Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρίτα και Πετρούλα, επειδή τρώτε και αρκετά φρούτα πάντως! Δεν τα γράψατε όλα εξαρχής!;)

Πάντως κι εγώ Ρίτα δεν επεμβαίνω όταν διαφωνεί με άλλα παιδάκια και το ίδιο επιβάλλω και στον άντρα μου, τα αποτελέσματα τα είδες! Δεν πειράζει έτσι θα μεγαλώσουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια η εξοδος αποδειχτηκε πολύ ξενερωτη..Ξεκινησαμε στην αρχη να βγουμε οι 4 με τα παιδακια μας και στην πορεία επειδη ειχε ματς Αρης-Ηρακλης, προεκυψαν στην παρεα και κτ παλαιμαχοι ποδοσφαιριστες του Αρη με τις συζυγους και αναψε η κουβεντα γυρω απο τα ποδοσφαιρικά..Οταν πηγα τους βρηκα ολους θρονιασμενους και η κουμπαρουλα μου καθοταν καπως μακρια μου,ετσι το μονο που ανταλλάξαμε ήταν κτ χαμογελα και στο τελος ειπαμε με νοηματα οτι θα μιλήσουμε αυριο στο τηλ.

Γυρισαμε νωρις μολις 9.30 εκανα το ζουζουνι μου μπανιο, συμμαζεψα κουζινα και παιδοτοπο και τωρα πάω να κανω το ντουζακι μου και να ετοιμασω ρουχα για αυριο..Ο καλος μου εχει αλλο σκοπό, να δουμε τον Αν. ποτε εχει σκοπό να το κοιμισει...:mad::-x

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλησπερα// stone ελπιζω καλη συνεχεια στο βραδυ σας. :D :D

arma πολυ στεναχωρεθηκα για την αδερφη σου και την πεθερα σου. Πως ειναι σημερα? Μιλησες καθολου με την αδερφη σου? Αφου η μανουλα σου ειναι κοντα της μην στεναχωριεσαι που δεν μπορεις εσυ να βοηθησεις. Φωτεινη ειναι υπεροχα να συνενοουμαστε πλεον με τα μικρα .Και εγω χαιρομαι που πλεον επικοινωνουμε. Ελπιζω επειδη καταλαβαινω οτι θελει χωρις να λεει λογια να μιλησει καποια στιγμη. Προς το παρον συνεχιζουμε τα κινεζικα με λιγα Ελληνικα.Ριτα συμφωνω και εγω μαζι σου οτι ειναι καλυτερα μετα τον χρονο. Δεν μου αρεσει ιδιαιτερα οταν ειναι παρα πολυ μικρα και πινουν γαλα και κοιμουνται , ουτε οταν δεν περπατανε.Δυσκολη περιοδος... Τωρα πας βολτα και το ευχαριστιεσαι. Εμεις γυρισαμε πριν καμια ωρα. Πηγαμε στον πεζοδρομο καλαμαριας, καθησαμε για καφεδακι στο πλεζιρ (αφου εκανε η μεγαλη καρουζελ) και μετα πηγαμε για φαγητο στο ντερλικατεσσεν. Και οι 2 ηταν αψογοι. Ο μικρος αν και χωρις το καρεκλακι καθισε στην καρεκλα χωρις να διαμαρτυρηθει και φαγαμε ηρεμα και ωραια.Τωρα κοιμηθηκανε, εγω εκανα μπανακι και ειπα να σας πω ενα γεια μια που ο καλος μου παιζει προ με εναν φιλο του. Οσο για την διατροφη μας...

το πρωι γαλα γυρω στα 300, μετα οπωσδηποτε αυγο (αν ειναι νωρις με λιγο ψωμακι), το μεσημεριανο μας, το απογευμα συνηθως 1 μπανανα και 2 μανταρινια η 1 τοστ και 2 πορτοκαλια στιμμενα η τσουρεκι η σπανια κρεμουλα και το βραδυ τσιμπαει παντα αν τρωμε κατι και απο εμας και μετα γαλα παλι 300.

Σας ειπα οτι εκανα ΚΑΙ το μοσχαρακι μπυρας αλλα εκανα τα Χριστουγεννα ΚΑΙ το σοκολατενιο σπιτακι???? Δεν σας το ειπα ε? Που να βρω χρονο η ερμη.. Το σπιτακι το εβγαλα και φωτο για να το ανεβασω καποια στιγμη να το δειτε. Ισως προσπαθησω τωρα.

Οσο για αυριο πηρα κατσικακι να κανω φρικασε.. Φωτεινη στειλε μου πλζ πμ σε ποιον χασαπη ψωνιζεις. Δεν μπορω να βρω εναν να μου "κανει"

Διαφημίσεις

κοριτσια μου γεια σας!

και εμεις σημερα εκδρομη πηγαμε και επισκεφτηκαμε ενα μουσειο.ωραια ηταν αν και κρυο...

παντως χαιρομαι πολυ για τα ακτορθωματα των ζουζουνιων μας!μεγαλωσανε και χαμπαρι δεν πηραμε!!

φαστ μπραβο κοριτσι μου.χρυσοχερα.αντε και του χρονου με το καλο!

αρμα περαστικα στα πεθερικα της αδερφης σου.μακαρι να πανε ολα καλα.

η αδερφη σο πως ειναι?

εγγυουλες καλη λευτερια να εχετε.

κι εγω περιμενω τα δυο ανηψακια μου να γεννηθουν.

η μια ειναι μερα σε μερα και η αλλη μεχρι 20 φεβρουαριου!

αχ ολο ξεχναω τιο ηθελα να πω...ειναι κ η ωρα περιεργη...

με ρωτησατε για τον βηχα.ναι μου ειπε να συνεχισω για 5 μερες ακομη την μασκα.μου ειπε οτι της εχει μεινει λιγακι αλλα η αντιβιωση σταματαει.

επισης βλεπω μια χαρα την διατροφη των μικρων σας.

η δικια μου με παιδευει με τα φρουτα ακομη.μια τα θελει μια οχι.νομιζω οτι φταινε και τα φρουτα γι αυτο.δηλ θελω να πω οτι αχλαδι με αχλαδι διαφερει γευστικα οποτε μαλλον αυτο την χαλαει.

να σας ρωτησω ομως για το πορτοκαλι.διαβασα οτι το δινετε και απογευμα.μετα δεν εχουν υπερενταση?

εγω το αποφευγω το βραδυ γι αυτον τον λογο!

α!να πω οτι πηρα το ''θαλασσα μεσα μου'' αλλα ακομη δεν την τελειωσα την ταινια.πολυυυ μεγαλη...

μολις την τελειωσω θα σας πω και το συμπερασμα.προς το παρον ακομη δεν εκλαψα...

σας καληνυχτω ..φιλακια πολλα!

1654096yn4fep17z7.gif

Ρίτα και Πετρούλα, επειδή τρώτε και αρκετά φρούτα πάντως! Δεν τα γράψατε όλα εξαρχής!;)

Oχι βρε Μαρινακι το εγραψα εξ αρχης απλα δεν το εξηγησα χαχα

Να δες....

Καλημερα!

Ο Γρηγορης με τα 14+ κιλα του τρωει:

Το πρωι 9-10 γαλά 300 + μλ(δεν μετραω πια γιατι πινει σε ποτηρι μεγαλο)

Μετα ως το μεσημεριανο συνηθως τιποτα εκτος και τσιμπησει κανα μπισκοτο,λιγο κουλουρι κατι λιγο τελοσπαντων καναδυο μπουκιες.

Το μεσημερι τρωει μεσημεριανο οτι εχουμε αρκετη ποσοτητασ ομολογω.

Το απογευμα στις 17:00-18:00 πινει τα φρουτα του ενα ποτηρι και κατα τις 19:30-20:00 ισως φαει γιαουρτι ή λιγο τοστ ή κανα τυροπιτακι ή λιγη σοκολατιτσα ή αυγο ή κανα τυρακι μπορει και τιποτα ειδικα αν ειναι καπου και παιζει δεν τρωει τιποτα .

Το βραδυ κατα 22:00 πινει άλλα 300 +μλ γαλα

Οποτε οπως καταλαβαινεις το γαλα και το μεσημεριανο ειναι τα κυριως του ουτε κρεμες απο 10 μηνων,ουτε αλλα τσιμπολογηματα ουτε 10τιανο .. τιποτα απολυτως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το γιογιο.

Ισως εσυ fast μπορεις να μου πεις αν ξερεις απο την Ανια ή εσυ Μαρινα που το εψαξες απο νωρις ή οποια αλλη ξερει.

Ο Γρηγορης πλεον λεει παντα μα παντα τα κακα του και παμε στο γιογιο δεν χρειαζεται πλεον να του το υπενθιμιζω εγω.

Τα τσισακια καποιες φορες τα λεει αλλά οχι παντα.

Τωρα απο εδω και περα τι να κανω?

Εγω ελεγα να το αφησω ως εχει προς το παρον να ωριμασει και το θεμα με τα τσισακια και κατα την Ανοιξη να τη βγαλω την πανα εντελως..

Εσεις τι λετε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλή εβδομάδα ζουζούνες μου...

ριτάκι ό,τι αφορά τα τσισάκια θα το έκανα όπως λες...από την άνοιξη και μετά που θα μπορείς να τον αφήσεις και λίγο γυμνούλη...κι έτσι κι αν γίνει κι ένα ατυχηματάκι δεν πειράζει...

1639139oqe5ye7oku.gif

m57Zp2.png

Fast πολύ ωραιο το σπιτακι σου!

Βατραχακι πως ειναι το γονατο σου;;Σιδερωμα δεν πιστευω να κανεις ορθια..Εγώ δεν μπορουσα να διανοηθώ να σιδερωνω καθιστή όμως με την εγκυμοσυνη αναγκαστηκα και τωρα μονο καθιστη σιδερώνω..

Ρίτα η σκεψη σου ειναι καλή, στη θεση σου ισως δεν θα βιαζομουν τοσο, θα περιμενα κανενα διμηνο ακομη και με την ανοιξη θα το εβαζα σε εφαρμογη το σχεδιο..Για σενα πιστευω θα είναι καλύτερα, το παιδι ετσι κι αλλιως εχει μπει στη λογικη του γιογιο..

Επεξεργάστηκαν by Stone

καλημερα!!!!

σημερα πρωινοι κι εμεις απο της 8 ξυπνησε το ζουζουνι να δω εως το μεσημερι τι θα κανουμε θα και για εμβολιο σημερα!

stone μου ναι ορθια σιδερωνω δεν με βολευει καθηστη εχθες εκανα αρκετα αλλα μετα κουραστηκα πηγε και 9 ωρα και αφησα λιγα για την επομενη φορα να δω ποτε θα ειναι :lol:

τελικα δεν ειπατε για το ταξιδακι εχθες;

θα παρετε και παιδια μαζι;Ξανθη εχετε παει ποτε για το καρναβαλι αν θες ξερω κι ενα ωραιο ξενοδοχειο το εχω δειξει και στα κοριτσια ειναι εκτος Ξανθης αλλα θα τα συνδιασετε ολα και καρναβαλι και καθ.Δευτερα.

Φωτεινη μου λες ο ανανας να φταιει να του καιει το λιπος :lol::lol::lol:

Ριτα μου κι εγω λεω σε κανα δυμμηνο να το ξεκινησεις τα τσισα!

fast μου τελειο το σπιτακι σου!

σαρδελινα μου πηγατε στο χωριο;ο μικρος τι κανει;εκανε ξανα πυρετο;εσυ η μεση σου;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κοριτσια μου καλημερα.

θυμαστε που ειχα προβλεψει μια εγκυμοσυνη?τελικα η προβλεψη δεν πηγαινε για καμια απο εδω αλλα για την συνυφαδα μου!!!!!

ναι θα γινω θεια,ειμαι παρα πολυ χαρουμενη κοριτσια.

χθες πηγαμε στην πεθερα μου ολοι μαζι και θα μας το ελεγαν εκει αλλα φυγαμε πολυ βιαστηκα για να παει ο αντρας μου στον αρη.και το βραδυ ηρθαν σπιτι για να μας το πουν.τελικα ομως το καταλαβα μονη μου.ειμαι αστερι το ξερω χαχαχα.καταρχην ειμαι σιγουρη οτι θα ακουγα μια εγκυμοσυνη.επιπλεον σημαδια που ειχα ηταν και ενα ονειρο την παρασκευη που ειδα ενα πολυ γλυκο νεογεννητο αγορακι και ηξερα οτι ηταν δικο μας.

ερχονται που λετε τα παιδια,βλεπω την σταυρουλα να καθεται χωρις να εχει σηκωσει την φωτεινη αγκαλια οπως εκανε παντα και εκεινη την ωρα λεω "λες να επεσα μεσα και τελικα απο τα παιδια να ακουσω εγκυμοσυνη?"

μετα πηγε 2-3 φορες τουαλετα και ακομα δεν μας ειπαν τιποτα οποτε πιανω τον κουνιαδο μου και τον λεω "τι γινεται,αναβαλλουμε τον γαμο για του χρονου?"και επαθε σοκ ο ανθρωπος,λεει πως το εμαθες?και φυσικα το πρωτο που τους ειπα ηταν αν τωρα με πιστευουν οτι βλεπω λιγο πιο μπροστα απο τους αλλους.

τωρα το εμαθαν,αλλα οταν στην βουλγαρια καναμε σκι ηταν εγκυος και δεν το ηξερε και ευτυχως που δεν εγινε τιποτα απο τις σουβουρντες που πηρε η κοπελα.

παει το ταξιδι την καθαρα δευτερα,παει και η σκιαθος το καλοκαιρι.

οταν τους ειπα οτι χαρηκα παρα πολυ,μου ειπαν οτι σιγουρα χαρηκα πολυ περισσοτερο απο εκεινους.δεν το περιμεναν.τον γαμο τους ετοιμαζαν αλλα τωρα θα κανουμε γαμοβαφτιση πακετο.

θα γινω θεια λοιπον.

(που να μεινει εγκυος και η αδελφη μου,παμπερς θα χρειαζομαι)

μαμα μην πεις τιποτα πουθενα ουτε στον μπαμπα ουτε πουθενα.προσεχε σε παρακαλω.θα στο πει η συμπεθερα σου οποτε εκεινη θελησει,μη φανει οτι το ξερεις απο μενα.

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βατραχακι τη σκεψη για την Ξανθη την καναμε εδω και καιρό, αλλά νομιζω οτι τωρα δυσκολα θα βρουμε....Για στειλε ομως, δεν ξερεις, ισως κτ βρουμε..

Οταν προκειται για ταξιδακι εντος των συνορων, στο παρεακι ανηκει και ο Αναστασης..Είναι πολύ καλός όπως εχω ξαναπεί και χαιρομαστε και οι δυο πολύ με αυτο τον τυπακο στην παρεα μας!! Δωδεκα χρονια και αν δεν καναμε ταξιδια οι δυο μας..

Στο πρωτο μας ταξιδι μετα την γεννα στην Αλεξανδρουπολη ήταν 2 μηνών..Μονο στο ταξιδι στη Ρωμη τον αφησαμε πίσω..

ΔΕν θα μας συνοδευει μονο στο εξωτερικό, εκει θα είναι για τους 2 μας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...