Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ξανανέβασε πρίν...ουφ πια μ΄αυτούς τους πυρετούς, δεν μπορώ!

αχ κωνκωνάκι μου πως σε καταλαβαίνω με την μέση...τα πέρασα κι εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη αλλά τουλάχιστον δεν είχα κι άλλο μωρό να με τρέχει!

ευάκι ευχαριστώ για τα περαστικά κούκλα μου...μόλις αναρρώσω τελείως κι ο μικρός τώρα θα σου πω!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας. Πραγματικά με συγκινήσατε. Εγώ δουλειά σήμερα και Άγιος ο Θεός :-(:-(:-(:-(:-(:-(.

Κωνκων μου περαστικά σου. Κοίταξε να ξεκουραστείς λίγο αφού δεν μπορείς να πάρεις φάρμακα.

Lazarenia μου ότι στραβό και να σας έτυχε ξέχνα το. Σημασία έχει ότι περάσατε καλά.

Vatraxaki αν έχεις προβλήματα υποτασικής να προσέχεις πως σηκώνεσαι το πρωί. Όχι απότομα και να έχεις δίπλα σου κάτι αλμυρό, κρακεράκι κλπ. Υποφέρει η αδερφή μου χρόνια και τα ξέρω.

Άρμα σκέψου χαρτούρα που θα γεμίσουν τα λογιστήρια και πόσες ώρες θα φάνε για να περάσουν τις αποδείξεις αυτές. Μιλάμε για πολλές εργατοώρες.

Σαρδελάκι περαστικά στον Αστέρη σου. Μωρέ κάποιο κρύωμα θα είναι από τη διαφορά θερμοκρασίας. Πάρε και τον παιδίατρο όμως.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

τελικα κοριτσια ειναι η πιεση μου χαμηλη πριν που την μετρησα ηταν 6 με 10 εφαγα λιγες ελιες για να ανεβει.

γιοβαννα μου δεν ειμαι υποτασικη απλα δεν ξερω σημερα σηκωθηκα αποτομα κι απο εκεινη την ωρα ζαλιζομαι.

σαρδελινα μου ποσο πυρετο ανεβασε;εχει αλλα συμπτωματα;απο κεφια πως ειναι;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ναι Νατάσα και Ρίτα αντικειμενικά είναι τέλεια η πίτα, εγώ την εμπλούτισα και με παραπάνω κρεμά γάλακτος και έγινε μούρλια:lol::lol:

Σαρδελάκι τι έπαθε ο Αστερακος και εσύ εκτός το ότι έκανες την επέμβαση

Ουφφφ σας εχασα το απογευμα..Τώρα έκατσα, ξεστολισα τα πάντα εκτος παο εξω..Τα αφηνω για το συζ., μιας και εκεινος τα ανελαβε εξ'αρχής..Πήρα και μια τρομαρα πριν..ο μικρος μου μολις δει κουβα θελει να βουτηξει ολοκληρος μεσα και προκειμενου να ριξω ενα σφουγγαρισματακι τον εβαλα στο καρεκλακι του, τον εδεσα και του εδωσα και 2 kinder για να εχει να μην γκρινιαζει..Εκει που σφουγγαριζα του μιλουσα για να ακουει οτι ε΄μαι εκει..σε καποια στιγμή δεν ακουγα τπτ..Ελεγα Ανασταση, με ακους;; Τιποτα εκεινος, αφηνω τη σφουγγαριστρα και πάω να δω..Μολις παιρνω τη στροφη βλέπω το καρεκλάκι αδειο και με το που πάω να μπω στην κουζινα πεταγεται μπροστα μου και μου κανει "μπαμμμμμ"

Το θηριο, αρχισε τα κολπα...

Πειτε μου βρε κοριτσια,σας εχει τυχει να κατεβουν ενω είναι δεμενα;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

stone μου το μπαμμμμ το εκανε για να σε τρομαξει η σου ελεγε οτι επεσε;

καλα δεμενος πως βγηκε;κι αντε βγηκε πως κατεβηκε χωρις να πεσει;ειναι το ψηλο το καρεκλακι σας η χαμηλο;

Βατραχακι μου το εκανε για να με τρομαξει γιατι εκτος του οτι δεν ανταποκρινοταν επιτηδες (του εχει μεινε απο το κρυφτό) όταν μπηκα στην κουζινα πεταχτηκε μπροστα μου..Συν τοις αλλοις αν επεφτε θα τον ακουγα...Το καρεκλακι είναι αυτο εδω

http://images.hayneedle.com/mgen/master:PPG130.jpg

εννοειται οτι το ανεβαινει και το κατεβαινει ανετα, αλλά να είναι δεμενος και απο τους ωμους και απο τη μεση και να κατεβει, πρωτη φορα μου το κάνει...

βατραχουλίνα μου από κέφια όταν πιάνει το αντιπυρετικό είναι μιά χαρά...το πόσο ανεβάζει μου είναι άγνωστο διότι στους 37,5 δίνω αντιπυρετικό...να προσέχεις με την πίεση γλυκιά μου...όταν νιώθεις ζαλάδα να πίνεις μία λεμονάδα και να τρως τυράκι συγχρόνως!

Φωτεινή μου χθες βράδυ ανέβασε δέκατα ο μικρός...είναι και λίγο μπουκωμένος..το Physiomer το χρησιμοποιεί καμία σας όταν έχουν μπούκωμα τα μωρά;

m57Zp2.png

Νατασα αν είναι να μου κάνει κριση και να εχουμε εμετους απο το βηχα και να μην κοιμαται μετα, προτιμω να παρει 2 μερες σταγονιτσες και να ηρεμησει... Τι να περιμενα, αφου ήδη εβηχε την ώρα πάνω απο 10 φορες..Πάνω στην κριση αν παρει μια φορα εχει αποτελεσμα;;

Πρωτη φορα τις πήραμε πριν τις γιορτες και αλλη μια τωρα..προχτες και χτες εδωσα μονο..Τρεις μερες συστηνουν συνηθως..

Διαφημίσεις

Εχω φρεσκο μανιταρι και κατι αλλαντικα απο τις γιορτες, θα γινουν καλη πιτούλα λετε;;

αααα δεν εχω ταρτιερα......

Επεξεργάστηκαν by Stone

Πετρουλα το κανει και ο δικος μου..(αλιμονο..χαχαχα)

Ξερεις πως το κανουν ?ειναι λιγο χαλαρη η ζωνη στα ποδαρακια και σηκωνονται πανω ορθια και μετα κατεβαινουν..

Σε γενικες γραμμες ειναι επικινδυνο στο σημειο που σηκωνονται πανω για να βγαλουν τα ποδια τους μηπως και μπλεχτουν και πεσουν...

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

στονε μου σιγουρα καλε ηταν δεμενος;μηπως στην βιασυνη σου τον εβαλες κι εφυγες;

παντως ευτυχως ειναι χαμηλο το καρεκλακι σας!

σαρδελινα μου ναι θελει να παρω κανενα κρακερακι να εσω στο σπιτι.

phisiomer εγω βαζω οταν ειναι μπουκομενος ειναι πιο αποτελεσματικο απο τον ορο αν πας να αγορασεις να πεις οτι ειναι για μωρο γιατι δεν ειναι ολα ιδια.

Μα δεν γκρινιαξε, δεν ακουσα να ζοριζεται για αυτο και τρομαξα..Στην αρχη το μυαλο μου πήγε οτι καταπιε κανενα κομματι σοκολατας...

αν δεν εχω ταρτιερα τι γινεται;;

Σαρδελακι εμενα πριν λιγο καιρο μου ειχε πει αν κανει ομικρος μυξες να του παρω το sinomarine αν δε κανω λαθος ετσι το λενε το παιδικο ή το physiomer το παιδικο και να του κανω ενα πατηματακι αντι ορου.

Μετα φυσικα ρουφας τις μυξουλες κανονικα.

Απλα μου ειχε πει οτι ειναι 100% θαλασσινο νερο και ειναι πιο αποτελεσματικο απο τον ορο συν οτι ειναι πιο ευκολο στην εφαρμογη του επειδη ειναι σε σπρει συν οτι επειδη ειναι λιγο πιο πυκνο προωθειται πιο δυσκολα στα αυτια.

Εγω δεν του το εχω δοκιμασει διοτι μυξα δεν εχουμε κανει αλλά θα του το βαλω αν προκυψει διοτι τωρα 2 φορες που ημουν χαλια εβαλα και ορο να δω πως ειναι και απο αυτο.

Καμμια σχεση..καμμια απολυτως απορω πως αντεχουν τον ορο κοντεψα να πνιγω εγω.

Ενω με αυτο ξεμπουκωνα αμεσως.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...