Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθα!

κι εμεις εχουμε καρεκλακι για εξω μια χαρα ξεχνιεται εκει του δινω και κατι να μασουλαει και τρωμε κι εμεις!

οσο για το καροτσι συνηθως οταν παμε βολτα του περνω ενα σουσαμενιο κουλουρι που του αρεσει και το τρωει και χαζευει!

σαρδελινα μου περαστικα σου ετσι ξαφνικα σ'επιασε η μεση;η εκανες κατι;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εσύ Σαρδελίνα με τη μέση???Ωχ μία-μία βγαίνουμε off!

Άρμα, να σου πω ότι λίγο χάρηκα που δεν είμαστε οι μόνοι ανάποδοι που δεν καθόμαστε στο καρότσι!!! Φαντάσου ότι το κάνει και η δική σου που είναι το παιδί-πρότυπο!

Ρίτα μια χαρά σε πιστεύω ότι δεν κοιμάται ο γρήγορος στο καρότσι, που να βολευτεί άλλωστε κοτζάμ άντρας, γιατί ούτε ο δικός μου κοιμάται εκεί με τίποτα! Στο αυτοκίνητο κάτι γίνεται!

Πετρούλα μου άρεσε πολύ αυτό το καρεκλάκι, μήπως θυμάσαι τιμή?

mGKop3.png60Jvp3.png

Πάω να ξυπνήσω κι εγώ το Γώγο γιατί το κλείσαμε το δυωράκι μας! Λέω να τον στείλω με το μπαμπά του σούπερ μάρκετ και praktiker και να απολαύσω πλήρη χαλάρωση (όλο έτσι λέω αλλά δεν κρατιέμαι και σούρνομαι κι εγώ από κοντά αν και αυτή τη φορά ίσως πρέπει μπας και αποφασίσει και η μπουμπού να έρθει πιο γρήγορα! Φιλάκια θα τα πούμε αύριο πρώτα ο Θεός καθώς το βράδυ έχουμε μεζεδοέξοδο (πάλι θα γουρουνιάσουμε!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!!!!

Δεν μπόρεσα κορίτσια να ξεκουραστώ καθόλου.Η Ραφαέλα κοιμήθηκε από τις 12.00-14.00 και φυσικά δεν ξανακοιμήθηκε.Τώρα γυρνάει από εδώ και από εκεί και κατάφερα να σας διαβάσω στα γρήγορα.

Όσο για το θεσούλα που λέτε κορίτσια όντως είναι πολύ ωραία αλλά βρε κορίτσια η ραφαέλα κάθεται πολύ λίγο και μετά θέλει να κατέβει!!!!!Και εκεί αρχίζει το κυνηγητό!!!!!

Παω να την κάνω κρεμούλα να φάει και θα τα πούμε αργότερα!!!!\

Φιλάκια!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Μαρινα εμεις για το καλοκαιρι ειχαμε παρει μαζι μας αυτο

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43969&selcat=bgh

Για την ακριβεια ενα απλουστερο μοντελο χωρις το παιχνιδι επανω που κλεινει και γινεται τσαντακι και εκανε 25 ευρω.το εχει και στο τζαμπο και δενει σε καρεκλα οπου πας.

Τωρα το εχουμε εγκαταστησει σε μια καρεκλα στην κουζινα της μαμας μου για οταν τρωμε εκει τις Κυριακες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

βατραχουλίνα μου σήκωσα τον Αστέρη να τον βάλω στο καρεκλάκι του να φάει και με διαπερνάει ξαφνικά ένας πόνος σαν μαχαιριά και κάνει ένα χρατς κι αυτό ήταν. Τώρα δεν μπορώ να ισιώσω την μέση μου είμαι λίγο σκυφτή και μόλις κουνάω το αριστερό πόδι γίνεται κόλαση ο πόνος.

Παρόλα αυτά πετάχτηκα μέχρι τα τζάμπο και του πήρα τουβλάκια και παίζει και έκανα και τηγανίτες!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Ax βρε Σαρδελακι μου αυτα τα θρεφταρια μας μας εχουν βγαλει off..

Περαστικα

άστα να πάνε ριτάκι...δοκίμασα την συνταγή που έβαλε μιά κοπέλα στο μάσα για τηγανίτες κι έγιναν υπέροχες!;)

m57Zp2.png

Τι κάνετε κούκλες?

Εγώ ξεποδαριάστηκα σήμερα, πήγα στην ….ΦΕΝΑ… με μια φίλη μου πω πω πω πολύ αναποφάσιστη είναι μια ώρα σε ένα σημείο να διαλέξει ένα παλτό και ένα φόρεμα. .. ένταξη η τιμή δεν ήταν και φθηνή ήθελε λίγο σκέψη το θέμα αλλά όχι τόσο.

Είδα και μια ζακέτα αλλά δεν είχε νούμερο για μένα, όλα ήταν μικρά τα μεγάλα τα πήραν.

Όσο για την ντουλάπα, ήταν από τα πιο σωστά πράγματα που έκανα στο σπίτι αυτό, έχω χωρέσει όλο το καλαμπαλικη μου……..άντε πάλι σας έκανα και γελάσατε με τα καμώματα μου.

Tι???? τελος για σημερα???? Μονο τοσα θα πειτε??? αααααααααα!!!! θα σας μαλωσω..:D :D ..

Με λυσαξατε παλι βραδιατικα με τα μοσχαρακια με μπυρα... Ριτακι και Βατραχακι και εμεις το ιδιο καρεκλακι εχουμε φαγητου με το παιχνιδι κομπλε. Ειναι παρα πολυ βολικο. Εγω το εχω στο σπιτι γιατι η κουζινα ειναι μικρη και δεν χωραει το αλλο που ειχα στην κορη μου που ειναι "ολοκληρο" αλλα το παιρνουμε μαζι και στα ταξιδια η οταν παμε για φαγητο στους δικους μας η σε ταβερνες κτλ. Μας εχει καταβολεψει.

Γενικα και ο Νικολας δεν καθετε πολυ ωρα στο καροτσι. Του αρεσει να πηγαινουμε ταβερνα και καθετε ησυχα αλλα προτιμαει να ειναι η στην αγκαλια του μπαμπα του (τι καλα,τι καλα!!!!!) ή στο καρεκλακι του. Στο καροτσι κοιμαται δυσκολα και μονο αν ειναι πτωμα.

Σαρδελακι μου περαστικα σου. Χαρα στο κουραγιο σου που με τοσο πονο πηγες και τζαμπο!

Και εγω σε ΝΠΙΔ (Νομικο Προσωπο Ιδιωτικου Δικαιου) δουλευω του ΥΠΠΟ (Υπουργειου Πολιτισμου) αλλα το ΟΤΑ ειναι αληθεια οτι δεν ηξερα τι σημαινει και δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εννοουμε οταν λεμε Τοπικη Αυτοδιοικηση.

Χαιρετω προς το παρον ....Φιλια σε ολες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...