Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι Πετρούλα...δεν υπάρχει λόγως ανησυχίας αν δεν έχει άλλα συμπτώματα...μου το τόνισε πολλές φορές. Όσο για το ιστορικό που λες ακόμη και να μας ξανασυμβεί δεν είναι προβλέψιμο!

Μακαρι!!!Δεν συνδεεται δηλ. ο πυρετος με το περιστατικό..Δηλ. δεν ειναι επακολουθο, ετσι;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

οι πυρετικοί σπασμοί φυσικά και συνδέονται με τον πυρετό...αλλά κανείς δεν ξέρει ακριβώς τον λόγο...συνήθως λένε ότι γίνεται αυτό επειδή το παιδί ανεβάζει πολύ απότομα από δέκατα υψηλό πυρετό...γιαυτό η συμβουλή του νοσοκομείου και του παιδιάτρου μας ήταν να δίνουμε αντιπυρετικό απ΄τα δέκατα κιόλας!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Deleni θες να σου πω και το καλύτερο;;; Απο χθες η μπεμπα κοιμαται στο δωματιο με τον Παναγιωτη. Και να σου θυμίσω κάτι;;;; Ο παναγιωτης πηγε στο δωματιό του 10 μηνων!!!!!!!!!! Και η μπεμπα μολις 2 μηνων και κοιμαται στο δωματιο. Θα το δεις. Τα δευτερα μεγαλωνουν τελειως διαφορετικά!!!!!!! Και φαντασου οτι στο λεω εγω , που ειμαι υστερική και φοβαμαι τα παντα. Και εγω πάντως λιγο πριν τη γεννα ετσι αισθανομουνα. Ελεγα οτι, να τωρα που εχεουν μπει ολα σε μια σειρά αντε να τα ξανακαταφερω!!!! Θα δεις μονο χαρα θα εχει που θα υπαρχει ενα τοσο μικρο πλασματακι στο σπίτι σου!!!

Αντε κοριτσια με το καλό!!!!

Καλά απο λεξεις κοριτσια μας τρελενει καθημερινα. Λεει οτι του λέμε. Ειναι ενθουσιασμενος που ειναι η αδελφουλα του μαζι και ολο θελει να μπαινει στη κουνια του.

Sardelaki καλως ηρθες!!!!

Kαλημερα. ΠΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ??????? :eek::eek::eek: ...deleni μου to Pikoulinaki στα ειπε ακριβως οπως ειναι. Ακουσε την. ΠΕρναει την ιδια φαση και ξερει.. Ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να γραψω πολλα προς το παρον. Θα επανελθω σε λιγο

Γιατι ρε Σουλα?:lol:

Ειδα τα λαζάνια σου και ακόμα κλαιω!!!!

Είχα κανει πριν λίγο καιρό και ήταν χάλια.Φυσικά με κιμα τα εκανα.

Αφού και ο σκύλος που του τα δωσαμε κόντεψε να μας δαγκώσει και μη σου πω οτι ακομα μας κραταει μουτρα!!!!

Αχ να ειμασταν πιο κοντα να μου εκανες κανενα μαθηματακι

Διαφημίσεις

Μπράβο βρω Ρίτα τα σβήνω με κόκκινο η ασπρο κρασακι οτι εχω,,, ξέχασα να το γράψω,, πολλές φορές όταν κάνω σουπιές λεμονάτες της σβήνω με λίγο ούζο, γενικά στα ψαρικά αν είναι με σάλτσα βάζω κρασί η βότκα, και αν είναι με δίχως σάλτσα βάζω ούζο η βότκα η και τζιν …. Και Βικουλίνα εγώ δεν βάζω μαϊντανό αν και του πάει αλλά δεν τα έχω καλά με το μυρωδικό αυτό για της γαριδο-καραβιδο-αστακοβιδο..συνταγες… μόνο στα ψαρικά. Ποτέ δεν μετρτάω για την μαγειρική δοσολογίες, μόνο στα γλυκά που αν δεν είναι στην δοσολογία του μπορεί να χαλάσει

Το θυμαμαι Νατασα, τοτε που ηρθε και η μαμα σου και το βγαλατε εξω το παιδι..Αλλά 50 καπως πολλές δεν είναι;;Μια φορα εδωσες και καμια άλλη;;Δεν εδωσες σε 3 δοσεις;;

QUOTE]

Μια φορα μονο. Την ωρα της κρισης. Ακριβως επειδη το παιδι εκεινη την ωρα ειχε δυσπνοια αν εδινα λιγοτερες δε θα τον επιαναν... Μια φορα τοτε λοιπον και μια φορα το επομενο βραδυ που ξαναεκανε..

t7fQp3.png

Αχ ρε Σουλίτσα μου πολύ πλάκα έχεις με αυτά τα λαζάνια:P:p:p

Πιγκουλινάκι μου πολύ χάρηκα που σε διάβασα είχα καιρί να διαβάσω νέα σου.Τα λες πολύ ωραία και όλες αυτές που είμαστε έγκυες στο δεύτερο εσένα πρέπει να ακούμε.Γιατί η αλήθει είναι πως όλες μας πιάνει ένας πανικός!!!!! 'Ολα ξανά από την αρχή μας φαίνεται βουνό και με ένα παιδί ακόμη στο σπίτι.

Ετσι Ετσι να μας δίνεις κουράγιο!!!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...