Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αρμακι μου πωπω τι ασχημα νεα στην ΑΘΗΝΑ τρακαραν;χτυπησαν ασχημα;

τι να πεις εγω αυτο λεω δεν ξερεις τι σου ξημερωνει!

Ναι βατραχάκι μου εδώ στην Αθήνα στην λεγόμενη ''παραλιακή''..τρέχουν σαν μουρλοί εκεί πέρα και έσκασε πίσω τους ένα αμάξι που πήγαινε με 200 και τους πέταξε σε ένα δέντρο.από θαύμα ζουν.Μόλις είχαν ξεκινήσει και ήθλενα να κάνουν αναστροφή και δεν είχαν βάλει ακόμα ζώνες(λάθος βέβαια μεγάλο κι εκείνων..) Ο πεθερός της έχει σπάσει τη μύτη του και έχει και κάτι άλλα μικροχτυπήματα, η πεθερά της είναι χειρότερα, περιμένουμε να δούμε αν θα χειρουργηθεί στο γόνατο και γενικά έχει κι άλλα τραύματα..

Πραγαμτικά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει..έχουμε σοκαριστεί!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω βρε Άρμα. Τόσο άσχημα τράκαραν; Εύχομαι να είναι όλα περαστικά.

Ρίτα τι κάνει ο πεθερός σου;

Κίκο πάω και εγώ να ξυπνήσω τη λησταρχίνα μου γιατί αν κοιμηθεί και άλλο το βραδυ θα έχουμε πάρτυ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

γι'αυτο κοριτσια παντα ζωνες και το κυριοτερο ποτε τα παιδια χωρις καθισματακι ουτε ενα μετρο το λεω και το φωναζω κι ας με λενε στραβη σ'αυτο το θεμα με αυτα δεν παιζουμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γιοβαννα μου αυριο μεθαυριο μαλλον θα βγει ο πεθερος μου βεβια εχει ακομα δρομο η αναρρωση αλλα τουλαχιστον θα ειναι σπιτι.

Βατραχακι εχεις απολυτο δικιο..ποτε χωρις καθισμα..ποτέ!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο εμενα!

Αρμα μου περαστικα στους ανθρωπους.. Πωπω ρε παιδι μου, απο το πουθενα..

κωνκων μου περαστικα! Εμεις σωθηκαμε στο θεμα φαγητου με το καρεκλακι του. Ξερεις αυτο που ενσωματενεται στην καρεκλα. Το κουβαλαμε παντα μαζι μας, και τρωει κανονικα σαν κυριος στην ταβερνα. Με το καροτσι δε στεκοταν λεπτο. Δεν εβλεπε και τι γινοταν στο τραπεζι και εκνευριζοταν. Βεβαια εμενα ειναι και φαγανο μωρο, του αρεσει πολυ το φαι!:lol::lol::lol::lol:

Εμεις περασαμε πολυ ωραια, το πρωι πηγαμε για καφε, μετα ηρθαν κατι φιλοι μας σπιτι για φαγητο και εφυγαν πριν λιγο και τωρα περιμενουμε κατι αλλους φιλους που εχουν ενα αγορακι στην ηλικια των δικων μας. Ειναι ο κολλητος του Σωτηρη, παζουν πολυ καλα μαζι:lol::lol::lol::lol:. Οι αντρες μας θα δουνε το ματς, κι εμεις θα κατσουμε με τα μικρα! Αυτα τα νεα μας!

t7fQp3.png

Νατάσα μου αυτές τις μέρες πραγματικά το έχετε ρίξει έξω. Μπράβο σας. Έτσι αξίζει. Και εμείς με αυτό το καρεκλάκι πουλες έχουμε σωθεί. Έχει και συμμετοχή έτσι, κουβαλάμε και μία τσάντα παιχνίδια και όλα καλά.

Αύριο γυρίζω στη δουλειά :-(:-(:-(:-(:-(

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου! Αχ πονάω πολύ.:-(

vatraxaki μου δυστυχώς δεν έχω βοήθεια. Χρειάζομαι την μαμά μου τον επόμενο μήνα που θα λείπει ο καλός μου κάποιες μέρες και αν έρθει τώρα δεν θα μπορεί να ξαναρθει τότε.

armaki μου τι δυσάρεστα νέα είναι αυτά? Τουλάχιστον είναι ζωντανοι, θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα τα πράγματα. Περαστικά τους.

ana08 και εμείς πάντα σε καρεκλάκι τον βάζουμε έξω, ούτε σε καρότσι ούτε σε καρέκλα, αλλά τα αποτελέσματα τα ίδια. Πάνω απο 10 λεπτά δεν κάθετε με τίποτα.

Ρίτα μου περαστικά στον πεθερό σου.

Giovanna μου καλή δουλίτσα αυριο. Εγώ πάλι απο αυριο άδεια μέχρι τέλος του μήνα αφού δούλευα μέσα στις γιορτές. Λίγο ανάποδα ε?:D

Καλησπέρα κι απο εμας!!!Μολις ήρθαμε απο την πρωινή βολτα μας..Πήγαμε το πρωί στην εκκλησία, κοινωνησαμε και μετα κατευθειαν φυγαμε για το Λουτρακι Αριδαιας οπου κανουν τις ολιγοημερες διακοπες τος τα πεθερικα μου..Περασαμε πολύ ομορφα ο Αναστασης ξεσαλωσε στην κυριολεξία, το καταχαρηκε, πήγαμε και στις πηγες, μετα για καφε και φαγαμε παρα πολυ νοστινα γλυκα αλλά είχε πολύ καπνο απο τα τσιγαρα και ετσι δεν καθησαμε πολύ..

Ο βηχας χτες μας πήγε μεχρι τις δυο και μετα ως τις 11 που φυγαμε ο μικρος δεν εβηξε καθολου..Απο το μεσημερι και μετα ξεπατωθηκε ο καημενος..

Αρμα περαστικα στα πεθερικα της αδερφης σου..Είχαν αγιο σημερα τετοια μερα, γιατι οπως περιγραφεις το ατυχημα, θα μπορουσαν οι ανθρωποι να είχαν πάθει τα χειρότερα!!!

Νατασα, το soldesanil δεν το παιρνουμε προληπτικα, αλλά γιατι η λαρυγγιτιδα υποτροπιασε..

Και εγω αυριο στη δουλεια..κλαψ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κωνκων μου δυσκολα ειναι σε καταλαβαινω μιας κι εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης ειμαι τις περισσοτερες ωρες μονη με τον μικρο αλλα τι να κανουμε ολα θα πανε καλα!

στονε μου χαιρομαι που περασατε ωραια το λουτρακι ειναι ωραιο πριν μερικα χρονια ειχαμε παει για Χριστουγεννα και ειχαμε περασει τελεια!

τελικα ξεκινησατε αντιβιωση;

ρε κοριτσια να σας ρωτησω με τις αποδειξεις τι κανουμε τις κραταμε ολες;

αρμακι εσυ που εχεις κι αντρα που γνωριζει για πες!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες καλησπέρα...επιστρέψαμε σπίτι μας...νεότερα μάλλον αύριο...μόλις αδειάσαμε τις βαλίτσες...πάω να βγάλω τους επιδέσμους μου και να κάνω μπανάκι κι έπειτα να χτυπήσουμε καμιά πιτσούλα και χαλάρωση γιατι είμαστε κομμάτια!

m57Zp2.png

Σαρδελακι καλως ήρθατε!!Και του χρονου με υγεια!!!

Βατραχακι οχι αντιβιωση, αυριο θα τον πάω να τον δουμε..

Αποδειξεις εγω εχω αρχισει να μαζευω για να μπαινω σιγα σιγα σε πρόγραμμα γιατι στο τελος θα τρεχουμε!!

Κωνκων περαστικα και να προσεχεις γιατι στην κατασταση σου δεν μπορεις να παρει τπτ..

Αποδειξεις εγω εχω αρχισει να μαζευω για να μπαινω σιγα σιγα σε πρόγραμμα γιατι στο τελος θα τρεχουμε!!

Αποδείξεις μαζεύω και εγώ σιγά - σιγά και έχω ανοίξει και ένα αρχείο στον η/υ και τις καταγράφω, γιατί αν το αφήσω για το τέλος του χρόνου ή θα μου βγουν τα μάτια ή θα μας φάει τα λεφτά ο λογιστής.

Sardelaki καλώς ήρθατε.

Ιωάννα πάρα πολύ καλή η ιδεα σου!!!

Οι λογιστες αρνουνται να κανουν αυτη τη δουλεια και ισως με τα δικια τους..Για φαντασου ενα λογιστηριο να εχει 3 υπαλλήλους και 200 πελάτες, να εχει να κάνει τις καθημερινες και τρεχουσες εργασιες και να επιφορτιζεται και με αυτο το βραχνα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...