Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα!!!

Αρμα μου πωπω τι τους ετυχε στους ανθρωπους γιορτινη μερα!!!!το σημαντικο ειναι οτι ειναι ζωντανοι...περαστικα...

Κωνκων περαστικα κοριτσακι μου ..στην κατασταση σου να προσεχεις..

Για θεμα υπνου , πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα ρουτινας .Εμεις βεβαια τον Χρηστο τον εχουμε απο 20 ημερων στο δωματιο του και εχει συνηθισει να κοιμαται μονος του .Οταν τον βλεπω να σκουντοφλαει(γυρω στις 9.30 -10 παρα )φτιαχνουμε το γαλα μας , αλλαζουμε πανα ,παιρνουμε την κουβερουλα και παμε στο δωματιο του . Αναβει ο Χρηστος το πορτατιφ τον βαζω στην κουνια του λεω καληνυχτα και τελος...Αν εχει υπερενταση και δεν μπορει να κοιμηθει και κλαιει , εχω καρεκλιτσα διπλα καθομαι λιγο μαζι του και διαβαζουμε την κοκκινοσκουφιτσα ..

Εμας ευτυχως και τωρα που πια δεν εχει πιπιλα οι συνηθειες του δεν αλλαξαν και οσο πιστευα οτι θα ηταν δυσκολο το κοψιμο της πιπιλας λογω του οτι το βραδυ ξυπναγε και την εψαχνε (και 2 και 3 φορες μες στην νυχτα)τελικα δεν ειχαμε κανενα θεμα...

επομενο βημα για εμας η πανα αλλα κατα το πασχα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπερα κοριτσια.. Μπηκα να πω ενα Χρονια Πολλα στις εορτάζουσες Φωτεινούλες..

Αγαπημενη γιαγια και αγαπημενη εγγονουλα (κορη μη φωναζεις και εσενα σε αγαπαμε και το ξερεις) να ζησετε...να σας χαιρεται η οικογενεια σας και εμεις. Να ειστε παντα γερες και ευτυχισμενες.

Εγω ημουν 2 μερες αρρωστη..Οχι πυρετο αλλα ενα λαιμο..χαλια και συναχι. Βασικα ολοι οικογενειακως ειμαστε.. κατα τα αλλα ησυχα. Δουλεια σπιτι μαγειρεμα και απο Παρασκευη ξεκινανε και τα σχολεια. Τελος οι διακοπες. Αχ αυτη η μια ωρα υπνου παραπανω θα κοπει παλι. Απο τα νεα σας δεν διαβασα τπτ..Ειπα να γραψω πρωτα την καλησπερα μου. Ααααα και η κορη μου γιορταζει σημερα γιατι ειναι Ουρανια αλλα τη γιορταζουμε στις 1 Σεπτεμβριου γιατι αυτες τις μερες πεφτουν ολα μαζι (γεννεθλια της -Χριστουγεννα κτλ) Ευχαριστω και για τα Χρονια Πολλα...Να ειστε καλα ολες..και να χαιρεστε τα παιδακια σας. Παω να διαβασω τα νεα σας.

Ο μικρος πριν μια ώρα μου εκανε μια ζημια που στενοχωρεθηκα πολύ..Εριξε κατω ενα βαζο κρυσταλλινο που ήταν το δωρο γαμου μιας φιλης μου και εσπασε σε σημεια..και δεν εφτανε αυτό, εκει που εσπασε εκενε και στο μαρμαρο ζημιά :(

Εβγαλα και εγω μια τσιριδα και εκλεισε η φωνη μου...:(:(

Το αγορακι μου ομως πριν 10 λεπτα κοιμηθηκε μονο του στο κρεββατακι του..Στην αρχη η αντιδραση του ηταν η αναμενομενη, τιναχτηκε και μου'λεγε "εζω" και μου 'δειχνε το στρωματακι του..με κλειστη φωνη και εγω προσπαθουσα να του εξηγησω, οτι είναι το δικο του κρεββατακι κλπ..Μετα πήραμε ενα παραμυθι, διαβασαμε τα φρουτα, καποια τα αναγνωριζε και εδειχνε ενθουσιασμο.. του είπα αν ξαπλώσει θα του δωσω πιπιλα, του εδωσα και μια να κραταει για να είναι απασχολημενα τα χερακια του και να μην ζηταει τα μαλλιά μου..Μετα ζητησε να σκεπασουμε το βιβλίο..κουνουσα λίγο την κουνια του,τον χαιδευα που και που, μετα σταματησα να δω αντιδραση.. αρχισε να είναι λίγο ανησυχος, να κλωτσαει, να τριβεται, να πιανει τα μαλλια του..εκατσα να τον κοιταζω και μονο του κοιμηθηκε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Απο τα λιγα που διαβασα..περαστικα σου Κωνκωνακι.. Σαρδελακι μας καλωσορισες

arma περαστικα στα πεθερικα της αδερφης σου. Αγιο ειχαν πραγματικα... αλλο κακο να μην τους βρει τους ανθρωπους.

Βατραχακι μου απο οτι ξερω πρεπει να μαζευουμε ΟΛΕΣ τις αποδειξεις εκτος των ΔΕΚΟ. Δλδ ΚΑΙ της κινητης τηλεφωνιας ισχυουν. Εμεις βαλαμε ενα κουτι στην κουζινα και καθε τελος του μηνα θα τις περναω στο αντιστοιχο excel. Ετσι θα ελεγχω λιγο πολυ και τι ξοδευουμε σαν οικογενεια.

Για τον βραδυνο υπνο δεν εχουμε ζορι ευτυχως. Εχουμε την ρουτινα μας.. Μπανιο (Δεν με βλεπω να το κοβω...δεν μπορω) Ο καημενουλης μολις του λεω παμε για μπανιο τρεχει πρωτος και με περιμενει διπλα στην μπανιερα. Τοσο συνηθεια του εχει γινει πια.. Γαλα.... Υπνοσακος..Νανι. Αν δεν νυσταζει πολυ καθεται και παιζει λιγο μεσα στο κρεβατι και καποια στιγμη κοιμαται.

Διαφημίσεις

Φαστ να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!

Περαστικα και σε εσας!

Ιωάννα καλή αρχη αλλά παλι τη φαγαμε την ωριτσα..Ας είναι τουλάχιστον απ'όλη την ιστορια το καλο είναι οτι κοιμηθηκε..και κοιμηθηκε μονο του!

Περαστικα φαστ μου !!να χαιρεσαι και εσυ το κοριτσακι σου!!!

stone ειδες καλη αρχη εκανες!!!!μπραβο στον Ανασταση μας ..

joa Μου ευχαριστω..

Stone μπραβο σας!!!! Αντε καλη αρχη στο τελος των προβληματων του υπνου..

Οσο για τις αποδειξεις , τα πραγματα ειναι ρευστα ακομη και δεν εχουν ξεκαθαρισει τι θα εκπιπτει και τι οχι ..τις προσεχεις μερες λογικα θα ξερουμε . Παντως για αρχη εκανα και εγω αυτο που εκανε και η φαστ ολες τις παοδειξεις εκτος ΔΕΚΟ σε ενα κουτακι και σε ενα excel καταγραφη ..δεν μου εφτανε το λογιστηριο στο γραφειο θα εχω τωρα και στο σπιτι ...γκρ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Και πετρουλα μην απογοητευεσαι δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη εκει που κοιμοταν μετα απο 2 ωρες να κοιμαται στο 5λεπτο ..σιγα σιγα αρκει να μην του χαλας την σειρα του..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Αμμ ετσι είναι αλλος ετοιμαζει βαλιτσούλες κι άλλος ετοιμαζει τα ρουχα της δουλειας...

Καλή προετοιμασία Ιωάννα μου..Εγω χωραω μεσα;;;

Πάω κι εγώ γιατι αν κατσω κι άλλο βαρυ θα μου ερθει αυριο το πρωινό ξύπνημα μετα απο 25 μερες στο σπίτι...αχ αχ αχ

Καληνυχτα!!

Αχ κοριτσια πριν λιγο εφυγαν οι καλεσμενοι μας! Λυσσαξαν τα μωρα! Οργιασαν! Αλλα περασαμε τελεια. Παραγγειλαμε και σουβλακια και ξεκοιλιαστηκαμε παλι...

Stone μπραβο στον Ανασταση! Κανατε τελεια αρχη! Για στις soldesanil το εγραψα αυτο γιατι ο δικος μου παιδιατρος μου εχει τονισει να δινουμε μονο αμα κανει κριση. Οχι προκαταβολικα μην τυχον και κανει κριση. Γι'αυτο το εγραψα. Ο καθενας λεει τα δικα του τελικα....

Ιωαννα ποτε φευγετε?

t7fQp3.png

γεια σας φιλες μου και παλι...

να ξαναπω χρονια πολλα σε ολους σας και τα παιδακια σας να ειναι παντα γερα!

δεν διαβασα λεπτομερειες αφου τωρα εχω ενα σπιτι μπαχαλο!καλα τα ταξιδια αλλα μετα να συμαζεψεις και να πλυνεις ειναι βαρετο!!!

να σας πω πως περασαμε.

φυγαμε την παραμονη χριστουγεννων για αθηνα και το ταξιδι μας πολυ καλο!η λαζαρενια φοβερη !καθοταν κυρια στο αεροπλανο και μου ελεγε οτι της ειχα πει!

φτασαμε μια χαρα και καναμε χριστουγεννα οικογενειακα με τους κουμπαρους και τους γονεις τους!ηρθαν και καποιοι φιλοι μας!

η λαζαρενια απο την πρωτη στιγμη ηταν ευτυχισμενη!ολοι την παιζανε και βρηκε την χαρα της.

η συμπεριφορα της θυμιζει κοριτσακι 4χρονω!

δεν γκρινιαζε καθολου παρολο που ηταν και μπουκωμενη και τελικα η διαγνωση ηταν βροχιτιδα.

κοιμοταν κανονικα στην ωρα της εκτος απο καποιες παραβλεψεις που καναμε.ηταν πολυ ευτυχισμενη!

μαζεψε και πολλα δωρακια και γυρισαμε με 5 βαλιτσες απο τρεις που ειχαμε!!!

μετα ηρθε η πρωτοχρονια και σας ειχα πει πως περασαμε με τον αη βασιλη μας!

την επομενη πηγαμε φλοισβο και περασαμε φανταστικα.η μικρη ξεσαλωσε και δεν μαζευοταν με τιποτα.επειτα φαγαμε σε ενα ωραιο στυλ ταβερνακι στο π φαληρο και μετα παλι για καφε!

την επομενη πηγαμε στο θεατρο αλικη στα mazoo !κοριτσια να πατε οπωσδηποτε!ηταν τελεια!τα παιδακια ηταν πολυ χαρουμενα και σεμετεχανε σε ολη την παρασταση!η λαζαρενια δεν κουνησε ουτε βλεφαρο!ειχε χαζεψει !!!οταν τελειωσε η παρασταση πηρε και αυτογραφο απο τα παιδια και ηταν ολο χαρα!ηθελε και δυο χαχαχχα

μετα ολη την μερα τραγουδαγε την κατσικα με ναζι και το ελεγε συνεχεια!

πηγαμε και συνταγμα να βγαλουμε και τις αναμνηστικες μας φωτο!

μετα τις επομενες μερες που μας εμειναν σπιτι καθησαμε λογω κρυου.

συναντηθηκα με τα κοριτσια και τα ειπαμε αν και λιγο ηταν.

την επομενη φορα θα το κανονισουμε καλυτερα!

παντως χαρηκα που τα παμε!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...