Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φρεσκα ε?

Οχι μην βαλεις αλλα γιαιτ θα σου γινει πολυ η γεμιση.

Τσιγαρισε αυτα να δεις ποσα θα μεινουν γιατι μαεζευουν και αν ειναι προσθετεις που δε νομιζω οτι χρειαζονται αλλα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

παιδιά θα κατουρηθώ σε λίγο από το γέλιο...φαγώθηκε ο μικρός να πάρουμε την μαμά μου τηλ..την παίρνω, του το δίνω στο χέρι το σηκώνει η μαμά μου λέει "παρακαλώ" και λέει ο Αστέρης "γιαγιά κέγιε γιαμπά" (γιαγιά Αστέρης Αμπαδάς) χαχαχαχα τώρα έχουνε πολύ συζήτηση λέμε...

m57Zp2.png

Ριτακι η ταρτα εγινε εξαιρετική..Αν και κρυα τώρα που ξαναδοκιμασα ειναι ακομη πιο νοστιμη, εδεσαν πολύ ωραια τα υλικά και η βαση εγινε τραγανουτσικη..

Μπραβο σας!!Και στη μαμα της Νατασας..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ήρθα κι εγώ από τη γιόγκα μου αλλά δε με βλέπω να γεννάω σύντομα αφού η κοιλιά μου είναι ψηλά νομίζω!

Βατραχάκι κι εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το βιβλίο αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει! Για να είμαι όμως ειλικρινής νομίζω ότι και στο θηλασμό παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας μαμάς και παιδιού. Το συγκεκριμένο βιβλίο αν δεν κάνω λάθος προτείνει να βάζουμε το παιδί στο στήθος με κάθε κλάμα του, εγώ αν το έκανα αυτό θα είχα τρελαθεί! Από 40 ημερών είχαμε ένα σχετικό πρόγραμμα στο θηλασμό, ΄ξεκινούσαμε το θηλασμό κάθε 4 ώρες περίπου αλλά έμενε στο στήθος κανένα 40λεπτο τη φορά, δε νομίζω όμως να την πάλευα αν έπρεπε συχνότερα!

Stone οι σταγόνες είναι καθαρή κορτιζόνη και πολυ δυνατές γι αυτό λένε μόνο σε κρίση και όχι συνεχόμενες μέρες! Τώρα βέβαια αν σας το πρότεινε ο παιδίατρος έτσι κάτι περισσότερο θα ξέρει! Αλήθεια σήμερα δεν ήταν να ξαναπάτε για να δει τον Αναστάση?Τι έγινε? Πάντως το κάθισμα καθόλου κοντό δε μου φαίνεται, πάλι καλά που δεν έφαγε τα μούτρα του ο σκατούλης σου! Μάλλον τα kinder δίνουν φτερααααα!

Σαρδελάκι εγώ έχω χρησιμοποιήσει και physiomer και φυσιολογικό ορό στο Γώγο αλλά και σε μένα. Κατέληξα ότι είναι ανάλογα τι δέχεται καλύτερα το κάθε παιδί. Από αποτελεσματικότητα εγώ που βασανίζομαι κανένα 10ήμερο τώρα με τρομερό μπούκωμα σε σημείο βέβαια να μη μπορώ να ανασάνω το βράδυ, ούτε το ένα ούτε το άλλο νιώθω να με βοηθάει ιδιαίτερα!

Ο Γώγος σήμερα έφαγε τάρτα σπανάκι (μιαμ-μιαμ) αλλά και κοτόπουλο με πατατουλες. Δεν υπάρχει πάντως καμία περίπτωση να φάει αν δεν τον αφήσω μόνο του και προσπαθήσω να τον ταίσω! Σφαλίζει το στόμα του! Χτες που πήγαμε στο πάρτυ παρατήρησα ότι οι άλλες 2 μαμάδες που τα παιδάκια τους ήταν 19 και 24 μηνών τα τάιζαν ακόμα και τα τυροπιττάκια (με ζύμη κουρού) στο στόμα κι εμένα ο σκατούλης δε δέχεται τίποτα να του βάζω εγώ στο στόμα. Το πολύ-πολύ να του γεμίσω το πιρούνι κι από εκεί και πέρα αναλαμβάνει δράση μόνος του! Σήμερα πάντως με έκανε και έλιωσα αφού ήταν αγκαλιά στο μπαμπά του σε ένα εμπορικό κατάστημα και ξαφνικά άρχισε να φωνάζει μαμά, μαμά και μου έκανε τα χεράκια να τον πάρω εγώ, μόλις τον πήρα μου έσκασε κάτι φιλιά και με έσφιγγε τόσο δυνατά ο αγαπούλης μου που τρελάθηκα! Όχι τίποτα άλλο αλλά τελευταία με έχει λίγο γραμμένη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τώρα μόλις κάθισα...:rolleyes:

Εννοείται ότι δεν πρόλαβα να διαβάσω όσα γράψατε πάλι....:D:D

Κορίτσια μου δεν ξέρω αν υπάρχει κατάθλιψη πριν τον τοκετό αλλά νομίζω ότι μια φάση μελαγχολίας την περνάω...

Δεν ξέρω αν είναι που θα γεννήσω, ίσως λίγο απο την αρρώστια, την κούραση των ημερών (κάτι ήξερα και πήγαινα στη δουλειά και δεν καθόμουνα σπίτι- πιο ξεκούραστη ήμουνα τότε:tongue::tongue::tongue::tongue:) ή που είμαι κλεισμένη στο σπίτι πάντως νιώθω ότι τα έχω "φτύσει"...:(:(:( Στεναχωριέμαι που νιώθω και τόσο δυσκίνητη που δεν μπορώ να παίξω με τη μικρή άνετα ή να την πάω μια βόλτα...άστε που τελευταία δεν τρώει σχεδόν τίποτα εκτός απο το γάλα της...:roll::roll::roll: Βέβαια βγαίνουν και οι κυνόδοντες οπότε ελπίζω ότι είναι απο αυτό...:roll::roll: Δεν ξέρω είμαι λίγο απογοητευμένη... αγχώνομαι και για το μετα... (μόνο απο το Πικουλινάκι παίρνω λίγο κουράγιο...:)) έχουν πέσει όλοι και μου λένε δεν ξέρεις τι σε περιμένει μετά κτλ, κτλ και έχω εκνευριστεί...

Σας έπρηξα βέβαια νυχτιάτικα... αλλά μέχρι να γεννήσω και να ξεφορτωθώ τις παραπανίσιες ορμόνες μου θα με ανεχτείτε!;)

Φίλια σε όλες και καλό βράδυ....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Η ανιψια μου σημερα στα 5 της εχει ηρεμησει απο τις βρογχοπνευμονιες που την ταλαιπωρουσαν μεχρι πρόσφατα και επαιρνε συνεχεια κορτικοστεροειδή.. Μια χαρα είναι!!!

Εμεις πήραμε συνολικα 4 μερες soldesanil (δυο μερες πριν τα Χριστουγεννα και 2 τωρα) και αντιβιωση και είναι τα μονα φαρμακα που εχουμε παρει μεχρι σημερα εδω και 18 μηνες..Δεν βρισκω καμια υπερβολη πουθενα, παρα μονο βελτιωση στην κατασταση του παιδιου μιας και απο εχτες το βραδυ δεν εχει βηξει καθολου..

Και εσυ Μαρινα δεν εχεις δωσει απο αυτες τις σταγονες;;;

Στο κατω-κατω η ενδεικτικη δοσολογια συμφωνα με το φυλλο οδηγιών είναι απο 32-80 σταγονες σε τρεις ημερησιες δοσεις..Εμεις παιρναμε μονο 15 σταγονες τη φορα..

Ελενακι μου λογικο είναι να εχεις αυτες τις φοβιες..Προσπάθησε να τις αποβαλλεις και κυριως να μην ακους τι σου λένε οι άλλοι οταν αυτα σου δημιουργούν περισσότερο αγχος..Εσυ ξερεις καλύτερα απο ολους την Ελένη και να είσαι σιγουρη οτι θα αποκτησεις καινουριες αντοχες!!

Μην κανεις τιποτα αυτες τις μερες, να εχεις ετοιμο το βαλιτσακι σου και να χαρεις όσο μπορεις την Αναστασία σου, να παίρνεις βαθιες ανασες οταν νοιωθεις δυσφορία και να σκεφτεσαι αισιοδοξα..Αυτοι που σου μεταφερουν τετοιες σκεψεις δεν θα επρεπε αυτες τις ωρες να είναι διπλα σου, σου χαλάνε την ομορφοτερη στιγμή σου κοριτσι μου!!!

Τωρα στο τελος μην το βαζεις κατω...Φιλια και σκεψου θετικά!!!

Το αγορακι μου σημερα κοιμηθηκε στο τεταρτακι χωρις πολλά πολλά..κλεισαμε κατευθειαν το φως, αλλά καταλάβαινε την παρουσια μου στο σκοταδι ο ατιμουλης και μολις πήγαινα να την κοπανησω μου φωναζε μεσα απο την πιπίλα "εζωωωω"

Με το φαγητο τι θα κανω;;;Δεν μπορω να τον χορτασω..ολη την ωρα μαμ και μαμ μου λεει..Φοβαμαι να μην τον σκάσω,θρεφταρι εγινε..Χοντρος δεν είναι αλλά εχει αυτα τα νοστιμα μαγουλάκια και μια κοιλίτσα στρόγγυλη..πλάκα εχει..

Διαφημίσεις

Stone μου έχω δώσει 2 φορές αν δεν κάνω λάθος από 20 τη φορά με απόσταση 1 ή 2 μηνών. Δε διαφωνώ ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι ίσως αναγκαίες και ειδικά αφού το σύστησε ο παιδίατρος που ξέρει την κλινική εικόνα του παιδιού, η δική μου μου ξεκαθάρισε πάντως ότι είναι για πολύυυυ ακραία κατάσταση και παρόλο που τη μία φορά φτάσαμε στο νοσοκομείο μου είπε ότι προσπαθούμε όσο μπορούμε να μην τις χρησιμοποιήσουμε και δοκιμάζουμε τον καθαρό αέρα και τις εισπνοές και σαν τελευταία λύση κυριολεκτικά αν ακούσουμε το παιδί να πνίγεται και να έχει δύσπνοια! Σε καμιά περίπτωση δεν τα γράφω για να σε αγχώσω αλλά ενημερώνουμε η μία την άλλη για να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά, εξάλλου επιμένω ότι αφού το σύστησε ο παιδίατρος κάτι παραπάνω θα ξέρει! Σημασία έχει ότι το παιδί είναι καλύτερα!

Deleni μου κι εμένα τα ίδια μου λένε ότι τα δύο πρώτα χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα, αλλά τελευταία το έχω πάρει λίγο πιο χαλαρά αφού σκέφτομαι ότι τουλάχιστον θα ξεμπερδεύουμε και εκτός αυτού θα έχει παρέα το ένα παιδάκι το άλλο! Άσε που η Πικουλίνα φροντίζει να μας ξεαγχώνει πολύ με αυτά που γράφει! Όλα θα πάνε καλά, απλά πιστεύω ότι αγχώνεσαι επειδή το βλέπεις να πλησιάζει πάααρα πολύ! Φιλάκια και κάνε θετικές σκέψεις όσο μπορείς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Με το φαγητο τι θα κανω;;;Δεν μπορω να τον χορτασω..ολη την ωρα μαμ και μαμ μου λεει..Φοβαμαι να μην τον σκάσω,θρεφταρι εγινε..Χοντρος δεν είναι αλλά εχει αυτα τα νοστιμα μαγουλάκια και μια κοιλίτσα στρόγγυλη..πλάκα εχει..

Φτύστο καλέ το παιδί, μια χαρά τα πάτε! Ο Αναστάσης είναι καλόφαγος τι άλλο θέλετε! Τι να πούμε κι εμείς που κάνουμε πάρτυ κάθε που τρώει καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

κοριτσια μου περαστικα σας!και παλι...

ηθελα να ρωτησω ποιος τελικα κερδισε το φλουρι?

εμας σε δυο πιτες η μικρη.τωρα θα κανω κι εγω μια !

βατραχουλινα το βιβλιο αυτο ειναι φοβερο!εγω εκανα μαθηματα θηλασμου και η συμβουλος μας εδινε φυλλαδια και συζηταγαμε για την πατσουρου!

φοβερη!να το παρεις!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα!

Αχ αυτές οι συνταγές! Κάθε φορά μου τρέχουν τα σάλια.

Η μέση μου τα ίδια:-(, βάζω εμπλαστρο και βλέπουμε, ο γιατρός μου είπε οτι μπορώ να πάρω voltaren χάπια αλλά φοβάμαι.

Σήμερα ανοίγουν τα σχολεία? Ξέρει κανείς? Αν ναι πρεπει να τον πάω για να ηρεμήσω λιγάκι. Ευτυχώς ανεβαίνει μόνος του στο καθισματάκι του αυτοκινήτου.

Deleni μου μη στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά. Πιστευω οτι έχεις πέσει ψυχολογικά λόγο της αρρωστιας. Να δεις που με το 2ο μωράκι θα είναι όλα πιο απλά, θέλω να πώ οτι δεν θα έχεις το άγχος που είχες με το πρώτο.

lazarenia μου σε μας έπεσε στο σπίτι το φλουρί.

stone ασε το παιδί να φάει, εμείς ακόμα παρακαλάμε, τρώει μια μπουκιά και χειροκροτάμε.

sardelaki μου φοβερός ο Αστέρης! Θα έχει να λέει με τη γιαγια του χαχαχαχα! Πως είναι σήμερα, εκανε πάλι πυρετό?

καλημέρα κοριτσάκια...

κωνκωνάκι πως πάει η μέση; Ααααααααααααααα κι ο δικός σου ο ταρζάν ανεβαίνει μόνος στο καρεκλάκι αυτοκινήτου; Κι ο δικός μου χαχα...

ανέβασε την νύχτα πυρετό...πήραμε αντιπυρετικό και μέχρι να ηρεμήσει και να ξανακοιμηθεί πέρασαν 2 ώρες...τώρα κάνει νανάκια ακόμη...σε λίγο πάω να τον μετρήσω!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...