Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

να κουκουβαγισω?

θα κουκουβαγισω λοιπον...

λεμε κουκλα πεντακαθαρα.την πιπιλα απο πιλα τωρα την λεει πιπιλα.λεει ακομα μεχα(μεσα) κατω πανω ελα πατο(παρτο)εγω και αλλα πολλα που δεν μου ερχονται τωρα.

α και το καλυτερο!!!προχθες,στη γιορτη της ηταν ο μπετοβεν πανω στον καναπε και πηγε η φωτεινη και του κανει μια αγκαλια ολα τα λεφτα.εμας δεν ερχεται ετσι στο ασχετο να μας αγκαλιασει το καθαρματακι μονο μια φορα που εσκυψε και με φιλησε οταν την κρατουσα για να μπουμε στο ασανσερ.πως της ηρθε και πηγε στον σκυλο τωρα ποιος ξερε!!!

σημερα θα ξεστολισω το μπαλκονι και ολο το σπιτι εκτος απο το δεντρο που θα το κανω αυριο,θελω σημερα να δω μονος στο σπιτι και αλλες τετοιες ταινιες με τα φωτακια μου ανοιχτα.το κανω καθε χρονο.

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια η Ανδρεάννα εχει αρχίσει και ζωηρεύει πολύ.Της μιλάω συνέχεια μα συνεχεια για αυτα που δεν πρεπει να κανει αλλα συνηθως με γράφει.Το μυαλό της το εχει στη ζημιά και το κακό είναι οτι ξερει οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστό γιατι πριν να το κανει γυρναει και με κοιταει με ενα πονηρό χαμόγελο!!

Αντε να δω πως θα τη συμαζεψω..

Ετσι και ο δικος μου Σουλα, εχω βραχνιασει να λέω μη εδώ, μη εκει... τώρα το γαϊδουρι το εχει παρει και μετα απο μενα λέει και εκεινος "μηηηη Ασηηηηη"

Πάντως λέγε-λέγε στο τελος κατι γινεται...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

α!!! λεει παω(σ'αγαπαω) και γειαχου(γειασου)αλλα εγω οταν λεει γειαχου την κοροιδευω και την λεω yahoo.gr!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

συμπεθερούλα μου κι εγώ πάντα περιμένω 3 μέρες που διαρκεί ο πυρετός...άλλωστε αυτό μου είπε κι ο γιατρός να κάνω αν δεν έχει άλλα συμπτώματα το παιδί.

κωνκωνάκι εγώ είχα πάρει στην εγκυμοσύνη ειδική ζώνη για την μέση...μιάς και 2 μήνες δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

κωνκωνακι μου ναι, για εγκυμοσύνης μιλάω που συγκρατούν την μέση αλλά δεν πιέζουν την κοιλιά.

σαρδελάκι μου κι εγώ θα σου έλεγα να πάρεις τον γιατρό ή να του πεις να δει το παιδί...κι ας μην έχει τίποτα, απλά για να είσαι σίογυρη.

stone μου αφού τρώει τα πάντα ε, μια σοκολατίστα μία στο τόσο δεν βλάπτει..εγώ στο έγραψα γιατί έτσι όπως το είπε με το φαγητό νόμιζα ότι ήσουν αγχωμένη με το βάρος του..αν και εγώ στις φωτο που τον είδα μια χαρά μου φάνηκε! αχ! κι εγώ στην Εύα δίνω κιντερ μπαρίτσες και τρώει μόνο το ένα κυβάκι!(και αν..) :lol: Δεν μου πήρε αυτό το παιδί στα γλυκά, μάλλον τα σιχάθηκε από την κοιλιά μου που έτρωγε συνέχεια...:lol:

Σουλίτσα μου αν δεν πιάνει η ομιλία, άστην λίγο πιο ελεύθερη... δώστης ''χώρο'' για ζημιές που φυσικά δεν θα είναι επικύνδινες και θα δεις ότι θα ηρεμήσουν οι σκανταλιές. Διάλεξε 2-3 πράγματα που θα είσαι απόλυτα αυστηρή και άσε 2-3 άλλα να είσαι χαλαρή. Αν λες όχι σε όλα τόσο πιο πολλά θα κάνει! :lol:

Εγώ της έχω ένα συρτάρι στην κουζίνα δικό της με τάπερ που της έχω δώσει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει, ένα στο γραφείο και ένα στο κομοδίνο μου..μόλις πάει να πειράξει άλλα της λέω ''που είναι τα δικά σου?'' και πάει κατευθειαν εκεί και τα διαλύει. Έτσι και αυτή ευχαριστιέται και δεν έχουμε ''δράματα''..αυτό το είχα κάνει από τότε που ήταν στην στράτα και τώρα πια το ξέρει. Μάλιστα όταν τα πετάει όλα έξω μετά μόλις βαρεθεί τα μαζεύει μόνη της και τα τάπερ δεν τα πετάει πια κάτω αλλά τα ''αδειάζει'' στον πάγκο της κουζίνας! :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

πετρουλα παρε οποτε μπορεις.και μεσημερι αν θες δεν κοιμαμαι ποτε.

ασε μαμα κατι τριγωνααααααα,αλλα δεν μπορουμε να αφησουμε το τηλεφωνικο κεντρο μονο του τωρα και περιμενουμε να γυρισει καποιος για να βγουμε να κερασουμε με μια κοπελα μαζι.για την ωρα τα μυριζω μονο.

αστέρι η Φωτεινούλα μας...καλέ Βικάκι γιατί το κοροιδεύεις το κορίτσι;;; Γαιδουρίτσα :wink:

ειμαι ειμαι :P

Διαφημίσεις

Εγώ της έχω ένα συρτάρι στην κουζίνα δικό της με τάπερ που της έχω δώσει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει, ένα στο γραφείο και ένα στο κομοδίνο μου..μόλις πάει να πειράξει άλλα της λέω ''που είναι τα δικά σου?'' και πάει κατευθειαν εκεί και τα διαλύει. Έτσι και αυτή ευχαριστιέται και δεν έχουμε ''δράματα''..αυτό το είχα κάνει από τότε που ήταν στην στράτα και τώρα πια το ξέρει. Μάλιστα όταν τα πετάει όλα έξω μετά μόλις βαρεθεί τα μαζεύει μόνη της και τα τάπερ δεν τα πετάει πια κάτω αλλά τα ''αδειάζει'' στον πάγκο της κουζίνας! :lol:

Και εγω αυτο εχω κάνει..Το τελευταιο συρταρι που είναι και το μεγαλύτερο..Εχω βαλει 4-5 ταπερ 1-2 ταψακια απο αυτα του κανταϊφιου (θελουμε και ταψακι, τρομαρα μας) και 2-3 κουταλες.. Το ανοιγει και τα πεταει όλα εξω, μετα κανει κινηση να πάει και στα υπόλοιπα αλλά του λέω οτι μονο εκεινο ειναι δικο του και όλα τα άλλα είναι της μαμας..Τις πιο πολλες φορες το ακουει..προχτες του λέω βαλτα τωρα μεσα και αρχισε να τα βαζει και στο τελος μπηκε και εκεινος..Ειχα πλάτη γυρισμενη και του λέω ενταξει;; και μου λεει εντα..γυρναω και τον βλέπω να καθεται και να κρατιεται απο τα πλαϊνα ..για αυτοκινητακι το πέρασε..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

προχτες του λέω βαλτα τωρα μεσα και αρχισε να τα βαζει και στο τελος μπηκε και εκεινος..Ειχα πλάτη γυρισμενη και του λέω ενταξει;; και μου λεει εντα..γυρναω και τον βλέπω να καθεται και να κρατιεται απο τα πλαϊνα ..για αυτοκινητακι το πέρασε..χαχα

:lol: :lol: :lol: :lol: ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Βίκυ δυο φορές ντροπή σου.

Μια που κοροιδευεις το κοριτσάκι μας και μια γιατι σου ζήτησα κερασμα και εσυ τι κανεις???? Βαζεις φωτογραφίες!!!!!

Μαράκι δεν της λεω οχι σε ολα.ΚΑι εγώ της εχω καποια ντουλάπια και καποια πραγματα που μπορεί να τα κανει οτι θελει.αλλα βρίσκει παντα να κανει κατι.

Πετρούλα το παιδι εκανε οτι του είπες εσυ !!χα χα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...