Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμπεθέρα μου γλυκιά υπάρχει και τέτοια περίπτωση; Μακάρι να είναι από την ταλαιπωρία του ταξιδιού...

Είμαι καλύτερα θα έλεγα...

Συμπεθέρα μου πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί γιατί είναι μικρούλια και πολλές φορές την κούραση την βγάζουν έτσι.

Δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, είναι ψυχοσωματικό..Μπορει και απο την ταλαιπωρια το αστερακι...Περαστικα του!!

Σούλα πως είναι η Αντριαννα;;

Περαστικα στην Deleni μας..Ας περασει τωρα το συναχακι για μετα με το μωρο θα είναι ακομη πιο δυσκολα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα και παλι χρονια πολλα σε ολους!

περαστικα στο ντελενακι μας.καλη ανρρωση και καλη λευτερια!!

σαρδελακι περαστικα σου.πονεσες ε?και τωρα κανεις αλλαγες γαζας?και πως προεκυψε αυτο?ξαφνικα?

αρμακι περαστικα στα πεθερικα της αδερφης σου και γρηγορα να γινουν καλα!αχ ποσο φοβαμαι...

εμεις πηγαμε να τρακαρουμε στην αθηνα.καραμπολα θα γινοταν!!αγιο ειχαμε!!!

joa καλο ταξιδι να χετε και να περασετε τελεια!!!θελουμε φωτο!

κωνκων μου περαστικα και σε εσενα.να προσεχεις με την μεση σου!

η παρασταση καραταει 2 ωρες με ενα ενδιαμεσο δειαλειμμα 20 λεπτων.

ειναι καθε σαββατο στις 11 και καθε κυριακη στις 11 και 3 το μεσημερι.

η εισοδος για παιδια κατω των δυο ειναι δωρεαν και των ανω και δυο 20ε.το ιδιο και για τους ενηλικες.

ειναι λιγακι τσιμπημενο αλλα αξιζει!

stone καλη δουλεια....πως ειναι ο μικρος?

βικουλα να χαιρεσαι την μαμα σου και την κορακλα σου!!!

1654096yn4fep17z7.gif

α!!!ξεχασα.πετρουλα θα σε παρω τηλ καποια στιγμη αργοτερα.θα βγω στη τραπεζα και θα μπορω να μιλησω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

οσο για το αν περασα καλα περασα υπεροχα αλλα εγινε κατι που με στεναχωρησε πολυ αλλα δεν το βαζω μεσα μου...κραταω τα καλα!

τι επαθες βρε αγαπη μου?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Λαζαρενια, ο μικρος είναι καλυτερα, το βραδυ δεν εβηξε καθολου και νομιζω οτι οφείλεται στον υγραντηρα..Τωρα που με πηρε ο συζ. ήταν καλά και πολύ ευδιαθετος.Πήραμε soldesanil για 2 μερες και απο σημερα σταματαμε..

Σήμερα και αυριο θα τον εχει η μαμα μου, και είμαι σιγουρη οτι θα τσιμπησει δυο κιλακια οπωσδηποτε..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κορίτσια καλημέρα...:oops::oops::oops::oops:

Με χάσατε και ανησυχήσατε... δεν γέννησα ακόμα...:tongue: (μάκάρι να γεννούσα!!!) άρρωστη είμαι....:-(

μόλις πήρε τη μικρή η μαμά μου και κατόρθωσα να γράψω....

Τις τελευταίες μέρες ήμουνα πολύ χαλια, αυτό το συνάχι δε λέει να με αφήσει χώρια που είχα τρομερούς πονοκεφάλους και νομίζω ότι μου το γύρισε σε ιγμορίτιδα... Οπότε ήμουν στο κρεβάτι με πόνο και νεύρα!!!!!:twisted::twisted::twisted::twisted:- για την αρρώστια, την εγκυμοσύνη, τα ρούχα μου γενικά...:rolleyes::rolleyes:

Τελικά η τελευταία επίσκεψη στο γιατρό έδειξε ότι ακόμα έχω στρεπτόκοκκο και πήρα αμοξίλ οπότε σήμερα λίγο λίγο υποχωρούν τα συμπτώματα και της ιγμορίτιδας και νιώθω κάπως καλύτερα...:rolleyes: Η μικρή όλες αυτές τις μέρες ήταν συνέχεια πάνω μου και τσίριζε "γκαλά, γκαλά"- αγκαλιά- αγκαλιά και αν προσθέσω ότι ο άντρας μου δούλευε και η μαμά μου ήταν επίσης άρρωστη και δεν μπορούσε να πάρει τη μικρή σπίτι...καταλαβαίνετε την απόγνωση μου....

Όταν άκουσα τη Βίκυ στο τηλέφωνο...κατάλαβα...:oops::oops: ( η έκπληξή μου ήταν τόση που δεν σου ευχήθηκα για τη μαμά και την κόρη σου....είμαι αδικαιολόγητη:oops::oops::oops:)

Δεν ήθελα να σας κάνω να ανησυχήσετε...αύριο έχω ακόμα ένα τελευταίο ραντεβού στο γιατρό και υπόσχομαι να σας γράψω αναλυτικά τα νέα....:D

Φιλιά σε όλες

Ιωάννα χρόνια πολλά

Βίκυ μου να τις χαίρεσαι και τη μαμά και την κόρη- πολύχρονη;)

Φωτεινή μου πολύχρονη και με δέυτερο εγγονάκι σύντομα εύχομαι!!!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημερα!!!

τι κανετε;

χρονια πολλα στις εορταζουσες μας!!!

σαρδελακι μου περαστικα σας ευχομαι να ειναι απο το ταξιδι και να μην τσιμπησατε κατι!

κι εμενα το βραδυ μου εβηξε μια φορα ο μικρος στον υπνο του και μου εκοψε τα ποδια ευχομαι να ηταν τυχαιο και να μην μου αρρωστησει παλι δεν το αντεχω!

αρμακι μου καλα δεν περνανε οι αποδειξεις απο πολυτελεις αγορες;

κριμα και ειχα να περασω δυο τρεις να πηραμε κοτερο,λιμο,αεροπλανο :D:D:D

deleni μου περαστικα σου!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

κωνκωνακι πως είσαι σήμερα?

armaki μου πιό χάλια δεν γίνετε. Περπατάω σκυμμένη σαν τις γριές 90 χρονών. Πονάω πολύ και είμαι μόνη με τον μικρό. Κάνω υπομονη μέχρι το μεσημέρι που θα πεσει ο Κωνσταντίνος για ύπνο και μετά θα έρθει και ο καλός μου απο τη δουλειά.

sardelaki μου περαστικά σου. Πώς είναι τώρα ο Αστέρης? Ισως να κουράστηκε και αυτός απο το ταξίδι.

deleni μου περαστικά σου! Αντε κοντευεις κιόλας!

lazarenia μου τί σου κάναν??? Οσο για τη παράσταση φοβάμαι μη βαρεθεί ο μικρός και πανε τζάμπα τόσα λεφτα. Λέω πάντως να το δοκιμάσω.

Συμπεθέρα είχες κόσμο χθες?

Σουλίτσα μου δουλειά? Η Ανδριάνα καλά?

ευχαριστώ για τα περαστικά κοριτσάρες μου...τώρα πάλι έκανε δεκατάκια αλλά ξέρετε εγώ δεν τον αφήνω τον πυρετό να ξεσπάσει...του δίνω αντιπυρετικό κατευθείαν!

Λαζαρένια μου πόνεσα πολύ...μάλλον πάρα πολύ, αλλά ΟΚ...δεν μπορούσα να το αποφύγω εφόσον έπρεπε να ανοιχτεί για να καθαριστεί. Τί έγινε γλυκιά μου και στενοχωρήθηκες τόσο;

Μόλις τώρα αερίστηκε ο γιος μου...βάζει κάτι δυνατά γέλια και μου λέει "μαμά πρτ" χαχαχα

m57Zp2.png

Βρε delenaki τι ταλαιπωρία ήταν αυτή??? Κρίμα ρε γμτ..άντε περαστικά σου και με το καλό να έρθει ο γιόκας! Κοντεύουμε!!!! Περιμένουμε νέα από τον γιατρό!

κωνκωνακι τόσο χάλια ε? καλή δύναμη και ελπίζω να σου περάσει γρήγορα...

Βατραχάκι μου κι εσύ το ίδιο πρόβλημα με τις αποδείξεις ε? Αχ κι εγώ...:lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...