Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

delenaki νομίζω ότι όλο αυτό το άγχος και η πεσμένη διάθεση είναι απόλυτα φυσιολογικά...μία το κρύωμα, μία η κλεισούρα, μία οι ορμόνες..ε, δεν θέλει και πολύ! Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που σου είπε η Πετρούλα, πως αυτοί οι ''καλοθελητές'' που στα παρουσιάζουν όλα μαύρα δεν θα έπρεπε να είναι κοντά σου..κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούς κανένα! Οκ, μπορεί να είναι λίγο δύσκολα στην αρχή αλλά και τι έγινε??? Ο καιρός θα περάσει γρήγορα και όταν θα μπεις σε μια σειρά θα δεις πόσο απολαυστικά θα είναι με δύο πιτσιρίκια μέσα στο σπίτι! Δες και το πικουλινάκι! Και που να την άκουγες κιόλας! Αν θες να καθησυχαστείς να την πάρεις τηλέφωνο! Έχει μια ηρεμία και μια ευτυχία στη φωνή της άλλο πράγμα! :-)

Σαρδελάκι μου τον Αστερη τον είδε ο γιατρός? Έκανε πολυ πυρετό τελικά? Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα..

κωνκωνακι όταν με πονούσε η μέση μου στην αρχή της εγκυμοσύνης ο γιατρός μου έλεγε να πέρνω buscopan (τα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς γιατί είχα και πόνους στην κοιλιά) και με ανακούφιζαν, αλλά βέβαια δεν ήμουν και διπλωμένη από τους πόνους όσο εσύ..το βολταρέν νομίζω κι εγώ ότι είναι ''βαρύ'' για αρχή εγκυμοσύνης...καμιά ζώνη έβαλες να σε κρατάει λίγο τουλάχιστον?

Καλέ stone πως κατέβηκε το θηρίο από το καρεκλάκι??? Και δεμένος κιόλας? Απίστευτος!!! Πάλι καλα που δεν χτύπησε τουλάχιστον...

Όσο για το φαγητό, αν αγχώνεσαι με το βάρος του, δίνε του να τρώει πράγματα που να μην είναι παχυντικά, απεφευγε τις σοκολάτες κλπ και δίνε του περισσότερο πιο ''υγειινα'' αν ζητάει συνέχεια να φάει. Κανα φρουτάκι, κανα τοστάκι κλπ..αχ πάντως πολύ θα ήθελα να το ζω κι εγώ αυτο!!! :lol:

Ρίτα έγραψε πάλι ο Γρηγόρης στον παιδότοπο ε??? :lol: :lol: :lol:

Μαρίνα κι εγώ αν και δεν θήλασα πολύ ακολούθησα την ίδια τακτική με τον θηλασμό, προσπάθησα να βάλω ''προγραμμα''. Μια φορά έτυχε μόνο να την βάζω ανά 30 λεπτά ένα απόγευμα που είχε κολικούς γιατί εγώ νόμιζα οτι πεινούσε και κόντεψα να πέσω κάτω και η Εύα έγινε χειρότερα και μετά δεν είχα καθόλου γάλα να της δώσω το βράδυ...δεν συμφωνώ με την άποψη πως θηλασμός και πρόγραμμα δεν πάνε μαζί. Εγώ μια χαρά τα κατάφερα και μετά το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε και από το μπουκάλι ξαναγυρίσαμε στον αποκλειστικό σχεδόν θηλασμό και αν η Εύα το ήθελε πιστεύω ότι θα θήλαζα πολύ καιρό...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι μαράκι μου δεν τον είδε ο γιατρός...

το βράδυ ανέβασε μέχρι 38,5 μετά του έδωσα αντιπυρετικό κατευθείαν...τις υπόλοιπες φορές του έδινα κατευθείαν στα δέκατα οπότε δεν ξέρω...

m57Zp2.png

κωνκωνάκι πως πάει η μέση; Ααααααααααααααα κι ο δικός σου ο ταρζάν ανεβαίνει μόνος στο καρεκλάκι αυτοκινήτου; Κι ο δικός μου χαχα...

ανέβασε την νύχτα πυρετό...πήραμε αντιπυρετικό και μέχρι να ηρεμήσει και να ξανακοιμηθεί πέρασαν 2 ώρες...τώρα κάνει νανάκια ακόμη...σε λίγο πάω να τον μετρήσω!

Αλίμονο :lol:εδώ ανεβαίνουν αλλού κ' αλλού στο καρεκλάκι του αυτοκινήτου θα κολούσαν? sardelaki μου ο παιδίατρος τί σου είπε? Καμιά ίωση μήπως είναι?

κωνκωνακι όταν με πονούσε η μέση μου στην αρχή της εγκυμοσύνης ο γιατρός μου έλεγε να πέρνω buscopan (τα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς γιατί είχα και πόνους στην κοιλιά) και με ανακούφιζαν, αλλά βέβαια δεν ήμουν και διπλωμένη από τους πόνους όσο εσύ..το βολταρέν νομίζω κι εγώ ότι είναι ''βαρύ'' για αρχή εγκυμοσύνης...καμιά ζώνη έβαλες να σε κρατάει λίγο τουλάχιστον?

armaki μου για τα voltaren μου είπε μισό χάπι ή υπόθετο για 2 μέρες. Θα τον ρωτήσω και για τα buscopan αν και τα έχω πάρει στο παρελθόν και δεν είδα βελτίωση. Οσο για τη ζώνη, λές για ειδική ζώνη εγκυμοσύνης? Γιατί οι άλλες πιέζουν τη κοιλιά.

Ο μικρός πήγε τρέχοντας στο σχολείο. Με το που είδε τη δασκάλα του μου αρπάζει την τσάντα και της την δίνει. Μου έστειλε και ένα φιλάκι και πήγε στους συμαθητές του.:D

όχι μαράκι μου δεν τον είδε ο γιατρός...

το βράδυ ανέβασε μέχρι 38,5 μετά του έδωσα αντιπυρετικό κατευθείαν...τις υπόλοιπες φορές του έδινα κατευθείαν στα δέκατα οπότε δεν ξέρω...

βρε sardelaki μου μήπως να τον δεί ο γιατρός? Μήπως τον ενοχλέι κάτι και ανεβάζει πυρετό? Μηπως είναι τα αυτάκια του? Σήμερα είναι η 2η μέρα με πυρετό?

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Ελενη μου είσαι απόλυτα δικαιολογημένη που εχεις άγχος, αλλά θα συμφωνήσω με τα κορίτσια.

Μην ακούς κανεναν.Δύσκολο θα είναι σίγουρα στην αρχή αλλά σε κανα δυο χρονακια θα εχεις τα ζουζουνακια σου σε μια ηλικία αρκετα καλή για να συννενοήστε.

Εσυ να σκέφτεσαι μόνο οτι σε λίγο θα έχεις δυο παιδικες αγκαλίτσες ,τεσσερα ζευγαρια ματακια να σε κοιτανε με λατρεία και ενα σπιτι γεματο παιδικες φωνούλες.

Η τέλεια ευτυχία!!

Πετρούλα μου οντως ταρζάν ο μπομπιρας σου.Πως τα κατάφερε????

Συμπεθέρα μου μάλλον καμμια ιωση περναει ο γαμπρούλης μου τελικά.

Μήπως να τον δει ο γιατρός αφού συνεχίζει?Αν και εμενα ο δικός μου παντα μου λεει να περιμένουμε τρεις μέρες.

Ντινάκι μου ευτυχώς που αρχίσαν τα σχολεία.Τουλάχιστον για καποιες ωρες θα μπορείς να ξεκουράζεσαι και να ηρεμεί η μέση σου.

Πάντως πρέπει να βρεθεί μια λύση ρε γμτ γιατί εχεις πολλούς μήνες μπροστα σου .

Κορίτσια η Ανδρεάννα εχει αρχίσει και ζωηρεύει πολύ.Της μιλάω συνέχεια μα συνεχεια για αυτα που δεν πρεπει να κανει αλλα συνηθως με γράφει.Το μυαλό της το εχει στη ζημιά και το κακό είναι οτι ξερει οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστό γιατι πριν να το κανει γυρναει και με κοιταει με ενα πονηρό χαμόγελο!!

Αντε να δω πως θα τη συμαζεψω..

συμπεθερουλα μου μηπως δεν κανει να βαζεις εμπλαστρο?εχει φαρμακο που περναει στον οργανισμο σου γι'αυτο στο λεω.

σαρδελιτσα μου ελπιζω να σταματησει ο πυρετος σημερα κιολας και να μην ξανα ανεβασει.

την βασιλοπιτα της ριτας ειχα κανει και εγω και ηταν τελεια.

λεγατε για το φυσιομερ.χθες πηρα φαρμακειο και δεν θυμομουν τι ηθελα να παρω.αυτο ηθελα και το θυμηθηκα μολις το ειπατε και το πηρα τωρα.την βαζω καθε φορα μετα το μπανιο.εχει δεν εχει συναχι.

αρμακι θα σε παρω σε λιγο,τωρα θα κερασω για την γιορτη μου και για της φωτεινης τυροπιτακια και τριγωνα πανοραματος.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ελενιτσα μου θα γεννησεις και θα μπεις σε μια σειρα σιγα σιγα και ολα θα πηγαινουν μια χαρα.μπορει να σε επηρεαζουν λιγο και οι ορμονες

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κωνκωνακι μου θυμαμαι στην αρχη της εγκυμοσυνης με πονουσε η μεση μου και μου ειπε κιολας ο γιατρος"καλα αν ξεκινησες απο τωρα αργοτερα θα χειροτερεψει"μου ειχε προτυνει και ζωνη αλλα δεν με ξαναπονεσε απο τοτε.ουτε στο τελος που ειχα βαρος αρκετο.

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!

Πως είστε σημερα;;

Κωνκων, τωρα που πήγε ο Κων/νος στο σχολείο καθησε να ξεκουραστεις.. ο γυναικολογος σου τι σου είπε;;

Αρμα, ευτυχως ο μικρος τρωει απ'όλα και φρουτα και λαχανικά και λαδερά..σαν παιδακι ομως θελει και τη σοκολατιτσα του, μονο αυτο δινω απο παιδικες λιχουδιές και κανενα μπισκοτακι μιραντα..

Σαρδελάκι, καλεσε λίγο τον γιατρό να τον συμβουλευτεις..

Ο δικος μου ο ταρζαν ανεβαινει μονο στο ενα αυτοκινητο, στο άλλο δεν μπορεί είναι πολύ ψηλό...

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...