Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

συμπεθερούλα μου να μην τον ξαναφήσεις να κοιμίσει την μικρή...νομίζω πως δεν έχει καμιά αξία να κλαίει και να χτυπιέται το παιδί και έπειτα να κάνει και εμμετό.

Ή τουλάχιστον αν θέλει να αναλάβει κάποιες φορές να κοιμίζει το παιδί, να αρχίσει να το κάνει πιο συχνά...δηλ. αν κάθε μέρα το παλεύει σιγά σιγά θα συνηθίσει και το μωρό. Αλλά να μην το αφήνετε να πηγαίνει στα άκρα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουπς..προχωρησε η συζητηση!!

Ελένη οποια αντιδραση παρουσιασει το παιδι θα είναι φυσιολογική!Αρκει να είναι εκει για να ζει αυτη την κατασταση για να το συνειδητοποιήσει πιο γρηγορα..Να τη βαλεις και εκεινη μεσα στο παιχνιδι οσο μπορει βεβαια και η Αναστασουλα..πχ φερε το μπιμπερο στη μανουλα, ή θα φερεις ενα παμπερακι για τον αδερφουλη σου;;Μην την αφησεις εκτος..Εχεις τους παπουδες και τη γυναικα και στην αρχή μεχρι να ξεπεταχτει το μικρουλη και να βρεις και εσυ τους ρυθμους σου, θα χρειαστεις ενα ατομο κοντα σου, ακομη και για τα ψωνια..

Σουλα, το κοριτσακι σου λογικο είναι να θελει εσενα αφου σε εχει μαθει τοοοοσο πολύ και με το μπαμπα της ίσως νομιζε οτι εσυ δεν ήσουν εκει...Στενοχωρεθηκες, ε;;Λογικο είναι, φανταζομαι και ο συζ. θα ενοιωσε καπως..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κοριτσούδια μου!!!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε !!!!!

Αν και αυτή θα φανεί αιώνας,έτσι που έχουμε συνηθίσει τελευταία μια να δουλέυουμε και μια όχι.

Ελπίζω να περάσατε καλά το Σαβ/κο....εμείς περάσαμε πολύ ήσυχα δεν πήγαμε πουθενα εκτός από το Σαββατο το πρωί που πήγαμε για καφέ στην αδελφή μου.

Το απόγευμα του Σαββάτου ήρθαν η αδελφή μου σε μας και κάναμε Karaoke night, καλά ε πολύ γέλιο!!!!!!! Την Κυριακή σπίτι όλη μέρα έπειξα στην τηλεόραση είδα δυο πού ωραία έργα στο NOVA , ένα το πρωί (Σκοτεινό Μυστικό) και έκαλαιγα κιόλας στο τέλος και το απόγευμα που ο μπαμπάς μας πήγε στο ματσ είδα το (Η άλλη ερωμένη του Βασιλιά) . Κορίτσια καταπληκτικά και τα δύο.Κατα τα άλλα ησυχία!!!!

Εσείς πως τα περάσατε????Εύχομαι να μην έχουμε αρρψστούλικα!!!!

Θα σας διαβάσω αργότερα και θα επανέλθω.....Φιλάκια για την ώρα!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Το μόνο που με προβληματίζει και θα ήθελα τη γνώμη σας είναι το εξής...

Την Αναστασία τη βάζουμε για ύπνο γύρω στις 10 με 10.30... την αφήνουμε στο κρεβάτι και κοιμάται μόνη της. Αυτό παλιότερα διαρκούσε το πολύ μισή ώρα...τώρα κάθε βράδυ κάθεται μόνη της τουλάχιστον μια ώρα (χωρίς να γκρινιάζει καθόλου, αφού πολλές φορές νομίζουμε ότι έχει κοιμηθεί και είναι ξύπνια...)και κοιμάται γύρω στις 11-11.30... και έχω αρχίσει να έχω τύψεις που μένει τοση ώρα μόνη... απο την άλλη σκέφτομαι ότι της κάνει καλό να μαθαίνει να χαλαρώνει μόνη της... αλλά όση ώρα βρε κορίτσια;;;:roll::roll::roll:

Σόρυ για το μεγάλο ποστ αλλά όταν μπάινεις μια φορά την ημέρα δεν ξέρεις τι να πρωτογράψεις!!!;);)

Μη σε προβληματιζει καθολου αυτο, αλλοι πασχίζουν για να το καταφερουν!Να είσαι σιγουρη πως αν το κοριτσακι σου ενοιωθε μοναξια ή ανασφαλεια θα το εξεφρασε αμέσως και θα το καταλάβαινες..Αφησε την να μαθει καλύτερα το χωρο της...Εχεις καποιο λαμπακι ανοιχτο εκεινη την ωρα;;

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!!

Λοιπον για το θεμα της διατροφης που λεγατε, θα σας πω τι εφαγε χθες ο Σωτηρης να μεινετε! Το πρωι 250 μλ γαλα, μετα ενα σοκολατακι (του το εδωσε ο παππους...), ενα μανταρινι, κριτσινι με φλαδελφεια, φαγητο (ενα πιατο μεγαλο), μακαρονια απο τον μπαμπα του την ωρα που ετρωγε εκεινος, γιαουρτι με μελι, μανταρινι, σοκολατακι, χυλοπιτες με μυζηθρα (ειχε η μαμα μου κατι φιλους και κλεψαμε κι εμεις λιγο φαγακι), κορν φλεικς και 350 μλ γαλα! Κουφαθηκατε ε??? Ειναι καλοφαγο το μωρο μου!!!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Καλημερα Νατασα!!!

Και εις ανωτερα στο Σωτηρη!Φτου σας!Τι ευτυχία κι αυτη ε;;Να σου τρωει το παιδί, να σου κοιμαται τις καταλληλες ώρες, να μην είναι γκρινιαρης, όμως να σου κάνει ενα σπίτι....λες και εχει πέσει βομβα!!!

Εγω λεω ας είναι...

σαρδελινα μου δεν εβαλες κατι στη μεση σου κανενα χαπι δεν πηρες;

στονε μου ναι δυστυχως για να πατε καπου θα θελει αυτοκινητο ειναι εκτος!

deleni μου αφου δεν γκρινιαζει η μικρη και καθεται μονη της παει να πει οτι της αρεσει αλλιως σιγουρα θα ερχοταν μαζι σας!

Ευα μου ωραιες οι ταινιες τις εχω δει χαχα ειμαι λιγο σινεφιλ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βατραχουλίνα μου χάπι πήρα αλλά δεν έκαναν τίποτε...έμπλαστρα και τέτοια δεν βάζω στην μέση!

Νατάσα μου πραγματικά έμεινα...χαχα κι ο δικός μου είναι καλόφαγος αλλά εσείς είστε παραπάνω χαχαχα...

Π.χ. το χθεσινό πρόγραμμα του Αστέρη...πρωί 150μλ γάλα, ενδιάμεσα μία πορτοκαλάδα και μισή μπανάνα. Μεσημέρι ένα νορμάλ πιάτο ψαρόσουπα, απόγευμα ένα κομμάτι σπανακόπιτα και το βράδυ περίπου 180μλ γάλα! Αυτάαααααααααααααααα...δεν είναι και λίγα...

m57Zp2.png

Ριτα στο θεμα γιογιο δεν μπορω να σε βοηθησω... Ακομα ο Σωτηρης δεν τα λεει καν..

Βικυ αντε με το καλο το ανηψακι! Καλη εγκυμοσυνη να εχει η κοπελα! Καμια φορα αμα θελει να μεινει το μωρο, μενει ανεξαρτητα απο το τι κανει η μαμα εν αγνοια της... Εγω τον μηνα που εμεινα εγκυος ειχα δωσει αιμα (καθοτι αιμοδοτρια), ειχα κανει σφραγισμα, και το κορυφαιο μια μερα πριν κανω τεστ ειχα παει με την αδερφη μου σε κατι γενεθλια και ηπια μονη μου ενα μπουκαλι κρασι και καπνισα 1 πακετο τσιγαρα... Ολα αυτα μεσα σε 3 ωρες... Ντιρλα ειχα γινει λεμε... Επειδη δεν πινω κιολας με επιασε απιστευτα! Το ερημο το μωρο, τι τραβηξε...:lol::lol::lol:

Πικουλινακι θα σου στειλω πμ!

Αρμα περαστικα στη γυναικα, ευχομαι να πανε ολα καλα!

Ελενη και να ζηλεψει το παιδι, δεν εγινε και κατι! Ειναι απολυτα φυσιολογικο! Σιγα σιγα θα τη βρειτε την ακρη!

Σουλα τι νοημα εχει να παιδευεται ετσι το παιδι? Δε θελει, δεν πειραζει! Ο,τι πετυχαινουμε, το πετυχαινουμε με το καλο... Μη σκας ομως, κανατε μια δοκιμη, δεν πετυχε, δεν πειραζει!

Stone μου, ο,τι και να κανετε να περασετε τελεια!!!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ρε παιδια, πραγματικα εχω να το λεω... Δε με παιδεψε ποτε με το φαγητο ο Σωτηρης! Απο μωρο ηταν τοσο καλοφαγο... Ευχομαι και το δευτερο μωρο μου να ειναι ετσι... Αλλες φιλες μου που δεν εχουν καλοφαγα μωρα μου λενε πως το να εχεις ενα παιδι σαν τον Σωτηρη ειναι η απολυτη ευτυχια! :lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Καλημερα Ευα!!!

Τελος οι αργιες και οι μισες εβδομαδες..Τα κεφαλια μεσα τωρα για κανενα μηνα μεχρι τις απόκριες...

Τι κανει η Ραφαελλα;;

Καλημέρα φιλενάδα!!!!

Η Ραφαελίτσα μου δόξα το Θεό είναι καλά εκτός από λίγο βηχαλάκι που έχει αλλά είναι από τα δόντια της.Χθες έψαξα το στοματάκι της και βγάζει 3 δόντια μαζί.Γι ΄αυτό το πουλάκι μου ένα διάστημα δεν έτρωγε καλά και είχε συνάχι και βήχα. Κατα τα άλλα είναι καλά και κουτουρντίζει συνέχεια.Δεν με αφήνει σε ησυχία.Ο Αναστασάκος τι κάνει το μαναράκι μου ?????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Λοιπον τωρα που πηρα φορα, θα σας τα πω ολα μαζι, γιατι μετα θα πηξω!

Χθες πηγα για φαγητο οπως σας ειχα πει στο σπιτι μιας συμμαθητριας μου. 10 γυναικες, οι 7 συμμαθητριες οι αλλες 3 φιλες της οικοδεσποινας. Καλα πεθαναμε στα γελια, περιττο να το πω...

Ακουστε τωρα τι μου εκανε εντυπωση.. Μια απο τις κοπελες ειχε ενα μωρο 20 ημερων! Και ειχε ερθει! Το μωρο το ειχε παρει ο αντρας της και ειχαν παει στους γονεις του. Εκεινη ηρθε κατα τη 1 και εφυγε στις 6 μαζι μου... Το τι ηρεμη ηταν ρε παιδια, ποσο ανετη, χαρουμενη λες και δεν ειχε γεννησει! Την εφτυνα την κοπελα συνεχεια! Απο τη μερα που γυρισαν απο το μαιευτηριο, βγαινουν καθε μερα για καφε μαζι με το μωρο, το αφηνουν κιολας και βγαινουν τα βραδια οι δυο τους... Ουτε αγχος, ουτε τιποτα... Εκεινη θηλαζει αποκλειστικα, ειχε αντλησει γαλα και το ειχε αφησει στον αντρα της να ταισει το μωρο! Τι ωραια ρε παιδια να μη σε κυβερναει το αγχος... Και να χαιρεσαι τη ζωη σου! Εγω οταν ημουν 20 ημερων λεχωνα, ειχα τετοια καταθλιψη, τετοια νευρα και τοσο αγχος που δεν μπορουσα να μιλησω σε ανθρωπο, οχι να παω σε τραπεζι να κοινωνικοποιηθω.. Σας λεω τη χαρηκα την κοπελα!!! Αφηστε που ειχε χασει ολα τα κιλα, ουτε που της φαινοταν οτι ηταν λεχωνα...

Κατα τα αλλα γυρισα σπιτι στις 6:30 και βρηκα τον Σωτηρη να κοιμαται ακομα! Απο τις 3! Τον αφησε λεει ο αντρας μου για να ξεκουραστει! Το βραδυ εφτασε 12 για νακοιμηθει το μωρο... Αυτα! Σας ζαλισα!!!

t7fQp3.png

Η Ραφαελίτσα μου δόξα το Θεό είναι καλά εκτός από λίγο βηχαλάκι που έχει αλλά είναι από τα δόντια της.Χθες έψαξα το στοματάκι της και βγάζει 3 δόντια μαζί.Γι ΄αυτό το πουλάκι μου ένα διάστημα δεν έτρωγε καλά και είχε συνάχι και βήχα. Κατα τα άλλα είναι καλά και κουτουρντίζει συνέχεια.Δεν με αφήνει σε ησυχία.Ο Αναστασάκος τι κάνει το μαναράκι μου ?????
Μεγαλο ξεσαλωμα!!!

Μας εχει λυθει λίγο και η γλώσσα και εχει πολύ πλάκα..

Τον εχει η μαμα μου αυτες τις μερες τα πρωινά και να δουμε πως θα τον αναλάβει ξανα η πεθερα μου μετα απο ενα μηνα απουσιας απο τα καθηκοντα της..Τρελό μου το παρεδωσε, θεοπάλαβο θα το παραλάβει..χαχα

Επεξεργάστηκαν by Stone

Ακουστε τωρα τι μου εκανε εντυπωση.. Μια απο τις κοπελες ειχε ενα μωρο 20 ημερων! Και ειχε ερθει! Το μωρο το ειχε παρει ο αντρας της και ειχαν παει στους γονεις του. Εκεινη ηρθε κατα τη 1 και εφυγε στις 6 μαζι μου... Το τι ηρεμη ηταν ρε παιδια, ποσο ανετη, χαρουμενη λες και δεν ειχε γεννησει! Την εφτυνα την κοπελα συνεχεια! Απο τη μερα που γυρισαν απο το μαιευτηριο, βγαινουν καθε μερα για καφε μαζι με το μωρο, το αφηνουν κιολας και βγαινουν τα βραδια οι δυο τους... Ουτε αγχος, ουτε τιποτα... Εκεινη θηλαζει αποκλειστικα, ειχε αντλησει γαλα και το ειχε αφησει στον αντρα της να ταισει το μωρο! Τι ωραια ρε παιδια να μη σε κυβερναει το αγχος... Και να χαιρεσαι τη ζωη σου! Εγω οταν ημουν 20 ημερων λεχωνα, ειχα τετοια καταθλιψη, τετοια νευρα και τοσο αγχος που δεν μπορουσα να μιλησω σε ανθρωπο, οχι να παω σε τραπεζι να κοινωνικοποιηθω.. Σας λεω τη χαρηκα την κοπελα!!!

Νατασα και εγω είχα μια πολύ καλή λοχεία και αρχισα και εγω να βγαινω μετα απο το εικοσαημερο αφου πήρα μισό σαραντισμό..Μετα τα σαραντα καθε μερα εξω με το μωρό κι ας ήταν γκρινιαρης..Τωρα που το σκεφτομαι και βλέπω και τις φωτο αναρωτιεμαι ποσο ηρεμη ημουν..λες και το μωρο το είχα χρονια και δεν αγχωθηκα ουτε ενα λεπτό..Βοηθαει πάντως να εχεις μια προηγουμενη εμπειρια και εξοικείωση με μωρά..

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...