Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου!!

Σας ευχαριστω πααααααρα πολυ για τις ευχες!!!να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!

Σπιτι σήμερα !!μολις εφυγε και ο Χρηστακος για παιδικο μετα απο 1 εβδομαδα στο σπιτι ..εφυγε αρκετα καλα..καθησε να τον ντυσω , εφαγε το τοστ του αλλα μολις ανοιξαμε την πορτα και ειδε το σχολικο εβαλε τα κλαμματα ...με κοιταγε με ενα παραπονεμενο υφος ...καθε φορα που τον δινω εγω στο σχολικο μου κοβεται η καρδια!!

Οι βαλιτσες ετοιμες και αυριο πουρνο πουρνο (που λενε και στο χωριο μου)αναχωρουμε ..

Πραγα σου ερχομαι !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάρες μου...

το νινάκι μου χθες ανέβασε δέκατα και του έδωσα ντεπονάκι...και ανέβασε πάλι στις 5 το πρωί...ουφ !

λαζαρένια μου έκανα μία επέμβαση...κύστη κόκκυγος...είμαι αρκετά καλύτερα όμως τώρα!

m57Zp2.png

Καλημέρα κορίτσια! joa και giovanna να σας χαιρόμαστε!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά..ο πεθερός της αδερφής μου βγήκε από το νοσοκομείο,έχει πολλά τραυματα και ποναει πάρα πολύ αλλά δεν είναι σοβαρα.. η πεθερά της όμως μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομειο γιατί της βρήκαν αέρα στον πνεύμονα αρχικά. Μετά της είπαν ότι δεν είχε..είναι μέσα και κανει ακόμα εξετάσεις και μόλις βγάλουν άκρη με τον πνεύμονα θα χειρουργηθεί στο γόνατο..

Όσον αφορά τις αποδείξεις όπως είπε και η joa ακόμα δεν υπάρχουν διευκρινήσεις, οπότε τις μαζεύουμε όλες εκτός από ΔΕΚΟ και πολυτελείς αγορές(αυτοκίνητα, σκάφη κλπ).

Αποδείξεις μαζεύω και εγώ σιγά - σιγά και έχω ανοίξει και ένα αρχείο στον η/υ και τις καταγράφω, γιατί αν το αφήσω για το τέλος του χρόνου ή θα μου βγουν τα μάτια ή θα μας φάει τα λεφτά ο λογιστής.

Άσε καλέ να βγάλουμε κι εμείς κανα φραγκάκι! :lol: :lol: :lol: Λοιπόν έτσι κι αλλιώς είτε τα γράφεις εσύ είτε όχι ο λογιστής θα την ξανακάνει αυτή τη δουλειά, για να της ελέγχει και για να τις περάσει στη δήλωση. Ειδικά αν γίνουν μέσω internet όπως έχουν πει δεν θα τον γλιτώσεις! χαχαχαχαχα!!! Το να της γράφουμε γίνεται μόνο και μόνο για να μην σβηστούν με τον καιρό και δεν μπορούμε μετά να βγάλουμε άκρη..

Οι λογιστες αρνουνται να κανουν αυτη τη δουλεια και ισως με τα δικια τους..Για φαντασου ενα λογιστηριο να εχει 3 υπαλλήλους και 200 πελάτες, να εχει να κάνει τις καθημερινες και τρεχουσες εργασιες και να επιφορτιζεται και με αυτο το βραχνα..

Αρνούνται δεν αρνούνται αν τους υποχρεώσουν θα το κάνουν..αυτό μου έλεγε ο άντρας μου εχτές, τι θα κάνουν? Θα πουν στον συνταξιούχο, στον αγράμματο, ''φτιάξε μου στο excel λίστα? :lol: Εφόσον εκείνοι φτιάχνουν τις δηλώσεις θα πρέπει να κάνουν κι αυτό...Ax! βλέπω την εποχή των δηλώσεων να τον βλέπω για καμιά ώρα τον καλό μου..

Σαρδελάκι και Λαζαρένια καλωσήλθατε!

Λαζαρένια μου μπράβο που περάσατε τόσο καλά! Άντε θα ανέβηκες κι εσύ λίγο ε?

Σαρδελάκι μου πως είσαι μετά την επέμβαση?

Stone καλή αρχή στη δουλειά! Καλή αρχή και με το ''νέο πρόγραμμα ύπνου''! :-). Πιστεύω πάντως πως αν το τηρείς καθημερινά χωρίς να αλλάζεις κάτι, σίγουρα ο Αναστασάκος θα στρώσει. Όσο για το βάζο μη στενοχωριέσαι για τέτοια...να λες καλά που δεν χτύπησε το παιδί!

fast να χαίρεσαι ο κοριτσάκι σου! Επίσης περαστικά σας!

Μαρίνα μου νομίζω πως όλα τα παιδάκια περνάνε αυτή τη φάση που δεν θέλουν να μοιράζονται πράγματα. Η Εύα ακόμα δεν την έχει περάσει, τα δίνει όλα και αν πάει να επιμείνει και δει επιμονή από την ''άλλη πλευρά'' τα παρατάει. Όμως είμαι σίγουρη πως κάποια στιγμή θα το περάσει κι αυτή..

κωνκωνακι πως είσαι σήμερα?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Οι βαλιτσες ετοιμες και αυριο πουρνο πουρνο (που λενε και στο χωριο μου)αναχωρουμε ..

Πραγα σου ερχομαι !!!

Όλα έτοιμα ήδη??? Μπράβο joa μου! Άντε με το καλό να πάτε και να περάσετε τέλεια!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα.

Ιωάννα μου και Giovanna μου χρόνια σας πολλά.

Ιωάννα μου καλό σας ταξίδι και να περασετε τελεια.

Συμπεθέρα μου καλώς ηρθατε.Είσαι καλύτερα?Τι επαθε ο γαμπρούλης μου καλέ?Μήπως είναι από την ταλαιπωρία του ταξιδιού τα δεκατακια?

Λαζαρένια μου χαίρομαι που περάσατε τοσο ομορφα.Το ειχες αναγκη κούκλα μου.Ευχομαι να το κανεις πιο συχνά.

Μαράκι περαστικά για τα συμπεθέρια .Ευτυχώς πιου γλίτωσαν οι ανθρωποι.

Πετρούλα μου καλό κουράγιο στη δουλειά.Η πρωτη μερα ειναι δυσκολη.

Ρε κορίτσια καλά λεει η Πετρούλα η deleni μας που είναι.Είχε πει οτι είχε ραντεβού 15/1 αλλά μήπως άλλαξε κατι?

Συμπεθέρα μου γλυκιά υπάρχει και τέτοια περίπτωση; Μακάρι να είναι από την ταλαιπωρία του ταξιδιού...

Είμαι καλύτερα θα έλεγα...

Αρμάκι μου η επέμβαση ήταν τρομερά επίπονη μιάς και όπως είπα έγινε χωρίς νάρκωση...όμως τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και μπορώ επιτέλους πάλι να πάρω το μωράκι μου αγκαλίτσα...πράγμα που δεν μπορούσα να κάνω 9 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ μέρες!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

η ντελενιτσα μας ειναι συναχωμενη και κρεββατωθηκε και γι'αυτο χαθηκε.το ραντεβου της ειναι κανονικα στις 15/1.θα μας τα πει και εκεινη καλυτερα γιατι μαλλον θα τα καταφερει να μπει το απογευμα.εχετε ολες φιλακια.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

η ντελενιτσα μας ειναι συναχωμενη και κρεββατωθηκε και γι'αυτο χαθηκε.το ραντεβου της ειναι κανονικα στις 15/1.θα μας τα πει και εκεινη καλυτερα γιατι μαλλον θα τα καταφερει να μπει το απογευμα.εχετε ολες φιλακια.

Κοριτσάκι μου Χρόνια Πολλά για χθες για την υπέροχη κορούλα σου και την γλυκήτατη μανούλα σου!

Φιλάκια

m57Zp2.png

χρονια πολλα και απο εδω στης ιωαννες μας.

χρονια πολλα και στην αννια της φαστ.ευτυχισμενες ολες να εισαστε.

πολυ κερασμα σημερα ρε κοριτσια αφου ηθελα να κερασω και εγω και για την γιορτη μου αλλα και για της φωτεινης αλλα δεν χωραει τιποτα αλλο στα στομαχια μας.αυριο θα τους κερασω.σας ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ευχες σας.να χαιρεστε τα παιδακια σας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

σαρδελακι μου σ'ευχαριστω παρα πολυ να χαιρεσαι τον κουκλο τον αστερη σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...