Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε Μαρια πολύ δυσαρεστα νεα..Μακαρι να γινει συντομα καλά η γυναικα και να ξαναβρει η οικογενεια τους ρυθμους της.

Ρίτα πολύ ωραιο το μαγαζι που προτεινεις..

Το προγραμμα του φαγητου σας μοιαζει πολύ με το δικο μας, μονο που στα ενδιαμεσα ο δικος μου ζηταει κτ παραπάνω..Ας πουμε, ενω ξεκινησα ενα διαστημα το απογευμα χυμους φρουτων , σαν φρουτοποτο, που το επινε με το καλαμακι, μετα απο 1-2 ωριτσες μου πεινουσε και ετσι τα φρουτα τα γυρναω μια φορα στο μουλτι , βαζω και μπισκοτακια 2-3 και τρωει αυτο κατα τις 6.Το επομενο γευμα ειναι ενα μικρο τσιμπολογημα κατα τις 8 απο οτι τρωει ο μπαμπας (δεν κρατιεται) και το γαλα το εχουμε παει στις 10 για να κοιμαται μετα..Θελω να κοιμαται λίγο νωριτερα για αυτο και θα μειωσω λίγο τον μεσημεριανο υπνο..Θα προσπαθησω απο 2-5 να το κανω 2-4..

Ηρθαμε πριν απο μια ωριτσα απο της αδερφης μου, μας είχε τραπέζι, ο μικρος κοιμαται, ο μπαμπας μας πήγε σε ματς και εγω χαζευω εδω..

Που ειστε εσεις;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Eδω ειμαι...

Καλα και εμενα ο δικος μου με τις μερες του ειναι..υπαρχουν κατι φορες απλα σπανια πλεον που ζηταει συνεχως κατι αλλοτε το τρωει αλλοτε μια μπουκια και το αφηνει.

Εγω εχω καταλαβει οτι μπροστα στο παιχνιδι δεν βαζει τιποτα.

Να τις προαλλες μεχρι τις 3 στον παιδοτοπο μονο με ενα γαλα απο το πρωι και δε ζητησε καθολου φαι.Βεβαια μολις εκατσε στο καρεκλακι εγινε ο χαμος χαχαχα

οσο για τον μεσημεριανο υπνο εχεις δικιο 2 ωρες οχι παραπανω και μετα θα κοιμαται καλυτερα και το βραδυ

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αρμακι μου μη στεναχωριεσαι...τι να κανεις και εσυ?Αφου εχεις την μικρη.Φανταζομαι οτι αν ειναι μεγαλη αναγκη θα στο πουν και θα τρεξεις.Αφου ξερουν οτι εισαι εκει για οτι χρειαστουν.

Ας ειναι περαστικα και γρηγορα για τη γυναικα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

στονε μου εδω ειμαι εγω!

σημερα κι εμεις βολταραμε ειχε ωραια μερα!

αρμακι μου ευχομαι περαστικα σε ολους ας κανουν και κανενα αγισμο μολις γινουν καλα γιατι στραβα τους μπηκε ο χρονος!

γιοβαννα μου δεν βαζω τιποτα δεν ξερω αν καμει δεν ρωτησα τη γιατρο μου γενικως αποφευγω να περνω φαρμακα στη εγκυμοσυνη το πελαευω ετσι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ρε κοριτσια ο δικος μου τρωει παραπανω απο τα δικα σας αλλα δεν βαζει δηλαδη τι τρωει

πρωι γαλα 200 μλ

11:30 φρουτοκρεμα 1 μπανανα 1 μηλο 1 αχλαδι 1 φετα ανανα

2:30 φαγητο

6:00 κρεμα 250μλ νερο

στα ενδιαμεσα λιγο κασερι η κατι αλλο

10:00 300μλ γαλα

Διαφημίσεις

Giovanna μια χαρα τρωει το παιδι..Μην αγχωνεσαι για το βαρος της..και ο δικος μου που τρωει λιγο περισσοτερο μη νομιζεις οτι ειναι και χοντρούλης..

Να σας πώ τι μου εκανε σημερα..Εχει μια μανια με το πορτοφολι μου επειδη είναι κοκκινο..απο πολύ νωρις ανοιγει την τσαντα , το παίρνει και το ανοιγει..Εγω προκειμενου να μη μαζευω ψιλά απο τα πατωματα και τα χαλιά, του ξεκινησα ιστορία οτι δεν πρεπει να περνουμε το πορτοφολι της μαμας απο την τσαντα, γιατι εχει μεσα λεφτα και θα πάμε βολτα να παρουμε σοκολατα κοκ..

Ετσι σημερα που πήγα να πάρω εφημεριδες, αφησα πάλι την τσαντα μου σε ορατο σημειο και αυτη τη φορα μου την εφερε..Μου λεει "ντάντα" και προσπαθουσε με το φερμουαρ να την ανοιξει, του λέω πορτοφολι "φοφό" εκεινος, τι θα το κανουμε του λέω "ετά τατά" (λεφτα-βολτα) και τι θα παρουμε "κοκόοοοο" (σοκολατα)και μετα ο Αναστασης, τι παιδι θα είναι;; καϊό (καλό)..

Το αλλο που οτι βρει κτ απο χαρτακι, σκουπιδακι ή κανενα σπασμενο πλαστικο εξαρτημα, φωναζει κακάαα και τρεχει στο καλαθακι ανοιγει το ντουλάπι και το πεταει..και το παμπερακι του τρεχει στο μπάνιο και παταει με το ποδαρακι του το χαρτοδοχειο και το ριχνει..Στην αρχη που το ειδα να το κανει αρχισα να του μιλαω να μην το ξανακανει κλπ αλλα οταν είδα οτι δεν πειραζει τα σκουπιδια τον αφησα και εχει παρει φορα...Απο βδομαδα θα του μαθω να παιρνει και τις σκονες, δειχνει θεληση..χαχα

Επεξεργάστηκαν by Stone

Ωχ Αρμάκι όλα μαζί της τύχαν της αδερφούλας σου! Εϋχομαι να πάνε όλα καλά με την πεθερά της, πάντως και μόνο που νιώθει ότι τη σκέφτεσαι είναι πολύ σημαντικό και όσο μπορείς προσφέρεις!

Ρίτα ο Γρηγόρης μπορεί να μην τσιμπολογάει αλλά τρώει σαν άντρας απ' ό,τι φαίνεται! Πετρούλα κι ο δικός σου ο κανακάρης μια χαρά από φαγητό παντως!

Βατραχάκι καλά κάνεις και προσπαθείς όσο μπορείς να καθυστερήσεις τις ακτινογραφίες γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είναι και πολλά που μπορείς να κάνεις τώρα στην εγκυμοσύνη! Ίσως καμιά αλοιφουλα όπως είπαν και τα κορίτσια να σε βοηθούσε! Όσο για τον ύπνο του Τίμου σου νομίζω περνάνε κι αυτά διάφορες φάσεις! Νομίζω τον έχετε βάλει σε κανονικό κρεβάτακι ε?Λες αυτό να τον επηρέασε?

Πικουλινάκια περαστικά στον Παναγιωτάκη και όσο μπορείς μακρυά από τη μπουμπούκα, να τη γλιτώσει η μικρούλα σου!

Γιοβάννα να περάσω για γλυκό δηλαδή αφού έχετε τόσα πολλά ε?:wink:

Σούλα χαρά στο κουράγιο σου για χορούς και τραγούδια τέτοιες ώρες!

Λαζαρένια κι ο δικός μου αυγό έχει να φάει 3 εβδομάδες που δεν πάει σχολείο! Δεν το πιέζω κιόλας αφού όλο και έχουν μέσα τα φαγητά που του δίνουμε! Πάντως επειδή τελευταία έχει αρχίσει κι εμάς να μας κάνει κόλπα στο φαγητό και γυρίσαμε πάλι πίσω με ένα κάρο παιχνίδια στο καρεκλάκι του φαγητού, η λύση είναι μόλις δω τα σκούρα να αφήσω το πηρουνάκι του να καθίσω απέναντι να τρώω με την ησυχία μου και ο κύριος Γώγος μία με το πηρούνι, μία με τα χεράκια τρώει μόνος του!

Πήγαμε κι εμείς μια βόλτα στον παιδότοπο σήμερα στο Golden Hall και αν και το προσωπικό είναι αλλού ντ' αλλού, είχε πολύ λίγα παιδάκια οπότε καθίσαμε κανένα δύωρο κι ο Γώγος ξεσάλωσε! Βέβαια

ήμουν συνέχεια εγώ εκεί ή ο μπαμπάς του γιατί τα παιδιά κάτω των 3 πρέπει να συνοδεύονται. Τσατιζόταν πάλι αν κάποιο παιδάκι

έπαιρνε κάτι που ήθελε αλλά το χειρότερο είναι με τον ξάδερφό του από τον οποίο αυτή τη φορά τις έφαγε για τα καλά και απ' ό,τι μου είπε ο άντρας μου του έσκισε και λίγο το χείλος και έτρεχε αίμα! Μετά που τον είδα εγώ δε φαινόταν κάτι, αλλά όταν τον ρώτησα αν πέρασε καλά μου αγρίευε η μουσούδα του και μου έλεγε μπαμ-μπαμ! Τι να κάνουμε να μάθει να τα βάζει κι αυτός με μεγαλύτερους και εκτός αυτού σε τέτοιους χώρους ακόμα και παρουσία του γονιού όλο και κάτι συμβαίνει! Ας προσέχουμε άλλη φορά!

mGKop3.png60Jvp3.png

στονε μου κι εμενα το κανει αυτο με το πορτοφολι του λεω τι εχει μεσα και μου λετα (λεφτα) και τι θα παρουμε;μου λεει κοκο :)

κι οτι βρει σκουπιδακι κι εμενα το μαζευει λεει κακα και το πεταει στο νεροχυτη γιατι το ντουλαπι το εχω κλειστο εχω και απορυπαντικα μεσα γι'αυτο!

ρε κοριτσια ο δικος μου τρωει παραπανω απο τα δικα σας αλλα δεν βαζει δηλαδη τι τρωει

πρωι γαλα 200 μλ

11:30 φρουτοκρεμα 1 μπανανα 1 μηλο 1 αχλαδι 1 φετα ανανα

2:30 φαγητο

6:00 κρεμα 250μλ νερο

στα ενδιαμεσα λιγο κασερι η κατι αλλο

10:00 300μλ γαλα

Κι εμάς κάπως έτσι είναι το πρόγραμμά μας, αλλά απογευματινό θα φάμε γιαούρτι με μπανάνα ή όπως σήμερα τραχανά! Επειδή έφαγε νωρίς σήμερα , μεσημεριανό και αντί για φρουτόκρεμα ήπιε χυμό πορτοκάλι τώρα δεν κρατιέται για να φάει! Πάντως κι εμείς από βάρος τίποτα! Στον παιδότοπο οι άλλες μαμάδες μου έλεγαν ότι είναι υπερκινητικός και δεν στέκεται πουθενά πού να βάλει γραμμάριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Βατραχάκι καλά κάνεις και προσπαθείς όσο μπορείς να καθυστερήσεις τις ακτινογραφίες γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είναι και πολλά που μπορείς να κάνεις τώρα στην εγκυμοσύνη! Ίσως καμιά αλοιφουλα όπως είπαν και τα κορίτσια να σε βοηθούσε! Όσο για τον ύπνο του Τίμου σου νομίζω περνάνε κι αυτά διάφορες φάσεις! Νομίζω τον έχετε βάλει σε κανονικό κρεβάτακι ε?Λες αυτό να τον επηρέασε?

Μαρινα μου για το ποδι κι εγω αυτο πιστευω πως και να βγαλω ακτινογραφιες στη κατασταση μου δεν θα μπορεσω να κανω και κατι γι'αυτο το αφηνω για μετα!

οσο για τον Τιμο εχει πολυ καιρο που κοιματε σε μεγαλο κρεβατι και δεν ειχαμε κανενα προβλημα εως τωρα που μας κανει νουμερα!

Στο σπίτι μας δεν καθεται στην καρεκλα, παταει πάνω και ανεβαινει στο τραπέζι..Σήμερα στης αδερφης μου εκατσε μαζι μας στην καρεκλα σαν κυριος και εφαγε μονος του ρε κοριτσια με το πηρουνακι του..Του εκοψα λίγες πατατουλες και λίγο κοτοπουλακι μαλακο σε κομματακια και τσιμ με το πηρουνακι τα τσιμπουσε σιγα-σιγά..Μετα εκανα και εγω μια παρεμβαση αφου κατεβηκε κι αρχισε να αλωνιζει..

Μαρινα κι ο γωγος ταρζαν βλέπω..Απο τους μεγαλους κι εκεινος! Κι ο δικος μου πολλές φορες εχει τυχει να πέσει και με τα δοντακια να ματωσει το χειλακι του..Μήπως στα φουσκωτα και στα στρωματα κατι τετοιο επαθε κι εκεινος;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...