Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν το πιστεύω, είχα γράψει ένα ολόκληρο κατεβατό και δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν σώθηκε τίποτα γ2#$@@#@.

Λοιπόν εν συντομία να σας τα πώ πάλι.

Καταρχάς καλησπέρα και απο 'μένα και Χρόνια πολλά, Λαζαρένια σου εύχομαι καλή επάνοδο.

Λοιπόν σήμερα ήταν μια πολύ μέρα, είχε έρθει η νονά μας από το πρωί μαζί με το γιό της (4 χρονών) και δεν σταματήσανε να παίζουνε με τον Αναστάση, ήταν από τις λίγες φορές που ευχαριστηθήκαμε επίσκεψη μιας και 3 ολόκληρες ώρες τα παιδιά παίζανε συνεχόμενα χωρίς να τσακωθούνε ούτε λεπτό. Μετά βέβαια είχα τη μουρμούρα του άντρα μου, " και είδες τι ωραία που παίζανε τα παιδιά, και πρέπει να κάνουμε και 2ο παιδάκι για να έχει ο δικός μας να ασχολείται και να είναι ευτυχισμένος και και και" ευτυχώς έφυγε και πήγε στο γήπεδο και ηρέμησα λιγάκι, πήγε και ο μικρός για ύπνο μετά από τόσο παιχνίδι και έτσι βρήκα και εγώ ευκαιρία να παρλάρω λιγάκι.

Λοιπόν διάβασα λίγο για τους προβληματισμούς μας σχετικά με την ώρα του ύπνου και έχω και εγώ να προσθέσω ότι "Πετρούλα είμαστε σχεδόν ίδιες, φταίει μάλλον το όνομα" , εδώ και ένα μήνα πάμε για ύπνο από τις 930 για να κοιμηθεί ο Αναστάσης στις 1100. Ρίτα έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λές και είμαι απολύτως σύμφωνη μαζί σου αλλά όλα αυτά μπορούν να γίνουν μόνο σε απόλυτη αρμονία μαζί με το σύζηγο , γιατί όταν ο σύζηγος δεν μπορεί να ακούει με τίποτα το κλάμα του παιδιού τότε η υπόθεση ύπνος γίνεται ο χειρότερος εφιάλτης. Εύχομαι μόνο μέσα από την καρδιά μου το 2010 να είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα σε αυτό το θέμα γιατί ειλικρινά όταν θα κοιμηθεί το παιδί είναι και η μόνη ώρα για μένα ηρεμίας και πραγματικής χαλάρωσης..

Είχα γράψει και άλλα πολλά αλλά τώρα δεν θυμάμαι τίποτα από τα νεύρα μου.

Κυρία Φωτεινή και γλυκειά εγγονούλα Χρόνια Πολλά γεμάτα Υγεία και Χαρά.

Μαρινάκι με το καλό και η ώρα η καλή να είναι.

Επεξεργάστηκαν by kiko

Καλησπέρα κορίτσια.

Κα Φωτεινή και Φωτεινούλα να ζήσετε και να είστε πάντα γερές και να φωτίζετε τον κόσμο.

Ριτάκι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όσα λες για τον ύπνο. Δυστυχώς και η Αλεξάνδρα δεν κοιμάται μόνη της και αυτό είναι κουραστικό. Θέλει να ξαπλώσουμε μαζί, να πούμε παραμύθια και να τραγουδήσουμε. Είναι πολύ κουραστικό για εμένα που το ζω μεσημέρι - βράδυ. Φυσικά δεν φταίει το παιδί. Εγώ την έμαθα έτσι, αλλά δεν με βοήθησε καθόλου το γεγονός ότι δεν ήθελε πιπίλα από 6-7 μηνών. Κατάλαβες; Δεν ήθελε πιπίλα, ήθελε μανούλα. Μην νομίζεις, και εγώ πιο πριν το είχα παλέψει και κάτι είχα καταφέρει. Με το που κόπηκε όμως η πιπίλα στράβωσε το πράγμα. Πραγματικά είναι κουραστικό να έχεις να κάνεις δουλειές, να βλέπεις την ώρα να περνάει και η Αλεξάνδρα να μην κοιμάται. Θα πρσπαθήσω να της το αλλάξω από αρχές Φλεβάρη και πραγματικά θα παλέψω για να κερδίσω τη μάχη. Δεν το κάνω τώρα γιατί τέλος Γενάρη έχει να δώσει ο αντρούλης μου κάτι εξετάσεις που απαιτούν διάβασμα και ξέρω ότι η ένταση δεν θα τον βοηθήσει.

Εμείς σήμερα, μετά από πολλές μέρες κατεβήκαμε βολτίτσα και είδαμε τη βάφτιση. Όμορφα ήταν και χάρηκε και η Αλεξάνδρα. Μετά φάγαμε στη μαμά μου, η οποία έκανε τραπέζι για τη γιορτή μου, γιατί εγώ δεν είχα το κουράγιο.

Λοιπόν, χτες πήγαμε και είδαμε το 'νήσος'. Ήταν καταπληκτικό. Όσες δεν το έχετε δει ακόμα να πάτε. Καταπληκτική φωτογραφία, έξυπνο σενάριο και διάλογοι. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Ελένη Καστάνη απλά τέλειοι και ο Κώστας Βουτσάς σε ένα ρόλο που εμένα τουλάχιστον με συγκίνησε γιατί σε άφηνε να σκεφτείς πολλά από πίσω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Οσο για τον υπνο το βραδυ συμφωνω με τη Ρίτα. Αλλα να σου πω βρε Ριτακι κατι εγω δεν το αλλαζω με τιποτα που τον κοιμιζω στο κρεβατι μας. Ειναι η πιο ομορφη ωρα. Ειναι τοσο χαλαρωμενος μετά το γαλατακι του, που λεμε δυο τρεις κουβεντουλες και μετα τον παιρνει ο υπνος πανω μου!!! Το ξερω οτι δεν ειναι σωστο αλλα εχουμε αποφασισει με τον ανδρα μου οτι οσο το θελει ο Πανουλης εμεις θα του το επιτρεπουμε. Μετα εννοειται οτι παει στη κουνια του.

Αντε Μαρινα ανυπομονουμε να μαθουμε τα νεα!!!!!!!

Ο Μπαμπας και ο γιος εχουν παει ημερησια στη μαμα μου στο Σουνιο. Και εγω με τη μπουμπου σπιτι!!!

Χρονια πολλά κυρια Φωτεινη και Φωτεινουλα!!!!!!

Πικουλινάκια , και το δικό μου πατρικό είναι προς το Σούνιο , λες να είμαστε συγχωριανές και να μην το ξέρουμε τόσο καιρό;;;;

Διαφημίσεις

Αχ με το θέμα του ύπνου και εμείς τα χαλάσαμε. Οσο κοιμόταν στη κούνια του τον άφηνα μέσα, φιλάκια καληνύχτα και αυτό ήταν, μετά απο λίγο κοιμόταν. Οταν τον βάλαμε στο μεγάλο κρεβάτι είδε ότι μπορούσε να κατεβαίνει πλέον και με το που τον αφήναμε σηκωνώταν. Δοκίμασα να κάθομαι λίγο μαζί του μέχρι να χαλαρώσει, του σιγοτραγουδούσα τον χάιδευα στη πλάτη, αλλά και πάλι με το που σηκωνώμουν ερχοταν απο πίσω μου. Τώρα ξαπλώνω μαζί του μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Ουφ να δώ πως θα συνηθήσει....

Τα νέα μου, έσκυψα το πρωί να πιάσω κάτι και έμεινα εκεί. Η μέση μου χάλια! Τί θα κάνω τώρα! Γμτ, ο γιατρός μου είπε ξάπλα (κατι αδύνατο αφού αυριο ο καλός μου δουλευει και εγώ θα είμαι με τον μικρό), έμπλαστρα και υπόθετα voltaren (που δεν μπορώ να τα βάλω με τίποτα):-(.

lazarenia μου καλή επιστροφή! Πάλι στα ίδια ε? Τουλάχιστο περάσατε καλά εδώ. Κρίμα που δεν σε είδα.

Μαρίνα μου πλησιάζουν οι μέρες! Αντε με το καλό!

Ριτάκι μου και καφεδάκι και φαϊ? Μπράβο σας! Πώς τα καταφέρνετε? Πήγαμε να φάμε έξω την περασμένη βδομάδα και κοντέψανε να μας διώξουν απο το μαγαζί. Ντράπηκα τόσο πολύ που φάγαμε σε 15 λεπτά και φύγαμε άρων άρων.

Να ρωτήσω κάτι και για τα παιδάκια που προσπαθούν να φάνε μόνα τους. Οταν έχετε σούπα τί γίνετε? Γιατί εγώ μαζευω για 2 μέρες σούπα απο το πάτωμα και τους τοίχους της κουζίνας!

Να ρωτήσω κάτι και για τα παιδάκια που προσπαθούν να φάνε μόνα τους. Οταν έχετε σούπα τί γίνετε? Γιατί εγώ μαζευω για 2 μέρες σούπα απο το πάτωμα και τους τοίχους της κουζίνας!

Τώρα να σου πω. Η σούπα δεν αρέσει στον άντρα μου και έτσι δεν την φτιάχνω. Φτιάχνω μόνο τις σούπες της Αλεξάνδρας τις οποίες αλέθω, ή τις φακές, τις οποίες τη δίνω να τις φάει στο Σταθμό. :wink::wink::wink::wink::wink:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εγώ να πω την πικρή αλήθεια ΚωνΚωνάκι , σε τέτοια φαγητά τον ταίζω ακόμα εγώ και στα άλλη δηλαδή αλλά το παίζω κινέζα, του δίνω ένα κουταλάκι για να νιώθει ότι κάνει και αυτός κάτι μόνος του αλλά όλη τη δουλειά την βγάζω εγώ.χιχιχχιχιχι:P:p:p:p

Πρόσεχε και τη μεσούλα σου τώρα στην κατάστασή σου γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο...

Γιοβαννα μου σε καταλαβαινω αλλα μη νομιζεις οτι και εμενα που ειχε πιπιλα (για ενα μικρο διαστημα ειχε 2 μια στο στομα και μια στο χερι)οτι δεν ηθελε μανουλα...

Αυτο ακριβως ηθελε να καθομαστε ολοι μαζι ,να ανοιγουμε την τηλεοραση,να εχει τις πιπιλες αγκαλια και να αλωνιζει πανω κατω στο κρεβατι μας.

Ε οχι..εγω παραδεχομαι οτι δεν το μπορουσα αυτο.Ηθελα να μαθει οτι τα παιδια πανε για υπνο και οι γονεις εχουν και αλλες δουλειες.

Σου ευχομαι να βρεις γρηγορα την καλυτερη λυση για εσας,

Κικο μου εχεις απολυτο δικιο το θεμα ειναι να συνεργαζεται και ο καλος σου σε αυτα τα θεματα διοτι αλλιως δεν βγαζουμε ακρη.

Εμεις ευτυχως συνεργαζομαστε πολυ καλα σε αυτα τα θεματα.Ακομα και για την πιπιλα που θεωρουσε νωρις ο καλος μου να του την κοψω συνεργαστηκε μαζι μου και στο τελος μου παραδεχτηκε οτι ειχα δικιο και οτι εν τελει ειναι καλυτερα ετσι.

Κων κων μου να αυτα φοβαμαι και δεν τον αλλαξα ακομα σε κρεβατι.

Το ειχα σκοπο για τωρα στις γιορτες αλλα επειδη του εκοψα την πιπιλα ειπα να μην τα κανω ολα μαζι αλλα ηδη αρχισα το παραμυθι για το κρεβατι εντος των ημερων θα ρυθμιστει και αυτο.

Οσο για την ταβερνα..και εγω το ειχα αγχος αλλα προ ημερων που πηγαμε του ειπε ο μπαμπας του θα παμε να φαμε και θα κατσεις ησυχος κτλ και ως δια μαγεις εκατσε..

Εγω δεν το πολυπιστευα και για αυτο δεν μπηκα καν στον κοπο να του πω κατι τετοιο αλλα μας εξεπληξε ευχαριστα οποτε και το επαναλαβαμε αυτες τις μερες αρκετες φορες και ενταξει τα κανε μεν χαλια κατω απο το τραπεζι αλλα δε μπορω να πω καλος ηταν σε γενικες γραμμες.

Οσο για τη σουπα απο τοτε που αρνειται να τον τασιω εγω δεν του εχω ξαναφτιαξει.

Φροντιζω να ειναι πιο χειροπιαστα φαγητα ωστε να μπορει να τα τσιμπαει με το πηρουνι.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Εμείς αρχικά περάσαμε πολύ καλά, ήρθαν οι νονοί, φάγαμε του σκασμού, μετά η Εύα πήγε και κοιμήθηκε σαν πουλάκι και έτσι μείναμε με τα κουμπαράκια μας και γελάσαμε πάρα πολύ.

Μετά από λίγο όμως με πήρε η αδερφή μου και μου είπε ότι τράκαραν τα πεθερικά της πολύ άσχημα :-(. Τελικά ευτυχώς επέζησαν,(την ώρα που ειδοποίησαν το γαμπρό μου, δεν ξέανε καν τι είχε γίνει..) αλλά η πεθερά της μαλλον θα χρειαστεί χεριτουργείο στο γόνατο. Ακόμα τους κάνουν εξετάσεις. Πω πω ρε κορίτσια όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος...

Ρίτα σήμερα έφτιαξα εκτός των άλλων τη συνταγή με τη μπύρα αλλά με κοτόπουλο αυτή τη φορά και έγινε εξίσου εξαιρετικό. Μέχρι και ο κουμπάρος μου έφαγε που δεν τρώει ποτε χρωματιστές πιπεριές. Συγχαριτήρια και πάλι!!!

όσον αφορά τον ύπνο και εγω από νεογέννητο ακολουθούσα την ίδια ρουτίνα, χαμηλός φωτισμός, μπανάκι, γάλα και κούνια. Όμως ήταν και η Εύα έυκολη σ'αυτό γιατί δεν ήθελε αγκαλιά. Ήθελε απλά να την αφήσεις στο κρεβάτι της..Τώρα έχουμε το ίδιο απλά μόλις πιει γάλα την αφήνω, κάνει κακά, την αλλάζω, καθόμαστε αγκαλίτσα στο δωμάτιο της σε μια καρέκλα, λέμε παραμύθια, τραγούδια, πίνει πάλι γάλα και την βάζω στην κούνια και κοιμάται. έχουν υπάρξει κάτι βράδυα που έχει γκρινίτσα και δεν θέλει να ξαπλώσει μετά το 2ο γάλα και μου δείχνει το σαλόνι αλλά δεν της κάνω το χατήρι γιατί οσες φορές το έκανα εκείνη ήθελε παιχνίδια, την έπιανε υπερένταση και εφτανε 12-1 το βράδυ για να κοιμηθεί. Την σηκώνω ή κάθομαι κι άλλο μαζί της μόνο αν καμιά φορά κλαίει σπαραχτικά γιατί δεν μπορώ να την βλέπω έτσι, ούτε μπορώ να την αφήνω να κλαίει.

Για το κρεβατι μας δεν το συζητώ, δεν το ήθελε ποτέ έκτός από λίγες μέρες το καλοκαίρι αλλά κι εκεί την έπιανε τρελλή υπερένταση και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Θα ήθελα πάντως πολύ να κοιμόμασταν καμιά φορά αγκαλίτσα αλλά η Εύα θέλει την άπλα της..:lol:

Το θέμα του ύπνου είναι πολύ σημαντικό γι'αυτό και πιστεύω πως τα ζευγάρια πρέπει να ακολουθούν μια κοινή πορεία. Όταν υπάρχουν διαφωνίες δεν μπορείς να κάνεις και πολλά...είναι πραγματικότητα...Εμείς ευτυχώς είχαμε τις ίδιες απόψεις αλλά και η Εύα φυσικά ακολούθησε οπότε μιλάω και λίγο εκ του ασφαλούς..αν η Εύα έκλαιγε κάθε βράδυ ίσως να είχα αναθεωρήσει και πχ να την έπαιρνα στο κραβάτι να κοιμόμασταν μαζί...ποτέ δεν ξέρεις...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...