Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ok. Tώρα μάλιστα , το έμαθα βρε παιδί μου.Δηλαδή εσείς οι άλλες που γελάτε μαζί μου το ξέρατε;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω ιδεα δεν εχω το παραδεχομαι μη σου πω τωρα και την επεξηγηση οτι την καταλαβα..ψεμματα θα πω :tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κάτι σε μοσχαράκι , όλα τα άλλα τα αφήνω στην κρίση σου.

Είδατε τώρα που είμαι μόνη μου πάλι, έχω χρόνο και έβαλα και καινούργιο ticker αλλά θα το βγάλω μάλλον γιατί μου φαίνεται τεράστιο.

Ε ενταξει εννοειται το μοσχαρακι με μπυρα..μου φαινεται μονο εσυ δεν το εχεις φτιαξει απο τα κοριτσια εδω

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3698&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αυτες τις υπαρχουσες συνταγες να δημοσιευσεις εννοω, οχι να ασχοληθεις για αργοτερα.. Με τη λογικη που τις δημοσιευεις στο ιντερνετ με την ιδια λογικη να το κανεις και σε εντυπο..

Και η φωτο συμβαλλει στο αποτελεσμα, αλλά εγώ βλέπω άλλα..Βλέπω οτι τα φαγητα σου δεν "γέρνουν", δεν είναι αρπαγμενα, δεν προεξεχουν, εχουν την καταλληλη εμφανιση και γευση πιστευω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λοιπόν όλα ΟΚ, την τσίμπησα τη συνταγή , την σημείωσα και πάω να πάρω τα υλικά για να τη φτιάξω αύριο, μορφώθηκα κι όλας, τι άλλο θέλω. Αυτό δεν είναι φόρουμ...

Ελπίζω να μη μου ζαλιστεί ο μικρός και αρχίσει χειρότερες σκανταλιές Ριτάκι με τη μπύρα γιατί θα σε κυνηγάω μετά.

Σας ευχαριστω όλες για την κουβεντούλα μας.

Φιλιά πολλά και καλό απόγευμα.

Byeeeeee

Διαφημίσεις

Κίκο καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις του άντρα σου, όλα να πάνε κάλά! Πάντως παραείναι αγχώδης βρε κορίτσι μου! Όσο για τις σοκολάτες-αλλά και για το άγχος νομίζω-μοιάζουμε πολύ! Αν ξέρω ότι υπάρχει σοκολατίτσα σπίτι, μαύρα μεσάνυχτα σηκώνομαι και την ψάχνω!

κ. Φωτεινή πολύ γέλασα κι εγώ με τη ντουλάπα! Πάλι καλά που δεν κλειστήκατε μέσα!

Κωνκωνάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα πάντως για την εγκυμοσύνη και το παιδί στο σπίτι αφού είναι και εμάς η 3η εβδομάδα που είμαστε τα δυο μας! Απλά όσο περνάνε οι μέρες συνηθίζεις!

Ρίτα έλεγα ότι δεν πρέπει να έχεις παράπονο από το Γρηγοράκη γιατί και σε εστιατόρια θα κάτσει ήσυχος και για καφέ σας αφήνει να πάτε και όλα! Εμείς τελευταία ακόμα και η βόλτα έξω είτε με το αυτοκίνητο είτε χωρίς συνήθως μας βγαίνει από τη μύτη αφού δε θέλει ούτε στο καρότσι να κάτσει, ούτε να περπατήσει θέλει αγκαλιά! Πού να γεννηθεί και το άλλο δηλαδή! Αλήθεια εσείς κορίτσια όταν τα βγάζετε έξω παίρνετε το καρότσι μαζί?

Επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα με την Πετρούλα ότι το να ξεκινήσεις να γράφεις όλες αυτές τις συνταγές είναι τέλεια ιδέα! Μόνο και μόνο εμείς να πάρουμε από ένα αντίγραφο του βιβλίου σου έχεις πουλήσει τόσα αντίγραφα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αλήθεια εσείς κορίτσια όταν τα βγάζετε έξω παίρνετε το καρότσι μαζί?

Ο δικος μου στη βολτα παθαινει μεταλλαξη!Γινεται αλλο παιδι, όλα είναι ευκολα για μας..και το φαγητο και ο καφες και τα ψωνια, αρκει να είμαστε και οι δυο μαζι του

Το καροτσι το εχουμε μονιμως στο αυτοκινητο γιατι αν νυσταξει τον βαζουμε εκει και κοιμαται κανονικα όπως και στο σπίτι, εχει κοιμηθει και 3 ωρες στο καροτσι.Δεν ξυπναει με τπτ, πήρε απο το μπαμπα,χαχαχα

Ασε που καβαλα στο καροτσι χαζευει πολύ και καθεται...

Διαφημίσεις

Μαρινα ο Γρηγορης μετα τον 2ο μηνα δεν ξανακοιμηθηκε ποτε στο καροτσι εξω..ποτέ ομως..ουτε και περισυ το καλοκαιρι 3 μηνων τοτε που πηγαμε κεφαλλονια αν θες το πιστευεις στο ταξιδι στο αυτοκινητο δεν κοιμηθηκε λεπτο..

Καλα για φετος δεν το συζητω ηταν στη φαση που δεν εβαζε πωπο κατω.

Εγω τον βγαζω εξω με το καροτσι και θα συνεχισω να τον βγαζω ετσι εστω και με το ζορι οταν θελω να παω για πολλα ψωνια στο σ/μ και σε μεγαλες αποστασεις διοτι δεν οδηγω και μου ειναι αδυνατον να σερνω το Γρηγορη και τα ψωνια στα χερια.

Οταν ομως ειμαστε με τον μπαμπα μας ή παω μονη μου καπου εδω γυρω τη γειτονια να αγορασω λιγα πραγματα τον παω με τα ποδια.

Τις τελευταιες μερες με τον μπαμπα μαζι δεν περναμε ουτε καροτσι ,ουτε τσαντες τιποτα απολυτως.μονο λιγο νερακι και εχω και στο αυτοκινητο μια αλλαξια ρουχα και 2 πανες για παν ενδεχομενο.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρουλα μου σε ευχαριστω για τα καλα λογια ..προς το παρον το κανω για την πλακα μου ισως καποια στιγμη αργοτερα το σκεφτω διαφορετικα.

(Αντε να τα γραψεις στο μασα αυτα μπας και το δει κανας εκδοτης χαχαχα πλακα κανω χιχιιχ )

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

είπα να ξαπλώσω καμιά ωρίτσα και ιδού τα αποτελέσματα...το τι γράψατε δε λέγεται!

Κωνκωνάκι έλα να κάνουμε παρέα...κορίτσια αισθάνομαι σαν ανάπυρη...κάτι πέχτηκε με την μέση μου...

m57Zp2.png

Ωραία! Σας διάβασα και τώρα δεν ξέρω τι να προτογράψω...δεν γίνεται να απαντήσω...!!!!369176i664wis02c.gif

Κικο καλά αποτελέσματα που σίγουρα θα είναι, πολύ ενθαρυντικό το ότι δεν έχει χοληστερίνες και τέτοια...να σου πω, μήπως είναι αδερφός μου ο άντρας σου και δεν το ξέρουμε? Το άγχος ίδιο και φυσικά οι βραδυνές επιδρομές για σοκολατοειδή σαν να περιγράφεις εμένα! :lol:

Φωτεινή μου κι εγώ πέθανα στα γέλια με την ντουλάπα!!!!! Καλά έγραψες πάλι!

Μαρίνα μου εγώ πέρνω καροτσάκι ακόμα, μπαίνει με λίγο ζόρι αν την βάλουμε με το που θα βγούμε από το αυτοκίνητο αλλά οκ. Όταν πάμε κούνιες δεν έχει πρόβλημα. Συνήθως όμως αν την βγάλω δεν μπαίνει με τίποτα. Χτες και σήμερα όμως που πήγαμε κούνιες μόλις της είπα ''θα κάτσεις στο καρότσι να σου δώσω τυροπιτάκι''?? φώναζε ναιαιαιαιαιαιαιαιαια!!!!! και έκατσε αμέσως! :lol: Γελούσαν όλοι στις κούνιες βλέποντας το σαμιαμιδάκι να ενθουσιάζεται τόσο με το φαί! Για καφέ ενννοείτε ότι δεν θα κάτσει στο καρότσι, τον πίνουμε με βάρδιες και για φαγητό δεν έχουμε πάει, εκτός από την βάφτισή της. Μόλις ανοίξει ο καιρός όμως θα την πάμε σίγουρα και αν δεν κάτσει δεν πειράζει...μη νομίζεις λοιπόν ότι μόνο ο Γωγούλης δεν κάθεται. Και η Εύα που είναι γενικά ήσυχο και συνεργασιμο παιδί αν την βάλεις σ'ένα καρότσι και ή σε μια καρέκλα ακούνητη ε, φυσικά δεν θα κάτσει!

Αυτά προς το παρόν γιατί ο καλός μου με φωνάζει! Δεν δουλεύει σήμερα και θα πάμε στα λητώ για κάτι πραγματάκια.

Φιλιά σε όλες!!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλα ψωνια Μαρακι!!Να μας πεις αν τα ΛΗΤΩ εχουν βγαλει εκπτωσεις..

Όταν προγραμματισαμε να πάμε Αθηνα και Ναύπλιο ήθελα να του παρω ενα καρεκλάκι για να καθεται στο τραπέζι, μιας και στο καροτσι οταν είναι στασιμο δεν καθεται με τπτ..Αυτα των μαγαζιών (όταν εχουν) είναι μες τη βρώμα και ετσι ήθελα να βρω κτ ελαφρυ που να ειναι πρακτικό και ευκολο στην μεταφορα και να προσαρμοζεται στην καρεκλα.. Για οποιαν ενδιαφερεται πήρα αυτο εδώ http://www.mothercare.com/richContent/B0010YY0RE και καθεται μια χαρα ο Αναστασης, αφου δενει απο παντού και δεν μπορει να κατεβει, οσο τρώμε τουλάχιστον γιατι μετα αρχιζει η μεγαλη μαχη..Ενταξει αν τελειωσει το φαϊ είμαι και εγω ελευθερη για κυνηγητο και τον κατεβαζω ουτως ή αλλως..

Γινεται τσαντούλα, το κουβαλάει ο ιδιος να φανταστειτε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...