Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ετσι ακριβως τα κανω και με κιμα με τις φετες ντοματας και την μπεσαμελ κατω για να μην κολανε και αναμεσα βαζω τον κιμα και φετες ντοματας.

Ναι Ριτάκι και εγώ έτσι τα κάνω και γίνονται τρέλλα!!!! Από τα αγαπημένα φαγητά του άντρα μου .... και τα κανελονια όμως είναι επίσης φανταστικά!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια εσεις με τα θρεφτομωρα να φυγετε να πατε αλλου!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε πως τα λετε ετσι αυτα τα νουμερα τι θα πει 13 και 14;ακου εκει!

πριν μιλησα και με την μαμα μου που ειναι τοπ μαγειρησα οχι επειδη ειναι μαμα μου αλλα νομιζω οτι κανει τα πιο νοστιμα φαγητα :D

και μου ειπε ετσι οπως τις γαριδες να τα κανω!

ριτα τελειες οι συνταγες κι εγω τα λαζανια τα πετυχενω μμμμ τελεια αλλα τωρα θα κανω να τα δω κανα τριμηνο μεχρι να γεννησω :lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ναι ριτάκι μου σας ξέχασα...μπαρντόν...εσείς είστε το μεγαλύτερο μωρό της παρέας άλλωστε...εμείς είμαστε γύρω στα 13 κιλά!

και εμεις ειμαστε το μικροτερο.9160(πριν κανα μηνα)ε τωρα να μην πηγε............9161 !!!!!!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Α ρε Βικούλα δεν πειράζει κούκλα μου και μεις πριν από κανενα μήνα πατήσαμε τα 10 κιλά.

Ακούω 13 και 14 κιλά και τρελαίνομαι!!!!!!!!

Να σας πω όμως τώρα που είμαι έγκυος ευτυχώς που η μικρή είναι τόσο γιατί δεν θα μπορούσα να την κουβαλήσω.Και όσο να ΄ναι μικρούλα είναι ακόμη θέλει και την αγκαλίτσα της μανούλας της!!!!!!

Αχ ρε παιδιά ώρες ώρες μου κάνει κάτι σφικτές αγκαλιές και μου δίνει κάτι ρουφηχτά φιλιά....με τρελαίνει!!!!!:D:D:D

PdBSp3.png ck1Cp3.png

και εμεις ειμαστε το μικροτερο.9160(πριν κανα μηνα)ε τωρα να μην πηγε............9161 !!!!!!!!!

Βίκυ μου τι αισιοδοξία !!χα χα.

Αντε καλέ αφού τρωει το παιδί πιο πολύ θα εχει βάλει.

Εμείς από κιλά καλα περίπου 11 πριν 1 μήνα αλλα ειναι ΚΟΝΤΗ.

Δεν νομίζω να πήρε καθόλου υψος!!!!

Την Τετάρτη εχουμε παιδίατρο για εμβόλιο και θα δούμε.

Βίκυ ακόμα περιμένω κερασμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

α πα πα πα πα τι είσαι εσύ σήμερα :rolleyes:

ε μα τι να πω και εγω.καποια στιγμη περασαμε την ευα της αρμα και την πηρα να την δουλεψω και σημερα μου ειπε οτι μας περναει.αφου βαζει γραμμαριο γραμμαριο αυτο το παιδι,δεν πηρε απο μενα.και ναι ειμαι πολυ γουρουνα το παραδεχομαι 2 τριγωνα εφαγα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βίκυ ακόμα περιμένω κερασμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στειλε την διευθυνση και κατσε στο παραθυρο.θα το δεις να σου ρχεται!

ε μα τι να πω και εγω.καποια στιγμη περασαμε την ευα της αρμα και την πηρα να την δουλεψω και σημερα μου ειπε οτι μας περναει.αφου βαζει γραμμαριο γραμμαριο αυτο το παιδι,δεν πηρε απο μενα.και ναι ειμαι πολυ γουρουνα το παραδεχομαι 2 τριγωνα εφαγα

γουρουνίτσα μου εσύ 766384h013piu5oa.jpg

m57Zp2.png

Βικη προσεξε μην βαλεις αλλα γλυκα γιατι θα ερθω εκει :lol::lol::lol:

σε προκαλω.δες αυτο και ξεκινα http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4153&Itemid=49

δειτε αυτη την σκηνη.μ'αρεσει πολυ

δεν θελω να το μαθω,να το φαω θελω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...