Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nατασσα μου μπραβο στη κοπελα κι εγω δεν μπορω να πω ημουν πολυ χαλαρη στην αρχη απο 9 ημερων πηγαιναμε τα τρια μας για καφε μια χαρα ηταν πιναμε τουλαχιστον καφε τωρα ενας πινει κι ενας κυνηγαει :)

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Nατασσα μου μπραβο στη κοπελα κι εγω δεν μπορω να πω ημουν πολυ χαλαρη στην αρχη απο 9 ημερων πηγαιναμε τα τρια μας για καφε μια χαρα ηταν πιναμε τουλαχιστον καφε τωρα ενας πινει κι ενας κυνηγαει :)

Και σε λίγο καιρό Βατραχακι μου μονο τα καροτσια θα είναι αραγμενα στο τραπεζακι..Πάλι καλά για να μη σας το πιανου κιόλας!!!χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά!!!

Πως να τα πάμε..φουσκώνω!!!Πάντως αυτό με το καφεδάκι έξω το ζω σε όλο το μεγαλείο του...εγώ καφέ ,ο σύζυγος τρέχει....γι αυτό και για να μας ΄βγάλει για καφε το σκέφτετε 10 φορές πιο πριν...

Βατραχάκι εσύ καλά τα πάς;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

την φτύνω κι εγώ την κοπέλα Νατάσα μου!

Εγώ δεν είχα και τόση καλή λοχεία και δεν μπορούσα να πάω πουθενά με τον Αστέρη γιατι για 4 μήνες έκλαιγε 20 ώρες το 24ωρο...ήμουν πραγματικά απελπισμένη!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Βικάκυ μου πολύ χάρηκα με την συνηφάδα σου.Μπράβο στην κοπέλα συγχαρητήρια, να έχει μια καλή εγκυμοσύνη!!!! Με το καλό και το άλλο μωράκι στην οικογένεια!!!!

Εγώ κορίτσια σήμερα πήγα πήρα κάποιες εξετάσεις και ήταν χαμηλός ο αιματοκρίτης μου. Μου έδωσε να ξεκινήσω σίδηρο και ασβέστιο.Μπλιάχ δεν τα αντέχω καθόλου στην Ραφαέλα,μου ήταν πολύ δύσκολο να τα πάρω.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημερα!

Πω πω τι να πρωτοπω.

θα τα πιανω σιγα σιγα...

Fast τελειο και το δικο σου σπιτακι !Μπραβο δεν ηταν δυσκολο τελικα ε?!!!

Αρμα μου ολα θα πανε καλα το πιστευω!Οσο για τα νοσοκομεια ενα ξερω αν δεν πληρωσεις δεν κανεις τη δουλεια σου στην Ελλαδα..δραμα η κατασταση.

Βικακι συγχαρητηρια αντε με το καλο το νεο μωρακι αυρα ειναι τα πιο ευχαριστα νεα...

Εγω γενικως που ημουν πολυ προσεκτικη στην εγκυμοσυνη και στη διατροφη και σε ολα τον μηνα που εμεινα εγκυος ημουν στη Ζαχαρω στις φωτιες..το τι κουραση,τι μαυριλα,τι καπνο ανεπνευσα,το τσιγαρα καπνισα δε σας λεω..σα φουγαρο..μολις εκανα το τεστ μαχαιρι το εκοψα.

Νατασσα φτυστο το παιδι μια χαρα ειναι!!!Και εγω οταν λεω τα κιλα και το φαι του Γρηγορη αυτο μου λενε οτι πρεπει να νιωθω τυχερη..εγω παλι βλεπω οτι εχει πολλες παραξενιες στο φαγητο δεν τα τρωει ολα..κοιταει εδω και μηνες τι εχω στο πιατο να το ελεγξει και μετα το ανοιγει..Φτου φτου σας!

Οσο για την λοχεια εγω ημουν οχι απλως φρικαρισμενη αλλά σε νιρβανα...θηλαζα και αποκλειστικα τοτε και ημουν καραγαχωμενη..βεβαια δεν ειχα την παραμικρη εμπειρια απο μωρα.Ευτυχως μου περασε διοτι τοτε νομιζα θα μου μεινει μονιμη η καταθλιψη χαχαχα

Σαρδελακι τωρα πως ειναι ο Αστερης?Του περασε ε?

Deleni 3 και σημερα?ουαου!!!!!!!!!!Οσο για την Αναστασια και εγω νομιζω να την εχεις μαζι σας στο σπιτι εστω και με βοηθεια γιατι οντως νιωθουν οτι παραγκωνιζονται.Η ξαδερφη μου αυτο εκανε παντως ενω ολοι οι γυρω της λεγαμε αφου η μεγαλη παει σταθμο δεν τρεχει τιποτα ή στειλτη για λιγο στη μαμα σου.Εκεινη επεμενε οτι πρεπει να μεινει σπιτι μαζι με το μωρο για να βιωσει τη νεα πραγματικοτητα και ειχε δικιο τελικα το περασαν με πολυ λιγοτερες ζηλειες απο αλλους.

Οσο για τον υπνο οπως σου ειπαν τα κορτισια αλλοι παρακαλανε για να καθεται το παιδακι να αποκοιμιεται μονο του οτι ωρα θελει..μην αγχωνεσαι και εμενα ο Γρηγορης αν δεν κοιμηθει αμεσως μπορει να κατσει και μια ωρα μεσα στην κουνια να ...σκεφτεται χαχα αφου νομιζω εχει κοιμηθει και παω μεσα και τον βλεπω χαλαρο απλωμενο με τα ποδια πανω στα καγκελα να κοβει θεα...αφου δε μας ενοχλουν τι μας πειραζει?

Σουλιτσα ναι δεν ειναι λυση αυτη...πρεπει σταδιακα να το κανει αυτο ο μπαμπας σας οχι απο τη μια μερα στην αλλη.Κριμα ειναι να τυρρανιεται η μικρη χωρις λογο.Απλα θα της το μαθετε σταδιακα..κατσε λιγο με τον μπαμπα ,θα ερθω και εγω σε λιγο κτλ...

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αργησε να στα δωσει Ευα..εγω αν και ειχα αιματοκριτη 42 με ξεκινησε σιδηρο με φιλυκο και ασβεστιο απο την πρωτη επισκεψη που πηγα.

Το θεωρουσε απαραιτητο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσια ευχαριστω για τις αποψεις σας για το θεμα του γιογιο απλα εχω προβληματιστει μηπως τον καθυστερω και το τρεναρω τζαμπα και μετα συνηθισει ετσι διοτι αναρωτιεμαι τα αλλα παιδακια οταν κοβουν την πανα τι παραπανω κανουν?

Εννοω τα παδακια λιγο πριν κοψουν την πανα λενε παντα τα τσισα τους?

Αυτο το κομματι με εχει κολλησει λιγο αν και με βολευει απο την Ανοιξη για τεχνικους λογους απλα σκεφτομαι ποιο θα ηταν το πιο σωστο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...