Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ! Το έχετε δει κι εσείς το ημερολόγιο ε? Μα πραγματικά είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ!!!! Νατάσα τέλεια η σκηνή!!!!

Το χωρίς αντάλλαγμα είναι αυτό http://www.e-shop.gr/show_dvd.phtml?id=DVD.00976

Νατάσα να σου πω, πάμε σήμερα για φαγητό με τον καλό σου? Θα πω και σε κάτι γνωστούς, να βγάλω κανα δυο υποχρεωσεις!! :lol: :lol: :lol: Μωρέ τι να κάνεις, άστο, αφού έγινε, έγινε...

Τέλειο αυτό με τις συμμαθήτριες! Πολυ μου άρεσε η ιδέα! Εμεις πέρυσι μέσω φατσοβιβλίου βρεθήκαμε μετά από πολλά χρόνια με συμμαθητές από το δημοτικό και από τόε με κανα δυο που κάναμε τότε παρέα βρισκόμαστε συχνά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!

Κοριτσια στην τι βι δεν παω!!!Μου τα ειχαν πει και περισυ και αλλοι και ο ανδρας μου επεμενε ετσι για το χαβαλε αλλα δεν παω με τιποτα ομως..

Κατα τα αλλα τι κανετε?

Ο γιος μου απο την ωρα που ξυπνησε φωναζει μπαμπααα χικω νινια =σηκω νινια

Εχει δεσει κομπο οτι θα τον παμε σε παιδιακια...

Παω να ετοιμαστω

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α εγω εβλεπα εχθες το βραδυ αυτη την ταινια με το αεροπορικο δυστυχημα στα βουνα στα χιονια που ετρωγαν τους συνεπιβατες ...

Την ειχα ξαναδει αλλα παντα κολλαω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμεις θα κανουμε λιγες δουλιτσες με τον γιο μου, οσες μπορεσουμε δηλαδη, φαγητό εχω, θα παμε αργοτερα Σ/Μ, θα ερθει ο μπαμπας μας και κατα τις 3 θα πάμε στο Cosmos για να μαζευτουμε το βραδακι..καμια ταινια σημερα;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι κανετε;

εμενα παλι μ'επιασε το γονατο με το ζορι περπαταω αντε να γεννησω και να δω τι θα κανω και μ'αυτο το θεμα γιατι δεν αντεχετε αλλο!

στονε μου την εχω δει την ταινια πολυ ωραια!

φυσηκα εχω δει παρα πολλες το κακο ειναι οτι δεν θυμαμαι τιτλους αν θυμηθω καμια θα σου πω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

μια καλη στο ιδιο στυλ με το ημερολογιο και του ιδιου σεναριαογραφου ειναι κι αυτη

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ

The Time Travelers Wife

the_time_travelers_wife_poster.jpg

Υπόθεση: Η Κλαιρ γνώρισε τον Χένρι σε ηλικία μόλις έξι ετών, όταν εκείνος

εμφανίστηκε από το πουθενά σ' ένα ξέφωτο κοντά στο σπίτι της. Ο Χένρι,

που είχε μόλις έρθει από το μέλλον, πάσχει από μια σπάνια διαταραχή που τον

μεταφέρει απρόσμενα από τη μία χρονική στιγμή στην άλλη. Με τα χρόνια, οι

επισκέψεις του Χένρι συνεχίζονται και η Κλαιρ αρχίζει να τον ερωτεύεται.

Χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, το πάθος του Χένρι είναι ακόμη εντονότερο,

καθώς στο μέλλον οι δυο τους είναι παντρεμένοι. Η Κλαιρ, όμως, θα γνωρίσει

σε πραγματικό χρόνο τον Χένρι όταν θα φτάσει σε ηλικία 22 ετών. Εκείνη θα

τον θεωρήσει τον έρωτα της ζωής της. Εκείνος δε θα την αναγνωρίσει.

Σε προσαρμογή του πρώτου μυθιστορήματος της Όντρεϊ Νιφενέγκερ, ο

σεναριογράφος του «The Notebook», Τζέρεμι Λέβεν δημιουργεί έναν

συναρπαστικό και περίπλοκο κόσμο φαντασίας και έρωτα. Έναν κόσμο

οδυνηρό και επικίνδυνο, αλλά ταυτόχρονα συγκινητικό και γεμάτο

συναίσθημα. «Οι Γυναίκες του Ταξιδευτή» κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις

Εκδόσεις Ψυχογιός.

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

Καλημερα μανουλες.... ευχαριστω για την διευκρινιση στονε. Πραγματικα δεν ηξερα οτι εννοουμε τους Δημους και τισ Νομαρχιες..

ΠΑω να ψωνισω και τα λεμε αργοτερα. Φιλια

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι μου κάνετε?Εγώ πολύυυυ νύστα! Βγήκαμε χτες με φίλους και μαζευτήκαμε κατά τις 2.30 μέχρι να μας πάρει ο ύπνος πήγε 3 και γενικά τις τελευταίες μέρες νυστάααααζωωωω απίστευτα! Μάλλον ο οργανισμός μου μου υπενθυμίζει ότι πρέπει να καβαντζώσω αποθέματα ύπνου, οπότε το μεσημέρι μόλις κοιμηθεί ο Γωγουλίνος δεν πρέπει να κολλήσω με τίπoτα στο internet αλλά να την πέσω κι εγώ!

Ωραίες οι ταινίες που λέτε κορίτσια,, ειδικά η θάλασσα μέσα μου, μου έκανε κάτι αλλά επειδή έχω γενική αμνησία και ειδική στις ταινίες παίζει να την έχω ξαναδεί και σπάζομαι όταν ξεκινάει και μετά συνειδητοποιώ ότι είναι η ίδια! Πάντως κι εμένα μου αρέσουν αυτές με το πολύυυυ κλάμα και καθόλου οι φανταστικές! Δεν αντέχω ούτε λεπτό!

Αλήθεια πώς είστε οι αρρωστούληδες?

Ο Γωγουλίνος μου τις τελευταίες μέρες είναι μέσα στην τρελή χαρά, με φωνάζει έρχεται με αγκαλιάζει τόσο σφιχτά και με σκάει στα φιλιά! Άβυσσος η ψυχή τους αφού πριν λίγες μέρες με έσπρωχνε και ήθελε το μπαμπά του! Τι να πεις! Σας είπα ότι τον κουρέψαμε χτες και είναι σαν νεοσύλλεκτο φανταράκι?

Σας ζάλισα με το τεράστιο μήνυμα, αλλά βρήκα ευκαιρία μιας και λείπει το παιδάκι μου!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Που ειστε κοριτσαρες..

Εγω σκουπισα την αυλη, ξεστολισα τα μπαλκονια και τα επλυνα..Ειπε ο καλος μου θα τα εκανε αυριο εκεινος αλλά αυριο δεν θελω να κανουμε τπτ και μιας και ξεκουραζονται πατερας και γιος είπα να ξεστολισω εγω τα εξω αφου με τον μεσημεριανο υπνο ειμαστε μαλωμενοι..

Τους περιμενω να ξυπνησουν και να παμε τη βολτα μας..

Εσεις τι κανατε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα μανούλες!!! Η Αναστασία μου ακόμα κοιμάται και βρήκα ευκαιρία....;)

Χθες όλα πήγαν καλά στον γιατρό αν εξαιρέσετε ότι εγώ πήρα ένα ολόκληρο κιλό και ο μικρός μόνο 100 γρ :mad::-x:-x Δεν ξανατρώω γλυκά, δεν ξανατρώω γλυκά, δεν ξαντρώω γλυκά .... (άστε να το γράψω μπας και το πιστέψω, όχι τίποτα άλλο.....) Οπότε κανονικά στο ραντεβού μας για την Παρασκευή...:tongue::tongue:

Η Αναστασία έχει κηρύξει απεργία πέινας και ότι δεν τρώει το τρώω εγώ απο τη σκασίλα μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: πάντως οι κυνόδοντες σκάσανε μύτη και οι τέσσερις μαζί και θέλω να πιστεύω ότι είναι απο αυτό...

Πήγαμε χθες και μου πήρε ο άντρας μου ένα μικρό netbook (με κατάλαβε την κολλημένη :tongue::tongue::tongue:) για να σας μιλάω και απο το μαιευτήριο (αν και δεν είμαι σίγουρη ότι έχει ιντερνετ- αλλά θα δοκιμάσω...;););))

Stone μια φορά είδα την "Θάλασσα μέσα μου¨και απο τότε δεν ξανατόλμησα... έκλαιγε σε όοοολη τη διάρκεια σχεδόν της ταινίας και δεν είναι και μικρή...:cool::cool:

Σαρδελάκι και Βατραχάκι περαστικά σας... αυτή η μέση με έχει πεθάνει και μενα τώρα τελευταία...

Πάντως το καρότσια εννοείται όταν είμαι μόνη το παίρνω... γκρινιάζει δεν γκρινιάζει δεν γίνεται...όταν είμαστε μαζί με τον άντρα μου την έχει εκείνος υπ' ευθύνη του και για το περπάτημα και για την αγκαλιά...:cool:

Απο Δευτέρα θα την παίρνει και λίγες ώρες το πρωί η κυρία που την κρατάει (για να μην ξεχνιόμαστε και εμείς) και θα έχω λίγο χρόνο τα πρωινά για να μπαίνω πιο άνετα...;)

Φιλιά σε όλες και καλό Σαββατόβραδο!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ντελενι μετρας μερες ε?

Ποτε περασε ο καιρος βρε παιδι μου!!

Αχ τι ωραια !Αντε με το καλο !

Την μικρη την εχετε προετοιμασει?Τι δειχνει να σκεφτεται?εχει καταλαβει λες?

Οσο για την ανορεξια ειναι στανταρ οι κυνοδοντες στο υπογραφω..αυτο που εζησα το καλοκαιρι ηταν ανηκουστο για τον φαγανα μου..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

deleni μου αντε εφτασες στο τελος τι καλα!

ποσο βαρος εχει ο μπεμπης;

ευχαριστω για τα περαστικα αν και δεν το βλεπω ουτε να κοιμηθω δεν μπορω!

στονε μου καλα να περασετε!

ο μικρος δεν κοιμηθηκε καθολου για μεσημερι ξεσηκωσε τον τοπο αππο τις τσιριδες δεν κοιμοταν με τιποτα και τελικα καθεται και παιζει!

αντε παω να ξεστολισω κι εγω και τα λεμε μετα!

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα. Χτες είχα δουλειές και δεν κατάφερα να μπω και σήμερα μπήκα κλεφτά :-):-):-):-):-):-).

Χτες βρε κορίτσια στεναχωρήθηκα πολύ. Πήγαμε στον παιδίατρο γιατί είχαμε εμβόλιο και παράλληλα τη ζύγισε. Λοιπόν, η Αλεξάνδρα έχασε 200 γραμμάρια (ίσως ο μοναδικός άνθρωπο ππυ έχασε βάρος στις γιορτές) και πήρε μόνο 0,5 πόντο (είναι τώρα 9750 γρ και 81,5 εκ) :(:(:(:(:(:(:(. Βέβαια μας είπε ότι είναι λογικό να χάσει αφού πέρασε μία ίωση και την ωτίτιδα και το ότι πήρε 0,5 εκ ενώ έχασε βάρος είναι καλό. Εγώ όμως βρε κορίτσια στεναχωρήθηκα και δεν ηρέμησα καθόλου με τα λόγια του γιατρού. Έχουμε ξανά ραντεβού 25/2 για ζύγισμα και μέτρημα και αν δεν έχει πάρει ικανοποιητικό βάρος θα μας δώσει να κάνουμε εξετάσεις. :(:(:(:(:(:(:(:(

Εννοείτε ότι μας άκουσε από τις φωνές της όλο το οικοδομικό τετράγωνο.

Εσείς είστε όλες καλά; Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...