Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Stone για το soldesanil οπως τα ειπε και η Μαρινα. Εγω εχω δωσει δυο φορες σε ωρες κρισης 50 σταγονες. Παει αναλογικα με τα κιλα...

Το θυμαμαι Νατασα, τοτε που ηρθε και η μαμα σου και το βγαλατε εξω το παιδι..Αλλά 50 καπως πολλές δεν είναι;;Μια φορα εδωσες και καμια άλλη;;Δεν εδωσες σε 3 δοσεις;;

Εύα μου έτσι μου έλεγε σε κάθε πυρετό ο γιατρός. Περιμένουμε 3 μέρες κι αν δεν πέσει ο γιατρός μετά βλέπουμε. Φυσικά αν δεν έχει κι άλλα συμπτώματα το μωρό μου είχε πεί όπως βήχα, εμμετό κτλ.!

Σαρδελακι δεν θελω να σε αγχωσω, αλλά μηπως λογω του ιστορικου πρεπει να τον καλέσεις;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κων κων μου εχουν τα φαρμακεια ζωνη εγκυμοσυνης

Α ωραία θα πάω να ρωτήσω.

Οσο για τα κιλάκια του Γρηγόρη είδα καλά? 14.400:shock::shock::shock: :lol: ωχ η μεσούλα μου! Θηρίο, πώς τον σηκώνεις?

Βικυ μπραβο στην κουκλιτσα!!

Ειναι πολυ σημαντικο που βελτιωνει τις λεξουλες!!

Μπραβο -μπραβο!

τωρα που το ειπες...λεει και μπαβο(μπραβο δηλαδη)και καθε φορα που της το λεω χτυπαει τα χερακια της και ακομη και αν κραταει κατι,ψαχνει(χωρις να το αφησει)πως να χειροκροτησει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βατραχάκι της μαγειρεύεις όπως της γαρίδες, εγώ τσιγαρίζω λίγο κρεμμύδι με 1 σκελίδα σκόρδο, αν θέλεις βάζεις....... ντοματούλα τριμμένη αν θέλεις και από το κουτί, λίγο ντοματοπολτέ, αλατι και πιπερι και τα βράζεις λίγο για 20 λεπτά περίπου και στο τέλος βάζεις της καραβίδες για 10 λεπτά, από πάνω τρίβεις φέτα τυρί, και τα περιχύνεις από πάνω από τα μακαρόνια.

ααα!!! αν θελεις βαλε απο μια κουταλια του γλυκου πιπερι κοκκινο γλυκο και μουσταρδα σκονη μεσα στην σαλτσα

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Α ωραία θα πάω να ρωτήσω.

Οσο για τα κιλάκια του Γρηγόρη είδα καλά? 14.400:shock::shock::shock: :lol: ωχ η μεσούλα μου! Θηρίο, πώς τον σηκώνεις?

Aστα...

Παντως περα απο την πλακα που κανω τοσο καιρο για δευτερο κτλ τα κιλα του γρηγορη ειναι ισως ο σημαντικοτερος λόγος που δεν το αποφασισζω τουλαχιοστον μεχρι να κοψει την πανα και να μη χρειαζεται γενικοτερα να τον σηκωνω πολυ..

Ειναι πολυ δυσκολο ...εδω τωρα κατι πρωινα δεν μπορω να σηκωθω απο τους πονους στη μεση

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βατραχάκι της μαγειρεύεις όπως της γαρίδες, εγώ τσιγαρίζω λίγο κρεμμύδι με 1 σκελίδα σκόρδο, αν θέλεις βάζεις ντοματούλα τριμμένη αν θέλεις και από το κουτί, λίγο ντοματοπολτέ, αλατι και πιπερι και τα βράζεις λίγο για 20 λεπτά περίπου και στο τέλος βάζεις της καραβίδες για 10 λεπτά, από πάνω τρίβεις φέτα τυρί, και τα περιχύνεις από πάνω από τα μακαρόνια.

ααα!!! αν θελεις βαλε απο μια κουταλια του γλυκου πιπερι κοκκινο γλυκο και μουσταρδα σκονη

και μαιντανο μαμα βαζω εγω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

τωρα που το ειπες...λεει και μπαβο(μπραβο δηλαδη)και καθε φορα που της το λεω χτυπαει τα χερακια της και ακομη και αν κραταει κατι,ψαχνει(χωρις να το αφησει)πως να χειροκροτησει.

:lol::lol: φοβερη!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βατραχάκι της μαγειρεύεις όπως της γαρίδες, εγώ τσιγαρίζω λίγο κρεμμύδι με 1 σκελίδα σκόρδο, αν θέλεις βάζεις....... ντοματούλα τριμμένη αν θέλεις και από το κουτί, λίγο ντοματοπολτέ, αλατι και πιπερι και τα βράζεις λίγο για 20 λεπτά περίπου και στο τέλος βάζεις της καραβίδες για 10 λεπτά, από πάνω τρίβεις φέτα τυρί, και τα περιχύνεις από πάνω από τα μακαρόνια.

ααα!!! αν θελεις βαλε απο μια κουταλια του γλυκου πιπερι κοκκινο γλυκο και μουσταρδα σκονη μεσα στην σαλτσα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥ!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Δειτε και αλλο ενα φαγητο απο το πρωτοχρονιατικο τραπεζι μου

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4218&Itemid=49

και ενα ορεκτικο

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4212&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Deleni θες να σου πω και το καλύτερο;;; Απο χθες η μπεμπα κοιμαται στο δωματιο με τον Παναγιωτη. Και να σου θυμίσω κάτι;;;; Ο παναγιωτης πηγε στο δωματιό του 10 μηνων!!!!!!!!!! Και η μπεμπα μολις 2 μηνων και κοιμαται στο δωματιο. Θα το δεις. Τα δευτερα μεγαλωνουν τελειως διαφορετικά!!!!!!! Και φαντασου οτι στο λεω εγω , που ειμαι υστερική και φοβαμαι τα παντα. Και εγω πάντως λιγο πριν τη γεννα ετσι αισθανομουνα. Ελεγα οτι, να τωρα που εχεουν μπει ολα σε μια σειρά αντε να τα ξανακαταφερω!!!! Θα δεις μονο χαρα θα εχει που θα υπαρχει ενα τοσο μικρο πλασματακι στο σπίτι σου!!!

Αντε κοριτσια με το καλό!!!!

Καλά απο λεξεις κοριτσια μας τρελενει καθημερινα. Λεει οτι του λέμε. Ειναι ενθουσιασμενος που ειναι η αδελφουλα του μαζι και ολο θελει να μπαινει στη κουνια του.

Sardelaki καλως ηρθες!!!!

κωνκων μου εγώ την είχα πάρει από ειδικό μαγαζί που έχει ζώνες και διάφορα τέτοια...έχουν και τα φαρμακεία όμως νομίζω, αλλά δεν ξέρω αν έχουν ειδικά για εγκυμοσύνη.

Ναι ριτάκι μου σας ξέχασα...μπαρντόν...εσείς είστε το μεγαλύτερο μωρό της παρέας άλλωστε...εμείς είμαστε γύρω στα 13 κιλά!

m57Zp2.png

όχι Πετρούλα...δεν υπάρχει λόγως ανησυχίας αν δεν έχει άλλα συμπτώματα...μου το τόνισε πολλές φορές. Όσο για το ιστορικό που λες ακόμη και να μας ξανασυμβεί δεν είναι προβλέψιμο!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...