Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!!

τι κανετε;

τα αρρωστουλικα πως ειναι;

αρμα μου γιατι δεν δοκιμαζεις υπνοσακο;μπορει να την βολεψει θα παρει αυτος με τα ποδαρακια για να ειναι ελευθερη στις κινησεις παρε εναν απο τα τζαμπο που ειναι οικονομικοι.

παντως ο Τιμος που ειναι τοσο υπερκινητικο παιδι τον υπνοσακο μια χαρα τον δεχτηκε κι οταν ξυπναει δεν τον βγαζει αμεσως γυρναει μεσα στο σπιτι σαν αστροναυτης πολυ γελιο :D:D:D:D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!!

τι κανετε;

τα αρρωστουλικα πως ειναι;

αρμα μου γιατι δεν δοκιμαζεις υπνοσακο;μπορει να την βολεψει θα παρει αυτος με τα ποδαρακια για να ειναι ελευθερη στις κινησεις παρε εναν απο τα τζαμπο που ειναι οικονομικοι.

παντως ο Τιμος που ειναι τοσο υπερκινητικο παιδι τον υπνοσακο μια χαρα τον δεχτηκε κι οταν ξυπναει δεν τον βγαζει αμεσως γυρναει μεσα στο σπιτι σαν αστροναυτης πολυ γελιο :D:D:D:D

Ναι βατραχάκι μου, το σκέφτηκα να το δοκιμάσω αλλά πέρα από το ότι δεν ξέρω αν θα τον δεχτεί υπάρχει και το εξής πρόβλημα..όταν πίνει το γάλα της το βράδυ και πέφτει για ύπνο τουλάχιστον για 1 - 1 1/2 ώρα είναι μούσκεμα στον ιδρώτα. Και ας είναι ξεσκέπαστη. Εκεί κατά τα ξημερώματα αρχίζει να κρυώνει. Αν της βάλω τον υπνόσακο στην αρχη θα σκάσει...Πάντως θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή σίγουρα.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερα!

Ειμαι ερειπιο, περασαμε μια νυχτα δραμα. Ο μικρος εκανε λαρυγγιτιδα, εγω δεν πηρα ειδηση και το καταλαβε η μαμα μου που ηρθε κατα τις 3. Ειχε εναν παραξενο βηχα που ομως νομιζα οτι ειναι απλος βηχας. Ουρλιαζε απο τους πονους, δεν μπορουσε να καταπιει, του ετρεχαν τα σαλια κι εγω χαμπαρι. Ευτυχως που μου εκοψε και φωναξα τη μαμα μου. Δεν προλαβε να μπει μεσα στο σπιτι και αρχισε να φωναζει "Τι κανεις παιδι μου, θα σκασει το μωρο, πετα το στο μπαλκονι!" Αχρηστη μανα ειμαι κοριτσια τελειως! Αν δεν ειχα τη μανα μου διπλα μου, θα το ειχα σκασει το παιδι. Βγηκαμε στο μπαλκονι αμεσως και πηρε ανασα το μωρο, του εδωσα soldesanil (που ευτυχως ειχα, μου ειχε πει ο παιδιατρος τη δοση σε καποια ασχετη στιγμη για παν ενδεχομενο και μου ειχε πει και τον τροπο να του το δωσω πραγμα πολυ σημαντικο γιατι εκεινη την ωρα απο την ενταση ετρεμα σαν το ψαρι και το μυαλο μου δε δουλευε καθολου) και ανεβασε συγχρονως ενα 39,5 οση ωρα ημασταν στο μπαλκονι. Κατα τις 4:30 πλεον ησυχασε, επεσε και ο πυρετος και κοιμηθηκε το μωρο μου. Τωρα πηρα τον παιδιατρο να ερθει και περιμενω να μου κανει και την επισημη διαγνωση.

t7fQp3.png

Καλημερα Κορίτσια και Καλή Εβδομάδα!!

Περαστικα και απο εμένα στα αρρωστούλικα μας- μεγάλα και μικρά-, ευχομαι γρήγορη ανάρρωση..

Εμείς γυρίσαμε εχτες το βραδυ, περάσαμε υπέροχα, μονο που σήμερα που ξύπνησα με ποναει όλο μου το κορμί. Κάναμε ice skating και απο το πολύ πεσιμο νοιωθω σαν να εφαγα ξύλο...Ευτυχώς που σήμερα εχω άδεια και θα χαλαρώσω λίγο...

Arma, το πρόβλημα με το ξεσκέπασμα εχει αρχισει και εμας να μας ενοχλέι..Χτες ξύπνησε κλαιγοντας στις 2 και στις 5 και όταν πηγα να τον σκεπάσω, όχι μονο δεν ηρέμησε, άρχισε να κλαίει πιο επίμονα μάλλον για να τον πάρω..Δεν ξερω μηπως που κοιμηθηκε στη μαμα μου, χάλασε ο υπνος του..

Vatraxaki, υπνόσακο έχουμε χωρις πόδια, ούτε λόγος για ύπνο με αυτό το σακί..Θα κάνω αυτο πιυ λες, θα πάρω εναν απο τους οικονομικούς με πόδια για να τον δοκιμάσουμε..Μήπως και εχει αποτυέλεσμα

Βικυ, καλώς ήρθατε!! Και είς άλλα με υγεία λοιπόν!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

YASMINE καλημερα και καλως ηερθες στο παρεακι μας!

Νατασσα μου περαστικα σας!μην ακουω χαζα αχρηστη μανα τι ειναι αυτο;απλα η μαμα σου ειναι πιο εμπειρη και λογικο ειναι μεγαλωσε κι αυτη παιδια!

αρμακι κι ο Τιμος μετα το γαλα ιδρωνει πολυ τον αφηνω λιγο να κατσει μαζι μας μετα τον αλλαζω και τον βαζω τον υπνοσακο παντως μεσα στον υπνοσακο και να ιδρωσει δεν νομιζω να κρυωσει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Νατασα περαστικά σας βρε παιδί μου ...Τι επαθε το καημένο το μικρό..

Να τα δεκατα λοιπόν πως εξηγούνται...Ευτυχώς που ηρεμησε το παιδί και είναι καλύτερα τώρα..Ενημερωσε μας για το τι θα πει ο παιδίατρος, και πάλι περαστικά..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πω πω βρε Νατάσα το καημενούλη...κι εγώ σε παρόμοια κατάσταση πάντως δεν νομίζω να σκεφτόμουν να την βγάλω έξω...θα έμενα με τον πανικό μου! :lol: Περιμένουμε νέα από τον γιατρό..περαστικά!

stone μπράβο που περάσατε καλά! όσο για το πιάσιμο, ε, αναμενόμενο μετά από τόσες τούμπες ε? χαχαχαχα! Κι εσείς με το σκέπασμα πρόβλημα ε? Και εμένα πάντως για να την σκεπάσω πρέπει να κοιμάται πολύ βαριά, όχι γιατί θέλει να την πάρω, αλλά γιατί μέχρι να ξεσκεπαστεί θα κλαίει..

Βατραχάκι μου, η Εύα δεν μπορεί να καθήσει λεπτό στα χέρια μας με το που θα πιει το γάλα. Θέλει κατευθείαν την κουνια της για να κάνει κακά και μετά να ξαναπιεί. ίσως θα μπορούσα να της το βάλω μετά το δεύτερο γάλα. Για να δούμε..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Kαλημερα!

Τι κανετε κοριτισα χαθηκα χθες αλλα αμα αρρωσταινουν οι ανδρες δεν αντεχονται..ολο γκρινια ο καλος μου..

Τεσπα καλυτερα ειναι σημερα και πηγε δουλεια.

Εγω και ο μικρος ευτυχως καλα.

Βρε Νατασσα περαστικα κοριτσι μου..παλι καλα που ειχες το soldesanil και εμενα μου εχει πει να το εχω σπιτι..τι εννοεις οτι σου ειχε πει πως να το δωσεις?τη δοσολογια?

Αντε μακαρι να του περασει σημερα.

Κατα τα αλλα τι νεα κοριτσια?

Αρμα μου ευχαριστω για τις κορνιζουλες αλλα το βατραχακι μου τις εφτιαξε που ειναι και η ειδικος.Τελειες τις εκανε!

Δειτε

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4024&Itemid=49#akocomment13203

Deleni σου αρεσαν ε?και εμας πολυ..χαχαχα ..τα κανω συχνα και βαζω και στην καταψυξη στο δε παρτυ του μικρου τα τσακισαν ολα.

Θα ξαναρθω σε λιγο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καταχήν να αρχίσω με τους αρρωστούληδες !!!!!

Νατάσα συμφωνω και εγώ μη λες βλακείες η μαμά σου φυσικά είναι πιο έμπειρη και καταλαβαίνει περισσότερα από μας!!!!! Εύχομαι το πουλάκι μου να αναρρώσει γρήγορα και να μην ταλαιπωρηθει πολύ.Πες μας νεα όταν θα έρθει η γιατρός.

Ριτάκι μου περαστικά στον αντρούλη σου πως ςίναι σήμερα???

Μαρινάκι πολύχαίρομαι που σήμερα δεν έχεις πυρετό, καλή ανάρρωση!!!

Yasmine καλώς ήρθες στην παρέα μας, πάντως και μεις μπορεί να λέμε αρκετές λεξούλες αλλά δεν λέμε δυο μαζί , γι΄αυτό μην στεναχωριέσαι άλλα παιδάκια μιλάνε πιο γρήγορα και αλλά πιο αργά.

Πιγκουλινάκια πολύ χαίρομαι που είστε όλοι καλά , και έχω πάθει πλάκα με την μπουμπού σου..... υπάρχουν καλέ τόσο ήσυχα μωρά????

Kα Φωτεινή μου περαστικούλια και άλλη φορά όχι κοντομάνικα έξω χειμώνιασε πια!!!!! Έρχονται τα χριστούγεννα!!!!!

Vatraxaki δεν μου λες κοριτσάκι μου τόσο που κοιμήθηκε ο μικρός μετά κοιμήθηκε καθόλου όλη μέρα?????

Εμείς παιδιά χθες το πρώι πήγαμε την κοινωνήσαμε και μετά πήγαμε σε ένα παιδότο στο Cosmos γιατί ήταν νωρίς και δεν είχε κόσμο και το καταευχαριστήθηκε!!!!!! Περάσαμε πολύ όμορφα αλλά μας βγήκε ξινό .... το μεσσημεράκι ο αντρας μου χτύπησε στο κεφάλι από το παράθυρο του μπάνιου και έτρεχε τόσο πολύ αίμα που τρέχαμε στα νοσοκομεία για ράματα.... τελικά όμως δεν χρειάστηκε γιατί μέχρι να φτάσουμε το αίμα είχε σταματήσει....ευτυχώς!!!! Από χθές όμως μετά το μεσσημέρι ήταν δράμα πονούσε το κεφάλι του πολύ και ήταν ξαπλωμένος κοιμήθηκε λίγο αλλά καταλαβαίνετε η ατμόσφαιρα ήταν κάπως.Μόνο που τον ένιωθα να πονάω τρελαινόμουν.Η μικρή εντωμεταξύ καταλάβαινε και φώναζε συνέχεια μπαμπά,μπαμπά!!!! Αφήστε χάλι!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Σιγουρα η μαμα μου ως πιο εμπειρη ηξερε τι να κανει (η αδερφη μου κι εγω καναμε λαρυγγιτιδες για πλακα), ομως αν δεν την ειχα διπλα μου θα το ειχα σκασει το μωρο. Η θα ειχαμε φτασει στο σημειο να μην μπορει να παρει ανασα το παιδι και τοτε ισως και να μου εκοβε... Ο αντρας μου εκτος τοπου και χρονου κλασσικα μια να λεει παμε νοσοκομειο, μια να λεει μην του δινετε φαρμακα δεν ειστε γιατροι, μια να λεει βαλτε το μεσα το παιδι ο,τι να'ναι...

Stone τα δεκατα δεν ξερω τι ηταν τελικα μαλλον συνδυασμος εμβολιου και ιωσης. Δεν ξερω...

Ριτα soldesanil εδωσα 50 σταγονες τις αραιωσα με λιγο νερο και τις εβαλα σε συριγγα οπως οταν δινουμε φαρμακο. Παντως η δοσολογια εχει να κανει με τα κιλα...

Ο γιατρος θα ερθει κατα τη 1, θα σας γραψω τα νεα μας!

Φιλια, κι ευχαριστω πολυ για τη συμπαρασταση!!!

t7fQp3.png

Καλημερα κοριτσια ,

η μερα οχι και τοσο καλή. Θελω να μοιραστω μαζι σας μια πολυ μεγάλη μας στεναχωρια. Δε θα σας πω περισσοτερα μονο και μονο για να μη σας στεναχωρησω. Το γεγονος ειναι τραγικό και μας εχει γονατισει!!! Να ευχηθω μονο καλο ταξιδι σε ενα τοσο μικρο πλασματακι που εφυγε απο κοντα μας!!!!

Ευα η μπουμπου ειναι πολυ καλή αλλα μαλλον ειναι νωρις για συμπερασματα.

Sardelaki δε τη θηλαζω γιαυτο μαλλον δε ξυπναει τη νυχτα!!! Ειναι χορτατη.

Arma στο easycorner εχει κατι για να μη φευγουν οι καλτσούλες

Καλημερααααααααα

Νατασσα περαστικα στον Σωτηρη ...εχουμε περασει απο λαρυγγιτιδα 3 φορες ..Και το χειριστικες πολυ καλα..θελει καθαρο αερα ..

Οσο για το soldesanil θελει προσοχη στην δοσολογια ..οσο μεγαλωνει το μωρο αυξανονται και οι σταγονες που πρεπει να δωσεις σε περιπτωση κρισης ..

Ευα περαστικα στον αντρουλη σου ..

Εμεις ακομη με βηχα και μυξες ..αλλα πολλες μυξες , ποταμια ...και κυριως το βραδυ εχουμε ιδιατερο προβλημα ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ και απο 'μένα που είχα κάτι βδομάδες να σας διαβάσω. Ταλαιπωρήθηκα μέχρι να μπω στο καινούργιο parentscafe η STONE ξέρει τι εννοώ (καημένουλα σε ζάλισα , αλλά πως σε τσάκωσα μόλις είδα δημοσιεύσή σου έ;;;).

Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω τα νέα σας όλο αυτό το διάστημα , ελπίζω να μην έχω χάσει πολλά. Εμείς γενικώς δεν είμαστε πολύ καλά από την Πέμπτη,είναι σα να ξαναπερνάμε τους κολικούς. Ξεκίνησε με δέκατα την Πέμπτη το απόγευμα και βράχνιασε η φωνή του το βράδυ ξυπνάει συνέχεια και αποκοιμιέται μετά απο 3-4 ώρες , απο εχθές είναι πολύ καλύτερα αλλά πάλι το βράδυ ενώ είχαμε ελπίδες ότι θα κοιμηθούμε είμαστε από τις 430 στο πόδι. Σήμερα λέω να τον πάω στον γιατρό να δούμε τι γίνεται.

Επίσης αποφάσισα να αλλάξω γιατρό γιατί όταν πήρα τηλέφωνο την γιατρό που είχα μέχρι πρότινος μου είπε τηλεφωνικώς ότι είναι μάλλον λαρυγγίτιδα και να του δώσω για 3 μέρες κορτιζόνη. Εμένα μου φάνηκε υπερβολικό γιατί ούτε έβηχε ούτε έκανε πυρετό πέρα από το βράχνιασμα και γενικώς είμαι παρμένη μαζί της γιατί δίνει φάρμακα για το τίποτα. Έτσι απο σήμερα βγαίνω στο ψάξιμο για νέο γιατρό. ΄

Ελπίζω να είσαστε όλες οι μανούλες-γιαγιούλες καλά όπως επίσης και τα παιδάκια σας.

Μου λείψατε τρελά όλες αυτές τις μέρες , ελπίζω και εγώ με τη σειρά μου.

Μαργαριτούλα έφτιαξα χθες το creambrownies και έγινε ανάρπαστο , απλά πρόσθεσα στο σοκολατούχο μείγμα και τριμμένο καρυδάκι. Είχαν έρθει κάτι φίλοι και τρελαθήκανε.

Θα ζητήσω τη συμβουλή σου όταν θα κανονίσω συνάντηση με φίλους στο σπίτι μου.

Πολλά φιλιά σε όλες , θα τα πούμε λίαν συντόμως.

Άσχετο μήπως πρέπει να πάω στις Μανούλες Ιουνίου μιας και δεν είμαι μανούλα Μαϊόυ;;;:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλά Βατραχάκι και Ρίτα... τα λόγια είναι περιττά! Πολύ όμορφη η φωτό...Τέλεια! Μπράβο!;)

Νατάσα μην το παίρνεις έτσι κορίτσι μου... γι αυτό στηριζόμαστε καμιά φορά στις μαμάδες μας...;)

Κορίτσια αυτό με το ξεσκέπασμα προβληματίζει και εμάς με τη διαφορά ότι δεν τη καταλαβαίνουμε μιας και η μικρή δεν γκρινιάζει...:shock::shock::shock: Μόνο αν κάποιος απο εμάς σηκωθεί το βράδυ και τη δει ή το πρωί που τα χεράκαι της και τα ποδαράκια της είναι κρύα καταλαβαίνουμε ότι ήταν ξεσκέπαστη...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...