Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελεος καλε με της συνταγες ... θα φαω την οθονη:D:D

Εγώ κορίτσια χωρια που τρώω όλοι την ημέρα:):):)…. Κάνω όμως εξορμήσεις τα ξημερώματα:cool::cool:….στην κουζίνα μου έχω μια εσωτερική ντουλάπα που έχει το μέγεθος ενός wc … λοιπόν ένα βραδυ που έκανα την εξόρμηση μου … αν και στην διάρκεια της ημέρας συμφωνήσαμε με τον ανδρα μου να ξεκινήσουμε δίαιτα για χιλιοστή φορά…… καθώς έτρωγα το γλυκάκι μου ακούω τον καλό μου να έρχεται,:confused::confused: αμέσως χώθηκα στην ντουλάπα έκλεισα και την πόρτα :lol::lol::lol:… ευτυχώς υπάρχει και αυτή και δεν συναντιόμαστε τα βράδια στο ψυγείο:):), και όλο με ερωτάει …πάλι τουαλέτα ήσουν:?::?::?::!::!::!:

μπραβο πικουλινακι για την μπεμπα

:D:D:D:lol::lol::lol::lol:

Eλεος παντως με τις συνταγεεεεεεέεεες ..Πεινάαααω!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελεος καλε με της συνταγες ... θα φαω την οθονη:D:D

Εγώ κορίτσια χωρια που τρώω όλοι την ημέρα:):):)…. Κάνω όμως εξορμήσεις τα ξημερώματα:cool::cool:….στην κουζίνα μου έχω μια εσωτερική ντουλάπα που έχει το μέγεθος ενός wc … λοιπόν ένα βραδυ που έκανα την εξόρμηση μου … αν και στην διάρκεια της ημέρας συμφωνήσαμε με τον ανδρα μου να ξεκινήσουμε δίαιτα για χιλιοστή φορά…… καθώς έτρωγα το γλυκάκι μου ακούω τον καλό μου να έρχεται,:confused::confused: αμέσως χώθηκα στην ντουλάπα έκλεισα και την πόρτα :lol::lol::lol:… ευτυχώς υπάρχει και αυτή και δεν συναντιόμαστε τα βράδια στο ψυγείο:):), και όλο με ερωτάει …πάλι τουαλέτα ήσουν:?::?::?::!::!::!:

μπραβο πικουλινακι για την μπεμπα

00020468.gif

γεια σου Φωτεινη με τα ωραια σου!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βρε Βικάκυ μου μήπως είσαι λίγο υπερβολική?????

Πάντως μην στεναχωριέσαι στείλε μου εσύ τη δ/νση τώρα και θα σου στέλνω εγώ , τυροπιτούλες , κουλουράκια (ασπρα) ,πιτσα και οτι τραβαει η ορεξη σου και θα τα τρως κρυφα!!!!

τα εχω τα κιλακια μου αλλα δεν με πειραζει καθολου,ασθανομαι τελεια και με αυτα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κοριτσακια μου γλυκα θα φυγω σε λιγο.καλο σαββατοκυριακο να εχετε.βαλαμε ιντερνετ σπιτι αν παρω σειρα θα μπω και απο εκει.

φιλακια σε ολες σας και σε ολα τα ζουζουνακια και στις κυλιτσες τις φουσκωτες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Γεία σας και απο'μένα. όπως καλά καταλάβατε επιστρέψανε όλα τα αφεντικά και δεν έχω σταθεί σε χλωρό κλαρί που λένε συν του ότι σήμερα είχα την τιμή να αναλάβω και άλλα καθήκοντα και το μαλλί μου έχει γίνει απο την ώρα που μου το ανακοινώσανε σαν της πίπης φακιδομήτης, μόνιμα σηκωμένη η τρίχα κάγκελο. Εν συντομία να πω

στο Κωνκωνάκι περαστικά και πάλι με τη μεσούλα του όπως επίσης και στον Αστέρη .

Delenaki κράτα γερά το τιμόνι, πλησιάζεις στην ακτή και θεωρώ πως η μελάγχολία σου είναι απολύτως δικαιολογημένη αλλά να δεις όταν με το καλό θα πάρεις το ζουζούνι σου αγκαλιά θα τα ξεχάσεις όλα και θα σβηστούν από το μυαλό σου όλες οι αρνητικές και μελαγχολικές σκέψεις που έκανες. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.

Βρε Ρίτα τι είναι αυτά που βλέπουν τα μάτια μου μεσημερικάτικα (και την έχω βγάλει με μια φασολαδίτσα), μου τρέχουν τα σάλια , είσαι φοβερή μαγείρισσα ειλικρινά σου μιλάω.

Για πείτε καμια ιδέα βρε κορίτσια τι μαγειρεύουν αύριο μιας και έχω βαρεθεί τα καθιερωμένα, κοτόπουλο, μοσχάρι , μακαρόνια με κιμά, μπιφτέκια και τα σχετικά.

Πετρούλα φοβερός ο Αναστασούλης, έχει και το ίδιο κάθισμα με τον δικό μου και εμείς πλέον δεν τον δένουμε γιατί είναι δώρο άδωρο , κάθε φορά που χορταίνει έχει ξεμπλεχτεί στο άψε σβήσε από το καρεκλάκι.

Κυρία Φωτεινή ίδιο περιστατικό συμβαίνει και με τον άντρα μου όσον αφορά τα γλυκά, κάθε φορά που ξέρει ότι υπάρχει σοκολάτα στο ψυγείο τριγυρνάει βρε κορίτσια σαν το φάντασμα (στην κυριολεξία όμως πρέπει να υπνοβατεί ο άνθρωπος) και ψάχνει μες τα μαύρα μεσάνυχτα τη σοκολάτα. Κάθε πρωί θα βρω εγώ τα απομεινάρια ή στο ψυγείο με τρίμματα , ή στο νεροχύτη ή στο μαξιλάρι πάνω τους λεκέδες από τη σοκολάτα , συν του ότι τρώει μέν αλλά έρχεται κοιμισμένος στο κρεβάτι και μασουλάει και μου σπάει τα νεύρα, μου έρχεται να του φέρω το πορτατίφ στο κεφάλι με την κατσίκα που έχω μπλέξει.

Άαα και απο κιλάκια και εμείς είμαστε στα 13400, το τρώμε όλο το φαγητό μας και αν μας αρέσει τρώμε και λίγο απο της μαμάς , φαίνεται και απο το μάγουλο εξάλλου.

Επεξεργάστηκαν by kiko

Αχ βρε Αρμακι μου , είσαι πολύ γλυκιά που το θυμήθηκες, σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Λοιπόν οι γενικές αίματος και ούρων που έκανε ήταν πολύ καλές, ούτε ίχνος χοληστερίνης ευτυχώς και τα σχετικά. Εχθές πήγε και έβαλε το μηχάνημα με τα καλώδια(το λεγόμενο Ηοlder) και το οποίο το κράτησε για ένα 24ωρο και το έβγαλε σήμερα το πρωί.Τα αποτελέσματα από τη συγκεκριμένη εξέταση θα είναι έτοιμα τη Δευτέρα το πρωί και έτσι είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι τη Δευτέρα ελπίζοντας μόνο ότι θα είναι και αυτή η εξέταση εξίσου καθαρή.

Το γέλιο είναι ότι χθες όλη μέρα ο μικρός τον κοίταζε σαν το ρόμποκοπ τον μπαμπά του και στις επισκέψεις που πηγαίναμε λόγω εορτών και να θέλαμε να το κρύψουμε δεν μας άφηνε ο μικρός μιας και όπου πηγαίναμε πήγαινε και σήκωνε του μπαμπά του τη μπλούζα και έλεγε συνέχεια "τίτα, τίτα" = κοίτα, κοίτα..

Διαφημίσεις

Κικο μου ευχομαι να ειναι καλα και αυτα τα αποτελέσματα.

Α μεγαλος μαρτυριάρης ο γιόκας σου.Αλλα τι να σου κανει και αυτος του φάνηκε περίεργο!

Οσο για τις αρμοδιότητες που φορτώθηκες σας καταλαβαινω απόλυτα.

Τα ιδια τραβαω και εγώ αλλα και τι να πεις?

Τώρα για φαγητό που λες εγώ επειδή τις αλλες μέρες δουλευω το Σάββατο το γυρνάω σε κατι τηγανητό.

Δλδ ή καμμιά τηγανιά χοιρινη θα κανω με πατατούλες ή αν βιάζομαι πολύ κανω αυγουλάκια .

Εδω είμαι και εγώ!!!

Κικο με το καλό και ευχαριστα νεα να μας φερεις απο τις εξετασεις του συζ.Ας τον μωρε τον καημενο που ειναι αδιαθετούλης να φαει καμια σοκολατα παραπάνω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρινα ο Αναστασης είναι καλά..Απο προχτες το βραδυ δεν βηχει, λίγο τα ξημερωματα μου΄βηξε 3-4 φορες αλλά όλη μερα τπτ.. Απο σημερα θα εχω τον υγραντηρα...

κτ εχουν παθει τα νευρα του όμως..Οταν πηγα το μεσημερι στη μαμα μου, μου εκανε παραπονα, οτι χτυπησε την ανιψια μου (την εριξε κατω 5 χρονων παιδι και εκατσε πάνω στο κεφαλι της..) και ότι του ελεγες νευριαζε και φωναζε, επίσης πετούσε οτι εβρισκε...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλώς τες, ευχαριστώ πολύ βρε κοριτσάκια για τις ευχές σας και εγώ το εύχομαι να είναι είναι όλα καθαρά.

Πετρούλα μου εγώ τον αφήνω να φάει τις σοκολατίτσες αυτός δεν με αφήνει να κοιμηθώ που μασουλάει μέσα στο αυτί μου και συν ότι πρέπει να πλένω τις μαξιλαροθήκες μέρα παρά μέρα, τι να κάνω όμως είπαμε μέχρι τη Δευτέρα είμαι τύπος και υπογραμμός , "ότι θέλεις εσύ Αντωνάκη μου" , έχει και το ίδιο όνομα βλέπεις με τον Κοκοβίκο , αναλόγως τα αποτελέσματα που θα βγούν θα ξαναπώ και εγώ τότε "σκασμός εσύ Αντωνάκη μου".

Σουλίτσα δεν μπορείς να φανταστείς με το που μπαίναμε στο ξένο σπίτι έπιανε το χέρι του νοικοκύρη και του έδειχνε τα καλώδια, 2 επισκέψεις πήγαμε, είχαμε άλλες 2 αλλά αποφασίσαμε να μην πάμε γιατί κρίναμε ότι δεν είναι απαραίτητο να μάθουν και αυτοί τα καθέκαστα.χιχιχι

Μωρέ το χοιρινό το αποφεύγω , θέλω αυτό που θα μαγειρέψω να το φάει και ο μικρός και να σου πω την αλήθεια μου μέχρι στιγμής χοιρινό δεν του έχω δώσει γιατί μου έχουν πει ότι δεν προσφέρει τίποτα.

Αλήθεια με τι ασχολείστε κορίτσια εσείς; Εγώ δουλεύω σε φαρμακευτική εταιρεία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...