Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα μου εφερε η πεθερα μου το δικο τους πιεσομετρο πριν που την μετρησα μετα το φαγητο ειχα 9 με 12 αρα πριν θα ειχα πιο χαμηλη μαλλον γι'αυτο ζαλιζομουν ισως να ειναι κι απο την διατροφη που κανω η και η ελειψη του γλυκου :D

σας ευχαριστω κοριτσαρες για το ενδιαφερον!

Ιωαννα καλο ταξιδι καλα να περασετε!

παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι σαν ζαλισμενη κοτα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηρθα!!!

Ενεδωσα και πηγα τον μικρο παιδοτοπο..το ξερω θα μου πειτε οτι παω γυρευοντας αλλα δε μπορεσα να του αντισταθω.

Τον πηγε η μανα μου βολτα το πρωι και περασε απεξω ε απο την ωρα που ρθε μου ελεγε ''τοπο νινια'' και ξαναμανα το ιδιο ωσπου πηγε μια η ωρα και λεω δεν τον παω λιγο να ξεδωσει πριν το φαγητο?

Ε τωρα γυρισαμε..τωρα εφαγε και επεσε ξερο.

Καλ δε μπορω να σας τον περιγραψω οτι και να σας πω θα νομιζετε υπερβαλω..ολες οι μαναδες σταυροκοπιοντουσαν...

Μια εγκυος μαμα με ενα κοριτσακι 3 ετων ειχε μπει μεσα στην κατασκευη για να ενθαρρυνει την κορουλα της και ολο μου ελεγε για τον δικο μου''δεν το πιστευω-δεν το πιστευω'' .

Καποια στιγμη ειχε μπει απο μια τσουληθρα σε μια ψηλη κατασκευη και δε μπορουσε να βγει οποτε παω κοντα και του λεω ξανασκαρφαλωσε αναποδα τη τσουληθρα να βγεις αρχισε να ανεβαινει και το βουταει ενα μεγαλυτερο και το βγαζει.

Λεω μπραβο στο αγορακι που σε βοηθησε μου λεει ο πιτσιρικας μανωλη με λενε...

Ε ξαναπαει ο Γρηγορης μεσα και μετα απο λιγο τον ακουω

ελιαααα Μαωληηηηηη=ελα μανωλη χαχαχαχαχα πολυ γελιο!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σας ευχαριστώ για τα περαστικά και το ενδιαφέρον σας! Μακάρι να μου περάσει γρήγορα γιατί δεν παλευεται!

τελικα μου εφερε η πεθερα μου το δικο τους πιεσομετρο πριν που την μετρησα μετα το φαγητο ειχα 9 με 12 αρα πριν θα ειχα πιο χαμηλη μαλλον γι'αυτο ζαλιζομουν ισως να ειναι κι απο την διατροφη που κανω η και η ελειψη του γλυκου :D

vatraxaki μου φάε κάτι, χτύπα και κανα γλυκάκι ή κανα φρούτο να πάρεις τα πάνω σου!

κωνκωνάκι μου η μέση σου σε έπιασε;

Ναι sardelaki μου, άστα χάλια!

Κων κων τι να πω?σε φανταζομια με τον μικρο σκυμμενη και εγκυος και τρελενομαι..κουραγιο και υπομονη θα περασει!

Ακριβώς έτσι... Τα έχω παίξει! Ευτυχώς σε λίγο έρχετε ο συζυγος.

Ιωάννα καλό ταξίδι!

σας ευχαριστω κοριτσαρες για το ενδιαφερον!

Ιωαννα καλο ταξιδι καλα να περασετε!

παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι σαν ζαλισμενη κοτα!

Γλυκειά μου το 9 με 12 είνια το φυσιολογικό (για τους περισσότερους ανθρώπους) αλλα πως είσαι σίγουρη ότι πριν ηταν λιγότερο και όχι περισσότερο.

Εγώ προτείνω να κρατησεις το πιεσόμετρο και να την παρακολουθήσεις για λίγο.

Φυσικά μπορέι να φταίει η διατροφή ή επειδή εκοψες τα γλυκά να παθαίνεις υπογλυκεμία.

Πρόσεχε όταν είσαι ξαπλωμένη και σηκώνεσαι θέλει πολύ ήρεμα και αργά και επίσης πίνε πολύ νεράκι .Βοηθάει οταν είναι ανεβασμένη η πίεση.

Αν πάλι είναι χαμηλή φάε κατι αλμυρό (μια πολύ μικρή ποσότητα φτανει) για να ανεβει.

Περαστικούλια

Διαφημίσεις

Βρε κων κων μου τωρα παει σχολειο το παιδι?

Προσεχε τη μεση σου διοτι θα βαρυνεις και σε λιγο καιρο τι θα κανεις?

Βατραχακι μηπως επεσε το ζαχαρο σου πολυ?Σου εχουν πει να μετριεσαι καθολου?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα εχεις "χαλασει " την πιάτσα.

Φτου φτου στον Γρηγοράκη μας.Εγώ εχω να λεω γι' αυτό το παιδί.

Αρε Σουλα χαχαχα

Μα τι να κανω η δολια? αφου μου ελαχε το θηριο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχάκι καλά σε λέει η Ρίτα … μήπως έχει σχέση με το ζάχαρο σου?

Πάρε τον γιατρό και πες μας ….

Ana χτες έκανα την μανιταροπιτα της μανούλας σου …. Τρέλα σου λέω τρέλα ..έκρυψα 2 κομμάτια και τώρα τα απολαμβάνω με ένα ποτηράκι κρασί :D:D απο δευτερα διαιτα:):):)

τελικα δεν μ'αφησαν να κοιμηθω μεσημεριατικα περασε ο παπας να αγιασει!

εκει στις μεγαλες πολεις περνανε;

Σουλα μου δεν νομιζω να ηταν πιο ανεβασμενη μαλλον ηταν πιο κατω και μολις εφαγα ηρθε στα φυσιολογικα θα το κρατησω το πιεσομετρο να ξαναμετρηθω το βραδυ τωρα πανως ειμαι καλυτερα!

ριτα μου ναι μετριεμαι δυο φορες την ημερα μια προ φαγητου και μια μετα απο μια ωρα δεν το σκεφτηκα να σου πω να το μετρησω εκεινη την ωρα που ζαλιζομουν!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γεια σας κοριτσια!

Επηξα σημερα, δεν προλαβα ουτε γεια να σας πω!

Δεν πολυδιαβασα, να πω μονο περαστικα στο Βατραχακι και στον Αστερη μας! Βατραχακι για κατσε να ξεκουραστεις λιγακι!

Ιωαννα και Giovanna χρονια πολλα! Να σας χαιρομαστε!

Ριτα την εστειλες την εγκυο!:lol::lol::lol: Οχι τιποτα αλλο, να δει τι την περιμενει!

Stone οταν λεω κριση λαρυγγιτιδας ειναι αυτο που παθαινουν συνηθως μεσα στη νυχτα και δεν μπορουν να παρουν ανασα. Κανουν ενα κοκκορακι στην αναπνοη τους, ή αλλιως σαν γαβγισμα σκυλου, βηχουν και δεν μπορουν να αναπνευσουν. Εγω αυτο ξερω για κριση και τοτε μονο δινουμε soldesanil. Ετσι μου εχει πει ο παιδιατρος μου τουλαχιστον...

Φωτεινη χαιρομαι πολυ που σου αρεσε! Μα ειναι θαυμα συνταγη! Αντικειμενικα!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...