Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α ξεχασα εγω τις παλαι ποτε εποχες χαχα δουλευα στην εταιρεια μας.Εχουμε διαφημιστικη και εκδιδουμε και ενα περιοδικο.Τωρα ποτε θα ξαναγυρισω δε ξερω αλλα θα δουμε..

Όταν ο Γρηγοράκης πάει σχολείο, μην το συζητάς καθόλου, μόνο τότε να επιστρέψεις αν και εφόσον μπορείς. ;);););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω είμαι διοικητικος αοριστου χρονου σε ΝΠΙΔ που ανηκει σε ΟΤΑ..

Τα Σαββατα φτιαχνω κατι γρηγορο..μακαρονια φουρνου, ριζοτο με λαχανικά και πολλές φορες ψαρι..Σπανια μαγειρευτα, μονο αν περισσεψει απο την προηγουμενη..Συνηθως πάμε βολτιτσα μετα το μεσημερι και το πρωί κανω ψωνια και συμμαζευω, οποτε λίγος χρονος μενει για την κουζινα..

Μη με βρίσεις Πετρούλα μου αλλά τι σημαίνουν τα αρχικά ΝΠΙΔ & ΟΤΑ.

Σας ακούω που γελάτε εσάς εκεί :tongue:εντάξει;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ κορίτσια χωρια που τρώω όλοι την ημέρα:):):)…. Κάνω όμως εξορμήσεις τα ξημερώματα:cool::cool:….στην κουζίνα μου έχω μια εσωτερική ντουλάπα που έχει το μέγεθος ενός wc … λοιπόν ένα βραδυ που έκανα την εξόρμηση μου … αν και στην διάρκεια της ημέρας συμφωνήσαμε με τον ανδρα μου να ξεκινήσουμε δίαιτα για χιλιοστή φορά…… καθώς έτρωγα το γλυκάκι μου ακούω τον καλό μου να έρχεται,:confused::confused: αμέσως χώθηκα στην ντουλάπα έκλεισα και την πόρτα :lol::lol::lol:… ευτυχώς υπάρχει και αυτή και δεν συναντιόμαστε τα βράδια στο ψυγείο:):), και όλο με ερωτάει …πάλι τουαλέτα ήσουν:?::?::?::!::!::!:

Α ρε Φωτεινή έχω πεθάνει στα γέλια!:lol::lol::lol: Θα έρθω να φιλοξενήσεις ενα βράδυ;):lol:

Μη με βρίσεις Πετρούλα μου αλλά τι σημαίνουν τα αρχικά ΝΠΙΔ & ΟΤΑ.

Σας ακούω που γελάτε εσάς εκεί :tongue:εντάξει;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol:

Είναι και μακαρόνι Κικη μου - μιας και μιλαμε για φαγητα!!!

Νομικο Προσωπο Ιδιωτικού Δικαιου που ανηκει σε Οργανισμό Τοπικης Αυτοδιοικησης

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Όντως Ριτάκι , έτσι είναι , είναι πολύ αγχώδης ο άτιμος μέχρι εκεί που δεν παίρνει.. 9 μήνες που ήμουν έγκυος μου είχε βγάλει την πίστη, καταρχάς μου είχε πάρει το αυτοκίνητο και δεν με άφηνε να σκύψω ούτε για αστείο. Είχε και τα καλά του όμως, είχα ξεχάσει όλο αυτό το διάστημα τις δουλειές του σπιτιού , ήταν αυτός ο δούλος και ο κυρός. Έτσι τώρα και με το παιδί , με το παραμικρό γκουχ που θα κάνει ο Αναστάσης ή αν ακούσει να κάνει πορδίτσα 2 φορές αντί για μία είμαστε ικανοί να πάρουμε το γιατρό τηλέφωνο να μας πει τι συμβαίνει. Σας λέω όμοιος του δεν υπάρχει σε όλο τον πλανήτη να ψάξουμε..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο συνταγούλα κάτι σε κρεατικό ή μακαρόνια αν έχεις καμία εύκαιρη Ριτάκι αλλά σχετικά εύκολη έεεε;;;;

Ειδες σας ψυχολογησα...κατι τετοιους τυπους τους πιανω στον αερα χαχαχα

Εχω εναν φιλο που λεει παω στο βιντεο κλαμπ στη γυναικα του και πεταγται και κανει ενα καρδιογραφημα ετσι για να του βρισκεται..και μη φανταστεις κανα μεγαλο 29 ετων παληκαρι..:lol:

Καντο λιγο πιο συγκεκριμενο ..τι κρεας?και τι ζυμαρικο φουρνου?με σαλτσα?λευκη?κοκκινη?χαχαχα

Απο ολα εχουμε...:lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Όταν ο Γρηγοράκης πάει σχολείο, μην το συζητάς καθόλου, μόνο τότε να επιστρέψεις αν και εφόσον μπορείς. ;);););)

Το παλευω..τωρα πια δε θελω και εγω να επιστρεψω συνηθισα και καλοπερναω ;)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΟΙΙΚΗΣΗΣ

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως να κάνεις κανενα μοσχαράκι γιουβέτσι που θελω εγω να κανω και δεν τρωει ο καλός μου???

Ντινάκι μου και ο παιδίατρος μου είπε την τελευταία φορά ότι θα την ηθελε πιο ψηλή ..

ουφ ηρθα καθαρησα και την κουζινα ωραια ολα αυτα αλλα μετα εχω μια κουζινα χαος!

κικο μου ευχομαι καλα αποτελεσματα απο την εξεταση που καλα θα ειναι να το δεις!

αυριο εμεις θα φαμε μαλλον μπριζολες στο φουρνο με πατατουλες λεμονατες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καντο λιγο πιο συγκεκριμενο ..τι κρεας?και τι ζυμαρικο φουρνου?με σαλτσα?λευκη?κοκκινη?χαχαχα

Το συνεχίζεται ε? Καλααααααα! Παω στο ψυγείο να δω τί παίζει... Κακιές φιλενάδες....

Διαφημίσεις

Ρίτα , συγχαρητηρια για χιλιοστη φορα!!!! Ολα είναι πολύ λαχταριστα!

Ενα όμως μου κανει μεγαλη εντυπωση και σε παρακαλώ εξηγησε μου...

Εχεις ξαναπεί οτι υπαρχουν συνταγες που τις εχεις εκτελέσει πολλές φορες, καποιες καινουριες ομως οπως αυτες που σου εδωσε η Νατασα πως είναι μωρε δυνατόν να βγαινουν τα πιατα τοσο ευπαρουσιαστα;;;Λες και ειναι βγαλμενα απο καποιο βιβλίο μαγειρικής...

Αληθεια εχεις παρα πολλές συνταγες..δεν εχεις σκεφτει να κανεις κτ με αυτες;;

Αν οχι ενα βιβλίο κτ σχετικό..η δουλεια σας με το περιοδικο δεν προσφερεται για κατι τετοιο;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Το συνεχίζεται ε? Καλααααααα! Παω στο ψυγείο να δω τί παίζει... Κακιές φιλενάδες....

:lol::lol::lol::lol::lol: ε αφου με ρωτανε δεν μπορω να αντισταθω και απαντω ...

Αντε τσιμπα και εσυ κατι να μην εχω τυψεις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

:lol::lol::lol::lol:

Είναι και μακαρόνι Κικη μου - μιας και μιλαμε για φαγητα!!!

Νομικο Προσωπο Ιδιωτικού Δικαιου που ανηκει σε Οργανισμό Τοπικης Αυτοδιοικησης

ok. Tώρα μάλιστα , το έμαθα βρε παιδί μου.Δηλαδή εσείς οι άλλες που γελάτε μαζί μου το ξέρατε;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ρίτα , συγχαρητηρια για χιλιοστη φορα!!!! Ολα είναι πολύ λαχταριστα!

Ενα όμως μου κανει μεγαλη εντυπωση και σε παρακαλώ εξηγησε μου...

Εχεις ξαναπεί οτι υπαρχουν συνταγες που τις εχεις εκτελέσει πολλές φορες, καποιες καινουριες ομως οπως αυτες που σου εδωσε η Νατασα πως είναι μωρε δυνατόν να βγαινουν τα πιατα τοσο ευπαρουσιαστα;;;Λες και ειναι βγαλμενα απο καποιο βιβλίο μαγειρικής...

Αληθεια εχεις παρα πολλές συνταγες..δεν εχεις σκεφτει να κανεις κτ με αυτες;;

Αν οχι ενα βιβλίο κτ σχετικό..η δουλεια σας με το περιοδικο δεν προσφερεται για κατι τετοιο;;

Βρε αυτες οι τελευταιες ειναι απο το πρωτοχρονιατικο τραπεζι μου και μου τις φωτογραφησε ο ανδρας μου με την επαγγελματικη του μηχανη για αυτο και ειναι λιγο καλυτερες...

Ναι θα μου αρεσε να κανω κατι αλλά το βλεπω ως χομπυ και αν το δω διαφορετικα φοβαμαι οτι θα βαρεθω...υπο το αγχος της δουλειας συνηθως χανεται η ορεξη και το ενδιαφερον.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ειδες σας ψυχολογησα...κατι τετοιους τυπους τους πιανω στον αερα χαχαχα

Εχω εναν φιλο που λεει παω στο βιντεο κλαμπ στη γυναικα του και πεταγται και κανει ενα καρδιογραφημα ετσι για να του βρισκεται..και μη φανταστεις κανα μεγαλο 29 ετων παληκαρι..:lol:

κάτι σε μοσχαράκι , όλα τα άλλα τα αφήνω στην κρίση σου.

Είδατε τώρα που είμαι μόνη μου πάλι, έχω χρόνο και έβαλα και καινούργιο ticker αλλά θα το βγάλω μάλλον γιατί μου φαίνεται τεράστιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...