Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι νέα δυσάρεστα είναι αυτά Θεέ μου!!!!!!

Γιατί-γιατί μια τέτοια μικρή ψυχούλα!!!!!Ας δώσει Ο Θεός δύναμη και κουράγιο σε αυτούς τους γονείς.Δεν υπάρχει χειρότερο από το να χάνεις το παιδί σου!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

pikoulinakia μου τι να πω συλυπητηρια :-(:sad::-(

ριτα μου τελεια η συνταγη σημερα δεν πηγε στη δουλεια ο αντρας σου;

ευα μου ο Τιμος κατα της 3-3,30 παει για νανι και ναι εχθες ξανακοιμηθηκε σχεδον ενα 3ωρο :-P:-P

joa μου για το βραδυ δεν βαζεται οτριβιν για το μπουκομα;εχει και πυρετο;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

πικουλινάκι μου εγώ μάλλον έχω χάσει επεισόδια και δεν ξερω σε τι αναφέρεσαι;;;!!

αρμάκι μου μιά χαρούλα περάσαμε στο χωριό...είναι να κάνουμε το MMR ...με όλα αυτά που μας βρήκαν το καθυστερήσαμε...και έχω άγχος...δεν θέλω να το κάνω!

m57Zp2.png

ριτα μου τελεια η συνταγη σημερα δεν πηγε στη δουλεια ο αντρας σου;

Mα αφου την περιποιηθηκες εσυ !!τελεια την εκανες τη φωτο

Καλε πηγε στη δουλεια..σιγα μη δεν πηγαινε βραδυ θα γυρισει ..ασε καλυτερα να εχουμε τα μικροβια σε αποσταση χαχα

Πικουλινακι..τι να πω βρε κοριτσι μου δε θελω να ακουω τετοια ειναι πανω απο τις δυναμεις μου..

σαρδελακι να το κανετε βρε μια χαρα θα ειναι το παιδι !εγω σου λεω τιποτα δε θα σας κανει!Θα δεις!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σχετικα με τα σκεπασματα..αν η θερμοκρασια στο δωματιο ειναι καλη 20-21 βαθμους και το παιδι εκτος απο εσωρουχο κ πιζαμα φοραει και κατι ακομα δεν υπαρχει προβλημα νομιζω.

Εγω και περισυ και φετος του φοραω πανω απο τη πιζαμα αμανικο γιλεκακι καζακα που λεμε και εχω το κεφαλι μου ησυχο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ο Αστέρης φοράει αμάνικο φανελάκι και πυτζαμούλες για ύπνο ...τον σκεπάζω με μία πολύ ψιλή κουβερτούλα fleece και είναι μούσκεμα ρε παιδιά...έλεος! Θα βγάλω το παπλωματάκι του τώρα, όσο να ναι είναι πιο δροσερό από κουβέρτα!

μακάρι βρε ριτάκι μου...από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί...είμαι πολύ αγχωμένη γμτ μου.

Έτοιμο και το φαγητό μας για σήμερα ευτυχώς!

m57Zp2.png

Καλημέρα,

Δεν εχω προλάβει να σας διαβάσω .Εχω παρα πολύ δουλειά και είμαι χάλια.

Χθες εκανα εμετό ολο το παόγευμα (μαλλον με πείραξε κατι) και σημερα το στομαχι μου εινια σε μαυρα χάλια.

Η μικρή ευτυχως είναι καλά και χθες που ημουν σπίτι εφαγε φυσιολογικότατα.Ελπίζω να συνεχίσει ετσι και με τις γιαγιάδες ,ε τωρα ηρθε και ο μπαμπας της και ισως κατι γίνει.

Αχ επεθα και μια κλή λαχτ΄άρα.

Ξάπλωνα επιεδη δεν ημουν καλα (επάνω στην κρεβατοκάμαρα και το τονίζω γιατι υπάρχουν 22 σκαλιοπάτια) και τη μικρή την ειχε ο αντρας μου.

Ξαφνικά την ακούω να κλαει πολύ δυνατα και με φωνάζει ο αντρας μου με μια φωνη ρε κορίτσια σπαρακτική .

Δεν ξερω πως κατέβηκα τις σκαλες και βλεπω το μωρό γεμάτο αιματα στη μπλούζα της.

Την πήρα την επλυνα ο αντρας μου ετοιμος να λιποθυμήσει.

Τελικά με το πέσιμο εκοψε τη γλώσσα της .

Νομίζω ότι τα στραβα δεν θα τελειώσουν ποτε.

Σουλα ανατριχιασα........ουφ.....το καημενο το μπουμπουκακι επαθα τωρα....

Εχεις δικιο αυτα δεν τελιωνουν και εμεις εχθες γυρισαμε με 4 καρουμπαλα..ολο το μετωπο του γεματο μωλωπες απο τις τουμπες..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

pikoulinakia μου

ευα μου ο Τιμος κατα της 3-3,30 παει για νανι και ναι εχθες ξανακοιμηθηκε σχεδον ενα 3ωρο :-P:-P

Vatraxaki τι να πω ρε κοπέλα μου είσαι πολύ τυχερή.Εμάς το πρωί ξυπνάει στις 7,00 μετά κοιμάται κατά τις 10,30 μια ώρα περίπου και μετά όλη μέρα καθόλου!!!!!! και φυσικά μετά κατά τις 19,00 την πιάνει η γκρίνια του ύπνου και κατά τις 21,00 κουτουλάει!!!!!!!Το μεσσημέρι δεν λεέι να κοιμηθεί ρε παιδιά τι να την κάνω να της ΑΛΛΆΞΩ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ??? Τελικά αυτά μας κάνουν ότι θέλουν!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Vatraxaki τι να πω ρε κοπέλα μου είσαι πολύ τυχερή.Εμάς το πρωί ξυπνάει στις 7,00 μετά κοιμάται κατά τις 10,30 μια ώρα περίπου και μετά όλη μέρα καθόλου!!!!!! και φυσικά μετά κατά τις 19,00 την πιάνει η γκρίνια του ύπνου και κατά τις 21,00 κουτουλάει!!!!!!!Το μεσσημέρι δεν λεέι να κοιμηθεί ρε παιδιά τι να την κάνω να της ΑΛΛΆΞΩ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ??? Τελικά αυτά μας κάνουν ότι θέλουν!!!!!

Να της κοψεις το πρωινο υπνακι ευα μου δεν ειναι η ηλικια τους πια για naps και εγω το ειχα αυτο το θεμα και απο τη στιγμη που του το κατηργησα(11 μηνων) κοιμαται το μεσημερι κανονικοτατα 2 ωρες και το βραδυ σερι μεχρι το πρωι.

Θα προσπαθησεις κανα δυο μερς να την απασχολησεις ενταξει θα γκρινιαξει λιγο αλλα θα αντεξει και μετα θα τη βαλεις για υπνο το μεσημερι κατα τη μιαμιση μετα θα της το τραβας σιγα σιγα να το φερεις την ωρα που θες εγω τον βαζω κατα τις δυο και κατι.

Θα δεις οτι ετσι θα στρωσει και θα ξυπναει και πιο αργα το πρωι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμεις δοκιμασαμε υπνοσακο αλλα δεν το δεχθηκε με τιποτα αλλα με τιποτα ομως το τραβαγε να το σκισει και πλανταξε στο κλαμα ..εμεις εχουμε βρει λυση , με αναμενα καλοριφερ και το βραδυ ..του βαζουμε και παπλωματακι αλλα μονιμως ειναι ξεσκεπαστος οποτε η λυση του καλοριφερ all night μας εχει σωσει..

Ευα μου ας προσπαθησει η γιαγια να την απασχολησει το πρωι ,εγω δεν τον αφηνω να κοιμηθει το πρωι με τιποτα , οποτε 1 και τεταρτο το πολυ πεφτει ξερος..σηκωνεται και πολυ νωρις ο μικρος μου (7 -7 παρα ..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Γεια σας και παλι,

vatraxaki καλως σας βρηκα!!!!

giovanna XA ακομα το παιδευω το ρημαδι το ticker...που θα μου παει ομως θα το βαλω

fotinipap πως τα βγαζεις περα με την εγγονη?? Γιατι η αμοιρη μανα μου τα εχει βρει σκουρα.Ψαχνουμε να βρουμε babysitter αλλα τζιφος.Ο κυριος μου ουτε που θελει να ακουσει για παιδικο σταθμο απο τωρα ,που θα το παμε λεει το μπουμπουκακι μας τοσο νωρις.

ana08 παλι καλα που εχουμε και τις μαμαδες γιατι τι θα καναμε.Αλλα μην το παιρνεις κατακαρδα.Και η μαμα σου να μην ερχοτανε θα τα εβγαζες περα.

G0kqp2.png

ριτάκι μου εμάς η κουβερτούλα μας μοσχομυρίζει χεχε...μιας και την βάζουμε και στον στεγνωτήρα και μοσχοβολάει. Θα βγάλω το παπλωματάκι του να δοκιμάσω.

Ο δικός μου έχει 3 εβδομάδες (σας το είχα πεί) που ξυπνάει το βράδυ και μου ζητάει γάλα...σήμερα και πάλι στις 3 ξύπνησε...δεν μου ζήτησε όμως γάλα...οπότε τον άφησα και του έλεγα "ξάπλωσε...τώρα είναι νύχτα και όλοι κοιμούνται"...μετά από καμιά ώρα ξανακοιμήθηκε. Ελπίζω κανα δυο βράδυα ακόμη να το κάνουμε έτσι και να το κόψει το ξύπνημα πάλι.

Εύα μου συμφωνώ απόλυτα με αυτά που σου είπε η ρίτα!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...