Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

στονε μου το ξενοδοχειο ειναι αυτο http://www.hotelnemesis.gr/gr/index_gr.html

ειναι εκτος Ξανθης αλλα κοντα στην πολη ειναι πολυ ωραιο μερος θα τα συνδιασεται ολα και φυση και πολη εξαλου εκεινες τις μερες δεν θα σου προτεινα να μεινεις μεσα στην πολη γιατι εχει πολυ βαβουρα γινεται χαμος κι αφου θα εχετε και το παιδι μαζι θες και λιγο απλα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι πολύ ωραιο και ιδιαίτερο το ξενοδοχειο..Μου κανει κατι σε φαρμα και οι τιμες είναι προσιτες..Θα το δειξω στον συζυγο, αν και ξερω απο τώρα την απάντηση του..Θα παθει μελαγχολία αυτος εκει..Εσεις εχετε μεινει;;

Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχει πολύ απλα για να κυνηγαω τον Ανασταση μου..εχει και ζωακια ή μου φαίνεται;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!!!!

3 και σήμερα μετράω και έχω αγωνία εννοείται!!!!!:D:D:D

Stone μου και εγώ είχα σκοπό να χαλαρώσω αυτές τις μέρες γιατί μετά...ποιός ξέρει τι με περιμένει!!!;)

Μαρίνα μου όλοι (και η γυναίκα, και οι γονείς μου και τα πεθερικά μου) μπορούν να παίρνουν λίγες ώρες την Αναστασία απλά εγώ δεν είμαι σίγουρη αν το θέλω γιατί νομίζω ότι τις πρώτες μέρες κυρίως που θα γεννηθεί ο μικρός καλό είναι να είναι συνέχεια μαζί μας και οι άλλοι να έρχονται στο σπίτι προκειμένου να μην νιώσει ότι την "διώχνουμε" .... δεν ξέρω πάλι, εσείς τι λέτε;;;

Ρίτα μου έχει καταλάβει μια χαρά ότι το μωρό έρχεται, έχουμε εδώ και μέρες μεγάλο αγώνα με τα πράγματά του...αν της δείξεις την καλαθούνα ή το κρεβατάκι και τη ρωτήσεις ποιός θα κοιμάται εδώ σου απαντάει "μπέμπε" μετά απο λίγο όμως πάει η σουσουράδα και κλαίει και οδύρεται να τη βάλεις να "κοιμηθεί" εκείνη στην καλαθούνα ή στο κρεβάτι...

Ή έρχεται σηκώνει την μπλούζα μου να δει τον "ντουγουντά" (δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό ή τι σημαίνει, μη με ρωτάτε...:D:D:D) και κάνει χαδάκια...εκεί που κάνει χαδάκια του δίνει και απο καμία (μαλακή εννοείται) ή αν φτάνει βάζει τα ποδαράκια ότι δήθεν κλωτσάει και με κοιτάζει πονηρά...:rolleyes: μετά κάνει όχι με το δάχτυλο και ξανά χαδάκια...

Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα απο όλα αυτά μου φαίνεται ότι όταν γεννηθεί θα έχουμε λίγες ζήλιες...:rolleyes::rolleyes:

Το μόνο που με προβληματίζει και θα ήθελα τη γνώμη σας είναι το εξής...

Την Αναστασία τη βάζουμε για ύπνο γύρω στις 10 με 10.30... την αφήνουμε στο κρεβάτι και κοιμάται μόνη της. Αυτό παλιότερα διαρκούσε το πολύ μισή ώρα...τώρα κάθε βράδυ κάθεται μόνη της τουλάχιστον μια ώρα (χωρίς να γκρινιάζει καθόλου, αφού πολλές φορές νομίζουμε ότι έχει κοιμηθεί και είναι ξύπνια...)και κοιμάται γύρω στις 11-11.30... και έχω αρχίσει να έχω τύψεις που μένει τοση ώρα μόνη... απο την άλλη σκέφτομαι ότι της κάνει καλό να μαθαίνει να χαλαρώνει μόνη της... αλλά όση ώρα βρε κορίτσια;;;:roll::roll::roll:

Σόρυ για το μεγάλο ποστ αλλά όταν μπάινεις μια φορά την ημέρα δεν ξέρεις τι να πρωτογράψεις!!!;);)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Βικάκι πολύ ευχάριστα τα νέα σου!Με το καλό να έρθει το καινούριο μωράκι! Τώρα μόλις κι εγώ έμαθα ότι και το Ολγάκι μας περιμενει νινακι!!!! Μου το είχε πει εδώ και κανα μήνα ότι μάλλον είνα έγκυοςι, αλλά το καθυστερούσε να πάει στο γιατρό. Τελικά πήγε την Παρασκευή και είναι 3 1/2μηνών! :-). Αχ, πάλι καλά, μου χρειάζονται ευχάριστα νέα..

Εμείς τα ίδια, ο γαμπρός μου ψήνεται στον πυρετό, η αδερφή μου κάπως καλύτερα από υγεία αλλά πολύ χάλια ψυχολογικά και η πεθερά της εχτές έκανε την επέμβαση για την αφαίρεση του υγρού από τον πνεύμονα. Της βγάλανε κοντά 1 λίτρο αίμα και υγρό. Και οι άλλοι στο δημόσιο νοσοκομείο, έλεγαν ότι θα έφευγε με φάρμακα...τι να πεις? Την γλίτωσε η γυναίκα στο τσακ..θα δούμε τώρα πως θα πάει...

Ριτάκι για τα τσίσα κι εγώ έτσι θα το έκανα..καλύτερα εκεί κατά την άνοιξη..

Ξύπνησε και το κοριτσάκι μου..θα επανέλθω

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

στονε μου γιατι δεν του αρεσουν αυτου του στυλ τα ξενοδοχεια εμενα παλι μου αρεσουν πολυ ιδιως τωρα το χειμωνα αν εχει και τζακι ειναι τελεια!

δεν εχω μεινει αλλα εχουμε παει βολτα και για καφε και ειδαμε και τους χωρους ειναι πολυ ωραιο και οι τιμες προσιτες!

ναι το αλλο ειναι πιο κοντα και φαινετε ομορφο και ζεστο!

deleni μου αντε σαν τους φανταρους μετρα :lol:

αρμακι μου αληθεια το Ολγακι εγκυος;μπραβο τα φιλια μας να της δωσεις και τις ευχες μας!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βατραχουλίνα μου, ναι πήγαμε στο χωριό γιατι είχα μαθήματα...ο μικρός μιά χαρούλα! 2 μέρες έκανε πυρετό και τέλος!

Από την μέση μου δεν μπορούσα να κουνηθώ όλο το ΣΚ...σήμερα λίγο καλύτερα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι μου εγώ έχασα επεισόδια με την υγεία της οικογένειας...γρίπη η αδερφή κι ο γαμπρός; Περαστικά τους και στην πεθερά της βέβαια...ααααααααααχ αυτά τα δημόσια νοσοκομεία...έλεος πια!

Βικάκι σούπερ τα νέα σου! Πολύ χάρηκα...

m57Zp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Ας γραψω τωρα γιατι μετα αρχιζει το τρεξιμο.

Βίκυ μου πολύ ευχαριστα νεα.Με το καλό !

Μαράκι μου ευχομαι περαστικά σας.Ελπίζω να γλυτώσει η γυναίκα ,είναι και αυτοί οι γιατροί ώρες ωρες!!!

Ελενίτσα μου , πιθανόν να υπάρχει μια μικρή ζήλεια από τη μικρή σου αλλα νομίζω ότι ειναι πολύ μικρούλα και είναι στο χέρι σας να την κανετε να νιωσει καλα.

Ισως να ειναι δυσκολο στην αρχή αλλα πιστευω οτι δεν θα αντιμετωπισετε ιδιαιτερα προβλήματα.

Ευχομαι με το καλό να ερθει ο μπουμπουκος μας!

Α και σκέψου το Pikoylinaki τι καλα που τα πανε τα αδερφάκια .Γιατι να μην συμβεί και σε εσας?

Pikoylinaki Μου γλυκό περαστικά στον γιόκα σου και προσοχη μην κολλησει το κοριτσακι σου!

Εγώ κορίτσια χθες μετα απο πολύ καιρό βγήκα για καφεδάκι με την αδερφή μου.Καλά ηταν τα ειπαμε λίγο.Τη μικρή την αφησα με τον μπαμπα της αλλα ΦΥΣΙΚΑ την πήγε για αρκετη ωρα στη πεθερά μου.

Ε τι τρεις ώρες ελειψα πως θα την κρατούσε??

Τέλος πάντων.

Το θέμα είναι οτι εγινε κατι που με στεναχώρησε.

Οταν γύρισα επαιξα με τη μικρη και μετα την πήγα για υπνο.

Δεν ηθελε να κοιμηθει και καποια στιγμη ανεβηκε και ο αντρας μου και μου ειπε να φυγω να την κοιμισει αυτος γιατι μαζι μου θελει να παίζει.

Ε κορίτσια εκλαιγε το μωρο σαν τρελό και φώναζε μαμα και καποια στιγμή εβγαζε κατι τρελές κραυγές μέχρι που εκανε εμετο.

φυσικα ολα αυτα σε 5-10 λεπτά μην φανταζεστε οτι την αφησα πολύ ωρα.

Τελικα κοιμήθηκε αλλα ψυχοπλακώθηκα.

Deleni μου άντε με το καλο!!!! 3 μέρες μόνο! Πως πέρασε έτσι ο καιρός???

Λοιπόν, κι εγώ πιστεύω πως η Αναστασία τις πρώτες μέρες δεν θα ήταν καλό να φεύγει από το σπίτι. Πρεπει να το ζήσει και να καταλάβει την παρουσία του μπέμπη για να μην νιώσει ''παραμελημένη''...Καλύτερα να έχεις αυτούς που θα σε βοηθήσουν σπίτι ώστε όταν εσύ δεν θα μπορείς να ασχολούνται εκείνοι με την Αναστασία..

όσον αφορά το θέμα του κρεβατιού, νομίζω πως εφόσον δεν γκρινιάζει, δεν σας ζητάει και είναι ήρεμη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις τύψεις...εφόσον εκείνη δεν δείχνει να έχει πρόβλημα γιατί να έχεις εσυ???

Τελος όντως οι αντιδράσεις της δείχνουν ότι ίσως να έχετε ''ζηλίτσες'' αλλά και πάλι δεν μπορείς να το ξέρεις με σιγουριά, αν το δει μπροστά της, ίσως να είναι τελειως διαφορετική. Μ'αυτά που περιγράφεις τώρα θυμήθηκα μια ιστορία που μας έλεγε η μαμά μου για την μεγάλη μας την αδερφή. Είχε γεννήσει τον αδερφό μου και τον ζήλευε πάρα πολύ. Τον είχε ταράξει στις τσιμπιές. Μια μέρα ήταν στη θάλασσα και πήρε μια χούφτα χαλίκια και του τα έβαλε στο στόμα. Μόλις πήγε να την μαλώσει η μαμά μου γυρνάει και της λέει ''πεινάει το μωρό μας μαμά!'' :lol: :lol: :lol:

fast το σπιτάκι σου τέλειο!

στονε μου γιατι δεν του αρεσουν αυτου του στυλ τα ξενοδοχεια εμενα παλι μου αρεσουν πολυ ιδιως τωρα το χειμωνα αν εχει και τζακι ειναι τελεια!

δεν εχω μεινει αλλα εχουμε παει βολτα και για καφε και ειδαμε και τους χωρους ειναι πολυ ωραιο και οι τιμες προσιτες!

Είναι λίγο απομονωμενο και εκεινος θα ήθελε αν πάμε καπου να μην είναι συνεχεια στο αυτοκινητο και να κανει αποστασεις..Σαν ξενοδοχειο εμενα μου αρεσει αυτου του ειδους η διαμονη, σαν μια άλλη προταση που ξεφευγει απο τα πολύ μοντερνα και συγχρονα συγκροτηματα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ βρε Σουλίτσα, κρίμα το κοριτσάκι σου ρε γμτ...εντάξει κι εμείς δοκιμάζουμε πάντως κατά καιρούς να πιει το βραδινό γάλα με τον μπαμπά της, μία φορά πέτυχε, προχτές πάλι που το κάναμε έκλαιγε και με ζητούσε και πήγα κατευθείαν..τι να κάνουν κι αυτά, έχουν πλέον τις προτιμήσεις τους..

αρμακι μου αληθεια το Ολγακι εγκυος;μπραβο τα φιλια μας να της δωσεις και τις ευχες μας!

Ναι βατραχάκι μου! Της είπα και για τις δικές σας εγκυμοσύνες και χαρηκε πάρα πολυ! Έχετε και από εκείνη χαιρετίσματα!

Μαράκι μου εγώ έχασα επεισόδια με την υγεία της οικογένειας...γρίπη η αδερφή κι ο γαμπρός; Περαστικά τους και στην πεθερά της βέβαια...ααααααααααχ αυτά τα δημόσια νοσοκομεία...έλεος πια!

Ευχαριστώ πολύ σαρδελάκι μου...άστα αν δεν έχεις λεφτά, ή κάποιο γνωστό πας αδιάβαστος! Δυστυχώς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...