Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μμμμμμμμμ αν και ακούστηκε λίγο απειλιτικό .Ευχαριστω πολύ MISS PIGGY

μου ταιριαζει τολμω να πω!!!καλε η κοπελα που γεννησε ειπε οτι μολις γυρισει στο γραφειο θα μ'αφηνει να τρωω μονο κουλουρι και μαλιστα μαυρο.πως θα γινει να παρει το εξαμηνο και να μην γυρισει!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

προχτες του λέω βαλτα τωρα μεσα και αρχισε να τα βαζει και στο τελος μπηκε και εκεινος..Ειχα πλάτη γυρισμενη και του λέω ενταξει;; και μου λεει εντα..γυρναω και τον βλέπω να καθεται και να κρατιεται απο τα πλαϊνα ..για αυτοκινητακι το πέρασε..χαχα

Κι ακόμα είναι 1,5 χρονών! Φαντάσου τι μας περιμένει! Είστε καλύτερα?

Ο Αστέρης πώς πάει?

Εγώ έδωσα το πρωι την τελευταία δόση αντιβίωσης, έχει ηρεμήσει αρκετά από το βήχα. Τον πήγα για κούρεμα πρωί-πρωί και τώρα είναι σαν νεοσύλεκτος φαντάρος ο έρμος:tongue:! Παρά το ψηστήρι πριν αλλά και κατά τη διάρκεια έσκασε στο κλάμα! Έχει ένα θέμα, δε θέλει κανείς να του πειράζει το κεφάλι! Μετά είπαμε να πάμε μια βόλτα από τις κούνιες αλλά σύνοτμα συνειδητοποίησα ότι είναι μουσκίδι! Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό, μάλλον ξεχάσαμε κάτι έξω από το πάμπερς (ξέρω είμαι γεια σου!!!) και βρέξαμε μέχρι και τις κάλτσες!

Κωνκωνάκι καλή αρχή και πάλι στο σταθμό, από Δευτέρα λογικά θα πάμε κι εμείς ξανά! Βέβαια όσο περνάνε οι μέρες πρέπει να παραδεχτώ ότι συνηθίζω κι εγώ μαζί του σπίτι κι εκείνος βρίσκει άλλους ρυθμούς! Κοιμάται μέχρι πιο αργά το πρωί και περισσότερο το μεσημέρι, ενώ αρχίζει και ψιλοπαίζει μόνος του! Τελικά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με το παιδί στο σπίτι, αλλά σίγουρα μία σταθμός μία σπίτι έρχεται κι αυτό κι εμείς και τρελαινόμαστε!

mGKop3.png60Jvp3.png

σε προκαλω.δες αυτο και ξεκινα http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4153&Itemid=49

δειτε αυτη την σκηνη.μ'αρεσει πολυ

δεν θελω να το μαθω,να το φαω θελω

217828uayg13lxzd.gif

κακουργα!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

μου ταιριαζει τολμω να πω!!!καλε η κοπελα που γεννησε ειπε οτι μολις γυρισει στο γραφειο θα μ'αφηνει να τρωω μονο κουλουρι και μαλιστα μαυρο.πως θα γινει να παρει το εξαμηνο και να μην γυρισει!

Βρε Βικάκυ μου μήπως είσαι λίγο υπερβολική?????

Πάντως μην στεναχωριέσαι στείλε μου εσύ τη δ/νση τώρα και θα σου στέλνω εγώ , τυροπιτούλες , κουλουράκια (ασπρα) ,πιτσα και οτι τραβαει η ορεξη σου και θα τα τρως κρυφα!!!!

Διαφημίσεις

Μετά είπαμε να πάμε μια βόλτα από τις κούνιες αλλά σύνοτμα συνειδητοποίησα ότι είναι μουσκίδι! Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό, μάλλον ξεχάσαμε κάτι έξω από το πάμπερς (ξέρω είμαι γεια σου!!!) και βρέξαμε μέχρι και τις κάλτσες!

Τώρα εξήγησε μου εμενα πως γίνεται αυτο.

Α ρε Μαρινάκι ! Απαιχτη εισαι.

Καλημέρα!!!! Τα κατάφερα και σας διάβασα!!!!!

Κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση.... με σκλαβώνετε μετά απο τόση γκρίνια...:oops::oops::oops:

Πικουλινάκι και εγώ βαθιά μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι κάπως έτσι θα είμαστε...

Σαρδελάκι περαστικά σας... ελπίζω σήμερα το Αστεράκι σου να μην ανεβάσει πυρετό...:-(

Εύα και εγώ δοξάζω που όλη η εγκυμοσύνη κύλισε ομαλά και μπορώ να την παίρνω αγκαλιά (για λίγο) ακόμη και τώρα... δεν ήθελα να το στερηθεί το ζουζούνι απο τόσο μικρό...;)

Αυτή τη φαγητοσυζήτηση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την ανοίγετε...:D:D:D:D την αγνοώ επιδεικτικά :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: γιατί ό,τι κατόρθωσα να μην φάω τον τελευταίο μήνα...τα έφαγα μαζεμένα την τελευταία εβδομάδα και ούτε θέλω να ανέβω στη ζυγαριά το απόγευμα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμάς πάντως η Αναστασία πρέπει να ψήλωσε αν και δεν νομίζω να έβαλε κιλά...είναι μέρες που τρώει απίστευτες ποσότητες και μέρες που δεν τρώει σχεδόν τίποτα εκτός απο γάλα...:roll::roll::roll:

Μαρίνα μου όσο για το θέμα της μνήμης ... καλύτερα να μην αρχίσω... θα γελάσουν και οι πέτρες...:D:D

Το απόγευμα θα πάω στο γιατρό και το βράδυ ελπίζω να μπορέσω να μπω και να σας πω τα νέα μας... αν όχι αύριο! Πολλά φιλιά!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλέ ντελενάκι γιαυτό είμαστε εμείς εδώ...για συμπαράσταση και για να ακούμε γκρινίτσες...θα έρθει και η σειρά σου να μας ακούς όταν με το καλό πάμε για το δεύτερο.

m57Zp2.png

Ευάκι πότε έφτασες κι εσύ 21 εβδομάδων!!! Περνάει ο καιρός!

Βατραχάκι κι εμένα συνήθως 10 με 6 είναι η πίεσή μου και μια χαρά φυσιολογική μου φαίνεται!

Λαζαρένια τώρα που το θυμήθηκα στη δική μας βασιλόπιττα βρήκα εγώ το φλουρί αν και θα προτιμούσα να το είχε βρει ο Γωγουλίνος μου! Όχι ότι θα καταλάβαινε κάτι, αλλά λέμε...Αργότερα θα τα βάζουμε χονδρικής τα φλουριά μέσα, για να είναι όλοι ικανοποιημένοι!

Ριτάκι δε μου δίνεις κουράγιο με αυτά που έγραψες σήμερα, γιατί κι ο Γώγος από 8 μηνών άρχισε τις ταρζανιές με τα συρτάρια και τα ανεβοκατεβάσματα στα τραπέζια όμως εξακολουθεί και κάνει διάφορα!!! Είναι και στο παιδί και για το γρήγορο τελευταία δεν πρέπει να έχεις παράπονο αφού από αυτά που αναφέρεις μου φαίνεται πάρα πολύ υπάκουος και συνεργάσιμος! Τώρα είδα το 14.400!!!! Έπαθα πλάκα λέμε είμαστε κανένα τεσσάρι κιλά πίσω νομίζω! Εμείς από το Καλοκαίρι κυμαινόμαστε εκεί γύρω στα 10.200 πότε παίρνει λίγο πότε χάνει, αλλά το 11κάρι με το καλαμάκι το βλέπουμε!

Πετρούλα τις σταγόνες κι εμάς εφάπαξ μας είπε, όχι τρεις δόσεις!

Πικουλινάκι τα καλύτερα νέα μας τα λες εσύ και δίνεις τόσο κουράγιο σε εμάς τις φουσκωτούλες! Φτού, φτού και στη μπεμπούλα αλλά κυρίως στον Παναγιώτη σου! Νομίζω ότι είναι το καλύτερο αυτό που έκανες και έβαλες τα παιδιά από νωρίς μαζί, μετά δυσκολεύουν τα πράγματα! Η κ. Στέλλα (η κοινή μας παιδίατρος) μου είπε ότι οι γιατροί λένε ότι όσο πιο μικρή είναι η διαφορά ηλικίας στα παιδάκια τόσο μικρότερη και η ζήλεια! Για να δούμε αν επαληθευτεί και στη δική μας περιπτωση γιατί σε εσάς έπεσε διάνα!

Σταματήστε καλε με τις συνταγές, όλη την ώρα φαγητά λιγουρεύομαι, ευτυχώς οι τσιπούρες στη σχάρα είναι έτοιμες και περιμένει και λίγο σουφλέ σπανάκι από χτες! Ελπίζω να τις τιμήσει ο Γώγος τις τσιπούρες αν και φοβάμαι μη μου ξεφύγει κανένα κοκκαλάκι, αν και έτσι όπως τα κάνει όλα με τα χεράκια του μέχρι να καταλήξουν στο στόμα του, θα το ανακαλύψει ο ίδιος πρώτος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

μαρινάκι είμαστε κακούργιες με τις συνταγές ε;;;

Εγώ σήμερα λέω να κάνω τηγανίτες...αλλά θα βγω πρώτα για μικροψωνάκια το απόγευμα και βλέπουμε μετά.

άρχισα να βάζω κάτι συνταγές στο μάσα για παιδικό πάρτι...

m57Zp2.png

ελεος καλε με της συνταγες ... θα φαω την οθονη:D:D

Εγώ κορίτσια χωρια που τρώω όλοι την ημέρα:):):)…. Κάνω όμως εξορμήσεις τα ξημερώματα:cool::cool:….στην κουζίνα μου έχω μια εσωτερική ντουλάπα που έχει το μέγεθος ενός wc … λοιπόν ένα βραδυ που έκανα την εξόρμηση μου … αν και στην διάρκεια της ημέρας συμφωνήσαμε με τον ανδρα μου να ξεκινήσουμε δίαιτα για χιλιοστή φορά…… καθώς έτρωγα το γλυκάκι μου ακούω τον καλό μου να έρχεται,:confused::confused: αμέσως χώθηκα στην ντουλάπα έκλεισα και την πόρτα :lol::lol::lol:… ευτυχώς υπάρχει και αυτή και δεν συναντιόμαστε τα βράδια στο ψυγείο:):), και όλο με ερωτάει …πάλι τουαλέτα ήσουν:?::?::?::!::!::!:

μπραβο πικουλινακι για την μπεμπα

Κούκλες σας αφήνω, καλό μεσημέρι, θα συμμαζέψω λίγο και μετά για καφέ με μια φίλη μου όταν θα πάρουν την Φωτεινούλα, ευτυχώς η κόρη μου μου έδωσε ρεπό για το απογευμα:D:D,,,,,, περαστικά στα αρρωστουλικα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...