Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!!!!

Κωνκωνακι ωραιο πρωινό μας κερνας καθε πρωί..Γιατι ξυπνας τοσο νωρις;;Να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις, μπραβο στους αντρες σου που σε βοηθησαν..Για τη ζωνη που σου ειπαν τα κοριτσια εψαξες καθολου;;

Giovanna , μη στενοχωριεσαι η μειωση αυτη του βαρους σιγουρα οφειλεται στην ιωσουλα που περασε..Γενικα ειναι παιδι που τρώει ;;

Πάντως τα παιδακια μας στην βολτα, εχουν την ιδια συμπεριφορα μεσα στο καροτσι, αν και βιαστηκα να μιλήσω γιατι χτες μου ειπε ο αντρας μου σε καποια στιγμη που κουραστηκε να τρεχει απο πίσω του, τον εβαλε στο καροτσι και τον εδεσε, εκεινος ξεδεθηκε και σηκωθηκε ορθιος..όλοι κοιτουσαν ενα μωρο σε ενα καροτσι που καθεται μεσα.. όρθιο όμως.

Πικουλινα αν ήσουν στα μερη μου θα σου προτεινα ενα πολύ ωραιο και οικονομικο μαγαζι για τη βαφτιση:wink: αλλά απο Αθηνα θα σου πουνε οι μανουλες απο εκεινα τα μερη..

Μαρινα τοση διαφορα με το πουλοβερ;;Λες απο το γελιο να κατεβει το μωρο;;Μακαρι , στο ευχομαι..

Βατραχακι γιατι αλλαξε το προγραμμα σας;;Σου γκρινιαζει ή μηπως κοιμαται πολύ το μεσημερι και δεν τον πιανει υπνος το βραδυ..Χτες μηπως επαιξε πολύ και είχε υπερενταση;;

Φωτεινήκαι εμεις συναντησαμε πολύ κοσμο στην αγορα αλλά τα μαγαζια ήταν αδεια..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Giovanna μου μη στεναχωριεσαι! Και ο Σωηρης οταν ειχε περασει τις ιωσεις τον Οκτωβριο δεν ειχε παρει καθολο βαρος. Και μην ξεχνας οτι ειναι πολυ καλοφαγο μωρο, ακομα και στην αρρωστια του κατι τρωει! Γενικα ομως για πες μας λιγο τι τρωει ολη μερα...

Πικουλινακι εμεις καναμε τη βαφτιση του Σωτηρη σε κτημα, πολυ καλο, με φοβερο φαγητο και οικονομικο. Αλλα δεν ξερω αν θα σε βολευει... Ειναι στη Βαρης Κορωπιου. Αμα θες πες μου να σου στειλω πμ!

κωνκων μας ανοιγεις την ορεξη πρωι πρωι με τα πρωινα σου!

Μαρινα λες να γεννησεις νωριτερα απο τα πολλα γελια? Τον Γωγο τον γεννησες ευκολα?

t7fQp3.png

Καλημέρα κι από μένα! Όχι, δε γέννησα αν και πια η μπεμπούλα θεωρείται τελειόμηνη αφού έκλεισα και τις 38 εβδομάδες! Σχετικά εύκολα τον γέννησα το Γώγο μου αλλά είχα φτάσει 40+3ημ ελπίζω να μην πάρω πάλι όλο το διάστημα!

Κωνκωνάκι ευχαριστούμε για το πρωινό! Εμένα ο ύπνος με πήρε μετά τις 5.30 το πρωί αλλά ο Γώγος μας έκανε τη χάρη και από τις 10.20 που τον κοιμίσαμε το βράδυ ξύπνησε από το κουδούνι κατά τις 9.40 ενώ δεν είχε ακουστεί καθόλου το βράδυ! Σηκώθηκα κι εγώ αλαφιασμένη και λέω τι έπαθε το παιδί μου κι αυτός κοιμόταν του καλού καιρού! Από αύριο που θα πρέπει να τον ξυπνάω κατά τις 8 να δω πώς θα τα καταφέρουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα!!!

τι κανετε κοριτσια μου;

Μαρινα μου δικο σου ηταν το πουλοβερ κρατατο να το φορεσει η μπεμπα :lol:

Κωνκων μου εχω προβλημα με το γονατο το ειχα χτυπησει πριν χρονια στο σκι αλλα δεν ειχα προβλημα σοβαρο απο τοτε τωρα σ'αυτη την εγκυμοσυνη μ'εχει πιασει δυο φερες και με τρελενει στον πονο προσπαθω να αποφυγω τον γιατρο και τις ακτινογραφιες θα κανω υπομονη ακομη λιγο εμεινε και μολις γεννησω θα παω να το κοιταξω!

στονε μου δεν αλλαξε τιποτα στο προγραμμα μας 19 μηνες εχουμε το ιδιο προγραμμα κι ο Τιμος ηταν πολυ βολικο παιδι στον υπνο τουλαχιστον οταν αρρωστησε μια εβδομαδα ταλαιπορηθηκε παρα πολυ δεν κοιμοταν σχεδον καθολου απο τον βηχα μονο στην αγκαλια μας ηρεμουσε λιγο κι απο τοτε τον εχει πιασει κατι και δεν θελει να κοιμηθει ενω νυσταζει δεν το κανει ομως καθε βραδυ αυτο ειναι που με απασχολει τελικα εχθες μολις ηρεμησε τον αφησε ο μπαμπας του στο κρεββατι του και αποκοιμηθηκε μονος του και χωρις πιπιλα παρακαλω!

τι να πω αβησος η ψυχη τους :lol::lol::lol:

πικουλινακι μου για ποτε λετε η βαπτιση;μετα το πασχα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλημερα κοριτσια μου!

περαστικα κωνκων μου.

πονας πολυ?το ειπες στον γιατρο σου?εγω παντως επειδη ποναγα στην εγκυμοσυνη με την μεση μονο η ζωνη με βοηθησε.

μαρινα κι ελιωσα στο γελιο με το πουλοβερ...

βατραχουλινα πως εισαι εσυ?

πικουλινακι ποτε λες για βαφτιση?

γιοβαννα και η δικια μο πολυ αφαγια αυτες τις μερες απο την βροχιτιδα.ισως να βγαζει και δοντια τωρα.. ποιος ξερει?

και η δικια μου εχασε βαρος παντως να ξερεις!

να φανταστειτε στην αθηνα ετρωγε τα φρουτα!!!και δεν ετρωγε το αυγο!!!

αναποδη τελειως!!!

εδω μου εκοψες και τα δυο....τι να πω....υπομονη!!!

εμεις ψιλοβηχουμε ακομη αν και η παιδιατρος που την ειδε ειπε οτι ειναι καθαρη!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια μου.

Μαρινάκι σου προτείνω να βαλεις και αλλα ρουχα για ... σμίκρυνση.Οπότε γελιο στο γελιο που ξερεις μπορει να βγει η μπουμπου σου να δει γιατι την ταρακουναει η μανουλα της;)

Ντινα μου από οτι καταλαβαινω μονο υπομονη μπορεις να κανεις με τη μεση σου .Ευχομαι να περασει γρηγορα και να μην ταλαιπωρεισαι.

Κοριτσια χθες η Ανδρεάνα κοιμήθηκε στις 2 το βραδυ .Ω ναι!

Βγήκε ο αντρας μου και εγω την πηρα της εδωσα γαλατακι νανουριστηκε για λιγο και μετα ....ποιος την επιανε.

Ε ειπα και εγω αφου δεν θελει να κοιμηθει ας μην τη ζοριζω .Παιξαμε χορεψαμε γελασαμε .Εκανε παρεα στη μανουλα της !!

Τώρα προσπαθω να μαγειρεψω αλλα ξεχασα να ξεπαγωσω χθες το κρεας και σημερα το παρακαλαω:mad:

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Εμείς χτες είχαμε κόσμο στο σπίτι, έκανα τη γιορτή μου αναδρομικά, και περάσαμε τέλεια!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βέβαια, δεν είχα μαγειρέψει τίποτα. Είχα κάνει σοκολατόπιτα, και εκμέκ (αυτή τη συνταγή με τα μελομακάρονα που μένουν) και το ανέκδοτο είναι ότι εμφανίστηκε και η μαμά μου με γαλακτομπούρεκο, η θεία μου με καρυδόπιτα και η κουμπάρα μου με τρουφάκια. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!! Τέσπα. Παραγγείλαμε πίτσες και όταν τις βάλαμε στο τραπέζι η Αλεξάνδρα πήγαινε από πάνω και έκανε 'ΦΟΥ - ΦΟΥ'. Νόμιζε ότι ήταν τούρτες και πήγε να σβήσει τα κεράκια. :lol::lol::lol::lol::lol:

Νατάσα μου η Αλεξάνδρα θα πιει το γάλα της στις 07.00 και μετά θα φάει φρουτόκρεμα και όταν έχει αυγό και αυγό (είναι όμως παιδικό και δεν μπορώ να είμαι σίγουρη για τις ποσότητες), το μεσημέρι θα φάει το φαγητό της, το απόγευμα κρέμα και μετά ίσως φάει μπισκότα ή τοστ. Μάλλον είναι λίγο. Κάποια απογεύματα της δίνω από το μεσημεριανό. Γενικά όμως δεν ζητάει ποτέ φαγητό.

Μαρίνα σου εύχομαι να γεννήσεις νωρίτερα και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο. Εκμεταλλεύσου το διάστημα για να ξεκουραστείς όσο μπορείς.

Deleni και για εσένα ισχύει αυτό. Αυτές τις μέρες γεννάει και μία φίλη μου.

Vatraxaki δεν μπορείς να βάλεις κάποια αλοιφή στο πόδι σου; Ρώτησες το γιατρό;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τώρα προσπαθω να μαγειρεψω αλλα ξεχασα να ξεπαγωσω χθες το κρεας και σημερα το παρακαλαω:mad:

Αχ έχω φούρνο μικροκυμάτων που ξεπαγώνει και έχω σωθεί.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα!

Ξαναπηγαμε παιδοτοπο σημερα ..ειπα μιας και τοσο καιρο ηταν κλειστα τα σχολεια οτι δεν θα εχει πολλα αρρωστα παιδακια αλλα γινοταν της ιωσης τελικα εκει μεσα..ολα εβηχαν οποτε κατσαμε λιγο και φυγαμε ..κομμενα αυτα τωρα σε κανα διμηνο παλι.

Ο μικρος ειναι καλα και καταδιασκεδασε φυσικα.

Γιοβαννα μου εγω θα ελεγα να μην ανησυχεις προφανως ειναι το σκαρι της ετσι λεπτοκαμωμενο και να σου πω την αληθεια καλυτερα.Μια χαρα ειναι το κοριτσακι σου μην αγχωνεσαι.Παντως να σου πω οτι απο αυτα που λες δεν τρωει καθολου λιγο απλα ισως δεν περνει ευκολα..(2 φορες καλυτερα)

Ο Γρηγορης με τα 14+ κιλα του τρωει:

Το πρωι 9-10 γαλά 300 + μλ(δεν μετραω πια γιατι πινει σε ποτηρι μεγαλο)

Μετα ως το μεσημεριανο συνηθως τιποτα εκτος και τσιμπησει κανα μπισκοτο,λιγο κουλουρι κατι λιγο τελοσπαντων καναδυο μπουκιες.

Το μεσημερι τρωει μεσημεριανο οτι εχουμε αρκετη ποσοτητασ ομολογω.

Το απογευμα στις 17:00-18:00 πινει τα φρουτα του ενα ποτηρι και κατα τις 19:30-20:00 ισως φαει γιαουρτι ή λιγο τοστ ή κανα τυροπιτακι ή λιγη σοκολατιτσα ή αυγο ή κανα τυρακι μπορει και τιποτα ειδικα αν ειναι καπου και παιζει δεν τρωει τιποτα .

Το βραδυ κατα 22:00 πινει άλλα 300 +μλ γαλα

Οποτε οπως καταλαβαινεις το γαλα και το μεσημεριανο ειναι τα κυριως του ουτε κρεμες απο 10 μηνων,ουτε αλλα τσιμπολογηματα ουτε 10τιανο .. τιποτα απολυτως.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινα η μικρη θα βγει απο τα γελια χαχαχα!

Πολυ πετυχημενο το πουλοβερακι!!!

Σουλα χαρα στο κουραγιο σου να χορευεις μεσα στη νυχτα εγω θα ειχα φρικαρει.

Βατραχακι ετσι ξαφνικα σε πιανει το γονατο?ή κανεις καποια κινηση?οσο για τον Τιμο αν σου ξανακοιμηθει χωρις πιπιλα κρυφτες..2-3 μερες τους χρειαζεται για να συνηθισουν.

Κων κων αληθεια για ζωνη κοιταξες?

Λαζαρενια ακομα βηχει απο τη βροχιτιδα ή ειναι κατι αλλο?

Πετρουλα παλι καλα που δεν μπηκε στην ΙΩΝΙΑ...λαμπογυαλο θα το καναντε χαχα

Θυμασαι το βαζο που πληρωσα εγω?ευτυχως ηταν φτηνο..χιχιχι

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πικουλινακι εμεις το καναμε εδω

http://www.katarraktis-weddings.gr/servicedet.asp

ριξε μια ματια στο photo gallery.

εμεις το ειχαμε στον εξωτερικο χωρο στον κηπο του και ηταν φανταστικα !!!και πολυ καλες τιμες...μας ειχε και κλοουν και φουσκωτο παιχνιδι για τα παιδια ,ο στολισμος δικος του και τραπεζι ευχων!! ολοι τρελαθηκαν λες και ησουν σε παραδεισο.

Αν σου αρεσει στειλε μου πμ να σου πω λεπτομερειες μιας και ο ιδιοκτητης ειναι πελατης μας και πολυ γνωστος.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα πολύ ωραιο αλλα μακριά μας.

Αna ισως η Βαρης-Κορωπιου μας πεφτει πιο κοντα. Στειλε μου π.μ.

Ο Πανούλης μου εχει γαστρεντεριτιδα και ειναι πολυ ζαυλακωμενος. Τρεμω για τη μπεμπουλα!!!

Φιλια και ευχαριστω για τη βαφτιση. Τελος Μαιου υπολογιζουμε.

Kαλησπερα και απο εμενα. Μαρινακι μου με το καλο κοπελα μου. Σου ευχομαι μια πανευκολη γεννα, ενα υγιεστατο μωρακι και με το καλο πισω στο σπιτακι σας γρηγορα το 4ο μελος της οικογενειας. Το σκηνικο με το πουλοβερακι πολυ πετυχημενο ..αληθεια στους ποσους βαθμους πλυθηκε?

Σουλα οντως χαρα στο κουραγιο σου. Οσο για το κρεας και εγω στο φουρνο μικροκυμματων το ξεπαγωνω. Κωνκωνακι μου περαστικα και υπομονη κουκλιτσα...

Οι εγκυουλες της παρεας υποφερουν. Βατραχακι μου επισης περαστικα για το γονατο σου.

Ααααχ! και εμεις ξεστολισαμε εχθες. Πανε τα Χριστουγεννα..

Τωρα μαγειρευω γαριδες γιουβετσι. Ειναι σχεδον ετοιμες. Την συνταγη την ξεσηκωσα απο το greekmasa. Να ειναι καλα αυτο το σαιτ. Με εσωσε σημερα γιατι ειχα λιγες γαριδες και δεν ηξερα με τι να τις κανω. Ευκολη και γρηγορη συνταγη. Μου εχει σπασει και τη μυτη και κοντευω να πιω ολο το κρασι που ανοιξα για να τις σβησω..αλλα χαλαλι. Σας παραθετω τη συνταγη

http://greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3101&Itemid=49

Κατα τα αλλα ησυχα.. μαλλον θα βγουμε καμια βολτα μετα γιατι με το ξεστολισμα χθες και τις δουλειες δεν προλαβαμε.. Τι ωραια που ειναι η ησυχια!!!!!!!

Βικακι μου ακουσα τη συμβουλη σου για εκεινο το χρηματοκιβωτιο. Σε ευχαριστω.

Παω να δω το φαγητο μη μου κολησει.

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι στενοχωρημένη με την αδερφούλα μου. όταν τράκαραν τα πεθερικά της ήταν άρρωστη, πριν δυο μέρες έκλεισε και η φωνή της. Είχε σπίτι της τον πεθερό της να τον προσέχει και όσο μπορούσε βοηθούσε και η μαμά μου. Εγώ δεν μπορούσα να πάω και δεν με άφηνε και η ίδια γιατί φοβόταν μην κολλήσουμε τίποτα την Εύα. Φυσικα ούτε και η μαμά μου ερχοταν εδω...από χτες η πεθερά της που είναι ακόμα στο νοσοκομείο χειροτέρεψε..μάλλον έχει εσωτερική αιμοραγία, έχει πέσει πολύ ο αιματοκρίτης της και ανέβασε και πυρετό..την μετέφεραν σήμερα σε ιδιωτικό νοσοκομείο γιατί τόσες μέρες στον Ευαγγελισμό δεν τους έλεγε κανείς πως πραγματικα έχει η κατάσταση..Το αποκορύφωμα, σήμερα έπεσε με πυρετό και ο άντρας της αδερφής μου. Τους πήγα φάρμακα, πήγα και από τη μαμά μου να τους πάρω το φαγητό που τους είχε μαγειρέψει και την είδα μόνο λίγο έξω στην αυλή...Είναι τόσο χάλια και εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα...:-(. Τεσπα...ελπίζω η πεθερά της να την γλιτώσει..

giovanna μου αν η Αλεξάνδρα είναι κεφάτη, ζωηρή και γενικά καλά, να μην ανησυχείς καθόλου. Το έχουμε πει τα κοριτσάκια μας πέρνουν δύσκολα βάρος και χάνουν πανεύκολα. Είναι απόλυτα λογικό που έχασε αφού πέρασε ίωση...θα δεις όλα θα είναι καλά! Εγώ πλέον αρχίζω και το απολαμβάνω που είναι έτσι μινιατουρίτσα..είναι πολύ χαριτωμένη!!! :-)

Παρεπιπτόνως και η Εύα αυτές τις μέρες ειναι σαν τον παλιό καλό καιρό, τρώει δύσκολα και λίγο αλλά.....συνηθισμένο το βουνό στα χιόνια..:lol:

Μαρίνα και deleni στην τελική ευθεία ε???? Αχ κοριτσάκια μου, εύχομαι και στις δυο σας με ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ!!!!

Βατραχάκι μου περαστικά για το πόδι σου, η επιγονατίδα σου βγαίνει? Θυμάμαι καλα?

Πικουλινάκι μου τι έγινε με τον Παναγιωτάκη? Έτσι ξαφνικά βρε παιδί μου? Καλά δεν ήταν χτες?

Κοριτσια στην τι βι δεν παω!!!Μου τα ειχαν πει και περισυ και αλλοι και ο ανδρας μου επεμενε ετσι για το χαβαλε αλλα δεν παω με τιποτα ομως..

Αμάν ρε Ρίτα, τόσοι άνθρωποι σtο λέμε γιατί δεν μας κάνεις το χατήρι??? :lol:

όσο για τους παιδότοπους, μην ανησυχείς! Δεν μασάει ο Γρηγόρης!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!

Fast και του χρόνου να είστε καλά, εγώ ξεστόλισα των Φώτων..καλά να περάσετε σήμερα..

Λαζαρένια η γιατρός δεν σου είπε από τι μπορεί να είναι ο βήχας αφού είναι καθαρή?

stone μεγεια τα ψώνια!

Ηθελα κι άλλα να γράψω? Ποιος ξέρει..πάω τώρα να ξαπλώσω και τα υπόλοιπα η το απόγευμα ή αύριο..

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...