Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

συμπεθερουλα μου οχι δεν ειχα κοσμο,δεν ηθελα εγω,βαριομουν τις ετοιμασιες.

ντελενακι μου σ'ευχαριστουμε!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσαρος μου γλυκιες καλημέρα

Σας ευχαριστώ για της ευχές σας και εγώ με την σειρά μου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά στις σημερινές εορταζόμενες κούκλες μας

Ελένη μου περαστικά…Ιωάννα μου να περάσετε τέλεια καλό ταξίδι.

παω βολτα την κολλητη μου χα χα χα

Καλημερα!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΟΒΑΝΝΑ ΜΑΣ!

οτι επιθυμειτε κοριτσια!!να χαιρεστε τα παιδακια σας και να σας χαιρονται οσοι αγαπατε!!

Σαρδελακι μου ευχομαι να ειναι κατι ελαφρυ αν τσιμπησε κατι το αστερακι!

Deleni κρατα γερα κοντευεις!!Περαστικα!!

Κων κων τι να πω?σε φανταζομια με τον μικρο σκυμμενη και εγκυος και τρελενομαι..κουραγιο και υπομονη θα περασει!

Φαστ να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!!!Οτι επιθυμει γερη και δυνατη να ειναι!!

Αρμα ας ειναι περαστικα για τους ανθρωπους φτηνα τη γλιτωσαν δλδ ε?

Οσο για τις αποδειξεις ο ανδρας μου ειναι αταραχος λεει οτι δε θα εφαρμοστει και το κανουν για να μασουν Φπα

Εμεις καλα σε λιγο θα βγουμε !

Πολλα φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φωτεινή μου γλυκειά μας γιαγιάκα της παρέας!!!!

Χρόνια σου Πολλά να σε χαιρόμαστε να είσαι γερή να χαίρεσαι τα παιδιά και την εγγονούλα σου!!!!!Χρόνια πολλά και για την Φωτεινούλα να είναι πάντα γερή και καλότυχη στην ζωή της!!!!!!!!

Χθες δεν πρόλαβα να μπώ να σε ευχηθώ γιατί το πρωι ξεστολίζαμε γιατί έχω γυναίκα αύριο και μετά πήγαμε στην μαμά μου που γιόρταζε!!!!!!!

Βικάκυ να χαίρεσαι την μανούλα σου και την κορούλα σου!!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια μου τι κάνετε????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου!!!

Ντελενι αντε σκαρτη 1 εβδομαδα εμεινε για να παρεις αγκαλια τον γιο!!!!και οσο για κρυωματα περαστικα να ναι και ας μας ταλαιπωρουν ..

Εγω παντως για τις αποδειξεις εκανα το χρεος μου στην οικογενεια ...πηγα πρωι πρωι και ψωνισα..δεν το κανω για μενα αλλα για να εχουμε αποδειξεις για το αφορολογητο !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ευα σ'ευχαριστω κουκλιτσα μου, με το καλο και το μπεμπε, fast να χαιρεσαι την Ανια, συμπεθερουλα μου κωνκων περαστικα και προσοχη. Delenaki περαστικα .... ολα θα σου περασουν την αλλη βδομαδα που θα εχεις αγκαλια τον καινουργιο ανδρα της ζωης σου

τι πηρες joa μου;

αχ σημερα απο το πρωι ζαλιζομαι σηκωθηκα αποτομα κι ακομη ζαλιζομαι δεν εχω και πιεσομετρο να δω την πιεση μου!

να πας σε ένα φαρμακείο να σου μετρήσουν την πίεση!

m57Zp2.png

Σαρδελάκι μου κουκλίτσα μου περαστικά σου εύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά.

Όταν αναρρώσεις με το καλό πες μου να περάσω να πάρω την περιβόητη οδοντόκρεμα γλυκειά μου.Δεν υπάρχει βιασύνη κοίτα εσύ να γίνεις καλά και με λες....ετσι????

Φιλάκια και στο Αστεράκι σου!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

τι πηρες joa μου;

αχ σημερα απο το πρωι ζαλιζομαι σηκωθηκα αποτομα κι ακομη ζαλιζομαι δεν εχω και πιεσομετρο να δω την πιεση μου!

Βατραχάκι μου γιατί γλυκειά μου ζαλίζεσαι ???? Δεν έχεις κοντά κανένα φαρμακείο να πάς να μετρηθείς?????

Έφαγες τίποτα από το πρωί???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Joa και Γιοβάννα χρόνια σας πολλά κοριτσάκια μου, να είστε πάντα ευτυχισμένες και να χαίρεστε τις οικογένειές σας! Χρόνια πολλά και σε όλους τους δικούς σας που πιθανόν γιορτάζουν στις υπόλοιπες κοπέλες!

Ελπιζω το Αστεράκι να μην έχει τίποτα σοβαρό!

Delenaki περαστικά σου κορίτσι μου είμαι κι εγώ με μπούκωμα εδώ και πάνω από εβδομάδα και ξέρω πόσο δύσκολο είναι ειδικά στην εγκυμοσύνη, αφού δεν μπορείς ούτε να κοιμηθείς! Άντε λίγες μέρες έμειναν και θα έχεις το γιόκα σου αγκαλιά! Νομίζω θα με προλάβεις πάντως!

Βατραχάκι φάε κάτι για να αισθανθείς καλύτερα!

Σας αφήνω προς το παρόν γιατί ο Γώγος με θέλει αποκλειστικότητα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...