Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι Πετρούλα μου, τον είδε ο άντρας μου που του έριξε ξανάστρωση ο ξάδερφός του και μάτωσε! Ο δικός μου δε χαμπάριασε όμως παρόλο που ο άντρας μου τα πήρε στο κρανίο! Η συνέχεια είναι ότι του έριξε και μια ακομα και ξαπλώθηκε στα πατώματα ο δικός μου! Πάει λοιπόν ο σκατουλάκος μου μετά και άρχισε να του κουνάει τα χέρια με νεύρα και να του φωνάζει!!! Άντρες παιδί μου από μικροί βράζει το αίμα τους!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα ξέχασα να γράψω ότι πριν μερικές μέρες οι κουμπάροι μας είχαν πάει Θεσσαλονίκη και έχουμε και τσουρέκι κάστανο από τον Τερκενλή. Πάντως κορίτισια έναν στόχο έβαλα για το 2010, να κόψω τα πολλά γλυκά, και από την 1/1, παρόλα τα γλυκά που κυκλοφορούν και στο σπίτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Άρμα σας εύχομαι να είναι περαστικά και η γυναίκα να επανέλθει γρήγορα. Πόσο χρονών είναι;

Ρίτα πραγματικά ο Γρηγόρης σου δεν τρώει πολύ. Τι να πω με την Αλεξάνδρα; Δεν ξέρω πια. Σκέφτομαι ότι ο καλός Θεούλης θα με αποζημιώσει και ότι το δεύτερο παιδάκι θα είναι εύκολο στο φαγητό του.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Α εννοειται οτι αν παω να τον ταισω εγω το σφραγιζει και κουναει το κεφαλι περα δωθε να μην πετυχω το στομα ..

Εδω και αρκετο καιρο θελει μονος του εντελως εκτος και ειναι κατι που του αρεσει και δεν το κατεφερνει και τοτε μετα απο πολυ προσπαθεια που κανει παραδινετε.

Αν και πλεον ολα τα τρωει μεχρι και το ρυζι πετυχαινει..

Μια χαρα τρωνε κοριτσια τα παιδακια σας μην αγχωνεστε ειναι στην κραση του καθε παιδιου ποσο βαρος θα βαλει και εννοειται παιζουν ρολο και οι αναγκες του ως προς την ποσοτητα.

Παντως αν θελετε τη γνωμη μου να επιμενετε στο μεσημεριανο και λιγοτερο στα υπολοιπα γευματακια γυρω γυρω.

Μαρινα πηγαμε και εμεις εκει την περασμενη βδομαδα αλλα δεν κατσαμε μας φανηκε αποπνιχτηκη η ατμοσφαιρα.

Εγω παντως οταν τον βλεπω στους παιδοτοπους να ''κοντραρετε'' με αλλα παιδακια τον αφηνω να τα βρει μονος του και μια χαρα τα καταφερνει.Επεμβαινω μονο αν τον δω να κανει ατσαλες κινησεις σε κανα μικροτερο ή αν δω κανα μεγαλο πολυ επιθετικο.

Πικουλινακι μου πως την κολλησε ρε γμτ?Προσεχε τη μικρουλα και περαστικα!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ας πουμε, ενω ξεκινησα ενα διαστημα το απογευμα χυμους φρουτων , σαν φρουτοποτο, που το επινε με το καλαμακι, μετα απο 1-2 ωριτσες μου πεινουσε και ετσι τα φρουτα τα γυρναω μια φορα στο μουλτι , βαζω και μπισκοτακια 2-3 και τρωει αυτο κατα τις 6.

Α και εγω οταν λεω φρουτα στο ποτηρι εννοω αλεσμενα φρουτα στο μουλτι.

Δηλαδη 2 πορτοκαλια,1 μπανανα,1 μικρο μηλο,1 μανταρινι και ισως ροδι αν εχω ή οτιδηποτε αλλο.

Απλα τα αλεθω και τα βαζω σε ποτηρι.

Μαρινα ναι μαλλον ο δικος μου παρατρωει φαγητο το μεσημερι..οι μεριδες του ειναι απο μετριες εως μεγαλες.Σχεδον μεγαλου αδυνατου ανθρωπου :lol::lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

οι αντρες μου πηγαν βολτα κι εγω εβαλα να σιδερωσω!

αντε ελατε να τα πουμε το σιδερο το εχω διπλα στο pc.

pikoulinakia μου περαστικα σας ευχομαι να μην κολλησετε ουτε η μικρη αλλα κι εσεις!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Δηλαδη 2 πορτοκαλια,1 μπανανα,1 μικρο μηλο,1 μανταρινι και ισως ροδι αν εχω ή οτιδηποτε αλλο.

Απλα τα αλεθω και τα βαζω σε ποτηρι.

Ναι Ριτακι κι εγω ετσι τα εκανα και τα επινε με το καλαμακι, τωρα εχω περιορισει τα υγρα βάζω μονο ενα μανταρινακι και μπανανα, ακτινιδιο, μηλο ή αχλαδι απο λιγοτερο ζουμερα φρουτα..Ετσι γίνεται πηκτη, τρωγεται με κουταλάκι..Το χυμο πορτοκαλιου τον πινουμε για δεκατιανο με αυγουλακι ή μισο τοστ..

Θα τα πουμε το βραδακι, αν βρω καμια εδω, παμε εξω για φαγητο με τους κουμπαρους μας να συζητησουμε για το 3ημερο της Καθαρας Δευτερας..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Vatraxaki 15/2 είναι καθαρά Δευτέρα. Πολύ κοντά μας.

Βρε Stone σας ζηλεύω!!! Όλο εξόδους είστε. Μπράβο σας πάντως. Εμάς ρε κορίτσια φέτος μας έχει σαπίσει στη βροχή. Φοβερό πράγμα. Είναι ζήτημα αν βγάζει μία καθαρή μέρα κάθε 2 εβδομάδες. Πολύ κουραστικό. :mad::x:x:x:x:x:x

Και δεν μου αρέσει να φορτώνω και την Αλεξάνδρα συνέχεια αλλού για να βγαίνουμε εμείς. Έτσι την περνάμε μέσα :-(:sad::-(:sad:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

α καλε τον αλλο μηνα ε;πολυ κοντα!

giovanna μου κι εμεις δεν παμε πουθενα μην νομιζεις και το θεμα ειναι οτι δεν εχουν προβλημα να κρατησουν τον μικρο εγω δεν θελω να τον αφησω τι κολλημα κι αυτο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κούκλες καλησπέρα

Βατραχάκι πως πάει το σίδερο:?::?: ααα ξέρεις γιατί δεν βάζει γραμμάριο ο Τίμος:?: τρώει τον ανανά!!!!

Μαρία άσχημα τα νέα σου για την συμπεθέρα, κρίμα η γυναίκα , μακάρι από άδω και περά να αντιμετωπιστεί, και εσύ κούκλα μου μην στεναχώριεστε, όπως μπορείς θα βοηθήσεις

οσο μπορειτε να βγαίνετε έξω γιατί όταν θα μεγαλώσουν τα παιδάκια σας, θα έχουν διαβάσματα φροντιστήρια κτλ θα είναι πιο δυσκολα

Kαι εμεις το ιδιο κολλημα εχουμε .. ειλικρινα να τον αφηνσυμε μεσα στη μερα δε θελω καθολου.Αν ειναι βραδυ και κοιμαται νιωθουμε καλυτερα.

Τωρα τελευταια που εχει γινει παιδακι τα περναμε πολυ ωραια..

Τα ''λεμε'' και στο αυτοκινητο οπου παμε και πραγματικα καταδιασκεδαζουμε.

Τελικα κοριτσια μετα τα χρονο ολα ειναι καλυτερα και ιδιατερα κοντα στον 1μιση χρονο

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι Ρίτα , τώρα καταλαβαίνουμε τι θέλουν και υπάρχει η επικοινωνία.

την Παρασκευή μόλις είχα γέμισει το ποτηράκι της Φωτεινής με φρέσκο νερό… της το έδωσα, το πηρε στα χεράκια της, πίνει λίγο και μετά μου το δίνει και μου λέει ¨¨άλλ﨨 την ρωτώ ,,,,τι θέλεις αγάπη μου …και μου λέει πάλι ¨¨άλλ﨨 με ένα αθώο βλέμμα και ένα γλυκό παράπονο στα ματάκια της,,,με πηρε μερικά λεπτά να καταλάβω ότι ήθελε πορτοκαλάδα,,,αμεσω την στύβω 2 πορτοκαλάκια και με χαρά μεγάλη τα ήπιε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...