτσι Ρίτα, είναι οτι χειροτερο μπορεί να συμβει σε μια γυναικα..:(

Μακαρι συντομα να γινει το ονειρο της πραγματικοτητα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...