Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπράβο ρε Βίκυ επίτηδες το κάνεις με τα τρίγωνα ……

Δεν σχολιάζω για τον σκύλο … θα με γδάρει η φιλοζωική

οσες δεν εχετε βαλει ζωνη στην εγκυμοσυνη οταν το κανετε δεν θα μπορειτε διχως αυτο πραγματικα βοηθαει πολυ την μεση

Καλημέρα και από μένα !!!!

Φιλενάδες μου μου λείψατε!!!!Διαβάζω όσο μπορώ τα όσα γράψατε και βλέπω πολλές ομοιότητες με μας.... και μας έχει ψιλοζωηρέψει τελευταία και ώρες ωρες δεν μπορώ να την συμαζέψω .Και εγώ την έχω ένα ντουλάπι που να μπορεί να το ανοίγει και να με αφήνει να μαγειρεύω τουλάχιστον.Αλλά ώρες ώρες δεν παίζεται, είναι πολύ ζιζάνιο.Μη με δει να κάτσω στο γραφείο αμέσως ζητάει αγκαλιά και θέλει να πατάει τα κουμπιά.Γι΄αυτό χάνομαι το απόγευμα.Το μεσσημέρι που κοιμάται θέλω και εγώ λίγο να ξαπλώσω βρε κορίτσια όσο περνάει ο καιρός βαραίνω και πιο πολύ.

Deleni μου κοριτσάκι μου προσπάθησε να συνέλθεις και να σκέφτεσαι την ψυχούλα που έχεις μέσα σου και ο Θεούλης όλα θα τα βολέψει με τα δυο παιδιά.Και το κυριότερο μην ακούς τους άλλους!!!!!

Βατραχάκι μου πως είσαι σήμερα??? Μετρήθηκες??? Πάντως εμένα πάντα η πιεσή μου είναι 9-6 ή 10-6.

Σαρδελάκι μου πως είναι ο μικρός έχει τώρα πυρετό???Πάντως και τον γιατρό να πάρεις τουλάχιστον για τα δυο να μην πω για τα τρια 24ώρα δεν σου λένε να κάνεις τίποτα πάρα μόνο αντιπυρετικά , μετά αν συνεχίσει τότε να συμβουλευτείς γιατρό.

Ρε Πετρούλα τρελάθηκα με τον μικρό !!!! τι θηρίο είναι αυτό καλέ????:P:p:p

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημερα!

Δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω, πηζω κιολας... Τα βασικα λοιπον και θα επανελθω!

κωνκων μου περαστικα και παλι! Για δοκιμασε να παρεις μια ζωνη, μηπως βοηθηθεις!

Deleni εγω στην εγκυμοσυνη οποτε ειχα συναχι εβαζα κανονικα ronal. Μου το επετρεπε και ο γιατρος εννοειται. Για ρωτα μηπως και ανακουφιστεις ρε παιδι μου. Οσο για ολα τα αλλα να σκεφτεσαι οτι σε μια εβδομαδα τετοια ωρα θα εχεις το αντρακι σου αγκαλια. Θα ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη, αλλα θα ξεμπερδεψεις μια κι εξω!

Stone για το soldesanil οπως τα ειπε και η Μαρινα. Εγω εχω δωσει δυο φορες σε ωρες κρισης 50 σταγονες. Παει αναλογικα με τα κιλα...

Σαρδελακι περαστικα στο παιδι. Παντως αφου μπηκατε στο 2ο 24ωρο μπορεις να ζητησεις απο τον γιατρο να ερθει. Να ηρεμησεις κι εσυ λιγο...

Να μην πω εγω για παιδια θρεφταρια! Το τι τρωει ο Σωτηρης δεν περιγραφεται!!! Σταματημο δεν εχει!:lol:

t7fQp3.png

Νατάσα μου ο δικός σου, ο δικός μου και της Ιωάννας ήταν πάντα τα θρεφταράκια της παρέας αν δεν απατώμαι ε;

Πόσα κιλά είστε τώρα;

Εύα μου έτσι μου έλεγε σε κάθε πυρετό ο γιατρός. Περιμένουμε 3 μέρες κι αν δεν πέσει ο γιατρός μετά βλέπουμε. Φυσικά αν δεν έχει κι άλλα συμπτώματα το μωρό μου είχε πεί όπως βήχα, εμμετό κτλ.!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα κορίτσια η Ραφαέλα από τα Χριστούγεννα είχε μυξούλες και πολλές μάλιστα συνέχεια βάζαμε ορό και τις τραβούσαμε τις μυξούλες ...τώρα βέβαια σταμάτησαν αλλά της γύρισε σε βήχα.Δεν μπορώ να πώ ότι βήχει πολύ αλλά το βράδυ που κοιμάται είναι καμιά φορά πιο έντονος.Της δίνω το βράδυ πριν να κοιμηθεί 7 σταγόνες Zirtex και λίγο ανακουφίζεται.

Χθες κορίτσια για μεσσημέρι η σκατούλα κοιμήθηκε στις 18,00 και ξύπνησε στις 7,30-8 παρα.Βέβαια μετά δεν νύσταζε και κοιμήθηκε στις 12,30.....Ελεος!!!!!Ευτυχώς όμως σήμερα το βράδυ δεν ξύπνησε καθόλου όλη νύχτα και σηκώθηκε στις 8 παρά.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Νατάσα μου ο δικός σου, ο δικός μου και της Ιωάννας ήταν πάντα τα θρεφταράκια της παρέας αν δεν απατώμαι ε;

Πόσα κιλά είστε τώρα;

Εύα μου έτσι μου έλεγε σε κάθε πυρετό ο γιατρός. Περιμένουμε 3 μέρες κι αν δεν πέσει ο γιατρός μετά βλέπουμε. Φυσικά αν δεν έχει κι άλλα συμπτώματα το μωρό μου είχε πεί όπως βήχα, εμμετό κτλ.!

Ναι Σαρδελάκι μου, φυσικά αν δεν έχει άλλα συμπτώματα , γιατί και τον γιατρό να πάρεις πρίν από τις 3 ημέρες δεν θα σου πεί τίποτα διαφορετικό.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Kαλημερα!

Deleni ας τους να λενε..δλδ αυτοι δεν κανανε 2ο παιδι?Γιατι μονο τοτε δεν πηζεις εχω καταλαβει .σε καθε διαφορετικη περιπτωση θα πηξουμε λιγακι ειναι μεσα στο προγραμμα απλα η καθε αποφαση για το αν θα το κανεις νωρις ή αργοτερα εχει τα θετικα και τα αρνητικα της.Εσυ που περασες ολοκληρη δευτερη εγκυμοσυνη ανησυχεις?Θεωρω οτι το πιο δυσκολο κομματι περασε απο εδω και περα θα κουραστεις μεν για ενα διαστημα αλλα μετα θα ξενοιασεις συν οτι στο δευτερο θα ειναι τα πραγματα πολυ καλυτερα απο αποψη ψυχολογιας και αγχους.

Γραψτους ολους και απολαυσε αυτες τις τελευταιες μερες!

Σουλα αν ειναι στη φαση που θελει να τα πειραζει ολα οτι και να της πεις εκει θα πηγαινει.

Αστην και θα ηρεμησει.Στο λεω με βεβαιοτητα εγω που το περασα πολυ νωρις ολο αυτο.

Απο 8 μηνων μου γκρεμιζε τα παντα,επιανε τις πριζες και τα καλωδια ανοιγε βρυσες στο μπαλκονι μεχρι και το σωληνα του κλιματιστικου εκανε καλαμακι αν θυμαστε..αδειαζε γλαστρες και φυσικα ολαααααα τα ντουλαπια.

Συν οτι τον εβρισκα ανεβασμενο πανω στο τραπεακι του σαλονιου να μπουσουλαει απο τοτε.Ηταν η χειροτερη μου φαση ,ημουν φρικαρισμενη και φωναζα σαν υστερικη..

Τωρα πλεον σε πληροφορω οτι δεν πειραζει τιποτα απο αυτα που πειραζε.Τα εχει βαρεθει παει μονος του στα σημεια αυτα και κουναει το δαχτυλο επιδεικτικα και λεει κακο.

Το μαθαινουν σιγα σιγα και σκεψου οτι εισαι σε πλεονεκτικη θεση. τωρα μπορεις να της εξηγεις και καποια πραγματα εγω στο 8 μηνων μωρο τι ακρη να εβγαζα?

Κατα τα αλλα κοριτσια μου ολα καλα!

Εμεις πηγαμε εθες σε γιορτη και ομικρος εμεινε με τη γιαιγια του ..καλα την εκανε τουρμπο 1 το βραδυ κοιμηθηκε χαχα παιζανε κυνηγητο ολο το σπιτι.χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!

τι κανετε;

καλα βικη με σκοτωσες με τα τριγωνα τι να πω!

εχω και μερες να ακουμπησω ιχνος ζαχαρης!

σαρδελινα μου αν δεις και σημερα οτι συνεχιζει ο πυρετος χωρις αλλο συμπτωμα παρε τον γιατρο αν σου κανει μυξες λογικα ειναι ιωση που κανει τον κυκλο της ευχομαι περαστικα σας!

Ευα μου σημερα ειμαι καλυτερα βεβαια η πιεση μου παραπαμενη χαμηλη 6 με 9 αλλα δεν ζαλιζομαι!

delenaki μου οπως σου ειπαν και τα κοριτσια μην ακους κανεναν!!!!

ολα θα πανε καλα!

κωνκων μου ευχομαι να μην χρειαστεις να παρεις χαπια και να περασει η μεση σου μηπως καμια ελαφρια ασκηση βοηθησει;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Βικυ μπραβο στην κουκλιτσα!!

Ειναι πολυ σημαντικο που βελτιωνει τις λεξουλες!!

Μπραβο -μπραβο!

Σαρδελακι και εγω νομιζω ιωση ειναι με 3 μερες πυρετο περιμενε λιγο και βλεπεις.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σουλίτσα μου έτσι κάνουν όλα:D. Οπου απαγορευεται του λέω όχι με κοιτάει και ανοίγει κανονικά. Χθες που δεν μπορούσα να τον κυνηγάω έβγαλε ολες τις κατσαρόλες και τις κοπανούσε στο πλακάκι. Εσπασε 2 πλακάκια και οι απο κάτω μας πρεπει να είχαν φρικάρει.

Βικάκι μου με την μέση μου είχα πάντα πρόβλημα, τώρα για τα εμπλαστρα και τα χάπια μου είπε ο γυναικολόγος μου να τα πάρω, απλά αποφευγω να πάρω τα χάπια. Οσο για τη νυφούλα μου αστέρι!:D

Για τη ζώνη που μου λέτε δεν έχω τέτοια αλλά μάλλον θα τη χρειαστώ. Λογικά σε κανα ΛΗΤΩ πρέπει να έχει ε? Ελπίζω να με βοηθήσει.

Αχ βατραχακι μου εχω ξαναπει οτι με τα θαλασσινα και ψαρια δεν εχω καμμια σχεση.

Αν θες ριξε μια ματια στο μασα εγω κανω μονο γαριδες σαγανακι χαχαχα

Αλλα κατσε νομιζω θυμαμαι μια ωραια συνταγη μισο να τη βρω

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...