Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κάτι είδα ότι συζητούσατε για καρότσια και καρεκλάκια. Λοιπόν, ευτυχώς η Αλεξάνδρούλα μου κάθεται στο καρότσι της, γενικά πετάει τη σκούφια της για βόλτα, και έχουμε και εμείς το καρεκλάκι της φίσερ πράις που μεταφέρεται παντού και μας έχει βολέψει. Και εκεί κάθεται η αγάπη μου σαν μεγάλη κοπέλα. Αλλά και αυτό να μην έχουμε μαζί, αν υπάρχει καρέκλα να καθήσει, κάθεται αρκετή ώρα. Κάποια στιγμή βέβαια θα ζητήσει να σηκωθεί αλλά έναν καφέ θα καταφέρουμε να πιούμε. Έχει μάθει το παιδί μου. 18 ημερών την κατέβασα βόλτα για καφέ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια δεν ξέρω αν καταφέρω να ξαναμπώ. Θα έχω κόσμο σήμερα. Κάνω τη γιορτή μου αναδρομικά και αύριο θα ξεστολίσω.

Καλέ, αφού έγραψα ότι έγραψα ε'ιδα ότι είχατε και εσείς κουβέντα για βάρη και ύψη. Τι ταύτιση σκέψεων είναι αυτή;:wink::wink::wink::wink:

Σούλα και η Αλεξάνδρα κοντή είναι, 81.5 εκ

Κορίτσια μου καλησπέρα, εύχομαι να είστε καλά

Giovanna μου μην στεναχώριεστε για το χάσιμο βάρος της Αλεξάνδρας, αφού πέρασε το παιδί ίωση είναι και το ότι τώρα κινούντε πολύ τα μικρά και δεν θα βάζουν βάρος πολύ, και η Φωτεινή το καλοκαίρι είχε χάσει 100 γρα.

Διαβάζω ότι ξεστολίζετε ,,,,,, δεν θέλω ακόμα:(:( ,,,, μπορεί να είναι Χριστούγεννα όλο τον χρόνο:):)

Λέτε για έργα με αίσθημα και έρωτες, ααχχχ !!! αν καθίσω και δω τέτοια έργα θα αρχίσω να κλαίω για τα νιάτα μου ¨¨που τσαλακωθήκαν¨¨¨ ;);) έχω ωραίες αναμνήσεις από την εφηβεία μου και αυτά τα έργα με αίσθημα με ρίχνουν λιγο, εγώ προσωπικά όταν βλέπω προτιμω τα χαζοαμερικα:lol::lol: σημερα να δουμε τι θα δουμε στην tv :?::?: αν δεν υπαρχη τιποτα θα το βαλω στο καναλι με τα κοσμηματα που πουλανε :-):smile:

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Διαφημίσεις

Μια γρήγορη καλησπέρα και από μένα.

Τώρα εμεινα λιγο μονη.Από το πρωι τρεχω με τις δουλειες ξεστολισα και δεντρα . μπαλκονια κτλ.Κουραστηκα πολύ.

Το απόγευμα την κοπανησε και ο καλος μου να δει το ματς και με τρεχε η ζουζουνα μου .

Τώρα περιμένω να απλώσω ακόμα ενα πλυντηριο και παω για μπανακι, επιτέλους.

giovvana τα κοριτσάκια μας φαίνεται οτι μαζί γεννήθηκαν και μαζι βαδίζουν.

Και η Ανδρεάννα στην τελευταια μετρηση πριν ενα μηνα 81,5 ήταν και δεν νομιζω να πήρε τωρα.

Λίγο στο βάρος διαφέρουμε αλλα και αυτο θα δειξει τωρα με την ιωση που περασαμε και εμεις.:(

Ελενάκι μου εφτασαν οι μερες ε?Αντε με το καλό.

Μαρινάκι εσύ για πότε το βλέπεις?

Συμπεθέρα μου πρόσεχε τη μεσούλα σου.Αχ γεράσαμε σας λεω και δεν με πιστευετε!!:lol::lol::lol:

Φιλάκια πολλά!!

Καλησπέρα κουκλιτσες!!!

Ελένη φροντισε αυτη τη βδομαδα να κανεις πραγματα που θα σε χαλαρωσουν, κομμωτηριο, ψωνια για σενα και τα τελευταια του μπεμπη, νυχια και μασαζ ποδιών..Αυτα εκανα και εγω την τελευταια εβδομαδα πριν γεννησω..Με το καλό κοριτσι μου, απο Παρασκευη ανοιγει νεο κεφαλαιο..

Βατραχακι και Σούλα και του χρονου με το καλό!!

Φωτεινη τι εμαθα χτυπησες Notos;;Τιποπτα αξιολογο;;

Ηρθαμε απο τη βολτιτσα μας, ο Αναστασης ετρεξε σε όλο το Cosmos και γενικα ξεσαλωσε, τον αφησα και εγώ να τρεχει στους διαδρομους εμπαινε μεσα στα μαγαζια, τον επαιρναν αγκαλια οι πωλητριες, εκεινος εστελνε φιλια, ευτυχώς γλιτωσαμε τα χειροτερα γιατι ετσι όπως ετρεχε και εμπαινε οπου εβλεπε πορτα ανοιχτη ετσι μπηκε και στο καταστημα ΙΩΝΙΑ..ριξαμε ενα τρεξιμο να τον φτασουμε αλλο πραγμα, ειμαστε τωρα να πληρωνουμε τα σπασμενα...

Μετα η μαμα αφησε μπαμπα και γιο και πήγε για shopping΄μονη της... Πήρα ενα κουστουμακι απο τα Benetton και ενα τζινακι απο τα guess και πήρα λίγο τα πάνω μου..Μετα απο καμια ωριτσα συναντηθηκαμε με το team και πήγαμε τσιμπησαμε εκανε και ο μπαμπας τα ψωνακια του και να'μαστε τωρα σπιτακι μας...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ναμε και εγώ….. ναι Πετρούλα πήγα στο Νότος ελπίζοντας να βρω μια ζακέτα στην όποια δεν είχε νούμερο στην ΦΕΝΑ χτες, αλλά ήρθα με αδεια χερια, μόνο κάτι για το σπίτι πηρα. Γινόταν χαμός στο κέντρο τόσο κόσμο δεν είδα ούτε τα Χριστούγεννα, έχω και αρκετά χρόνια να κατέβω Σάββατο κάτω.

Αυτή την στιγμή έξω έχει ένα τρελό αέρα η γλαστρες μου κανουν βολτα στο μπαλκονι:):)

Delenaki όπως είπε και η Πετρούλα μετράς αντίστροφα, η ζωή σας θα αλλάξει και θα γίνει ακόμα πιο ωραία, τα συναισθήματα σου τώρα γεμάτα με αγωνία, και προσμονή για το χαρμόσυνο γεγονός. Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά, ξεκουράσου τώρα για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στην καινούργιο υπέροχη ζωή με το καινούργιο μέλλος της οικογενείας

Διαφημίσεις

Αχ Deleni μου πόσο σε καταλαβαίνω με τα γλυκά και τα κιλά δε φαντάζεσαι! Πολύ καλό αν μπορεί η κυρία που κρατάει την Αναστασία να την παίρνει και κάποιες ώρες εκτός σπιτιού, γιατί αλλιώς φαντάζομαι θα προτιμάει να μένει μαζί σου παρόλο που θα είναι και η γυναίκα εκεί! Σπίτι της θα την κρατάει?Θα σε βολέψει και με το μωρό αυτό! Έλα και στο άλλο τόπικ να μας γράψεις τα νέα σου, οι κοπέλες αναρωτιούνται τι κάνεις!

Γιοβάννα μου μη στεναχωριέσαι που έχασε τα 200γρ. θα τα ξαναπάρει! Εμένα μέσα στον Οκτώβρη είχε χάσει ένα ολόκληρο κιλό και μη νομίζεις δεν είναι και φαγανός με το ζόρι στο ανέβα κατέβα στο 10κιλο να πλησιάζουμε τώρα τα 10.500!!!

Σουλίτσα κι εγώ περιμένω πότε θα αποφασίσει η μπουμπού να μας κάνει την τιμή! Σήμερα που πήγα κομμωτήριο η κοπέλα επέμενε ότι μέχρι την Πέμπτη θα έχω γεννήσει! Για να δούμε γιατί δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο σύμπτωμα!

κ. Φωτεινή το ότι είχανε κόσμο τα μαγαζιά είναι πολύ ενθαρρυντικό γιατί με την οικονομική κρίση, ακούω για πολλά που κλείνουνε!

Πετρούλα, με γεια τα ψώνια!

mGKop3.png60Jvp3.png

τι θα κανουμε με το θεμα του υπνου δεν ξερω εχω αρχισει να απελπιζομαι δεν ειναι δυνατον δεν κοιμηθηκε ολη μερα και τωρα δεν θελει με τιποτα να παει για υπνο δεν ηταν τετοιο παιδι ο Τιμος γιατι αλλαξε ξαφνικα;

τον εβαζα στο κρεββατι του κι εφευγα και δεν εκανε οιυτε κιχ για να κλαψει μετα που αρρωστησε εχει γινει σ'αυτο το θεμα αλλο παιδι δεν ξερω τι του φταιει!

stone μου μεγεια τα ρουχακια!

Μαρινα μου εκανες καρδιοτοκογραφημμα;ο γιατρος ειδε αν εχεις καθολου διαστολη η αν μαλακωσε ο τραχηλος;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

γεια σας κοριτσια.

Οι Αθηναιες εχετε καμια ιδεα για το μετά ''τη βάφτιση''; πρεπει να οργανωθουμε σιγα σιγα. Πάω να σερφαρω μπας και βρω τιποτα.

Λεμε για κανενα κτημα (οικονομικό) προς εμας. Μενω Βριλήσσια αν θυμαστε. Για δωστε καμια ιδεα!!!!!

Pikoylinakia δεν έχω ιδέα! Αλήθεια πότε με το καλό σκέφτεστε να τη βαφτίσετε τη μπουμπούκα σας?

Βατραχάκι καρδιοτοκογράφημα κάναμε είχα κάτι συσπασούλες αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο! Την Πέμπτη έχω ξανά ραντεβού και μάλλον θα μου κάνει και γυναικολογική εξέταση οπότε θα δούμε αν έχω καμιά εξέλιξη μακάρι βέβαια να έχω γεννήσει ήδη και να το αποφύγω!

Έχω ρίξει το απίστευτο γέλιο κορίτσια! Εϊμαι μόνη μου με τη μαμά μου και μόλις βγάλαμε τα ρουχα από το στεγνωτήριο ανάμεσα στα οποία ήταν και ένα μάλλινο πουλόβερ που κατά λάθος το βάλαμε μαζί με τα βαμβακερά και επειδή ήταν πολλά τα ρούχα βάλαμε 2 φορές το πρόγραμμα! Αποτέλεσμα? Το πουλόβερ βγήκε μινιατούρα, χωρίς υπερβολή στο μέγεθος του Γώγου μου και αν...Μόλις έβγαλε η μάνα μου το πουλόβερ έσκασε στα γέλια μου το έφερε να το δω, και έκτοτε δε μπορώ να συγκρατήσω γέλιο με δάκρυα! Αν μπορούσα να σας το δείξω μόνο...Να πώς θα ξεκινήσει ο τοκετός! Εϊναι όπως στη διαφήμιση με τις δύο φιλενάδες που για να κάνει η μία πλάκα στην άλλη αντικαθιστά το τζιν παντελόνι της που είναι στο πλυντήριο με ένα παντελόνι της Barbie!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα! Καφεδάκι?

1223466aoit948e6k.jpg

Τα νέα μας! Ο μικρός εδώ και 3 βράδια κοιμάται μόνος στο μεγάλο κρεβάτι χωρίς να σηκώνετε και επίσης έχει κόψει αυτές τις μέρες να ξυπνάει μέσα στη νύχτα για γάλα. Ελπίζω να το συνεχίσει έτσι.

Η μέση μου στα ίδια χάλια είναι. Την ημέρα πονάω εκεί που πιάστηκα και τα βράδια πονάω στο σημείο που είχα πρόβλημα απο πρίν.

Ευτυχώς χθες βοήθησε ο καλός μου και μαζεψαμε τα Χριστουγεννιάτικα. Ο μπαμπάς σκούπιζε, ο γιος ξεσκόνιζε με το swiffer.:D

Μαρίνα μου με τόσο γέλιο πώς και δεν βγήκε το μωρό?:lol:

vatraxaki μου τί έχει το γόνατο? Περαστικά σου!

sardelaki μου η μέση?

stone ωραία να ψωνίζεις μόνη! Αντε με γειά καλοφόρετα!

pikoulinaki μου δεν γνωρίζω κάτι, αλλά θα το εχω στο νού μου. Για πότε με το καλό λέτε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...