Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινα ο Αναστασης είναι καλά..Απο προχτες το βραδυ δεν βηχει, λίγο τα ξημερωματα μου΄βηξε 3-4 φορες αλλά όλη μερα τπτ.. Απο σημερα θα εχω τον υγραντηρα...

κτ εχουν παθει τα νευρα του όμως..Οταν πηγα το μεσημερι στη μαμα μου, μου εκανε παραπονα, οτι χτυπησε την ανιψια μου (την εριξε κατω 5 χρονων παιδι και εκατσε πάνω στο κεφαλι της..) και ότι του ελεγες νευριαζε και φωναζε, επίσης πετούσε οτι εβρισκε...

Πετρούλα , όντως να βάζεις πολύ υγραντήρα όταν έχει ξηρό βήχα και επίσης μου έχουν πει ένα σωτήριο φάρμακο, να βάζω δηλαδή στο καλοριφέρ ζεστό νερό βρασμένο στο οποίο να έχω ρίξει μια κουταλιά βιξ, είναι ότι κ'ότι για τον ξηρό βήχα.

Όσο για τις σκανδαλιές μην ανησυχείς , εμένα από την ώρα που επέστρεψα από τη δουλειά χθες μου τράβαγε κάθε λίγο και λιγάκι τα μαλλιά , θεωρώ ότι όταν έχουν κάποια ανησυχία (όπως δόντια , ή ιωσούλα) έχουν και αυτά τρομερή υπερένταση και πολλά νεύρα γιατί δεν μπορούν να το εκφράσουν αυτό που νιώθουν. :wink::wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κικη αυτο που μου λες μου το προτεινε και ο παιδιατρος και οταν του ειπα οτι δεν εγω καλοριφερ τοτε μου ειπε οτι επιβαλλεται να εχω τον υγραντηρα...

έτσι και εμείς πήραμε υγραντήρα από 3 μηνών που μας μπούκωσε για 1η φορά και μας έπιασε "κλασικά" πανικός και πήγαμε άρων άρων και το πήραμε. Αυτό που σου είπα σχετικά με το βίξ μπορείς να το κάνεις και να το αφήσεις απλά στο δωμάτιο , απλά θα είναι για λιγότερο χρόνο απ'ότι αν το τοποθετούσες στο καλοριφέρ.

Ότι και να είναι πάντως θα περάσει , εφόσον ηρέμησε από το βηχαλάκι του , κράτησε τον στο σπίτι το ΣΚ , προσπάθησε να μη τον βγάλεις έξω γιατί το ανοσοποιητικό του είναι ευαίσθητο και θα δείς ότι θα είναι περδίκι μέχρι τη Δευτέρα.

Ριτάκι δε μου δίνεις κουράγιο με αυτά που έγραψες σήμερα, γιατί κι ο Γώγος από 8 μηνών άρχισε τις ταρζανιές με τα συρτάρια και τα ανεβοκατεβάσματα στα τραπέζια όμως εξακολουθεί και κάνει διάφορα!!! Είναι και στο παιδί και για το γρήγορο τελευταία δεν πρέπει να έχεις παράπονο αφού από αυτά που αναφέρεις μου φαίνεται πάρα πολύ υπάκουος και συνεργάσιμος! Τώρα είδα το 14.400!!!! Έπαθα πλάκα λέμε είμαστε κανένα τεσσάρι κιλά πίσω νομίζω! Εμείς από το Καλοκαίρι κυμαινόμαστε εκεί γύρω στα 10.200 πότε παίρνει λίγο πότε χάνει, αλλά το 11κάρι με το καλαμάκι το βλέπουμε!

Μαλλον δεν το εξηγησα σωστα...

Εξακολουθει να τα κανει αλλα ειναι πιο συνηδειτοποιημενος στις σκανδαλιες του.

Υπακουο δεν τον λες αλλά τον λες συνεργασιμο.Οταν δλδ θελει να κανει την ταρζανια θα την κανει οτι και να του πεις εκεινη τη στιγμη.Ομως οταν θα κατσω και θα του εξηγησω γιαιτ δεν κανουμε ή κανουμε κατι και ας δειχνει εκεινη τη στιγμη οτι με αγνοει εκ των υστερων μου εχει αποδειξει οτι με εχει ακουσει και το εχει καταλαβει.

Συμφωνα με την παιδιατρο μου(σας το εχω ξαναπει και δε θελω να παρεξηγηθω παλι) δειχνει οτι με ακουει και οτι συνεργαζεται και κατα τη γιατρο μου αυτο ειναι αποτελεσμα δικης μου δουλειας και κουβεντας.

Βεβαια φροντιζω να τον εχω να ξεδινει ...να ας πουμε τωρα που ο καιρος ειναι καλος αρχισαμε τις κουνιες παλι τα απογευματα με τον παππου του και με μενα τα πρωινα οπου μπορω να τον παω.

Σημερα ας πουμε που εμεινε μεσα γιατι ειχα δουλειες μη σας περιγραψω τη μερα μου διοτι θα φριξετε απο το τι εκανε.. ενα θα σας πω μεχρι και το τηγανι με το καυτο λαδι το επιασα στον αερα...δλδ σημερα βγηκα εκτος εαυτου αλλα τον καταλαβαινω βαριοταν επειδη δεν ασχολιομουν πολυ και επηξε.

Το απογευμα θα τον παω κουνιες ή παιδοτοπο να εξιλεωθω...

Α και θα ξαναπω οτι ο Γρηγορης ειναι 20+ μηνων ειναι το μεγαλυτερο της παρεας νομιζω και εγω προσωπικα βλεπω μεγαλη διαφορα μηνα με το μηνα.

Οσο για τα κιλα λεω δοξα το Θεο που δεν του φαινονται τουλαχιστον....

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρούλα να δούμε τα ζώδια?

Και η Ανδρεάννα εχει αρκετά νευρα τις τελευταίες μερες.

Κίκο μου και εγώ χοιρινό της έχω δώσει πολύ λίγο μόνο να δοκιμάσει.

Μήπως να έκανες κανένα λαδερό ή φακές ή σπανακόρυζο?

Εγώ δουλευω σε μια εταιρεία που ασχολειται με φυτα .

Η δική μου δουλεια υποτίθεται θα ήταν η χονδρική πώληση και οι εξαγωγές, αλλα εχω βρεθεί να ασχολουμεαι με χιλια δυο.

Διαφημίσεις

ελεος καλε με της συνταγες ... θα φαω την οθονη:D:D

Εγώ κορίτσια χωρια που τρώω όλοι την ημέρα:):):)…. Κάνω όμως εξορμήσεις τα ξημερώματα:cool::cool:….στην κουζίνα μου έχω μια εσωτερική ντουλάπα που έχει το μέγεθος ενός wc … λοιπόν ένα βραδυ που έκανα την εξόρμηση μου … αν και στην διάρκεια της ημέρας συμφωνήσαμε με τον ανδρα μου να ξεκινήσουμε δίαιτα για χιλιοστή φορά…… καθώς έτρωγα το γλυκάκι μου ακούω τον καλό μου να έρχεται,:confused::confused: αμέσως χώθηκα στην ντουλάπα έκλεισα και την πόρτα :lol::lol::lol:… ευτυχώς υπάρχει και αυτή και δεν συναντιόμαστε τα βράδια στο ψυγείο:):), και όλο με ερωτάει …πάλι τουαλέτα ήσουν:?::?::?::!::!::!:

μπραβο πικουλινακι για την μπεμπα

χαχαχαχαααααααααααααα βρε Φωτεινη ελιωσα λεμε στο γελιο..

γμτ εμενα δε με χωραει η τροφοθηκη :lol::lol::lol::lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρούλα να δούμε τα ζώδια?

Και η Ανδρεάννα εχει αρκετά νευρα τις τελευταίες μερες.

Κίκο μου και εγώ χοιρινό της έχω δώσει πολύ λίγο μόνο να δοκιμάσει.

Μήπως να έκανες κανένα λαδερό ή φακές ή σπανακόρυζο?

Εγώ δουλευω σε μια εταιρεία που ασχολειται με φυτα .

Η δική μου δουλεια υποτίθεται θα ήταν η χονδρική πώληση και οι εξαγωγές, αλλα εχω βρεθεί να ασχολουμεαι με χιλια δυο.

Σήμερα φάγαμε και τα 2 μας ωραιότατη φασολάδα, το Σάββατο που είμαι σπίτι θέλω να κάνω κάτι σε κρεατικό.

Ριτάκι μιας και ήρθες και εσύ στην παρέα για πες μας καμιά πρόταση.

Και εγώ μία απο τα ίδια όποιος φεύγει από την εταιρεία αναλαμβάνω εγώ τα καθηκοντά του τόσα χρόνια τώρα , μόνο του μάγειρα δεν με έχουν φωνάξει για να αναπληρώσω όταν λείπει , όλα τ'αλλα τα έχω κάνει να φανταστείς.

Εγω είμαι διοικητικος αοριστου χρονου σε ΝΠΙΔ που ανηκει σε ΟΤΑ..

Τα Σαββατα φτιαχνω κατι γρηγορο..μακαρονια φουρνου, ριζοτο με λαχανικά και πολλές φορες ψαρι..Σπανια μαγειρευτα, μονο αν περισσεψει απο την προηγουμενη..Συνηθως πάμε βολτιτσα μετα το μεσημερι και το πρωί κανω ψωνια και συμμαζευω, οποτε λίγος χρονος μενει για την κουζινα..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κικο αντε καλα αποτελεσμα και απο το χολντερ αν και νομιζω οτι ανδρας σου ειναι αγχωδης τυπος..ειναι ετσι?

Συνηθως αυτα ειναι ψυχοσωματικα η μανα μου ειναι ετσι και ενω χαιρει ακρας υγειας εκτος απο κατι ορθοπεδικα θεματα σοβαρα που εχει κατα τα αλλα ολο κατι νιωθει κατι νομιζει οτι εχει κτλ.

Ευχαριστω και για τα κοπλιμεντα πες τι φαγητο θα ηθελες να σου πω καμμια προταση χαχα(ειναι το χομπυ μου χιχιχι)

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ελεος καλε με της συνταγες ... θα φαω την οθονη:D:D

Εγώ κορίτσια χωρια που τρώω όλοι την ημέρα:):):)…. Κάνω όμως εξορμήσεις τα ξημερώματα:cool::cool:….στην κουζίνα μου έχω μια εσωτερική ντουλάπα που έχει το μέγεθος ενός wc … λοιπόν ένα βραδυ που έκανα την εξόρμηση μου … αν και στην διάρκεια της ημέρας συμφωνήσαμε με τον ανδρα μου να ξεκινήσουμε δίαιτα για χιλιοστή φορά…… καθώς έτρωγα το γλυκάκι μου ακούω τον καλό μου να έρχεται,:confused::confused: αμέσως χώθηκα στην ντουλάπα έκλεισα και την πόρτα :lol::lol::lol:… ευτυχώς υπάρχει και αυτή και δεν συναντιόμαστε τα βράδια στο ψυγείο:):), και όλο με ερωτάει …πάλι τουαλέτα ήσουν:?::?::?::!::!::!:

μπραβο πικουλινακι για την μπεμπα

Κυρία Φωτεινή αυτό το σκηνικό μου θυμίζει λίγο απο Ρετιρέ με την Κατερίνα Γιουλάκη και τον άντρα της τον Χρήστο (δεν θυμάμαι ονοματεπώνυμο) που προσπαθούσαν να τους βάλουν σε δίαιτα η μαμά της Γιουλάκης και η ανιψιά της και η μόνη ώρα που μπορούσαν να φάνε ήταν το βράδυ που κοιμόντουσαν όλοι και προσποιούνταν ότι υπνοβατούν. Όντως φοβερό....

Διαφημίσεις

Α ξεχασα εγω τις παλαι ποτε εποχες χαχα δουλευα στην εταιρεια μας.Εχουμε διαφημιστικη και εκδιδουμε και ενα περιοδικο.Τωρα ποτε θα ξαναγυρισω δε ξερω αλλα θα δουμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κυρία Φωτεινή αυτό το σκηνικό μου θυμίζει λίγο απο Ρετιρέ με την Κατερίνα Γιουλάκη και τον άντρα της τον Χρήστο (δεν θυμάμαι ονοματεπώνυμο) που προσπαθούσαν να τους βάλουν σε δίαιτα η μαμά της Γιουλάκης και η ανιψιά της και η μόνη ώρα που μπορούσαν να φάνε ήταν το βράδυ που κοιμόντουσαν όλοι και προσποιούνταν ότι υπνοβατούν. Όντως φοβερό....

Α γεια σου χαχαχαχαχα

Να σαι καλα :lol::lol::lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα δεν είδα την συνταγη σου, εκεινη την ώρα βγηκα λίγο εξω και μετα ετρεχα να διαβασω..Πάω να την δω και ερχομαι να πώ..πάντως αν ειναι με σαλτσούλα θα μου αρεσει σιγουρα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κικο αντε καλα αποτελεσμα και απο το χολντερ αν και νομιζω οτι ανδρας σου ειναι αγχωδης τυπος..ειναι ετσι?

Συνηθως αυτα ειναι ψυχοσωματικα η μανα μου ειναι ετσι και ενω χαιρει ακρας υγειας εκτος απο κατι ορθοδικα θεματα σοβαρα που εχει κατα τα αλλα ολο κατι νιωθει κατι νομιζει οτι εχει κτλ.

Ευχαριστω και για τα κοπλιμεντα πες τι φαγητο θα ηθελες να σου πω καμμια προταση χαχα(ειναι το χομπυ μου χιχιχι)

Όντως Ριτάκι , έτσι είναι , είναι πολύ αγχώδης ο άτιμος μέχρι εκεί που δεν παίρνει.. 9 μήνες που ήμουν έγκυος μου είχε βγάλει την πίστη, καταρχάς μου είχε πάρει το αυτοκίνητο και δεν με άφηνε να σκύψω ούτε για αστείο. Είχε και τα καλά του όμως, είχα ξεχάσει όλο αυτό το διάστημα τις δουλειές του σπιτιού , ήταν αυτός ο δούλος και ο κυρός. Έτσι τώρα και με το παιδί , με το παραμικρό γκουχ που θα κάνει ο Αναστάσης ή αν ακούσει να κάνει πορδίτσα 2 φορές αντί για μία είμαστε ικανοί να πάρουμε το γιατρό τηλέφωνο να μας πει τι συμβαίνει. Σας λέω όμοιος του δεν υπάρχει σε όλο τον πλανήτη να ψάξουμε..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο συνταγούλα κάτι σε κρεατικό ή μακαρόνια αν έχεις καμία εύκαιρη Ριτάκι αλλά σχετικά εύκολη έεεε;;;;

Κατ αρχήν! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ!

Σταμάτησα να βλέπω το κατι ψήνετε γιατί μετά πεινουσα σαν τρελή!

Κωνκωνάκι καλή αρχή και πάλι στο σταθμό, από Δευτέρα λογικά θα πάμε κι εμείς ξανά! Βέβαια όσο περνάνε οι μέρες πρέπει να παραδεχτώ ότι συνηθίζω κι εγώ μαζί του σπίτι κι εκείνος βρίσκει άλλους ρυθμούς! Κοιμάται μέχρι πιο αργά το πρωί και περισσότερο το μεσημέρι, ενώ αρχίζει και ψιλοπαίζει μόνος του! Τελικά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με το παιδί στο σπίτι, αλλά σίγουρα μία σταθμός μία σπίτι έρχεται κι αυτό κι εμείς και τρελαινόμαστε!

Μαρίνα μου ευχαριστούμε, αντε και εσείς με το καλό τη Δευτέρα. Για μένα ήταν λιγάκι κουραστικό που ήταν συνεχώς στο σπίτι. Στο σχολείο έχουν πολλές δραστηριότητες και γενικώς ξεδίνει. Στο σπίτι έκλαιγε για να βγεί έξω και με τέτοιο κωλοκαιρο μια ζέστη μια κρύο φοβόμουν για ιώσεις. Βέβαια τον πήγαινα παιδική χαρά αλλά με τη ψυχή στο στόμα. Σε παιδότοπο όμως δεν τον πήγα. Το μόνο που τον ικανοποιούσε ήταν να κάθετε στον πάγκο της κουζίνας και να με βλέπει να μαγειρευω. Μόνος δεν έπαιζε και πολύ, μόνο για να κάνει καμιά ζημιά. Αφού καθόμουν κ εγώ μαζί του να παίξουμε και δεν ήθελε.

Α τα τσισάκια σας πώς φτάσαν στις κάλτσες???:shock::lol:

και εμεις ειμαστε το μικροτερο.9160(πριν κανα μηνα)ε τωρα να μην πηγε............9161 !!!!!!!!!

Η νυφούλα μου όπως πάντα κορμάρα!

Εμείς από κιλά καλα περίπου 11 πριν 1 μήνα αλλα ειναι ΚΟΝΤΗ.

Δεν νομίζω να πήρε καθόλου υψος!!!!

Αντε ρε Σουλίτσα που είναι κοντή, μια χαρά κουκλάρα είναι η Ανδριάνα, τζάμπα θα της βγάλεις το όνομα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...