Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολυ καλα περασα fast πηγαμε και στο μαγαζι μας μετα, φαγαμε της λιγουδιες του ηπιαμε το κρασακι μας, και τωρα πως θα παρω τα αντιφλεγμωνωδες φαρμακα για τα χερια μου με τοσο αλκολ?? το βλεπω για ξημερώματα να χαπακώνομαι......

μανουλες γλυκες ονειρα γλυκα και περαστικα σε σαρδελακι, κωνκων,deleni, υπαρχει αλλος?

κικο καλα αποτελεσματα στον συζηγο σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Αντε έφτιαξα και πρωινό.

1170630pp5yo07c0l.gif

sardelaki μου τί να πω! Αφου έχουμε πρόβλημα στη μέση δυστυχώς πάντα έτσι θα είμαστε. Κουράγιο και περαστικά σου. Βάλε κανα έμπλαστρο, εγώ είμαι καλύτερα περπατάω όρθια, αλλά αν κάνω να σκύψω πονάω πάλι.

Μαρίνα μου εγώ δεν τον έβαζα στο καρότσι γιατί ήθελε να περπατάει. Απο 15 μηνων το είχα σταματήσει και τον έβαζα μόνο όταν είχα να κάνω πολλά ψώνια. Τώρα όμως με την εγκυμοσύνη τον έβαλα πάλι γιατί δεν μπορώ να τον κυνηγάω, απλά όταν φτάνουμε στην εκκλησία που έχει άπλα τον βγάζω να τρέξει να κουραστεί και μετά ανεβαίνει μόνος του.

fast μου μπράβο στον Νικόλα! Εμείς δεν τολμάμε πλέον να βγούμε ούτε για καφέ ούτε για φαϊ. Το δοκιμάσαμε και κοντέψαν να μας διώξουν απο το μαγαζί.:oops:

Ευα μου κουράγιο! Και εμείς μία απο τα ίδια με το καρεκλάκι. Πλέον το έχουμε καταργήσει και κάθετε σε κανονική καρέκλα όπως εμείς για να ανεβοκατεβαίνει πιο άνετα. Κάθετε για να φάει δεν έχω προβλημα και μόλις χορτάσει σηκώνετε.

Καλημερα μανουλες!!!!Να εχουμε ενα καλο Σαββατοκυριακο..

Τριτη μερα χτες το πουλακι μου κοιμηθηκε μονο του και νωρις-νωρις μαλιστα.. Εγω εβαλα κτ πλυντηριακια και παραγγείλαμε κατι απ'εξω, εφερε και ο καλος μου μια πολύ ωραια ταινια, ετσι όπως τις θελω, με πολύ κλάμα.. Τελειωσε στις 12 και εκανα 2 ωρες να συνελθω και να κοιμηθώ..

Στην ταινία "Η θάλασσα μέσα μου" ένας τετραπληγικός, ο Ραμόν Σαμπένδρο, παράλυτος από τον λαιμό ως τα πόδια, έχει γύρω του ανθρώπους που τον αγαπούν και τον φροντίζουν. Όμως, μετά από 28 χρόνια που είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι, αρχίζει έναν αγώνα για να μπορέσει να δώσει τέρμα στη ζωή του. Γίνεται ο πρώτος Ισπανός που ζητά δημόσια να του επιτραπεί η ευθανασία, όμως, το κράτος και οι νόμοι του θεωρούν εγκληματία όποιον βοηθά να πραγματοποιηθεί μια τέτοια επιθυμία. Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Ραμόν Σαμπένδρο από τη Γαλικία που, το 1998, παρ' όλο που δεν κατόρθωσε να πείσει το κράτος να περάσει έναν νόμο για την ευθανασία, οργάνωσε το θάνατό του με τέτοιο τρόπο ώστε νομικά να μην μπορεί να κατηγορηθεί κανένας από όσους τον βοήθησαν να πιει υδροκυάνιο.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

το ΟΤΑ ειναι αληθεια οτι δεν ηξερα τι σημαινει και δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εννοουμε οταν λεμε Τοπικη Αυτοδιοικηση.

Χαιρετω προς το παρον ...

Βρε Fast Τοπικη Αυτοδιοικηση είναι οι Δήμοι (α' βαθμου) και οι Νομαρχίες (β' βαθμου)

Καλημέρα φιλενάδες!

Εχτές βολτάραμε σε Λητώ και Ζαχαριά, ακόμα δεν έχω βρει πουθενά το γιο γιο που θέλω..θα περιμένω μεχρι την επομενη βδομάδα μπας και το φέρουν και αν δεν το βρω θα πάρω το απλό τελικά...

stone δεν έχουν βαλει ακόμα εκπτώσεις στα λητώ αν και απ'όσο θυμάμαι και στην εγκυμοσύνη που περίμενα τις εκτπώσεις για να ψωνίσω δεν είχα σε αξιόλογα πράγματα εκπτώσεις στο συγκεκριμένο μαγαζί...

Λοιπόν εμένα οι αγαπημένες μου ταινίες είναι ''το ημερολογιο'', που είναι ιστορια του ''απόλυτου έρωτα'' και μετά το ''χωρίς αντάλλαγμα''(πολύ κλάμα). Αν δεν τις έχετε δει να τις δείτε!

Ρίτα συμφωνω ότι κάτι πρέπει να κάνεις με τη μαγειρική με τοσο ταλέντο που έχεις και επιμένω(όπως και περυσι) να πας στο ''κάτι ψήνεται''. Καλέ αν σε δει η Μενεγάκη θα σε ''τσιμπήσει'' με τη μία!

Τα καρεκλάκι που βάλατε φαίνονται πολύ βολικά, θα πάρω κι εγώ σίγουρα κάποια στιγμή!

Μαρίνα παιδί -πρότυπο δεν έχω απλά είναι γενικά ήρεμη και συνεργάσιμη. Το θεωρώ όμως απόλυτα φυσιολογικό ένα παιδί να μη θέλει να κάτσει στο καρότσι για να πιουν καφέ οι γονείς του! Πιο αφύσικο θα μου ακουγόταν να κάθεται σ'αυτή την ηλικία...

Σαρδελάκι μου περαστικά σου! Πως είσαι σήμερα? Ο Αστέρης?

Κωνκωνακι απέφευγε όσο μπορείς τα σκυψίματα, αν χρειάζεται να σκύψεις καλύτερα να γονατίζεις..

Εύα μου δεν σου έχω μιλήσει καθόλου αυτές τις μέρες αλλά μόλις χάσω πολλά γράφω ότι θυμηθώ! Φιλάκια!!!

Πάω να κανω ένα μπανάκι και μετά θα βολταρουμε..

Φιλιά σε όλες!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!!!

Βρε Σαρδελακι μου περαστικα! Ατιμο πραγμα η μεση... Το παιδι πως ειναι σημερα?

Κι εμεις το ιδιο καρεκλακι εχουμε χωρις το παιχνιδι ομως. Το εχουμε στην κουζινα της μαμας μου και το παιρνουμε εξω παντου! Μας εχει καταβολεψει. Το καροτσι το χρησιμοποιω μονο αμα παμε βολτα στα μαγαζια. Αλλιως χερακι.

Ριτα κι εγω το εχω σκεφτει πολλες φορες αυτο που λεει η Αρμα! Πηγαινε καλε στο κατι ψηνεται, θα μας βγαλεις ασπροπροσωπες!

Εμεις χθες πηγαμε για φαγητο. Ωραια περασαμε αλλα μας βγηκε ξυνο. Ειχαμε κανονισει να παμε με ενα ζευγαρι που ειναι πελατες του αντρα μου για να τους κερασουμε. Αυτοι κουβαλησαν αλλα 2 ζευγαρια φιλων τους. Το ξεραμε απο πριν παμε και το ξεκαθαρισα στον αντρα μου. Κοιτα μην πληρωσεις για ολους... Μια που το ειπα, μια που με γειωσε. Πηγε και πληρωσε το λογαριασμο μονος του για 8 ατομα... Λες και μας τρεχουν απο τα μπατζακια! Ριξαμε κι εναν καυγα στο αυτοκινητο και ησυχασαμε... Τι κακο πραγμα κι αυτο.. Τρυπιες ειναι οι τσεπες του, ολο κερναει τους παντες...:mad::x:x

t7fQp3.png

Α, ναι! Το ημερολογιο! Τι απιστευτη ταινια??? Το κλαμα που εχω ριξει δε λεγεται! Λενε οτι αυτοι τα ειχανε οταν γυριζανε την ταινια! Ετσι εξηγειται τοσο παθος!

Δειτε κι αυτο! Ψηφιστηκε το καλυτερο φιλι της χρονιας!

t7fQp3.png

Τι παθατε βρε Νατασα Παρασκευιατικα..

Κι ο δικος μου κατι τετοια κανει και μετα τα ακουει..χαχα

Μα κι οι πελατες σας δεν καταλαβαν οτι το τραπεζι θα ήταν δικο σας;;

Τι παθατε βρε Νατασα Παρασκευιατικα..

Κι ο δικος μου κατι τετοια κανει και μετα τα ακουει..χαχα

Μα κι οι πελατες σας δεν καταλαβαν οτι το τραπεζι θα ήταν δικο σας;;

Τι να σου πω? Αυτο που ξερω ειναι οτι ειχε παει 1 και λογαριασμο δε ζηταγανε... Εμεις θελαμε να φυγουμε, ποσο πια? Πηγε και ο αλλος και πληρωσε...

Επεξεργάστηκαν by ana08

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Τι πρόγραμμα εχετε για σημερα Νατασα;;

Καμια βολτα σιγουρα... Παω να οργανωθω και θα τα πουμε μετα! Αυριο εχω ωραια εξοδο μονη μου! Μας εχει καλεσει για μεσημεριανο φαγητο μια συμμαθητρια μου στο σπιτι της. Ολες τις συμμαθητριες απο το σχολειο που καναμε παρεα! Το κανει καθε χρονο τετοιες μερες, εχει γινει θεσμος! Και περναμε τελεια, ξεσαλωνουμε! Ειναι και η μονη φορα που βρισκομαστε ολες μαζι!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...