Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

joa μου που πατε να ζηλεψω?????

ana αφου περασατε καλα... ολα τα αλλα περισευουν.

Ουφ και εγω μολις εφαγα (νωρις νωρις) και θα παω να την πεσω γιατι αυριο δουλεια.

Φιλια σε ολες και καλο βραδυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια τι μου κάνετε? Τώρα κατάφερα να μπω κι εγώ γιατί το πρωί πήγαμε βολτίτσα για καφεδάκι με το Γωγουλίνι μετά από αρκετές μέρες και ξετρελάθηκε! Έκανε και λίγο καρουζέλ και αλογάκι και άλλο που δεν ήθελε! Το απόγευμα πήγαμε στην κουνιάδα μου που έκανε γενέθλεια για τα πιτσιρίκια της και επίσης πέρασε πολύ καλά! Βέβαια μας ειπε να πάμε κατά τις 7 και οι περισσότεροι ήρθαν μετά τις 8.00, μήπως είναι λίγο αργά για παιδικό πάρτυ (η μικρή της έγινε 1!) αφού τα κεράκια τα έσβησαν κατά τις 8.30 και σερβίρανε μετά τις 9.15! Εμείς την κάναμε εκείνη την ώρα γιατί ο Γώγος μου δεν αντέχει και τον είχε πιάσει η γκρίνια παρόλο που κοιμήθηκε αρκετά καλά το προηγούμενο βράδυ αλλά και το μεσημέρι κοιμήθηκε κανένα δύωρο! Πάντως το παιδάκι μου έχει ψιλοαφηνιάσει, διεκδικεί πάαααρα πολύ και αν έχει ένα παιχνιδάκι και πάει να του το πάρει άλλο παιδάκι κάνει ΤΟΝ χαμό! Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου εγώ τίποτα ο Γώγος! Τσακωνόταν με τον ξάδερφό του γιατί του πήρε κάτι και του έβαζε τις φωνές ο δικός μου, παρόλο που ο άλλος είναι και 2 χρόνια μεγαλύτερος! Ας ελπίσουμε ότι είναι φάση και θα περάσει! Το χάρηκε γιατί του έλειψε πολύ τόσες μέρες που δεν είχε δει άλλα παιδάκια! Όσα παιχνίδια κι αν τους κάνουμε εμείς και όσα κι αν μαζεύουμε στο σπίτι έχω καταλήξει ότι η χαρά τους είναι το παιχνίδι με άλλα παιδάκια!

Όσο για τον ύπνο ο Γώγος που δεν π'ηρε ποτέ πιπίλα, έμαθε μετά το χρόνο και κοιμάται τελείως μόνος του, παίρνει βέβαια αγκαλιά τη πυτζάμα μου και το βράδυ και το μεσημέρι και νάνι στην κούνια του μετά το γάλα! Όμως έχουμε κάθε βράδυ την ίδια ρουτίνα (μπάνιο, γάλα, φιλάκι, κούνια και νάνι) και πάντα πρέπει να γίνονται όλα την ίδια ώρα, αλλιώς όπως σήμερα που τελικά 10.45 καταφέραμε να τελειώσουμε με τα παραπάνω είχε αρχίσει από τις 9 και γρίνιαζε!

mGKop3.png60Jvp3.png

lazarenia τι τελεια που περασατε??? Μπραβο σας!!! Αχ ζηλεψα με τους ΜΑζοο.. Σελω και εγω μαζοοοοοο!!!!!!!!

Υπεροχα... και η μικρη Λαζαρενια κυρια ε? Ελπιζω να καθησει και εμενα ετσι ο Νικολας. Συνηθως καθετε ησυχος και παρακολουθει οταν μασαει κατι (ειμαστε φαγανοι τι να κανουμε)

τωρα που εφευγα μαζευτηκατε..Μαρινακι μου μπραβο στον Γωγο σου.Οντως αργα για παιδικο παρτυ αλλα αφου περασε καλα .... Σε αυτη τη φαση ολα διεκδικουν..Ο Νικολας να δεις πως κανει αν του παρει κανενα παιχνιδι η αδερφη του απο τα χερια.

Παω παω γιατι το πρωι θα σας βαλω να με ξυπνησετε... :D :D :D

lazarenia τι τελεια που περασατε??? Μπραβο σας!!! Αχ ζηλεψα με τους ΜΑζοο.. Σελω και εγω μαζοοοοοο!!!!!!!!

Υπεροχα... και η μικρη Λαζαρενια κυρια ε? Ελπιζω να καθησει και εμενα ετσι ο Νικολας. Συνηθως καθετε ησυχος και παρακολουθει οταν μασαει κατι (ειμαστε φαγανοι τι να κανουμε)

ευχαριστω πολυ κοριτσι μου και να σου ευχηθω και παλι να εισαι πολυχρονη και να χαιρεσαι και την κορουλα σου!!!

περασαμε παρα πολυ ωραια αν και θα ηθελα πιο πολους εξοδους...δηλ σε καποια φαση ειχα βαρεθει ολο μεσα.ευτυχως που τρεξαμε με τον συζυγο μου και καναμε 5 πραγματα για την μικρη μας!

οσο για το mazoo ειναι τελεια!!!ξετρελαθηκα κ εγω ενω πριν δεν εδινα σημασια.

πιο πολυ μου αρεσανε τα ζουζουνια.

οι μπαμπαδες δε ειχαν ξεσαλωσει με τα κοριτσια του μαζοο και ειχανε μεινει ετσι:shock:!!!χαχαχχαχ

η αρτεμις που σου μοιαζει κιολας ειναι πανεμορφη και φοβερη επαγγελματιας!εκανε παρασταση με δεμενο ποδι γιατι ειχε παθει τενοντιτιδα και χορευε κουτσο!!!

αν ερθουν θεσσαλονικη να πας!

α!!!να μην ξεχασω να πω οτι απαγορευονται μεσα καμερες και φωτογραφιες οπως και να μασουλαμε μεσα την ωρα της παραστασης.εγω να φανταστεις εβγλα να μιλησω στο κιν και μου κανανε παρατηρηση!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Fast να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Αρμάκι τι ήταν αυτό που έτυχε στα πεθερικά της αδερφής σου?Στα καλά καθούμενα βρε παιδί μου, ευτυχώς Άγιο είχαν!

Λαζαρένια πολύ χαίρομαι που περάσατε ωραία, σας χρειαζόταν οικογενειακώς!

Άννα κι εμάς η παιδίατρος μια από τα ίδια με το soldesanil αλλά και με όλα τα φάρμακα όπως σας περιέγραψα! Εϊναι και θέμα γιατρού τελικά!

Joa να περάσετε τέλεια! Σπείρε κάτι ανθεκτικό στη φάρμα σου για να μη μαραθεί!:lol:

Stone κρίμα για το βάζο, σε αποζημίωσε όμως μετά ο μικρός σου που κοιμήθηκε μόνος του! Για αρχή μια χαρά είναι, σιγά-σιγά θα μειώνεται ο χρόνος!

Κωνκωνάκι πρόσεχε βρε κορίτσι μου όσο μπορείς στην κατάστασή σου ο πόνος στη μέση δεν υποφέρεται αφού δεν μπορείς να κάνεις και πολλά!

Δε θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σας γράψω, σας καληνυχτίζω γιατί ο σύζυγος προσφέρθηκε για μασαζάκι οπότε δε μπορώ να αρνηθώ!:wink:

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρινακι φαση ειναι θα περασει.η δικια μου βεβαια ειναι το αντιθετο!δεν διεκδικει και τις τρωει...και με νευριαζει αυτο!!!

παντως ωραια περασατε κιας αργησε λιγο το παρτυ.ξερεις οι γονεις εχουν διαφορετικους ρυθμους...

να ρωτησω κι ολας να μην ξεχασω...

αρμα τι επαθε η ευουλα?

σαρδελακι κατι διαβαζα για γαζες.εισαι καλα?

πετρουλα καλα ειναι ο αναστασης?

joa χρονια σου πολλα για την γιορτη σου και χρονια πολλα στον χρηστακο σου!να τον χαιρεσαι!

κατα τα αλλα ειστε καλα οι υπολοιπες?οι εγγυουλες μας?

1654096yn4fep17z7.gif

σας καληνυχτίζω γιατί ο σύζυγος προσφέρθηκε για μασαζάκι οπότε δε μπορώ να αρνηθώ!:wink:

Πήγαινε για μασαζακι μηπως κανει το ντου και το μπεμπε..χαχα

με φυσικη προκληση ε....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λαζαρενια καλώς ήρθατε γλυκια μου!!!

Ο μικρος μου εχει βηχα..του δινω σταγονιτσες, σημερα τις τελευταιες εδωσα και αυριο θα τον πάω να τον δουνε μιας και αυτες τις μερες υπολειτουργουσαν...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Λαζαρενια καλώς ήρθατε γλυκια μου!!!

Ο μικρος μου εχει βηχα..του δινω σταγονιτσες, σημερα τις τελευταιες εδωσα και αυριο θα τον πάω να τον δουνε μιας και αυτες τις μερες υπολειτουργουσαν...

περαστικα σας βρε κουκλα.ακομη βηχει και εσενα ε?τι διαγνωση κανανε?

ποιες σταγονες δινεις?

Βρε παιδια..θα ξαναρωτησω για την Deleni..Εχετε καποιο νεωτερο;;Εχει να μας γραψει καιρό..Μήπως γεννησε;;;

λες???εγω παντως εχω και καιρο να μπω κανονικα,δηλ να σας διαβασω κλπ.

μακαρι να ειναι καλα!

στο φεις καμια μπορει να μαθει?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα! Σήμερα πρωινή!

Τί ελεγα χθες? Οτι δεν κοιμάται μόνος στο μεγάλο κρεβάτι? Χθες λοιπόν αφού ξάπλωσε του τραγούδησα, τον χάιδεψα στη πλάτη και έφυγα και αυτός κοιμήθηκε μόνος του!!!:D Μακάρι να μην ήταν τυχαίο!

sardelaki μου καλώς ήρθες!

stone μου τέλεια τα Λουτρά ε? Το χωριό μου είναι εκεί κοντά και όταν ανεβαίνουμε πάντα πάμε μια βολτίτσα.

lazarenia μου πόση ώρα ήταν η παρασταση στους mazoo?

fast να χαίρεσαι την κορούλα σου!

Εγώ να πω την πικρή αλήθεια ΚωνΚωνάκι , σε τέτοια φαγητά τον ταίζω ακόμα εγώ και στα άλλη δηλαδή αλλά το παίζω κινέζα, του δίνω ένα κουταλάκι για να νιώθει ότι κάνει και αυτός κάτι μόνος του αλλά όλη τη δουλειά την βγάζω εγώ.χιχιχχιχιχι:P:p:p:p

Πρόσεχε και τη μεσούλα σου τώρα στην κατάστασή σου γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο...

Ναι καλό αυτό. Μέχρι να καταφέρει να γεμίσει το κουταλάκι του θα του έχω δώσει εγώ.:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...