Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα..

Μετα απο μια υπεροχη μερα στην Λαμιαπερασαμε ενα εφιαλτικο βραδυ στην Αθηνα ... ο μικρος πολυ βηχα και μυξα και ξυπναγε συνεχεια ..εν τω μεταξυ ειμαι και εγω σε μαυρο χαλι ...Και μεσα σε ολα αυτα μας εσκασε και νεο δοντακι ..10 τον αριθμο πια..

Μαρινα μου βλεπω μια παο τα ιδια και εσεις ..ως συνηθως τα ζουζουνια μας πανε πακετο ..Περαστικα και σε σενα !!!

Κα Φωτεινη περαστικα και σε σας ..

Βικακι περιμενουμε ολες τις λεπτομερειες απο τα εξωτερικα!!!

Πικουλινακι λατρευω την αλλαγη του nick σου σε pikylinakia!!!!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!

Τι κανετε?Ο ανδρας μου ακομα καταρροη και λιγα δεκατα αλλα αντεχει.

Ο μικρος και εγω μεχρι στιγμης πολυ καλα ισως και να τη γλιτωσουμε τελικα..ελπιζω..

Πηγαμε για καφε με το νονο του και λυσσαξε στην πλατεια..γυρισαμε με 4 καρουμπαλα...μιλαμε εχασα τον αριθμο στις τουμπες επαιζε κυνηγητο με μεγαλα παιδακια και εγινε χαμος αλλα καταδιασκεδασε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κι από μας.

Επιτέλους σας βρήκα κορίτσια!

Δυσκολεύομαι λιγάκι εδώ. Δεν ξέρω πως να βρω τι και κάθε φορά με πετάει έξω.

Ετσι θα γίνεται?

Τώρα μόνο εδώ θα είμαστε? Το άλλο καταργείται? Δεν πολυκατάλαβα!

Κι εμείς είμαστε λιγάκι κρυωμένοι, ελπίζω να μην κρατήσει πολύ!

Καλή Κυριακή σε όλους.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

αρμακι μου καλως ηρθατε ειδα κι εγω στο skype οτι εισαι συνδεμενη και λεω μπα αποκλειται ειπα να σου γραψω αλλα λεω ασε μην ειναι κανενας αλλος στο σπιτι και πω κανενα κουφο χαχαχα!!!

Φαντάζεσαι να είχε μπει κανας κλέφτης και να μιλούσατε στο skype? χαχαχαχα!!!

Πικουλινάκι μου μπράβο στον Παναγιωτάκη! Πήρε φόρα! Ε, βέβαια είναι σωστός μεγάλος αδερφός, σου λέει ''κάτι πρέπει να κάνω για να ξεχωρίζω από το μικράκι''! :lol: Όσο για το εξοχικό έχετε και έχουμε όλα τα χρόνια μπροστά μας να τα ευχαριστηθούμε. Και πιστεύω ότι όσο θα μεγαλώνουν τα μικρά τόσο καλύτερα θα είναι. Κι εμείς μη νομίζεις, τώρα τον χειμώνα δεν πηγαίνουμε συχνά..

Μαρίνα μου όντως όταν πάμε είναι τέλεια! Χάρηκα που είσαι καλύτερα, ελπίζω να ήταν το τελευταίο και για σένα και για τον Γωγούλη σου. Κάτσε να ξεκουραστείς όσο μπορείς για να συνέλθεις τελείως.

Λαζαρένια η κόρη σου είναι αστέρι!!!! Μπράβο! όσο για τις τσιρίδες κι εγώ πιστεύω πως φάση είναι και θα περάσει..

Ριτάκι αυτός ο γιος σου ειναι όλα τα λεφτά! Δεν μασάει μία! χαχαχαχα!!! Την κορνίζα την έφτιαξες τελικά? Δες κι εδώ http://www.caption.it/generators/photo-6.html κάτω κάτω και στις επόμενες έχει χριστουγεννιάτικες.

maeleni τα καφέ θα είναι εδώ. Τα άλλο δεν καταργείται. Περαστικά και σε εσάς!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπερα..

Μετα απο μια υπεροχη μερα στην Λαμιαπερασαμε ενα εφιαλτικο βραδυ στην Αθηνα ... ο μικρος πολυ βηχα και μυξα και ξυπναγε συνεχεια ..εν τω μεταξυ ειμαι και εγω σε μαυρο χαλι ...Και μεσα σε ολα αυτα μας εσκασε και νεο δοντακι ..10 τον αριθμο πια..

Όλα μαζί ρε γμτ! Δεν μπορώ να σου πω τίποτα άλλο εκτός από ΥΠΟΜΟΝΗ....:-(

Διαφημίσεις

Μαρινα εχουμε χωριστει σε ανδρες και γυναικες. Ο Παναγιωτης κοιμαται στο δωματιό του και ο αντρας μου στο δικό μας. Εμεις οι γυναικες για λιγο καιρό στο σαλονι. Η μπεμπα στο πορτ μπεμπε και εγω στο καναπε. Κλεινουμε και την πορτα ενδιαμεσαγια να μην τους ενοχλουμε καθολου. Αν και η μπεμπα δεν εχει ξυπνησει κανενα βραδυ απο μονη της , θελω να κοιμομαστε στο αλονι για να μην ανησυχησουμε το Παναγιωτη. Σε καμια εβδομαδα θα επιστεψουμε στα λημερια μας. Δε ξερουμε ακομα ποτε η μπεμπα θα παει στο ιδιο δωματιο με τον Παναγιωτη. Καθόλη τη διαρκεια δεν ασχολειται καθολου μα καθολου μαζι της. Ακομα και οταν η μαμα μου ασχολειται με τη μπεμπα ( ο Παναγιωτης κοβει φλεβες για τη μανα μου) δεν τον ενδιαφερει καθολου. Μη φοβασαι θα ειναι ολα τελεια!!!!!!!!!!

Αχ Πικουλινάκι, μακάρι να είναι τα πράγματα έτσι και για μας! Πάντως μου δίνεις πολύ κουράγιο! Δεν κατάλαβα στην αρχή σκέφτεστε να την πάρετε μαζί σας στο υπνοδωμάτιο τη μπουμπούκα και αργότερα να τα βάλετε στο ίδιο, ή απευθείας στο ίδιο για να μη ζηλέψει ο Παναγιωτάκης σου?Όπως καταλαβαίνεις έχω αρχίσει και αγχώνομαι...Αφού σκέφτομαι να βρω καμιά κοπέλα για 4 ώρες το απόγευμα ώστε κάποιες από τις ώρες που θα είμαι τελείως μόνη μου και με τα δύο να μπορεί κάποιος να απασχολεί το Γωγούλη γιατί αλλιώς χλωμό το βλέπω να καταφέρω να θηλάσω τη μπουμπούκα! Εκτός του ότι η εμπειρία μου από τις 40 πρώτες μέρες του Γώγου δεν ήταν και η καλύτερη....Πολύ χαίρομαι που εσείς στρώσατε έτσι αμέσως! Θα ξαναφτύσω τη μπέμπα σου όπως κάνουν και στο χωριό μου, φτού, φτού να μην το ματιάσουμε το κοριτσάκι σου!

Παρεπιμπτόντως, ο Γώγος είναι και πάλι άρρωστος! 38,2 προς το παρόν και έχει βήχα, αλλά πιο πολύ μοιάζει να πονάνε τα αυτάκια του! Να ευχηθώ να είναι όλα καλά αύριο, αν και μοιάζει ουτοπικό!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα κοριτσια μου,γυρισα αλλα με περιμενει πολυ δουλεια θα σας τα πω ομως τα νεα του ταξιδιου συντομα.προς το παρον προσπαθω να ξεβουλωσω τα αυτια μου γιατι δεν ακουω τιποτα.ζω στην ησυχια μου!!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα...:D

Περαστικά σε όλους του αρρωστούληδες... ΄

Μαρίνα θα κάνεις το τεστ τελικά τώρα που νιώθεις καλύτερα;

Πικουλινάκι μου με αυτά που λές μόνο κουράγιο παίρνω ότι όλα θα είναι καλά....;)

Βικυ καλως ήρθατε!!!!! Περιμένουμε τα νεότερα...

Ρίτα έκανα τα κρουασανάκια και δεν σου λέω τίποτα... τα τσακίσαμε είνα φανταστικά!!!!

Εμείς δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο το ΣΚ, μόνο ύπνοοοοοο και το καταευχαριστήθηκα!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα

Εύχομαι να είστε εσείς και τα μωράκια σας καλά, για τα αρρωστούλικα περαστικά

Εγώ είμαι καλλύτερα αφού απολαμβάνω και τον αγαπημένο μου Ελληνικό καφέ μετά από 2 μέρες χωρίς να πιω, την μικρούλα την έχει η άλλη γιαγιά και σήμερα αλλά μου λείπει πολύ η σκατουλινα μου

2542949bk1i8atrkm.jpg

Καλημέρα φίλες μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Τι κάνετε? Εγώ ξύπνησα πριν λίγο..κοιμηθήκαμε από τις 11.30 εχτές, ξύπνησε η Εύα στις 6.30 για γάλα και μετά ξανακοιμήθηκα. Έλιωσα στον ύπνο :lol: Έχω και έναν πονόλαιμο από χτες το βραδάκι, αλλά έχω αρχίσει τα γιατροσόφια και είμαι καλύτερα..

Κορίτσια το πρόβλημα με το σκέπασμα της Εύας όσο πάει και χειροτερεύει. Τώρα που ο καιρός κρύωσε αρκετά το πρωί ξυπνάει χωρίς κάλτσες και είναι πολύ παγωμένη. Δεν ανέχεται με τίποτα τα σκεπάσματα και αν το πάρει χαμπάρει ότι είναι σκεπασμένη ξυπνάει και κλαίει μέχρι να καταφέρει να ξεσκεπαστει και να βγάλει τις κάλτσες της. Μέχρι τώρα ξυπνούσε ζεστή αλλά τώρα είναι κρύα η καημένη. Τι θα κάνω???

Βικάκι καλώς όρισες!

Φωτεινή μου η Φωτεινούλα σου έχει πάρει τελείως τα μυαλά ε??? :lol:

Σαρδελάκι μου πως πέρασες στο χωριό? Ο Αστεράκος καλά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...